46061
.
  • Clava
    Kösz
  • Clava
    meg mégvalami az a ki**** gumit hogy lehet megjavítani? mert hiába húzom rá nem csinál semmit.
  • Clava
    ok a készítőkell is levelezek :) és hogy lehet a tesztpályán ugy menni hogy lemérje a dolgokat gyorsulás max seb stb...?
  • Clava
    ok a készítőkell is levelezek :) és hogy lehet a tesztpályán ugy menni hogy lemérje a dolgokat gyorsulás max seb stb...?
  • Alexease
    Ezt max a keszitok tudjak... De az ilyen es hasonlo hibakat es barmely "normalis" bugot, kuldjetek el az e-mail cimemre!!
    Az oldalon hasznaljatok a Bugreport reszt:
    StreetLegal Catalog

Vagy itt az E-mail cimet:
    SLR Bugreport e-mail
  • Clava
    Hy nem hiszem el már ugyahogy kezd jól menni a gamma erre meg idő után kilép és azt írja ki.:
    Invalid clickdef (0000004f) in 0011004d
    !JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\accessories\scripts\src\shock_absorber_5500_Nms.java" but source not exists
    Invalid clickdef (0000004f) in 0011004d
    !JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\accessories\scripts\src\shock_absorber_5500_Nms.java" but source not exists

mi a gáz?Help
  • tom..
    szar? pedig most elég türhetö! miota van internet plusz!
  • Hellhammer
    Bocsi a sok post-ért, de olyan szar a vodanet, hogy a tököm tudja mikor küldte el, meg mikor nem :(
  • Hellhammer
    Összehegesztettem a dolgokat, amiket mondtatok, most már elfogadható sebességgel döcög a progi, de néha nagyon be tud lassulni.

Egy kérdésem lenne: hogy a francba lehet olyan ellenfelet találni, aki hajlandó ki is állni ellenem, és még esélyem is van ellene? Mert most kb. egy órát krúzolgattam a városban és egy értelmes versenyt sem sikerült mennem. Úgy van a dolog, hogy a zöld csoportban indulok ugye, és zöld ellenfeleket érdemes keresni a városban. Sokszor nem is találok zödeket, aki meg jön az meg kb. az első 10-ben van, akit nem igazán tudok lenyomni. Szóval hogyan érdemes ellenfelet keresni?
  • Hellhammer
    Összehegesztettem a dolgokat, amiket mondtatok, most már elfogadható sebességgel döcög a progi, de néha nagyon be tud lassulni.

Egy kérdésem lenne: hogy a francba lehet olyan ellenfelet találni, aki hajlandó ki is állni ellenem, és még esélyem is van ellene? Mert most kb. egy órát krúzolgattam a városban és egy értelmes versenyt sem sikerült mennem. Úgy van a dolog, hogy a zöld csoportban indulok ugye, és zöld ellenfeleket érdemes keresni a városban. Sokszor nem is találok zödeket, aki meg jön az meg kb. az első 10-ben van, akit nem igazán tudok lenyomni. Szóval hogyan érdemes ellenfelet keresni?
  • Hellhammer

• Hellhammer

• T-boy
    Rosco, Ne azt a német túrista szalámi tölteléket használd, hanem a rizseskályha Duhent. Az legalább nem csúszik +, és ha a Góf motorját teszed be még 4WD-s lesz. És ha sokat versenyzel, lesz egy csodálatos 10literes motrod. NEM Vicc! A motor belűlről kopik mint ahogy azt már régebben, sztem Matrix megírta.
  • Rosco
    nitro felesleges, mert nem műxik.
    bármelyik autóval nyerhetsz, ha jól állítod be.
    (én az Einvagent preferálom :-))
  • Hellhammer
    Köszi mindenkinek a tippeket! Ha hazamentem, kipróbálom, remélem segíteni fog valamicskét :)
  • hiba
    :)
  • tom..
    lóaró=lóerő
  • tom..
    leirná valaki hogy melyik kocsibol mekkora lóarő hozható ki max?
  • Alexease
    Kell a motorblokra egy adagolo, es egy nitro palack (korrektul el vannak nevezve). De mivel meg bugos a dolog, igy nem is muxik.

Mindegyik auto jo, csak tuningolni kell.
  • Alexease
    1280x1024 mar nem "normalis" felbontas...
  • hiba
    Felbontasfuggetlen?
    1280x1024ben sokkal lassub nalam mint pl 800x600ban. (R95p128-Axp2.1Ghz-512DDR-1GSwap)
  • Alexease
    :D
  • Alexease
    Lehet itt-ott gyorsitani:
    - slowsound.zip leoltese street-legal.tk-rol
    - hardware-es sound acceleration kikapcsolasa dxdiag-gal
    - music konyvtar torlese vagy mozgatas redline konyvtarabol
    - xp eseten win98 modban jo futtatni
    - arnyekok kikapcsolasa
    - a latoltavolsag szamit a legjobban
    - az objektum reszletesseg min. is segit egy kicsit
    - a windows swap file jo nagy legyen, minimum a memoria ketszerese.
    - a videokartyanal az AAA es egyebb trukkok kikapcsolasa
    - felbontasfuggetlen, vagyis nyugodtan mehet 800x600-ban is. Sot jobb is, mert arra van optimalizalva a jatek es driver is.

