46061
.
  • GGabika
    hogy lehet nitrozni segitsen má pls valakiiii!!!!
    lécci irjatok!
  • Rosco
    akkor nyugodt szívvel megyek nyaralni
  • M@TriX
    amit én röviden összefoglaltam azt kifejtetted bővebben ;)))
  • Alexease
    27-e az ECTS idopontja. Ott mutatjak be a jatekot, a mar "felig kesz" patch-el. Ezutan egy nagyobb teszteles, es utana mar csak az AV-n mulik.
    Vagyis pontos datum nincs, de legalabb meg ket het.
  • M@TriX
    sztem szept eleje....
  • Mayday
    Akkor remeljuk a legjobbakat... :)
  • Rosco
    tud vki vmit a peccs megjelenséi idejéről? vki régebben itt aug 27-ét rebesgette.
  • McBubu
    Mér van az hogy mostanában nem mükszik az http://www.street-legal.tk/ oldal???Legalábbis 03:23 körül sose mükszik!
  • McBubu
    Hi! Zotya123:A Nitro nem mükszik de le lehet tölteni valami javítást hogy jó legyen ezzel az a problemo hogy nálam nem jó és elszál tőle a játék valami Java-s hibaüzivel szal szerintem várten zi bitte for pecc!:D
  • Zotya123
    mi a különbség az ishima wrz és wry között?
    meg mi a fenének a nitro, mert nekem még nem határozott 1 mp-et sem, még próbálkozom :o)) vagy mikor kell használni?
  • Zotya123
    nagyon kevés pontokat ad éjszakai versenyeken, azt vettem észre, hogy max 4, mivel ha rögtön előttemlévővel csatázom, akkor csak 1 pontot ad, nappalin meg inkább bukok a hülye rendőrök miatt... :o)
  • Zotya123
    ha csak azt állítod, nem rontod el.. :o)
  • Krinyo
    még a végén elbaszom :)
  • Krinyo
    és mit álliccsak rajta?
  • Alexease
    A BIOS ban nezd meg az AGP Memory reszt. Allitgatsd...
  • Krinyo
    bazz lefagy a gém!
    Most cseréltem alapot meg procit és kifagy ez a sz@r!
  • [NST]Cifu
    Khmm...

Mint picivel lejjebb említettem, a játékból kilépni amíg a patch nem jön ki, csak úgy szabad, hogy kimész az utcára, és nyomsz egy ALT+F4 kombót! A sima kilépésre a mentést jó esélyel eltolja, ergo használhatattlan lesz...
  • [NST]Cifu
    Akkor tán némi információval is szolgálhatnál, hogy milyen körülmények között fagy (gép, op.rendszer,driverek, stb.).

Ez kb. olyan szintű kérdés volt, mint amikor a mentőknek betelefonál egy ürge, hogy jöjjenek gyorsan, mert itt van mellete egy beteg ember, és leteszi a telefont....
  • [NST]Cifu
    Milyen gépen? Milyen op.rendszer alatt? Stb.

Látatlanban az WinXP a bűnös vagy hardwareprobléma (proci/ram/alaplap).
  • Rosco
    a kezdő avikat még látja? mert ha nem, azzal is lehet gond.
    egyébként nézze meg az error.logot mert abban lesz üzenet, ha a játékkal van gond. Ha az error log üres, akkor az exe fell sem áll, vagyis valószínűleg a ficak gépe valamiért nem felel meg a játéknak. ez esetben pedig vagy hangkártya, vagy memória szvsz.
    (ha ezeket már lezongoráztátok akkor bocs)
  • Alexease
    Erre van valami otlet: A jatek inditasanal torteno boot-olasra van valami megoldas, otlet stb.?

