46061
.
-
Nem kell aggódni, egy újabb ember, aki nem veszi a fáradtságot a játékhoz, és csak flamel össze-vissza :)
De menjünk végig, mi is a baja:
ÉS AKADOZIK EGY FULLOS FÉPEN!!! egy olyanon ami 3dmark2001 ben 13 ezret szakít!!!
Furi, az enyém csak 8800-at csinál, és mégis folyton 30 felett van az FPS, ha esetleg vennéd a fáradtságot, és beálítanád a dolgokat rendesen...
Lent írta I-NOVA, hogy lehet egy 1,2Ghz-es procival normálisan futattni. Ha fél oldalt nem tudsz visszaolvasni, akor miért mászol be a fórumba?! Csak azért, hogy fikázzál?!
hang:recseg ropog néha.. a zene nem is rossz.. a motorhangok nem olyanok mint a videoban...
1.: Nálam nem recsegnek, a hiba az ön gépében van :)
2.: A zene tényleg ász, atomkemenytuning_remix.mp3 RULZ :))
3.: Arról a videóról beszélsz, ami most jött ki? És azt hasonlítod az alap játékhoz? Gratula, megint képben van emberünk... :(
egy Viper racing szebb ennél a gameznál ami csak 300 mega..(3szor több vehető cucc és az egyik legélethűbb auots gamez)
Élethű?!?! Az a szörnyedék?! Mond, vezettél már autót?!? 180-al is?
irányíthatóság: ez is nagyon gáz!!!széles gumiktól csuszkálna az auto??lol!
Állísd be rendesen a futóművet, és akkor nem fog csúszkálni! Kivétel persze az MC és társai, illetve a csúcstuning Nonus. De azt is megfogja egy olyan ember, akinek jó kormánya van, plusz érzéke a játékhoz :)
Mivel az én kormányom sajna itt nem működik én csak billentyűről alkotok, de a Baiern-t simán megfogom bármilyen kitörésnél.
szivesen elbeszélgetnék az invictussalm neg a kiadóval is hogyan képzelték el ezt az egészet..pofátlanul átbasszák a játékosokat.. remélem rá lesz írva a dobozra hogy prealpha verzio...
1.: Ha ismernéd a hátteret, akkor nem írnál le ilyeneket. Mert ezzel csak ismét azt bizonyítod, mennyire nem vagy a játékkal kapcsolatban képben. De véleményed, az persze van ám, és meg is mondod, függetlenül attól, hogy a topiclakók már csak röhögnek rajtad... -
1ébként meg teljesen igaza van kingnek.1 napig játszol vele és még egy kibaszott szar motort se tudsz összetákolni..láma vagy -
Toya #17760 Nekem is bejön mind a kettő, bár az SLR-el szemben vannak fenntartásaim az általatok is jól ismert bugok miatt.
Mivel én nem autószerelő tanoncnak készülök, így az autóverseny részét nézem mind a két programnak.
Rémült csodálattal tekintek azokra akik képesek órákat szöszölni a garázsban néhány plussz lóerőért :-) -
mi játszottunk az első résszel is.
Nézd meg bazz, én normálisan irtam a konzolos topicba és te flémelsz állandóan.Te mocskolsz!Ennyit rólad. -
ne menjünk bele az SL vs LFS -be, nekem mind2 bejön.. ;)
A patchről meg olvashattál eddig is, mindig értekeztem itt róla amit kaptam infót...
Reklám miatt nem mondom, úgyis tudod hova írtam. Visszamenőleg is elolvashatsz pár hírt mert abba is vannak olvasztva infók.
Én megvárom a patchet mint mondtam. ;) -
hülye..1 nap alatt játszottam 1-2 orát csak nem brok vele 10 percet többet játszani mert olyan randa és szar...az auto összerakása 10 perc ha tudja az ember hogyan kell.. de te is ugy cisnálsz mint a krinyo gyerek.. mintha valami fasza ember lenne és már az anyukádban tudtad volna hogyan kell autot összerakni -
Toya #17756 Ügyes vagy.
Az ilyen hozzászólások öregbítik a SLR rajongókról kialakult "elfogulatlan játékos" képét.
Tudjuk, hogy a Street Legal a szived csücske, de elég lehangoló hogy más munkájának fikázásával próbálod a mundér becsületét védeni :-(
Elmondhatnám neked, hogy miben több és miben kevesebb a Live For Speed a Street Legalnál, de elfogultságodat látva ez teljesen felesleges.
ui: 7 kocsi (és hét eltérő fizika, cockpit) és 12 pálya (a tükrözések nélkül) van a Live For Speedben - de hát ehhez meg kell vásárolni a játékot. -
És honnan tudod, hgoy 150 mega lesz a peccs? :)) -
Bakker.
