46061
.
  • M@TriX
    olvass lejebb...
  • M@TriX
    iTT találhatsz pár exkluzív hátteret is...
  • M@TriX
    dehogy csinálta jól, ne keverd már meg szegény gyereket. Nagy betűvel írta a username-t... azért nem jelent meg...
  • I-NoVa
    Nekem van jópár, de ha körülnézel az invictus.hu letöltés részében, találhatsz még bőven.
  • [NST]Cifu
    B@ssza meg, az igazság az, hogy ha doboz alapján kéne megitélni a játékot, akkor 10/10-et adnék rá élből

Amúgy egy hülye kérdés: a "concept art"-okat majd elérhetővé teszi esetleg az Invictus? Mert kib@szott jók ember!
  • Stranger
    talán a méret miatt nem volt jó?
  • Dikkma
    Az az érdekes, hogy jól csináltad. Matrixnak megjelent, neked nem. Fura...
  • Stranger
    aha:) a festéssel sem egy órát szórakoztam
  • [NST]Cifu
    Öregem, ha saját bevallásod szerint hét éve prograsmozol, akkor áruld már el, hogy miért nem tudsz ékezetet használni, amit még az USA-ban élő magyarok is képesek megoldani! Még Linux (saját tapasztalat: UHU Linux és Red Hat) alól se jelenthet problémát!

A többiről ne is beszéljünk, leállsz vitatkozni, hogy nincs az Invictus-nak külsős munkatársa. És kivel? Egy külsőssel!

Mond, az IQ teszted pozitív lett?!
  • M@TriX
    amúgy szép...
  • Stranger
    thx:) ,de azért én at szerettem volna ha itt jelenik meg, bassza meg, meg kéne tanulnom a html alap dolgait
  • M@TriX
    az hogy a képet beilleszteni kell, nem pedig x-et rakni valahogy így:

Tadamm :)
    Levettem a méretét...
  • Stranger
    Remélem mostmár jó lesz...

• king13
    Na:
    SLR:R Front
    SLR:R Back
  • king13
    Ha valakinek kell borító:

Kicsiben:

A Back-et ne tessék fikázni mert én csináltam :)))
  • I-NoVa
    Az extrára sem lehet kívülről linkelni, uw-n, vagy freeweben, tar.hu-n próbálkozz.
  • I-NoVa
    Legalább van rosszakarónk, talán a gumiszobából tévedt át. Ha lenne bátorsága felvállalni magát, képes lenne értelmes emberi nyelven szerkesztve leírni a gondolatait, még vitatkozni is lehetne vele :). Ha a forráskódjai is ilyen rendezettek, akkor 7 év alatti munkahelyváltoztatások számában guiness rekordesélyes lehet. Az meg semmit sem jelent, hogy 7 éve programozik valaki, lehet, hogy 7 évig delphiben húzogatta be a gombokat és eseményeket rendelt hozzá, és mindezt programozásnak hívja. Ha értene is hozzá, venné a fáradtságot és átgondolná, melyik része lassú, melyik nem, rájönne, hogy a program 95%-ával semmi sebességprobléma nincs. Nem baj, ha mindenki értelmes lenne, még unalmassá válna a világ.
  • Stranger
    mééé nem jó?
  • Stranger

• Stranger
    Na most megpróbálok belinkelni ide egy képet az egyik kedvenc autómról, ha nem jön össze akkor plz help!
  • vtb
    Húúú ez a Rosszakaró ember nem semmi :) Szegény helyesírás-ellenörző belerokkanna. :D

Nem voltak külsősök :DDDDD
  • Krinyo
    "SL logót" :D
  • bfg900
    jatényleg.
    bfg: A LOGÓ!!!!!!
    ;)
  • Krinyo
    kihagytad a végén az SL logót!
    Rakd vissza mert a készítők szólni fognak
  • bfg900
    Jó, azért nem kell ebben is felvenni a kesztyűt :)
  • Krinyo
    "Van egy olyan erzesem hogy a topikot a invictus tartja fent mint reklamnak"
    :DD
    akkor mi is beépített fórumozók vagyunk
    ennyi hülyeséget még nem hallottam
    Annyitsem érsz mint a székletem!
  • M@TriX
  • WiZZaRD
    azt hiszem mindenki egyetert velem, ha azt mondom kivancsian varjuk az elso szimulatorodat pc-re:)
  • Krinyo
    attól mert nincs 2. rész attól még lehet jó gém.
    SCnek sincs második része mégis a legjobb strat.
  • mentos-boy
    Az irányítás nekem picit szokatlan/fucsa! de gyanítom kormánnyal jobb lenne! Na majd jövő héten! :)
    A közlekedésnek és úgy az egésznek(autók, emberek, stb.) nekem egy picit Midtown Madness hangulata van. Persze lehet hogy azért mert ott volt egyedül megcsinálva a városi élet.
    Ha esetleg gagyinak tartjátok az MM-t, akkor ezesetben közlöm nem sértésnek szántam ezt a jelzőt! :)
  • mentos-boy
    Ja a legjobbat nem is mondtam még!

Megy a játék!!! :)))

Videokártya driver megoldotta!
    Valamiért a windő által alapból ajánlott vezérlőt használta! :)
    Miért nem vettem észre és cseréltem ki!? :)))
  • mentos-boy
    Mégis kinyögöm!
    Banyek! tanulj már meg írni!
    remélem 6 év allat íródott programjaid nem ilyen nyelven íródtak! :)
  • bfg900
    Jó, te biztosan jobbantudod.
  • bfg900
    Én nemtom, hogy pénzügyileg megbukott-e, de pl láttam benn az irodában az egyik gamer lap által küldött "Az év játéka" díjat. :)
  • mentos-boy
    Meg kell mondanom hogy mikor végigolvastam "Rosszakaró" véleményét (szó se róla hogy harmadszorra sikrült!) egy kicsit fortyogott az agyam.
    Sok dolog eszembe jutott értékes hozzászólásod után/kapcsán. De most csak annyit: még ha az 1nsane, vagy akár ez, külföldön megbukott volna, igazán az sem érdekelne! mert nekem, mint egyénnek tetszik mind a két játék és a mai napig jókat játszom velük!
  • Alexease
    Hagyd;) Ha Tamas jonne ide, akkor azt mondana, hogy "dehogy dolgozik K.Tamas az Invictusnal" ;))

Amugy is UnReg @#$%.
  • bfg900
    "Valasz.Egy kulso munkatarsuk sincs."
    Háddemár hogynelenne :)

• Alexease
    - Azert van itt nehany ember, aki tobbet tud az Invictusrol es a jatekaikrol mint a nagy atlag (kulsomunkatarsak, bedolgozok, teszterek, stb.).
    - Azt hogy lassu, azt mindenki elismeri;)
    - Azert van benne Insane kod, mert eredetileg a Codies-nek elkezdtek irni az uj engine-jukkel egyutt az Insane2-ot. Amit ebben talalsz, az abbol maradt (NEM az Insane-bol!).
    - Az Insane-t tobb mint 2 evig fejlesztettek, es NEM bukot meg.
    A tobbit amit irtal baromsag, vadaskodas, ertelmetlen hallucinacio;D
  • Gyiik
    einwagen kb 460 lovas nalam
  • Alexease
    BUG