46061
.
  • king13
  • king13

Bocs csak elszartam a linkelést...
  • king13
    Remélem új bugok ha nem bocs:
    Mintha valami hiányozna a keréknél :DD
    Erről annyit hogy nem volt ott autó csak amikor a 2 között lapoztam akkor nyomtam róla képet tehát átment fölötte a játék. remélem érthető voltam. Ha ismeritek ezeket a bugokat akkor bocs
  • M@TriX
    mondjuk az is igaz, hogy ha már elöl vagy akkor legfeljebb "nem hagyod" meglőzzenek. :)
    De ez inkább multiban jönne ki királyul. ;)
  • king13
    ez az hogy a Racing Sunstrip 100-200 között üt igazán...az Emer meg szart se 923HP-vel meg a 500km/h végsebességgel mikor a verseny indulásánál kb 2-3mp-t veszítek azzal hogy csak kapar de nem mozdul. A Duhen jól lő ki 120-200km/h-ra nagyon gyorsan kimegy, de 290-300-nál nem nagyon meg többet, viszont ilyen tempót egy 1/4 mérföldes versenynél nem lehet elérni. Egyébként a legjobb Emer GT2-em (923HP) is csak 3,7-t ment 0-100-ra, 12-t 0-200-ra ami már sokat számít. A Duhen-em meg 9,6 alatt 200-on van. A Buildersedge-en is volt egy eredmény 1/4 mérföldes éjszakain 9,6-t ment az autója pedig egy Racing Sunstrip 2.0 CDVC...
  • M@TriX
    ja, mondasz valamit, az ellenfeleknek szokott kemény Duhenjük lenni és csak néztem is, hogy a keményen tuningolt Baiern-emet otthagyja, de sikerült a végére behozni a lemaradást, de megizzasztott, szóval azért jó kis kocsi..
  • I-NoVa
    Nem igazán a 0-ról 100-ra számít, szinte bármilyen kocsival 11-12 sec között megyek negyed mérföldön. A Duhenből 100 fölött fogy ki az erő, ahol a baiern és az emer kezd igazán durván beindulni, szóval hiába kap az ellenfél duhen racinget, és lő ki a startnál, ha a célon én megyek át előbb. Bár ez is személyes ízlésen múlik, a duhen formavilága nem jön be nekem.
  • king13
    ez a problémája de sokkal jobban lehet vele még így is kanyarodni mint bármelyikkel. Az Enula és a Focer ugyanaz szinte szerintem nem nagy szám egyik se. A legjobb Enulám is csak 4,1-t ment 0-100-ra tehát...
  • Gyiik
    amugy szemely szerint nem birom a duhent, kicsi, keskeny, es konnyen all ket kerekre
  • Gyiik
    itt nem menetelmeny dont, hanem a gyujtoszenvedely :D
  • king13
    Na ha már a ritkaságoknál tartunk a Duhen Racing Sunstrip-et nem nehéz beszerezni de szerintem az a legjobb autó a játékban. Én 2,998-t nyomtam vele 0-100-ra. A GT3 nem jött be az irányítása nagyon rossz. Emer GT2-ben nem találtam semmi extrát hisz a StreetGT is ugyanúgy megy tehát nincs meg az az előny ami a GT3-nál vagy a Racing Sunstrip-nél. Focer WRC szerintem nem nagy szám, ahogy az Ishima Enula Superturizmo se. A legjobb szerintem a Duhen Racing Sunstrip ami 930kg, AWD, 368HP és nagyon megy...
  • M@TriX
    nekem nem tetszik a border, de majd megolodom. :)
    Amúgy nem a legjobb, de szerintem jobbmint az alap. Nekem tetszenek a bika nagy beömlők. ;)
  • I-NoVa
    Ejnye, nem írunk border=none -t a képekbe ha link, na. Nekem mondjuk nem tetszik, fene az ízlésem :).
  • M@TriX
    esetleg ha rákattintasz megtudod.
    Ja azt elfelejtettem írni. Rá lehet Kattintani! ;))))
  • I-NoVa
    Igen, a használtautókereskedőnél.

Egyébként amiket leírtál, nem bugok. Akkor ment, ha kilépsz, vagy kimész a városba, akkor nem, ha visszamész a garázsba. ALT-TAB support meg nem működik, talán javítják.

Matrix: Gondolom nem alaprésze a játéknak?
  • Mr Tom
    És mégvalami: ezeket a ritka autókat, a használt autó kereskedőnél lehet kifogni?
  • Mr Tom
    Lenne nekem még egy pár bugom, amit nem írt a lista: A mentésnél: pl: éjjel versenyzek, és mondjuk autóba fogadok, és nem én nyerek, akkor elveszi a kocsit, és kirak a garázsba! Na most, ha a garázsba ctrl + alt + del-t nyomok, akkorugye bejön a windows feladatkezelő és becsukom a játékot! Utána újra belemegyek a mentésbe, és ott az autóm, aminek nem kéne ot lennie! Ja, visszatérve, nem tudom, hogy csak nálam ilyen, de ha ctrl + alt + del-t nyomok akkor ugye bejön a windoes feladatkezelő és x-elem, és rákattintok a tálcán lévő sl2-re nem tesz vissza! És az utólsó bugom: nappal a városba a többi tuningolt autónak nincs kereke!
    Remélem mondtam újat, és nem írtam le, ami már rajta van a listán, ha leírtam volna akkor bocs!
    Ennyi!
  • M@TriX
    Na így azért már mindjárt más a járgány. ;)

SÜTI! ;)
  • Gyiik
    na, szereztem meg egy gt3-ast, es leltem egy lancer wrc-t is...elmeny lesz oket TK-ra torni a tesztpalya kiserdejeben:D
  • Gyiik
    igen, ez a rendezosdi nem lenne rossz dolog, mar en is elgondolkodtam rajta, hogy jo lenne az azonos markakat egymas melle tenni (en az osszes modellt -alap, es ritkasag- probalom osszegyujteni). Neha kedvem van osszezuzni oket, es ha csak az mc-t akarom, eleg sokat kell lepkedni a garazsban:D
  • I-NoVa
    V6, álmodozok itt :). Szóval inline6.
  • I-NoVa
    V6-osoknál a patchig nem is fogsz találkozni turboval, mivel még nincs benne :).

