46061
.
-
Nézd már meg hány darabból áll egy kocsi!
Nem ugy mint a többi autós gameban hogy csak egy váz és majd beleképzeled a dolgokat.Itt minden egyes alkatrészt megkell jelenitenie -> sok cucc sok hibalehetőség -
kit érdekel?? valaki szerint jo volt a pkember film.. és??????????lol...és azon lol ozol hogy olyan hülye vagy hogy akármit rok nem értd meg? hát mir írjak még hogy felfogd? -
te beteg vagy :DD
Egy szóval sem említetted hogy játékban lévő 1 napot nyomtad!!!Ha akarod idézek is!
Szal akkor mostmár degenerált is vagy?Nem emléxel mit mondtál?Hát te nagy állat vagy :D
"te ugy csinálsz mintha valami kibaszott okos valaki lennél" Kissebbségi érzésed van? :D Menny dokihoz -
de az még mindegy igy hogy élethűbb volt..
engem az zavar hogy az a gamez szebb az autokat kivéve mint ez a gamez.. nah ez a szörnyűűűűűűűűű -
Buli van? ;)) -
mondtam már.. te ugy csinálsz mintha valami kibaszott okos valaki lennél és már anyádban tudtad volna hogy szarják a játékot... nemtok kinek érzed magad, "törpe vagyok bazmeg" effektus...
az 1 naprol annyit hogy a játékban lévő 1 nap!! faszikám.. ami mennyi a is lehet??? 1 ora????
10 szer csak azért kell visszamenni a dlerhez hogy végre betegyen egy olyan kocsit amit meg lehet venni 25 ezer ropibol..és ne 5 darab ugyanolyan 50 ezres autot tegyen be...
aztán végignézni milyen alkatrészek vannak..stb... nemtom mit csodálkoztok ha játszik csak az összeépítéssel 1..netán 2 orát valaki...
és megint csak azt tudom kérdezni..melyikőtök érzi magát ennyire faszának hogy ö össze tudott rakni egy egész autot mikor elösszőr indította a gamezt???? jelentkezését várom egy nagy LOÁL ozásra...
-
te hülye vagy!Lehet hogy sokan irák hogy szar, de ugyanigy sokan irták hogy jó!
Vedd már észre hogy itt a másik oldal is.Te meg ugy állitod be mintha mindenki szarozná és csak pár ember lenne aki "hülye állat" mert ezzel játszik. -
ehh, lol vagy!
Ennyit érsz..."hát mit irjak te idiota???"
no comment
-
lolololo??? a 13 az évedre vonatkozik??lololol!!! -
miattatok flém a flém...én lertam egyszer.. sőt nem csak én írtam le hanem sokmindenki más hogy a fikányit nem ér a gamez...mégis ti erölködtök hogy de nálam van a hiba ez szar az szar..meg nemtok visszaolvasni fél oldalnyit..nem nagyon vagyok fél oldalnyival elöbb se kiváncsi a gamezra.. akkor fogok vele játszani ha ez a szar grafika nem fog akadozni.. -
hát mit irjak te idiota???
lertam 1szer 1szer miről mit gondolok.. aztán leírtam összefogllalva..
nem fogom dicsérni ha egyszer szar.. nem is az lfs hek akarom hasonlítani.. nem is vártam hogy olyan lesz de ha azt a szart összerakják 3 an akkor ezt nehogy már ne tudják összerakni páran... -
Egy kicsit megemeltem a kocsit, ugyhogy már a fordulástól is kétkerekezik :D
-
Toya #17791 Igazából eddig itt csak ti szidtatok programokat én nem. (Viper Racing, Midnight Club 2, LFS).
Ha elolvasod láthatod, hogy egyetlen hozzászólásomban sem intéztem kirohanást a SLR ellen és a neked írt üzenetemben is csak a LFS-el kapcsolatos hiányos ismereteidet próbáltam kiegészíteni (Amúgy nem vásárolt a programom, mivel a LFS Team érdekes módon press példányt adott belőle).
Abban a hozzászólásodban bőségesen volt ám cinizmus és ezt ha elolvasod a hozzászólásodat te is érzed majd.
Az meg, hogy bejönnek a fórumba szidni a programot - hát kérem ezzel együtt kell élni, mivel ez az internet varázsa :-)
Mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, nem vagyunk egyformák...
Amúgy gondolod, hogy annyira lekezelem a programot vagy a készítőket ha a Street Legal Catalog-ot a HSW hostolja és a HSW-n külön rész van az 1NSANE-nek? -
ezt az ugratást figyeljétek :D
-
-
"Jah és még1x, mert sejtem hogy nem fogod az adást" -> "remélem ezen nem fogsz megsértődni, mert nem az volt a célom" :D lol
-
Amúgy tényleg idegesítő, hogy mindenki az LFS-el jön, hogy az jujj, de milyen cool game...
Menjen, és játszon azzal, és ne mérgezze itt a levegőt!
