46061
.
-
na akkor kérdés:
itt már sokan beszéltetek boltról. van a játékban bolt mint az 1-ben? és ha van hol?
ezt azért kérdem mert már rádudáltam a jónépre de nem válaszoltak...:D -
www.gamecopyworld.com -
A boltból :). Csak éppen nem megy rá az MC motorra, úgyhogy scriptmod, prime motor kell alá. -
Jaja, bug. Viszont verseny előtt nem csinálja, úgyhogy csakazértis 21". -
helyes:) az lenne a legfontosabb szvsz, meg a mentes -
Durván tuningolható a V8, most néztem csak meg. Laza 300 lóerő plusz, és még nem állítottam mindent. 15 másodperccel jobbat mentem a ROC pályán, mint az emerrel, főleg mert a 21" -os kerekek és hosszú lengéscsillapító miatt nem kell lassítani az elején, nem akad meg az útban :). -
jah ezt alapnak vettem, hogy gyorsítanak rajta, de hogy említed rá is kérdezek... -
Sl memóriakezelési bug, ha csak az egyik kereket cserélem, és a többi "megjavul", akkor így jelzi, viszont mindegyik ugyanolyan állapotú. -
Mert sokkal nagyobb élvezet centikkel nyerni úgy, hogy tudod, hogy mindent jól csináltál, mint hogy elsz*rni a rajtot, a váltásokat is csak úgy ahogy esnek, viszont félpályánál elhúzni az ellenfél mellett, mert a 3x drágább kocsid lazán otthagyja. -
ez megvan! GT2-es motor!!!! és fine tuning is megvolt! az mc-s mocik közül melyikre enged supercharge-t tenni? -
Apropó: a bal elsőd miért olyan gyenge? :) -
Nekem 923le volt a max. Vegyél egy StreetGT minden alkatrész ami csak lehet legyen GT2-s. (Ez azt jelenti hogy építs egy GT2-es motort). Ezzel egy 800le körüli teljesítményt kellen elérned. Aztán ezt még húzhatod az Intake Camshaft és az Exhaust Camshaft állításával. Amin meglepődtem hogy amikor GT2-es autót vettem csak hatszázx le-t tudtam elérni. -
Én is ilyeneket csinálok most :)
Amúgy sose versenyeztem "kerosszéria nélküli" autóval. Ülés, aksi, stb. mind benne van az autóba, csak a hátsó ülést és az anyós ülést veszem ki belőle.
Tom: A nonus GT-es alkatrészekből építs össze egy motort, a "Fine Tuning" menüben pedig az üzemanyagbetápnál és a két vezérműtengelynél tudsz ügyeskedni (a motorra kattintva pedig az alapjáratot és a forduláatszám "vörös vonalát" tudod szabályozni). -
azt a 900 körüli lóerőt hogy érted el nekem max 650-ig megy föl! -
ha simán nyerhetek akkor minek nyernék izzadva...na jó nem szeretem ha túl könnyű de azért...gondolom érted...
Ati126: ha cd nélkül akarsz játszani akkor tedd rá a Nocd patchet -
Talán tedd be a cd-t? -
Nem az a lényeg, hogy egy karosszéria nélküli Einwagennel nyerd végig a játékot, mert ugyan meglehet, de ez az eztislenyomtamkövetkezőjátékot hozzáállásba férne bele. Viszont megvan a lehetőség gyengébb gépet építeni, és keményebb versenyeket menni. Pl mostanában ezzel az MC-vel versenyzek:
(550 Le, 5 sebességes váltó, prime motor), Powered By Paint :)
Élmény. A shoton lévő versenyen egy másik MC ellen pontosan egyszerre sikerült elkapni a startot, nekem jobban húzott a kompresszor miatt, viszont a váltások lassabbak voltak a szabvány MC-éhez képest, így felváltva centikkel vezettünk, végül ezredmásodpercre azonos idővel értünk be, és a gépet hozta ki győztesnek. Sokkal élvezetesebb volt, mint egy Duhen racingel simán nyerni :). -
ez mind szep, de a lenyegrol, a framerate drasztikus megemeleserol egy szo sem esik... -
boccs a sokszori iráasért! azt hittem nem küldte el!(voda net) -
Valaki elárulná, hogy lehet összehozni a 421 le-s Focer-t? A max. amit ki tudtam hozni belőle az 387 le volt... -
OK! kössz! kettő kocsinál már mgközelitettelek! majd még próbálkozok a többi kocsinál
-
OK! kössz! kettő kocsinál már mgközelitettelek! majd még próbálkozok a többi kocsinál
-
-
Einwagennel hasonló a helyzet mint az 1-ben a Coyot-al...kituningoltad max-ra és bárkit lemostál vele mert 2,7-2,9 alatt 60mph-n volt -
A Nonus-al az a baj, hogy 900 le felett már az MC-khez hasonlóan kezd viselkedni, akármilyen futóművet is rakok alá.
