46061
.
  • Krinyo
    én az első képen látható kocsival állandóan első helyen végzek :D
    ROCban van egy qrvaidegesítő bug.Az úton a 2. bukkanó után mintha beton fal lenne és ha nyomod a gázt a bukkanónál akkor egyszerüen szétesik a kocsi!!!Ha nem nyomom a gázt akkor nemtörténik semmi
  • I-NoVa
    Igen, ez egy szép Baiern Devilsport, amin GT III sideskirt van. Attól még sajna nem éri el a gyári GT III-asok szintjét.
  • buek
    Nova ezt nézd meg:

http://kep.tar.hu/buek/index.phtml?aid=27585692&pid=3155720&beginnum=60

egy szép Baiern Devils CoupeSport Gt III
  • king13
    most nézem ez nem is Ishima...:))) ez egy Focer RC200 :))
  • king13
    és?
  • [NST]Cifu
    Idézet az "X3.hu Felhasználási Feltételek"-ből:

...Nem használható ftp jellegű adattárolásra, más weblapok háttérforrásaként, illetve csak olyan állományok helyezhetők el, melyek a free.x3.hu/neved könyvtár weblapjairól elérhetők...

Ergo ha te képeket raksz fel, az csak úgy nézheted meg, ha közvetlenül hívod meg, pl. csinálsz egy egyszerű HTML lapot, amely a képet tartalmazza. "Rálinkelni" kívűlről nem lehet.
  • king13
    pedig jó a link...nem próbálkozom többet...
    Képek itt
  • king13
    hehe...sorry...

Einwagen 140GTA

Ishima Enula WRZ
  • king13
    A 2 legújabb szerzemény:
  • [NST]Cifu
    Dehogy dönglünk, a kulturált, értelmes emberekel nincs semmi problémánk :D

Én eddig nem találtam hozzá komplett leírást, de még csak rendes FAQ-ot sem :(

De ha van egy kis kisérletező hajlam benned, akkor hamar kiismerheted a játékot, a kezdéshez csak annyit, hogy végy egy Einvagen GT/GTK-t (persze a legjobb egy GTA lenne), némileg tuningold fel (turbót szerelj rá, szedd ki a hátsó ülést, a "Fine Tuning"-al az üzemanyag befecskendezőnél és a vezérműtengelyeknél finomhangold a motort), és menj ki északai versenyre (az idő a garázsban az "Advance Time" gombbal léptetheted), ahol versenyezzhetsz kocsiért (Pink Slips) vagy pénzért is. Ha esetleg vesztenél, egyszerűen nyomj egy ALT+F4-et, így csak annyit vesztesz, amennyit a garázsból való kijövetel óta nyertél (amint az utcára, vagy a tesztpályára mész, automatikusan ment a játék). A lényeg, hogy egy-két északai verseny után már tele lehet a garázsod, és a zsebed, ezek után meg kedvedre tuningolhatsz olyan autót, amilyet csak akarsz :)

Annyi jó tanács még, hogy mindig úgy lépj ki a játékból, hogy utcára vagy tesztpályára mész, és utána ALT+F4, mivel a sima, főmenüből való kilépéskor rendszeresen eltolja a mentést. Célszerű a "Save" könyvtár aktuális mentését (alaphelyzetben a "000"-ás) minden kilépés után kimásolni valahova, biztonsági mentésként :)

Amúgy a játék sebességét erősen befolyásolja az, hogy milyen hangkártyád van :)
  • Zotya123
    Tetszik a game, csak mostmár azt mondjátok meg, hogy kell vele játszani... :o)) tényleg vmi alapleírás van valahol, vkienek, az 1 linket kidobhatna...

és 300mes látótávolsággal, 1024*768 full minben, ati9700pro 1gb dualram 2.4c vel nekem még 1x nem akadt meg, úgyhogy különös némely ember "akadozása"... előre thx! ( már ha nem döngöltök engem is a földve! ) :D
  • [NST]Cifu
    Itt van most a jelenlegi kedvencem:

4WD patch-el verhetetlen ROC-ben :)
  • B@dsector
    THxXx
  • [NST]Cifu
    Ilyen gépen nem szabadna szaggatnia, csak vedd vissza kicsit a látótávolságot és a traffic-ot. Ha visszaolvasnál egy-két oldalt, kitűnő tippeket kapnál, hogy futtasd a játékot úgy, hogy akár még a 4xAA mellet se szaggason :)

Amúgy hamarosan jön a patch, de hogy mikor, az még nincs betonba ágyazva...
  • [NST]Cifu
    Khm...