Nálam az LFS töltött fent csak két napot, mivel egyfelől nem rajongok a zárt pályás versenyekért, másfelől alapból idegesít, hogy nincs törés egy autós játékban... -
És még annyit, hogy naogyn remélem ezen nem fogsz megsértődni, mert nem az volt a célom, hogy megbántsalak vele, csak már a hócipőm televan néha ezzel a fórummal, amikor valaki bejön és olyanokat mondd, hogy az állam leesik :) -
Jah és még1x, mert sejtem hogy nem fogod az adást:
"Tudjuk, hogy a Street Legal a szived csücske, de elég lehangoló hogy más munkájának fikázásával próbálod a mundér becsületét védeni :-(
"
Itt arra céloztam, hogy a LFS grafikájával eltöltött munkaidőt szerintem nem igazán lehet összehasonlítani a SLRR-be ölt idővel. Nyilván meg tudnál cáfolni, de nem érdekel. Én ezt a hülye LFS vitát nem fogom még1x elkezdeni, mert te vagy a 345x aki ezzel jön és már rohadtul idegesít. -
"Ügyes vagy." Köszönöm, tudok róla.
"Az ilyen hozzászólások öregbítik a SLR rajongókról kialakult "elfogulatlan játékos" képét." Én csak összefoglaltam a tényeket, te pedig egyből félreértelmezted. Ez téged minősít, nem engem.
"Tudjuk, hogy a Street Legal a szived csücske, de elég lehangoló hogy más munkájának fikázásával próbálod a mundér becsületét védeni :-(" Lásd mint fentebb.
"Elmondhatnám neked, hogy miben több és miben kevesebb a Live For Speed a Street Legalnál, de elfogultságodat látva ez teljesen felesleges."
Igen, felesleges, mert ez nem LFS topik
"ui: 7 kocsi (és hét eltérő fizika, cockpit) és 12 pálya (a tükrözések nélkül) van a Live For Speedben - de hát ehhez meg kell vásárolni a játékot." 21 darab eredeti játékom van. :) Nem érdekel, hogy neked esetleg több, csak közlöm, hogy szoktam játékot vásárolni. -
mivel saját gyártmány ;] -
Na ez egész szép. Már mint a tosi. De ha utcára kimész? -
-
Ez tényleg jó.... -
az érzés hogy olyan kocsit csinálsz magadnak amilyet akarsz...ez benne a jó -
Hát én még nem játszottam a gamel de ami képet láttam itt az tényleg undoritó. Az 1 rész is szar volt. Nem tom bazzz kiprobálom majd vmikor és utána megírom nektek, hogy akad-e vagy nem. Már mint a redlineval nem játszottam. :| -
Toya #17776 Mert a sok bug, a levett felbontás, a csökkentett látótávolság, a kerekek nélküli ellenfelek, a korlátban haladó autók valóban kicsit olyanná teszik a programot mintha időgépben ülnék.
Ezzel nem a programot vagy a készítőket szidom, pusztán a tényeket próbáltam közölni amit mindenkit láthat a saját szemével is.
Ez valóban csorbítja a játszhatóságot, de ahogy olvasgatom a fórumot itt leginkább úgy is mindenki a garázsban éli ki a szenvedélyét, szóval a játék igazi varázsát mégsem veszi el.
Szerintem egy méretes patch szépen rendbeszedné a programot. -
Hát ez nagyon undorító... -
viszont ezzel szemben a gém 390 megát foglal a cd-n!! -
akkor minek kell összehasonlítani az SLR-el? -
Toya #17772 Ezzel viszont egyetértek, nem semmi egy program :-) -
amit nem értek miért zavarja CSOCSO-t az hogy a patch akkora mint egy demo??? demo-t minek kell letölteni??? tök felesleges... akkor inkább a patch ami reméljük szinte minden hibát javítani fog
-
Toya #17770 A Viper Racing egy klasszikus szimulátor, kéretik nem fikázni... :-)
Ha belegondolsz, hogy mikor jelent meg (1998), akkor majd rájössz hogy az is elég LOL hogy szidod a programot.
Ez olyan mintha valaki most kezdené el fikázni a Nascar 1-et vagy az Indycar Racing 2-t, ami a megjelenés idejében korszakalkotónak számított.
Ja hogy azóta többet lehet kihozni a hardverekből és többre képesek grafikailag a számítógépek az sokat számít. -
sőt midnight club -
Viper Racing lolololol -

-
úgy beszélsz mintha ehez a játékhoz komoly szakértelem kéne...és minek jössz ide fikázni?
nekem teljesen játszhatóan fut a játék és 9300-at nyom default a 3dmark2001. az irányíthatóságról annyit hogy nekem eddig csak az 1000le-s Nonus-al volt gondom. ja neked egy ISD vagy Hot Rod American Street Drag féle játékra van szükséged mert ott csak egyenesen kell menni meg csak megvenni mindenből a "Pro"-t!
-
Toya #17765 Tudom, hogy az az élvezet és a nagy többség csak a pénzért megy ki versenyezni és sokkal szivesebben tölti az idejét a garázsban és a tesztpályán :-)
Ehhez azonban sok idő, gyakorlat, türelem és kitartás kell. -
yo
-
Pedig az az igazi élvezet :)
Meg aztán az, hogy a csúcsra tuningolt járgányoddal az úton tudj maradni, mikor tövig nyomod a gázt :)))