Nem nekem kellene, valaszolnom kene ra egy Brazil fickonak;))
  • Rosco
    lassíts le az első bukkanó előtt. utána padlógáz, a hegynek felfelé lassabban, majd megint hajrá.
    nekem így tutira megvan mindig a pálya
  • Jacek
    nyugi ennel 3x nagyobb gepen ugyan ugy akad mint allat:)
  • Dekka
    ejj basszus nemtudom vegigvinni a ROC-ot,mert ha evgre ugy dont hogy nem akad,akkor olyan lehetetlen helyeken dobja meg az autot,hogy valami hihetetlen... ezellen nincs valami megoldas? mert eleg durva,hogy 3 alkalombol egyszer,mar az elso kisbuckanal beleakad valamibe az auto,es elrepul a franca...
  • Alexease
    A jatek inditasanal torteno boot-olasra van valami megoldas, otlet stb.?
  • McBubu
    Hát a game komoly Nyomom is ezzzerrel már amikor nem akad mint álat de semmi javulás hiába Low sund meg Win98 komp. indítás + legkissebb látótér 800*600 32 bit árnyék off a másik Low mégis sszagggat!!1,3Ghz Celeron 512 ram Sb Live 5.1 Hangk. Gef4MX440 .
    üd mindenkinek.
    u.i.:És türelem a Pach-ig!Remélem sokat javul csak az a kérdés hogy egy Külön CD lessz-e van mi??:)
  • Jacek
    ez ok de nalam az elso versenynel nem lehet egyenesen menni:)
  • [NST]Cifu
    Mivel a nappali versenyek után a verseny- és az utcai ellenfél is megmarad (magyarázat: az utcai egy "butitott", egyszerűsített model, míg a verseny teljesértékű, tehát úgyanúgy megvan benne minden, mint a játékos autójában, és ezeket mind számolja is a gép), minden egyes verseny után ott fog mászkálni egy újabb olyan autó, amely a játékos autójához fogható számításigénnyel rendelkezik. Amikor már 3-4 ilyen is rója az utakat, akkor bizony úgy megfekszik a játék, mint Pamela Anderson a vízvezetékszerelő elött...

A megoldás az, hogy 1, max. 2 verseny után vissza a garázsba...
  • Jacek
    plusz meg a nasa-hoz:)))) mert nalam erdekes lebutitva ia fostomlo:))
    Nem az a bajom hogy akad hanem amikor kimegyek a varosba jo kihivik valaki es race kozben van amkor megall ugy beakad:)) hat ez eros lol
  • Hmuda
    Kár. Már izgulok, hogy vajon hozza-e a muviban látott sebességet (bár érlelődik bennem a gondolat, hogy az Invictus beköltözött Paksra).
  • [NST]Cifu
    NYAMM!!!

Izé, nyem. Izé, nem :)
  • SecMan
    Még nem. Talán szeptemberben...
  • Hmuda
    Nyeljetek le, hogy lusta vagyok visszaolvasni, de a peccs megjelent már?
  • [NST]Cifu
    Nem. Éppen ezért célszerű más autóval menni nappal, és másikkal északa...
  • Krinyo
    vidd a kurzort a roc-nál a pipára és nyomd meg a space-t.Akkor is elindul ha semminek nem felelsz meg :))
  • [NST]Cifu
    Hamarosan, várhatóan szeptember elején (kopp-kopp)...
  • [NST]Cifu
    Na látod :)

Neked azért (is) meg olyan simán, mert a hangkártyád a teljes 3D számítást elvégzi. Akinek a kártyája nem, vagy csak részben veszi át ezt, annak bizony a 3D-s hangokat szoftveresen számolja a játék (mivel azt ugye nem lehet kikapcsolni), ami brutális mennyiségű prociidőt vesz el...
  • [NST]Cifu
    Nem érted? Az átirányítást letiltja a webszerverük. Csak a közvetlen meghívások, illetve a www.x3.hu/king13 könyvtárból való HTML meghívást engedélyezik. Emiatt nem működnek a linkek...
  • Jacek
    azt jo lenne tudni mert nalam jatszhatatlanul akad
  • Zotya123
    köszönöm az infot, próbálkozni fogok, mint a kiskutya, csak én kitartóbb leszek! :DDD

audigy 2