Gratulálok a LFS készítőinek, hogy 1 grafikussal megcsináltatták azt a 2 pályát, amit eddig láttam, meg a 3 fajtra autót kivülről, meg műszerfalat. Igazán nagyszerű teljesítmény. Mégis jólenne, ha nem hasonlítanád a SL-hoz :) -
a játék DX9-t használ tehát a 3dmark2001 13ezer pontod itt nem sokat ér
az meg hogy 1nap mire összeraksz egy autót az a Te hibád -
a patch után majd én is minősítem... -
Nekem akkor csinált ilyet amikor brutál felni volt rajt meg racing gumi..
Amugy algi várom megjelenjen underground mert ez egy fos -
FiReBoY #17747 Csao!!! Lehet hogy már kérdés volt, de nincs kedvem végigolvasni a témát... Szóval miért van az hogyha már sok pénze van az embernek egyszerüen kitörlödik a Karier?
FiReBoY -
és most nem sikerül elérni a street-legal.tk -t
-
ejnye ez bizony nagy hiba...még rá kéne jönni hogy miért nem müxik... -
na ne! -
a NOS befecskendezőjét? -
előbb nem árt megtanulni képet linkelni. ;) -
GRRRRR...
-
na nekem is most ott halt ki azt írják a street-legal.tk fórumán hogy a crackelt változattal nem müxik... -
-
Tudom hogy most ez nem Autó bemutató, de... szeretném megmutatni a kedvenc kocsimat.
-
hehe neked szerencséd van...én még a vásárlásig se jutok el vagy induláskor vagy a save game betöltésekor hal meg mint az atom... 

már tiszta ideg vagyok...
-
Elsönek majdnem kitettem, csak elgépeltem(pontosabban kimaradt). Másodiknak pedig, teljes a siker. -
na ez most szép... pedig jól leírtam és...na mindegy nem szabadott volna ezt csinálnia...vagy igen??? -
képet így:
az img és az src közé [SPACE] tegyél -
Hopp...
-
Nem mindíg jó ha keményítesz a rugózáson! A Duhennél pedig egyenesen idegesítő egy élesebb kanyarnál( mintpéldául a R.O.C pályálya,(az főleg gyors is.)) az autó föl is borul.
Más: úgy gondoltam én is megpróbálkozok föltenni egy gyors képet: Eddig csak 1x történt meg(a látvány a fontos, csak az a baj hogy ezt aszfalton eddig nem sikerűlt megoldani).
<"http://www.tar.hu/littlegaz/ezt_elobb_latni.jpg">
-
ja a readme-ben van valami olyasmi hogy ez már beállítható a "Tune" eszközzel! -
NOSPatch itt
(forrás: street-legal.tk)
Én még nem próbáltam ki, véleményeket várok! -
Kéne egy kis segítség: Hol lehet venni 3DSMax Gyorstalpaló könyvet? Vagy csak valami értelmes leírást a programhoz?
-
rvp #17723 ahogy mondod -
arghh hülye.. elnéztem
nincs 5 ös szorzó anem 10.5 ös szám van:) bocs.. csak olyan gyorsan átfutottam rajta:) -
jo akkor.. felninál mi az a 10 es szám?
és mi az 5 ös szorzó?
a gumit azt vágom...
de ezeket hogyan lehet összepasszoltatni..mert volt hogy kerestem két 19 es gumit meg két 19 es felnit..és nem illett rá a felnire.. gondolom a felni vékony volt vagy vastag a gumihoz képest.. -
Nekem speciel ezek válltak be:
felni: Star II 10,5x19
gumi: 255/45 R19 Sport
vagy
felni: Baiern DTM 13.0x19
Gumi: 295/20 R19 Racing -
kevésbé dülöngél jobban fogja az utat..hja..
inkább valaki azt mesélje el hogyan kell jol összeválogatni a gumikat és a felniket.. mert vettem tök jo gumikat de semmi felnit nem találtam hozzájuk..:( -
GGabika #17718 ja és szerintem jó lene ha kijavitanák már ezt a szagatást mer nagyon idegesit!
remélem a patch-be benne lessz nemugy mint az elözö változat patcheikbe!
ja és itt valaki tudod eggyáltalán nitrozni? -
köszi! a keményebb rugózású jobban fekszi az utat, igaz? -
:-) -
Ez a mentésbug-ra érkezett most:
"Szia Matrix,
Ugy tunik ez a hiba is kijavult (bar igazabol sohasem tudtuk teljes valojaban reprodukalni), egyszoval koszi a segitseget, nelkuletek nem tudom hogy sikerult volna! :)
Udv,
Diviánszky Ákos - Invictus"
Ez mindenkinek szól, aki csak egy buggal is hozzájárult a segítséghez...