Lancer WRC igencsak ritka, csak az egyik mentésemben van, de azt nem használom. Most csak a ritkaságokat gyűjtöm, és nem versenyzek autóért, mert teljenes összekavarja a garázst. Idegesített, hogy volt 1 autóm a 3.-on, 2 a 2.-on, és 4-5 a füldszinten. Szóval jó lenne, ha lehetne a garázsban rendezni!
  • Gyiik
    naja, a leirasok szerint sokminden kene, legyen (duhen racingnel pl az "adjustable turbo")
    GT3-massal azota sem talalkoztam, vagyis egyenlore csak egy darab figyel a garazsomban, engem is erdekelne mind a 10 darab :)
    Lancer WRC-vel viszont meg egyetlen eccer sem talalkoztam...

gondolod, hogy UT es CS utan az SL megtanulasaval akar kedvezmenyezett diplomat is kaphatna?
  • I-NoVa
    Ugyan, írni sem tud, ne terheljük biológiával szegényt. Láthatod hogy megviselte már az UT 2 betűjének megtanulása, gondolom a CS -t is hónapokig tanulta, míg hibátlanul le tudta írni :).
  • I-NoVa
    Haulerből lenne 2 verzió, de majd csak patch után. Feltűnhet, hogy a leírás szerint az olcsóbb szimpla alap, a drágábbnál meg azt írja, AWD, és lehet bele venni superchargert (patch után esetleg), de most semmi különbség.
    MC GT-ből elvileg a leírás szerint létezik eredeti alkatrészes változat, csak nagyon ritka (az MC-k tele vannak superduty alkatrészekkel ugye), tehát ott nem a GTLE lehet a fő drágaság.
    Nagyjából ezek még a ritkaságok : Lancer WRC, Subaru WR superturizmo, Baiern GT3 (már a 2. pirosat vettem, elvileg max 3 piros lehet összesen, majd kiderül :)), Emer GT2, Duhen Racing. Lehet vadászni, én most 10 Db Baiern GT3-at akarok :).
  • Gyiik
    asszem, biologiat se artana tanulnod, hogy ne keverd a faunat a floraval, nem gondolod?
  • Gyiik
    Humm...ahogy elnezem a racers alkonyvtarat, kene, hogy legyen meg jonehany ritkasag...
    baiern devilsport Turbo/twinturbo
    focer WRC (naigen, meg is valaszoltam elozo kerdesemet)
    talan a peccsben??
  • Gyiik
    eladjam neked? :D
    Evo7esbol letezik amugy valami junik valtozat? Eddig csak rc200 es rc300zal talalkoztam...

Ja, haulerbol is elvileg vettem egy 750est, de kiderult, hogy megiscsak 500as, csak 750es karosszeriaelemek vannak rajta...ez most hogy is van?
  • I-NoVa
    Na végre ott van a garázsban működő mentéssel :). Már csak az összes többit kell megszerezni :).
  • I-NoVa
    Wazz, a profilom tempjében volt egy invictus könyvtár, abban egy save\000\main file. Reinstall után is innen vett minden szart, mire megtaláltam... Shit.
  • Gyiik
    ahaha,be gyonyoru neveim vannak igy
  • bfg900
    bakker :)
  • Alexease
    En meg igy nezem:DD (Cak 18 even felulieknek!!!)
    SG Forum ;-)
  • Gyiik
    szep ez a nezet, bepistulva nem ajanlatos eheh.
    Ja, sikerult raakadnom egy gtiii-masra, persze mindekozben vagy 5szor adott be racing sunstripet is...talan ha olyat keresek, tobbszor fogja beadni a baiernt?:)
  • I-NoVa
    Azt hiszem ezentúl innen nézem a fórumot :).
  • I-NoVa
    .
  • I-NoVa
    Most kezdtem új játékot, kapásból beadta a Baiern GT3-at a boltba, csak csoroghatott a nyálam. Aztán mikor végigversenyeztem egy éjszakát, és eladtam a kosikat, beadta a duhen racing sunstrip-et 72000-ért, megvettem, örültem, aztán nem sokáig, mert kiderült, hogy a bug, ami miatt új játékot kezdtem tartósabb, mint gondoltam. Berögzült, hogy 0 pénzem van bármilyen mentést töltök vissza. Most telepítem újra, mert a mentések törlése sem segített. Jupí.
  • bfg900
    Leírja a játék, hogy mért nem tudod a kasztnit megjavítani, csak el kell olvasni :)
    Le kell venni az összes alkatrészt, ahhoz, hogy javítani tudd.
  • Gyiik
    Nekem ez volt talan a masodik fomenubol valo kilepesem...eddig mindig sikerult alt+tab-bal, azzal nem is volt problema.
    A kocsit meg azota sem talalom, superturizmobol akadt mar vagy 6, meg sikerult megvennem a masodik gt2-es emert is...de gtIII-as sehol
  • I-NoVa
    Ja, én is beszoptam még az elején, mikor nem tudtam, hogy nem szabad a főmenüből kilépni :). Ugyanilyenem volt, erre is vadászok.