46061
.
  • buek

• buek
    bocs még1*:)))
  • buek
    És sikerült!!!!!:)))
    Matrix láttad?:)))
  • buek

ezt ki kellet próbálnom bocs Matrix:))
  • SecMan
    1 hozzá szólással előbb írja bfg hogy (nagyjából)felbontásfüggetlen....
  • bfg900
    Felbontásfüggetlen viszonylag. Nadeazért 320x240 :)))
  • Mimisziku
    9700 pro-n sem megy,nem is irom hogy 2000-es xp procival,de az elöző gamét is megcsinálták a harmadik peccsre,hátha eztis sikerül.
  • mentos-boy
    Ezt már megszoktam a NFS6 HP2-ben! :)
  • [NST]Cifu
    El, de inkább várd meg a patch-et, mivel ahoz, hogy jó FPS-t kapjál, mahinálni kell a hangokkal...
  • dashed_
    de nem sok :))
  • SecMan
    A HRASD-ből pont az hiányzik ami az SL-ben a legjobb, mégpedig az alkatrészek kiszedése-catalog-beszerelés(ergo a garázs), és az hogy rendesen irányíthatod nem csak az a lényeg hogy egyenesben kell tartani. Amúgy fullra feltuningoltam ott is a kocsim :)
  • M@TriX
    próba cseresznye.... sztem 100%osat senki nem tud mondani, de esélyeid vannak...
  • [NST]Cifu
    katam -> kaptam
  • [NST]Cifu
    Egyébként a HRASD nem túl nagy szám, bár én imádok szöszmötölni a beállításokkal, két óra után már nem kötött le a játék, valahogy nincs igazán hangulata, de biztos csak én nem katam el a fonalat...
  • [NST]Cifu
    Nekem egy Genius Speed Wheel Force Feedback kormánnyal teljesen jól megy, bár a játék FF része igen távol van a valódi Force Feedback-élménytől...
  • Alexease
    Igen;) Azt szeretem a legjobban egy "kritikaban", hogy ha valaki szerint egy jatek nemjo, akkor azok az emberek, akik hasznaljak, Ok sem "jok" ;D
  • bfg900
    Köszönjük a biztatást, eddig ha jól számolom te voltál az első, aki nem küldött el anyánkba a negatív kritika után ;)
  • mentos-boy
    Korán föladod!
    HRASD-t meg nemsokára megnézem, csak előbb végezzek a TD-val! :)

Egy kérdés a többiekhez!
    Próbálta már ezt valaki kormánnyal játszani???
    Vagy nem is lehet a gémben bekonfigurálni?
    Megmondom az őszintét még nem néztem meg!
    Remélem még a héten megoszthatom veletek kormányos tapasztalataimat! :)
  • gyozo
    Emberek, mivel én már lemondtam, hogy ebből a játékből lesz valaha játszható játék, csak egyet mondok:
    Hot Rod American Street Drag
    Aki teheti nézze meg, érdemes. Igaz, nem kíván a mindent megvalósítani, nincs benne város, se 3D csili-vili garázs, de van vagy 500 alkatrész, sok-sok gyorsulási helyszin, és kétfajta versenymód. Ja és még nem találtam benne bugot.
    Egyébként bocs az off-topicért, hará Invictus, egyszer csak összejön!
  • [NST]Cifu
    Mondhatnánk: állj be a sorba :)))
  • bfg900
    Jólvan, elmondatad, fikáztál, szaroztál, köszönjük. Nem kérjük újra.
  • Falabu #18226
    Valaki mondjon 1 linket egy SL:rl v1.0 crackhez!!
  • Alexease
    Bugos! Menj ra a OK-ra vagy pipara es nyomj egy numerikus entert;)
  • Hmuda
    hit=hir
  • Hmuda
    Vmi hít a peccsröl?
  • malter
    na hali all nem voltam 1 darabig,meséljetek van valami ujdonság a gaméval?:)
  • king13
    az FX-ek szarok tehát ha az van neki akkor okozhatja a "torz" grafikát...de az is lehet hogy csak új driver kell rá...de az is lehet hogy mittomén...:)
  • bfg900
    Hagyjátok már.
  • Krinyo
    hülye vagy!
    geforce nagyonjó kártya
    nekem megy!te vagy láma
  • Alexease
    Szerintem fingod sincs az egeszrol. Foleg ha egy videokartya tipusra irod a hibat akkor meg "buta" is vagy...

(Sorry, bal labbal keltem...)
  • Alexease
    8 bejegyzessel lejjebb:(((((
    "A peccs erre is orvosság lesz, kb 2-3 hét múlva szerintem.
    "
  • bfg900
    Használtautó kereskedésben vásárolsz...
    Előfordulhat, hogy nincs jó állapotban az autó.
    Amúgymeg gondolj bele: az összes forgalni autó akkora részletességgel lenne kidolgozva, mint a tied, milyen gépen futna? :)
  • king13
    ez a StreetGlow Neon Kit vagy mi amit a street-legal.tk-ról lehet leszedni?
  • WiZZaRD
    azert van ellenpelda, pl ha emlekszel a sacrifice nevu gammara:)
  • WiZZaRD
    miert te tan nem varod:))))? hehehe
    amugy az a kek ize a kocsi alatt a neonfeny akar lenni? eleg erdekesen nez ki:(
  • king13
    doboz alapján? ezt a borítót a nálam lévő SLRR-es képekből dobtam össze tehát nem sok köze van az eredetihez...:))
  • bfg900
    A peccs erre is orvosság lesz, kb 2-3 hét múlva szerintem.
  • bfg900
    Magyarítás nincs hozzá, hivatalos nem is lesz, de majd előbb utább lehet hogy valaki készít hozzá.
  • bfg900
    Én komolyan nem értelek benneteket...
    Minden második ember, aki peccset keres a játékhoz, azt hiszi, hogy egyúttal szebb is lesz vele. Hát NEM :)
    A peccs nem arra való, hogy lecserélje a grafikai objektumokat, hanem hogy a hibákat javítsa (többé kevésbé ;). Lehet hogy egy-egy grafikai fícsört bevezet, vagy tökéletesít, de nehogymár azt várd el, hogy szebb lesz tőle az egész.
  • I-NoVa
    Lehet, hogy én vagyok túl hülye, de ha valamit meg akarok kérdezni egy fórumon, akkor először a keresőt használom. A te esetedben "Street Legal magyarosítás" szövegre keresve nem hiszem, hogy lego építészeti tanácsokat találsz.