46061
.
-
én az első képen látható kocsival állandóan első helyen végzek :D
ROCban van egy qrvaidegesítő bug.Az úton a 2. bukkanó után mintha beton fal lenne és ha nyomod a gázt a bukkanónál akkor egyszerüen szétesik a kocsi!!!Ha nem nyomom a gázt akkor nemtörténik semmi -
Igen, ez egy szép Baiern Devilsport, amin GT III sideskirt van. Attól még sajna nem éri el a gyári GT III-asok szintjét. -
buek #17984 Nova ezt nézd meg:
http://kep.tar.hu/buek/index.phtml?aid=27585692&pid=3155720&beginnum=60
egy szép Baiern Devils CoupeSport Gt III -
most nézem ez nem is Ishima...:))) ez egy Focer RC200 :)) -
és? -
Idézet az "X3.hu Felhasználási Feltételek"-ből:
...Nem használható ftp jellegű adattárolásra, más weblapok háttérforrásaként, illetve csak olyan állományok helyezhetők el, melyek a free.x3.hu/neved könyvtár weblapjairól elérhetők...
Ergo ha te képeket raksz fel, az csak úgy nézheted meg, ha közvetlenül hívod meg, pl. csinálsz egy egyszerű HTML lapot, amely a képet tartalmazza. "Rálinkelni" kívűlről nem lehet. -
pedig jó a link...nem próbálkozom többet...
Képek itt -
hehe...sorry...
Einwagen 140GTA
Ishima Enula WRZ -
A 2 legújabb szerzemény:
őőő -
Dehogy dönglünk, a kulturált, értelmes emberekel nincs semmi problémánk :D
Én eddig nem találtam hozzá komplett leírást, de még csak rendes FAQ-ot sem :(
De ha van egy kis kisérletező hajlam benned, akkor hamar kiismerheted a játékot, a kezdéshez csak annyit, hogy végy egy Einvagen GT/GTK-t (persze a legjobb egy GTA lenne), némileg tuningold fel (turbót szerelj rá, szedd ki a hátsó ülést, a "Fine Tuning"-al az üzemanyag befecskendezőnél és a vezérműtengelyeknél finomhangold a motort), és menj ki északai versenyre (az idő a garázsban az "Advance Time" gombbal léptetheted), ahol versenyezzhetsz kocsiért (Pink Slips) vagy pénzért is. Ha esetleg vesztenél, egyszerűen nyomj egy ALT+F4-et, így csak annyit vesztesz, amennyit a garázsból való kijövetel óta nyertél (amint az utcára, vagy a tesztpályára mész, automatikusan ment a játék). A lényeg, hogy egy-két északai verseny után már tele lehet a garázsod, és a zsebed, ezek után meg kedvedre tuningolhatsz olyan autót, amilyet csak akarsz :)
Annyi jó tanács még, hogy mindig úgy lépj ki a játékból, hogy utcára vagy tesztpályára mész, és utána ALT+F4, mivel a sima, főmenüből való kilépéskor rendszeresen eltolja a mentést. Célszerű a "Save" könyvtár aktuális mentését (alaphelyzetben a "000"-ás) minden kilépés után kimásolni valahova, biztonsági mentésként :)
Amúgy a játék sebességét erősen befolyásolja az, hogy milyen hangkártyád van :) -
Tetszik a game, csak mostmár azt mondjátok meg, hogy kell vele játszani... :o)) tényleg vmi alapleírás van valahol, vkienek, az 1 linket kidobhatna...
és 300mes látótávolsággal, 1024*768 full minben, ati9700pro 1gb dualram 2.4c vel nekem még 1x nem akadt meg, úgyhogy különös némely ember "akadozása"... előre thx! ( már ha nem döngöltök engem is a földve! ) :D -
Itt van most a jelenlegi kedvencem:

4WD patch-el verhetetlen ROC-ben :) -
THxXx -
Ilyen gépen nem szabadna szaggatnia, csak vedd vissza kicsit a látótávolságot és a traffic-ot. Ha visszaolvasnál egy-két oldalt, kitűnő tippeket kapnál, hogy futtasd a játékot úgy, hogy akár még a 4xAA mellet se szaggason :)
Amúgy hamarosan jön a patch, de hogy mikor, az még nincs betonba ágyazva... -
Khm...