A 421 le-s Focer viszont felkeltette az érdeklődésem, holnap majd nekiesek :)
Egyébként én úgy vettem észre, hogy az "alap" Einvagen GTA (ami ugye AWD) a maga 399 le-jével szinte bárkit képes lenyomni a játékban (ugye az ellenfelek nem tuningolt járművekkel jönnek...). -
Nonus: 923 le
Focer: 421 le -
Nekem eddig a következők sikerültek:
Einvagen: 399 le
Focer: 319 le
Enula: 452 le
Duhen: 336 le
Nonus: 862 le
Baiern: 487 le
V8-asok (MC és tsa.): ezzekkel nem szórakoztam, mivel kezelhetettlen járművek szvsz... -
hozvató=hozható -
Üdv! leirná valaki hogy egyes kocsiknál mennyi hozvató ki a mociból?(lóerő) -
Infok innen :) (BUILDERS EDGE) -
Egyébként Einvagennél csinálta. Lehet, hogy a virtuális memóriával igazad van (még ha poénnak is szántad :-), mert csak 3/4 GB szabad helyem volt csak a gépen, mikor nyomattam a játékot és a hiba előjött. -
Bocs, azt hittem idéztél. Már értem :-)))) Feltaláltam a spanyolviaszt.
Köszi! -
Vagy ez a töréssel függne össze??? Most hogy így olvasom a bug összegzéseket, lehet, hogy a törések kiszámítása nem megy a proginak. Kis koccolást, ami nem deformálja a kasznit még elbír. A kivágások is akkor kezdődtek, amikor 800x600-ben HIGH felbontásra tettem. (ekkor kapcsolja be a progi a törésmodellt) De ha 1000-rel belecsattanok egy kisbuszba egyből a windózdeszktopra kerülök. -
Én is írtam, csak nem ezt. :-))
Utolsó "hibaüzenetem" :-) ez volt:
"WinXP service pack után (msblast nincs a gépemen, nem is vagyok hálón otthon) is kilép a progi Desktopra, ha nagy sebességgel nekimegyek egy másik autónak, vagy tereptárgynak." -
ilyenről még nem hallottam. ;) -
Itt páran írtatok össze-vissza hibákat, azokat most összegzem:
Rosco: melyik autónál? Nálam az MC-nél megcsinűálta, más autónál nem. Ez bug. Ha más autánál és sokszor megcsinálja, akkor növeld a virtuális memóriát, mert lehet, hogyx a törés kiszámításánál betelítődik. ;)
sarkany:: így nem tudom 100%-ra mondani, mert sok összetevő miatt fagyhat. Tudod a Win milyen. De ha attól eltekintünk, akkor én az ATI RADEON9800-adra gyanakodnék, mert az 1. rész gyengen támogatta az ATI-kat.
king13: az 1. rész kissé nehezen kezelte a törést ha nem volt elég a proc és a memória olyankor gondolkozott...
-
megvan... -
megmondanátok hol találom meg az NFS Underground topicot? -
Tudom...vagyis gondoltam. Csak az ütközésnél nálam az 1-nél volt probléma -
Köszi :)
Azt hittem gáz lesz, mert eddig Vodáról nem nagyon tudtam egy smsweb-es oldalról töltögetni, de ez megy :)