Ha te most az Street Legal ISO-val rendelkezel, akkor a patcheknek fel kell menniük. Viszont ha a Street Legal Racing: Redline ISO van meg, akkor ne akarjál ahoz patchet felrakni, mivel az még nem jött ki, és te valószinüleg az SL-hez való patchet próbálod ráerőszakolni az SLR:R-re...
  • B@dsector
    Mikorra várható hozzá a patch?
    Mert idegesit egy kicsit, hogy ilyen gépen is
    szaggat néha:
    ABIT IC7,3.06GHz HT,512 MB 433MHz Hyper X,Radeon 9800PRO...
  • SecMan
    így is lehet nézni a dolgot :)
  • I-NoVa
    Nem bug, csak optimális esetben nem látod a motort menet közben, rengeteg poligonspórolás.
  • Krinyo
    van benne csak ez egy jókis bug
    Vagy gondolod hogy a szél fujta a levegőbe a kocsit? :)
  • CaviaR
    Jó verda, de legközelebb vegyél bele motort is. :)
    (2.kép)
  • Krinyo
    van neted nézd meg magadnak
  • dikki*yysw
    Az ilyent annyira imádom. Miért nézne más utána neked, hogy milyen proci megy az alaplapodba? Magyarázd már el kérlek, mert nem világos.
  • Krinyo
    ezt csak ugy csináltam, hát nem szép? :D

majdnem levittem a kamerát :D
  • bfg900
    SLRR-ben nincs bolt, csak catalog. a Smart store az abc ;)
  • [NST]Cifu
    Letöltésekhez:

Street-Legal.tk
    Buildersedge.org

juhi01:

Az SLR:R némi iróniával befejezettlen játéknak nevezhető, ráadásul a Value kategóriába tartozik. Tehát nem igazán értelmes dolog összehasonlítani egy olyan játékkal, amely A-kategóriás minden téren (fejlesztésre fordított idő/pénz, stb.).

Egy 1.1 és 1.2 Ghz-es Tualatin Celeronok ára bruttó 10.000 Ft körül van.
  • M@TriX
    alattad említett street-legel.tk-ról ;)
  • I-NoVa
    Tualatin 1100-at érdemes beletenni, 1500-at jó eséllyel stabilan viszi. Esetleg 1200-as, 1350-en megy a többség, de van, amelyik 1600-on, csak ki kell fogni. A tualatin celeron 1100 nem csak abban a 100 Mhz-ben különbözik, a dupla akkora cache kicsit sokkal többet dob a gépen.
    Az all cars mentés nem a régi sl-hez van?
  • Looserke
    Sziasztok, honnan tudnám letölteni azokat a kiegeket, amik neonvilágítást és matricákat adnak a gaméhoz?
  • king13
    sorry :)))
  • king13
    1,2Ghz-es Athlon tehát még nem XP és nincs benne SSE
  • [NST]Cifu
    Én megnéztem, bár csaknem 10 perc volt, amíg lejött mind a 4 kép :)))
  • [NST]Cifu
    1,2Ghz-es, de milyen gép?

Az AMD-kben csak az Athlon XP-k óta van SSE utasításkészlet, tehát ha sima Athlon-od, vagy Duron-od van, akkor bizony kakukk...
  • king13
    de azé megnézitek őket nem? :)))
  • Ch_Slater
    azért ebbe a forumba irom ezt mert itt adtátok a linket a fraps 2.0-hoz... mért nem indul el athlon 1.2ghz-es gépen? azt irja ki hogy ehhez a progihoz olyan proci kell ami tudja az SSE utasitásokat. és fel van sorolva hogy P3/P4/Athlon...
    most akkor mi van?
  • king13
    eszembe se jutott hogy nem fogja tudni megnyitni a böngésző :)))
  • [NST]Cifu
    Hát....

Most már mind1 :)))
  • king13
    bocs a TGA miatt...
  • king13
    Képek

Bug:
    Bug 1 - 01
    Bug 1 - 02
    Bug 2 - 01

Magyarázat: Bug 1: szerintem elég jól látszik. Bug 2: a féktárcsa kilátszik(ilyet még úgy tudom hogy csak a Duhen-nél tapasztaltatok)

Focer RC200 (RC300 motorral)

Magyarázat: régebben írtam hogy 421HP-t sikerült kihoznom a Focer-ől. Ez a motor "adatlapja". Ez kicsit több lett 421-nél...
  • king13
    ez akkor van ha első vagy a piros klubban...az ROC-ra úgy tudsz kijutni ha az autód prestige pontja 750. ezt úgy tudod növelni hogy nappal versenyzel
  • [NST]Cifu
    Megfogadom bölcs tanácsod.