46061
.
-
Capture 1
Capture 2
Capture 3
Kezdek rájönni, hogy a törést abszolút a szabad prociidőre szabták. Null forgalommal 50 frame/sec mellett nagyon szépen szakadnak le az alkatrészek, törik a kocsi, ha fullra veszem a forgalmat, 30 Fps mellett már kevésbé. -
Hú, nem semmi. Városban 35-40 fps, ha van más is a közelben, akkor sem megy 30 alá, kiérve a város szélére autópályán 50-60!!! És így tényleg kezd hasonlítani a video-n látott jelenetekhez. -
Kár :).
Amúgy kipróbáltam hangok nélkül, konstans 10 Fps emelkedés azonos beálításokkal a városban. Jól fog jönni a 3d sound kikapcsolása. -
ja bocs ez nem ide ment -
már megjelent a 3????????????? -
Taláh ha az összes hangfile-t áthelyezed máshová? -
Dns5000 #17662 el lehet valahogy inditani a jatekot hang nelkul? mert annak elmeletileg sokat kellene dobnia az fpsen a hulye3d hangok miatt. Levettem az osszes hangot minimumra de semmi valtozas nem volt, gondolom ugyan ugy szamolja csak a hangerot veszi le. -
Dns5000 #17661 nekem 1x felment 826nm-re es 1019LEre:)
-
Akkor ne várj tőle sokat és megspórolod magadnak a csalódást. Az élet csak annyira bonyolult, amennyire azzá teszed :) -
a vezérmű tengelyek már be vannak állitva! melyik hajtó kart vegyem bele? -
Lol! Ehhez még nincs is peccs. A síma street legal peccseket fölöslegesen próbálod felrakni. -
Valaki válaszolna a kérdésemre?
"Melyik mc-s mocira lehet supercahrger-t rakni?"
"Hogyan lehet a nonus-ból 900 lóerős gépet csinálni? nekem max 650-es-re sikerült" -
na akkor kérdés:
itt már sokan beszéltetek boltról. van a játékban bolt mint az 1-ben? és ha van hol?
ezt azért kérdem mert már rádudáltam a jónépre de nem válaszoltak...:D -
Én csak eggyet kérdeznék, mikor lessz márvégre patch a játék hoz??? -
ott a fraps2.0:)) csak craket nem lattam meg hozza:))
Az tud 1024-ben is csak 10000Rpm-es vinyo kell hozza:DDDDD ja es hangal egyutt szedi ki a videot:) -
lenn van vagy 1 honapja meg akartam nezni a red akarmit szenne fagy a menuben !! erre van orvossag? 9600! semmi nem fagy minden megy:) -
senki sem tökéletes... -
Ok. Akkor viszont az a gond, hogy, van olyan játék, ami nem fut 640*480-ban. -
ShaiHulud #17646 mert csak 640x480 ban menti le..es ha nagyobb felbontasban probalod akkor is csak 640x480 pixelt ment.szal allitsd at a gamet 640x480 ra es akkor fulosan menti... -
Amúgy kövezzetek meg, de én személy szerint jobban örültem volna egy ici picit (tényleg minimálisan) arcadeosabb irányításnak. Unom már, hogy a kocsi a liedkisebb kormányzástól kifarol (néha még az se kell). -
Miért van az, hogy a Fraps a képernyőnek csak a bal felső sarkát menti le videóként? -
Hát azt most hagyjuk. Egyrészt nincs kamera, másrészt annyir se knyítok hozzá mint a játékíráshoz. :) -
Digit kimeneten kikuldot egy digikamerara, aztan onnan FW porton ledigized azt es ugy ahogy kell;DD -
Köszi, ezt már ismerem, csak gondoltam hátha van jobb is. :) -
WOOOHOOO!
(bár az utóbbi időben nehezemre esik elhinni) -
WOOOHOOO!
(bár az utóbbi időben nehezemre esik elhinni) -
Hmuda: www,fraps.com
Looserke: Lehet hsznalni kormanyt, es van FFB.
Sougun: Warezcenter, nincs hozza patch (meg). -
üdv mindenkinek
na szal kellen egy kis help hogy honnan szedjem le a gamet és milyen patcheket rakjak fel amik a legfisebbek és most már letölthetők is:)
előre is thnx:) -
Sziasztok, lenne egy két kérdésem. Lehet kormányt használni ebben a gaméban, és ha igen, akkor van-e Force feed back??? -
Milyen videólopó progit tudtok ajánlani? Kellene nagyon (ha lehet rögtön címet is). Előre is kösz. -
a videó végén a kis pördülős figurák elég királyak.. Ha nálam így nézne ki a játék és meg se nyikkanék. ;) -
A video utan megitelve a jatekot, mar tenyleg jatekmenetileg, jatekelmenyben ott van (lenne) a "nagyok kozott", sot szerintem sokkal tobbet is nyujt mint a tobbi, egyedi darabb (lenne). Bar a grafikan, meg igy efektezve is lattszik, hogy nem egy technikai csoda, de az szerintem a tobbi kiemelkedo feature mellett szinte lenyegtelen is, hogy ugy csilllogjon mint a tobbi ...
A szokasos az FPS es Bugs;)) Ha ezt rendbe razzak, akkor
-
na akkor ha már megint vérszerződést kötöttünk: ;)
Mit szólsz a sebességi ígéretekhez meg a videóhoz? -
akár igazad is lehetne de én nem érzem úgy, amúgy meg ma nem volt jó napom aztán érzékenyen vettem, máskor lehet egy poént vágtam volna vissza... vagy egy fél talicskát! ;) -
Nyugi, csak vicceltem;))) -
mármint úgy értem hogy sztem csípőből megcsinálják nem okoz problémát...
Meg amúgy meg is ígérték, hogy korrekt lesz a NOS..
-
sztem az a legkevesebb... ;) -
akkor most nehogy ide figyelj!
Akit érdekel az olvassa el Tamás reakcióját a sebességnövekedésről.
És nem mondom meg, hogy hol van, amúgy meg az én számból ritkán hallhatod azt a címet ahol pl. ez a hír is szerepel. És nem a főoldalra linkelek, hanem csak a hírre. -
Ami aggaszt az "in-game movie"-ban, hogy itt sem látom a Nitrot működés közben. Mintha nem sikerülne belekalapálni a játékba. -
Szerintem már tuningoltak a gámán egy kicsit.
(remélem...)