ui: valszeg JavaScrip problema a gepeden.
  • bfg900
    A tippek:
    -nyugodtan felveheted a felbontást szvsz, nem fog lassulni
    - ha winxp alatt jáccol, akkor állíts be win98/me kompatibilitást
    - ha a hangkártyát tud 3d hangot, akkor tedd fel a hivatalos driverét a kártyának
    -érdemes a gyalogosokat kikapcsolni, most semmi funkciójuk asszem
    -forgalmat visszaveszed az se árt, de elmondható, hogy sebességnövekedést leginkább a látótávolság csökkentésével érhetsz el.
    -asszem street legal catalog-on van egy link a lowsound cucchoz, amiben az eredeti wav hangok vannak lekonvertálva, ami elvileg szintén gyorsít (ámbár nekem nem lett semmivel gyorsabb :| )
    Mivel nekem elég jól fut, ezért több tanácsot nem tudok adni.
  • bfg900
    Műxik a válasz gomb.
  • Hellhammer
    béefgé:
    Tudnál javasolni valamit, hogy gyorsabb legyen? Letörölni nem fogom, mert bejön a játék feelingje, van hely bőven a winchesteren, meg tervezek olyat is, hogy korszerűsítem egy kicsit a gépemet, mert sajnos már eléggé elavult. Szóval maradni fog egy darabig :)

Ja a gépem így fest most: PIII 750 MHz, 384 MB RAM, GeForce 2 MX, WindowsXP SP1. Ha ebből ki lehetne csikarni legalább 10-15 FPS-t már boldog lennék :)

Ui: miért nem működik nekem a "Válasz erre" gomb?
  • tom..
    Egy fraps nevű proguval
  • bfg900
    Vannak trükkök, amivel jelentősen lehet gorsítani a játékot. Ha még nem törölted le a játékot, akkor talán meg lehet velük próbálkozni.
  • hiba
    Belso nezetben nemeikautobol alig latni az uveg miat...koszos vagy mitol ilyen gany a kilatas? Este nemeikbol szinte semmit nem latni...

A fekezes eleg fura, 10-el gurul a kocsi, fekezek elgybol blokkol, megall a kerek es mintha jegen csuszna tovabb.
  • Clava
    Csá hogy lehet megnézni hogy mekkora FPS- elé fut a játék?
  • Hellhammer
    Sajnos nagyot csalódtam az újabb részben, annak ellenére, hogy nagyon bejön nekem ez a fajta játék. Az első rész viszonylag szépen elfutott a gépemen, ez meg néha olyanokat művel (640x480-ban minden minimumon), hogy 1-2 másodpercenként ad egy képkockát :( Ilyen szar állapotban lévő játékot bűn kiadni, egy életre elment a kedvem az Activison-től, inkább maradok az olyanoknál akik 2-3 évente adnak ki játékot, viszont az very könig (pl. Blizzard).
    Bocs, hogy itt panaszkodtam ki magam...
  • MikX
    Lécci Please Valaki Írja már meg, hogy hol lehet letölteni a SL Redline-t???
  • M@TriX
    felül kell írni fájlt, így egyszerű: rákeresel és felülírod, amúgy a cars/racers/ alkönyvtárakban vannak a kocsik ha jóltom.
  • bfg900
    Szerintem nem bug. Nem hinném hogy a világ söszes váltáját lehet állítani. Bizti a itt is van állításmentes váltó.
  • Rosco
    Csak nekem nem megy az Einvagennél a váltófokozatok közötti állítgatás (fine tune módban) vagy ez egy általános bug?
  • Rosco
    Ez igaz. Einvagennél pl. A/F állítással (11.75) és a szelepvezérlő állításával(-30 fok) 10000 RPM fölé lehet húzni a motort, de mégsem használódik el 4-5 verseny után.
    Ez a beállítás egy SunStripnél szétnyúzza a motort 2 meccs után...
  • [NST]Cifu
    Én úgy vettem észre, hogy minden kocsinál más az ideális beálítás, sőt, valamelyiknél (talán a Devilsport-nál) az a legjobb, ha alapon hagyja az ember...
  • Rosco
    Vki tud valami infót arról, mikor jön ki peccs a játékhoz?
  • Alexease
    Ha boltban veszed meg akkor is akadozik;)))))))) Sot, mondjuk inkabb ugy, hogy szaggat...
  • Mr Tom
    Köszi!
    És nem tudtok egy helyet, ahol le lehet tölteni ezt a játékot isoban? Vagy lehet Rip-is de ne a WCO-t írjatok! Onnan töltöttem le, és akadozik!
    Pedig AMD Athlon XP 2000+ Asus V8420 GEF4 TI4200 DeLuxe vga-m van! És 256 MB ram! És mégis akad! tehát játékhiba!