46061
.
-
olvass lejebb... -
iTT találhatsz pár exkluzív hátteret is... -
dehogy csinálta jól, ne keverd már meg szegény gyereket. Nagy betűvel írta a username-t... azért nem jelent meg... -
Nekem van jópár, de ha körülnézel az invictus.hu letöltés részében, találhatsz még bőven. -
B@ssza meg, az igazság az, hogy ha doboz alapján kéne megitélni a játékot, akkor 10/10-et adnék rá élből 
Amúgy egy hülye kérdés: a "concept art"-okat majd elérhetővé teszi esetleg az Invictus? Mert kib@szott jók ember! -
talán a méret miatt nem volt jó? -
Az az érdekes, hogy jól csináltad. Matrixnak megjelent, neked nem. Fura... -
aha:) a festéssel sem egy órát szórakoztam
-
Öregem, ha saját bevallásod szerint hét éve prograsmozol, akkor áruld már el, hogy miért nem tudsz ékezetet használni, amit még az USA-ban élő magyarok is képesek megoldani! Még Linux (saját tapasztalat: UHU Linux és Red Hat) alól se jelenthet problémát!
A többiről ne is beszéljünk, leállsz vitatkozni, hogy nincs az Invictus-nak külsős munkatársa. És kivel? Egy külsőssel!
Mond, az IQ teszted pozitív lett?! -
amúgy szép... -
thx:) ,de azért én at szerettem volna ha itt jelenik meg, bassza meg, meg kéne tanulnom a html alap dolgait -
az hogy a képet beilleszteni kell, nem pedig x-et rakni valahogy így:

Tadamm :)
Levettem a méretét... -
Remélem mostmár jó lesz...

-
Na:
SLR:R Front
SLR:R Back -
Ha valakinek kell borító:
Kicsiben:

A Back-et ne tessék fikázni mert én csináltam :))) -
Az extrára sem lehet kívülről linkelni, uw-n, vagy freeweben, tar.hu-n próbálkozz. -
Legalább van rosszakarónk, talán a gumiszobából tévedt át. Ha lenne bátorsága felvállalni magát, képes lenne értelmes emberi nyelven szerkesztve leírni a gondolatait, még vitatkozni is lehetne vele :). Ha a forráskódjai is ilyen rendezettek, akkor 7 év alatti munkahelyváltoztatások számában guiness rekordesélyes lehet. Az meg semmit sem jelent, hogy 7 éve programozik valaki, lehet, hogy 7 évig delphiben húzogatta be a gombokat és eseményeket rendelt hozzá, és mindezt programozásnak hívja. Ha értene is hozzá, venné a fáradtságot és átgondolná, melyik része lassú, melyik nem, rájönne, hogy a program 95%-ával semmi sebességprobléma nincs. Nem baj, ha mindenki értelmes lenne, még unalmassá válna a világ. -
mééé nem jó? -

-
Na most megpróbálok belinkelni ide egy képet az egyik kedvenc autómról, ha nem jön össze akkor plz help!
-
Húúú ez a Rosszakaró ember nem semmi :) Szegény helyesírás-ellenörző belerokkanna. :D
Nem voltak külsősök :DDDDD -
"SL logót" :D -
jatényleg.
bfg: A LOGÓ!!!!!!
;) -
kihagytad a végén az SL logót!
Rakd vissza mert a készítők szólni fognak
-
Jó, azért nem kell ebben is felvenni a kesztyűt :) -
"Van egy olyan erzesem hogy a topikot a invictus tartja fent mint reklamnak"
:DD
akkor mi is beépített fórumozók vagyunk
ennyi hülyeséget még nem hallottam
Annyitsem érsz mint a székletem!
-
-
azt hiszem mindenki egyetert velem, ha azt mondom kivancsian varjuk az elso szimulatorodat pc-re:) -
attól mert nincs 2. rész attól még lehet jó gém.
SCnek sincs második része mégis a legjobb strat. -
mentos-boy #18160 Az irányítás nekem picit szokatlan/fucsa! de gyanítom kormánnyal jobb lenne! Na majd jövő héten! :)
A közlekedésnek és úgy az egésznek(autók, emberek, stb.) nekem egy picit Midtown Madness hangulata van. Persze lehet hogy azért mert ott volt egyedül megcsinálva a városi élet.
Ha esetleg gagyinak tartjátok az MM-t, akkor ezesetben közlöm nem sértésnek szántam ezt a jelzőt! :) -
mentos-boy #18159 Ja a legjobbat nem is mondtam még!
Megy a játék!!! :)))
Videokártya driver megoldotta!
Valamiért a windő által alapból ajánlott vezérlőt használta! :)
Miért nem vettem észre és cseréltem ki!? :))) -
mentos-boy #18158 Mégis kinyögöm!
Banyek! tanulj már meg írni!
remélem 6 év allat íródott programjaid nem ilyen nyelven íródtak! :) -
Jó, te biztosan jobbantudod. -
Én nemtom, hogy pénzügyileg megbukott-e, de pl láttam benn az irodában az egyik gamer lap által küldött "Az év játéka" díjat. :) -
mentos-boy #18154 Meg kell mondanom hogy mikor végigolvastam "Rosszakaró" véleményét (szó se róla hogy harmadszorra sikrült!) egy kicsit fortyogott az agyam.
Sok dolog eszembe jutott értékes hozzászólásod után/kapcsán. De most csak annyit: még ha az 1nsane, vagy akár ez, külföldön megbukott volna, igazán az sem érdekelne! mert nekem, mint egyénnek tetszik mind a két játék és a mai napig jókat játszom velük! -
Hagyd;) Ha Tamas jonne ide, akkor azt mondana, hogy "dehogy dolgozik K.Tamas az Invictusnal" ;))
Amugy is UnReg @#$%. -
"Valasz.Egy kulso munkatarsuk sincs."
Háddemár hogynelenne :)
-
- Azert van itt nehany ember, aki tobbet tud az Invictusrol es a jatekaikrol mint a nagy atlag (kulsomunkatarsak, bedolgozok, teszterek, stb.).
- Azt hogy lassu, azt mindenki elismeri;)
- Azert van benne Insane kod, mert eredetileg a Codies-nek elkezdtek irni az uj engine-jukkel egyutt az Insane2-ot. Amit ebben talalsz, az abbol maradt (NEM az Insane-bol!).
- Az Insane-t tobb mint 2 evig fejlesztettek, es NEM bukot meg.
A tobbit amit irtal baromsag, vadaskodas, ertelmetlen hallucinacio;D
-
einwagen kb 460 lovas nalam -
BUG