Ha te most az Street Legal ISO-val rendelkezel, akkor a patcheknek fel kell menniük. Viszont ha a Street Legal Racing: Redline ISO van meg, akkor ne akarjál ahoz patchet felrakni, mivel az még nem jött ki, és te valószinüleg az SL-hez való patchet próbálod ráerőszakolni az SLR:R-re... -
Mikorra várható hozzá a patch?
Mert idegesit egy kicsit, hogy ilyen gépen is
szaggat néha:
ABIT IC7,3.06GHz HT,512 MB 433MHz Hyper X,Radeon 9800PRO... -
így is lehet nézni a dolgot :) -
Nem bug, csak optimális esetben nem látod a motort menet közben, rengeteg poligonspórolás. -
van benne csak ez egy jókis bug
Vagy gondolod hogy a szél fujta a levegőbe a kocsit? :) -
Jó verda, de legközelebb vegyél bele motort is. :)
(2.kép) -
van neted nézd meg magadnak -
Az ilyent annyira imádom. Miért nézne más utána neked, hogy milyen proci megy az alaplapodba? Magyarázd már el kérlek, mert nem világos. -
ezt csak ugy csináltam, hát nem szép? :D

majdnem levittem a kamerát :D
-
SLRR-ben nincs bolt, csak catalog. a Smart store az abc ;) -
Letöltésekhez:
Street-Legal.tk
Buildersedge.org
juhi01:
Az SLR:R némi iróniával befejezettlen játéknak nevezhető, ráadásul a Value kategóriába tartozik. Tehát nem igazán értelmes dolog összehasonlítani egy olyan játékkal, amely A-kategóriás minden téren (fejlesztésre fordított idő/pénz, stb.).
Egy 1.1 és 1.2 Ghz-es Tualatin Celeronok ára bruttó 10.000 Ft körül van. -
alattad említett street-legel.tk-ról ;) -
Tualatin 1100-at érdemes beletenni, 1500-at jó eséllyel stabilan viszi. Esetleg 1200-as, 1350-en megy a többség, de van, amelyik 1600-on, csak ki kell fogni. A tualatin celeron 1100 nem csak abban a 100 Mhz-ben különbözik, a dupla akkora cache kicsit sokkal többet dob a gépen.
Az all cars mentés nem a régi sl-hez van? -
Sziasztok, honnan tudnám letölteni azokat a kiegeket, amik neonvilágítást és matricákat adnak a gaméhoz? -
sorry :))) -
1,2Ghz-es Athlon tehát még nem XP és nincs benne SSE -
Én megnéztem, bár csaknem 10 perc volt, amíg lejött mind a 4 kép :))) -
1,2Ghz-es, de milyen gép?
Az AMD-kben csak az Athlon XP-k óta van SSE utasításkészlet, tehát ha sima Athlon-od, vagy Duron-od van, akkor bizony kakukk... -
de azé megnézitek őket nem? :))) -
azért ebbe a forumba irom ezt mert itt adtátok a linket a fraps 2.0-hoz... mért nem indul el athlon 1.2ghz-es gépen? azt irja ki hogy ehhez a progihoz olyan proci kell ami tudja az SSE utasitásokat. és fel van sorolva hogy P3/P4/Athlon...
most akkor mi van? -
eszembe se jutott hogy nem fogja tudni megnyitni a böngésző :))) -
Hát....
Most már mind1 :))) -
bocs a TGA miatt... -
Képek
Bug:
Bug 1 - 01
Bug 1 - 02
Bug 2 - 01
Magyarázat: Bug 1: szerintem elég jól látszik. Bug 2: a féktárcsa kilátszik(ilyet még úgy tudom hogy csak a Duhen-nél tapasztaltatok)
Focer RC200 (RC300 motorral)
Magyarázat: régebben írtam hogy 421HP-t sikerült kihoznom a Focer-ől. Ez a motor "adatlapja". Ez kicsit több lett 421-nél... -
ez akkor van ha első vagy a piros klubban...az ROC-ra úgy tudsz kijutni ha az autód prestige pontja 750. ezt úgy tudod növelni hogy nappal versenyzel -
Megfogadom bölcs tanácsod.