46061
.
-
buek #18255 
-
buek #18254 bocs még1*:))) -
buek #18252 És sikerült!!!!!:)))
Matrix láttad?:))) -
buek #18251 
ezt ki kellet próbálnom bocs Matrix:)) -
1 hozzá szólással előbb írja bfg hogy (nagyjából)felbontásfüggetlen.... -
Felbontásfüggetlen viszonylag. Nadeazért 320x240 :))) -
Mimisziku #18245 9700 pro-n sem megy,nem is irom hogy 2000-es xp procival,de az elöző gamét is megcsinálták a harmadik peccsre,hátha eztis sikerül. -
mentos-boy #18244 Ezt már megszoktam a NFS6 HP2-ben! :) -
El, de inkább várd meg a patch-et, mivel ahoz, hogy jó FPS-t kapjál, mahinálni kell a hangokkal... -
dashed_ #18242 de nem sok :)) -
A HRASD-ből pont az hiányzik ami az SL-ben a legjobb, mégpedig az alkatrészek kiszedése-catalog-beszerelés(ergo a garázs), és az hogy rendesen irányíthatod nem csak az a lényeg hogy egyenesben kell tartani. Amúgy fullra feltuningoltam ott is a kocsim :) -
próba cseresznye.... sztem 100%osat senki nem tud mondani, de esélyeid vannak... -
katam -> kaptam -
Egyébként a HRASD nem túl nagy szám, bár én imádok szöszmötölni a beállításokkal, két óra után már nem kötött le a játék, valahogy nincs igazán hangulata, de biztos csak én nem katam el a fonalat... -
Nekem egy Genius Speed Wheel Force Feedback kormánnyal teljesen jól megy, bár a játék FF része igen távol van a valódi Force Feedback-élménytől... -
Igen;) Azt szeretem a legjobban egy "kritikaban", hogy ha valaki szerint egy jatek nemjo, akkor azok az emberek, akik hasznaljak, Ok sem "jok" ;D -
Köszönjük a biztatást, eddig ha jól számolom te voltál az első, aki nem küldött el anyánkba a negatív kritika után ;) -
mentos-boy #18232 Korán föladod!
HRASD-t meg nemsokára megnézem, csak előbb végezzek a TD-val! :)
Egy kérdés a többiekhez!
Próbálta már ezt valaki kormánnyal játszani???
Vagy nem is lehet a gémben bekonfigurálni?
Megmondom az őszintét még nem néztem meg!
Remélem még a héten megoszthatom veletek kormányos tapasztalataimat! :) -
gyozo #18231 Emberek, mivel én már lemondtam, hogy ebből a játékből lesz valaha játszható játék, csak egyet mondok:
Hot Rod American Street Drag
Aki teheti nézze meg, érdemes. Igaz, nem kíván a mindent megvalósítani, nincs benne város, se 3D csili-vili garázs, de van vagy 500 alkatrész, sok-sok gyorsulási helyszin, és kétfajta versenymód. Ja és még nem találtam benne bugot.
Egyébként bocs az off-topicért, hará Invictus, egyszer csak összejön! -
Mondhatnánk: állj be a sorba :))) -
Jólvan, elmondatad, fikáztál, szaroztál, köszönjük. Nem kérjük újra. -
Valaki mondjon 1 linket egy SL:rl v1.0 crackhez!! -
Bugos! Menj ra a OK-ra vagy pipara es nyomj egy numerikus entert;) -
hit=hir -
Vmi hít a peccsröl? -
na hali all nem voltam 1 darabig,meséljetek van valami ujdonság a gaméval?:) -
az FX-ek szarok tehát ha az van neki akkor okozhatja a "torz" grafikát...de az is lehet hogy csak új driver kell rá...de az is lehet hogy mittomén...:) -
Hagyjátok már. -
hülye vagy!
geforce nagyonjó kártya
nekem megy!te vagy láma -
Szerintem fingod sincs az egeszrol. Foleg ha egy videokartya tipusra irod a hibat akkor meg "buta" is vagy...
(Sorry, bal labbal keltem...) -
8 bejegyzessel lejjebb:(((((
"A peccs erre is orvosság lesz, kb 2-3 hét múlva szerintem.
" -
Használtautó kereskedésben vásárolsz...
Előfordulhat, hogy nincs jó állapotban az autó.
Amúgymeg gondolj bele: az összes forgalni autó akkora részletességgel lenne kidolgozva, mint a tied, milyen gépen futna? :) -
ez a StreetGlow Neon Kit vagy mi amit a street-legal.tk-ról lehet leszedni? -
azert van ellenpelda, pl ha emlekszel a sacrifice nevu gammara:) -
miert te tan nem varod:))))? hehehe
amugy az a kek ize a kocsi alatt a neonfeny akar lenni? eleg erdekesen nez ki:( -
doboz alapján? ezt a borítót a nálam lévő SLRR-es képekből dobtam össze tehát nem sok köze van az eredetihez...:)) -
A peccs erre is orvosság lesz, kb 2-3 hét múlva szerintem. -
Magyarítás nincs hozzá, hivatalos nem is lesz, de majd előbb utább lehet hogy valaki készít hozzá. -
Én komolyan nem értelek benneteket...
Minden második ember, aki peccset keres a játékhoz, azt hiszi, hogy egyúttal szebb is lesz vele. Hát NEM :)
A peccs nem arra való, hogy lecserélje a grafikai objektumokat, hanem hogy a hibákat javítsa (többé kevésbé ;). Lehet hogy egy-egy grafikai fícsört bevezet, vagy tökéletesít, de nehogymár azt várd el, hogy szebb lesz tőle az egész. -
Lehet, hogy én vagyok túl hülye, de ha valamit meg akarok kérdezni egy fórumon, akkor először a keresőt használom. A te esetedben "Street Legal magyarosítás" szövegre keresve nem hiszem, hogy lego építészeti tanácsokat találsz.