46061
.
  • king13
    te meg egy köcsög vagy
    azt nem tudom mire jó hogy idejössz és elmondod hogy a fórummal együtt ez a játék egy szar. nem tetszik neked ennyi elfogadjuk de ezt másképp is meg lehet mondani
  • Szalacsy
    Na így már érthető...
    Akkor ezért dudáltam agyba főbe magam a gyalogosokra!
    Mert a dudálás bejött az autóknál, de a fórum elején azt olvastam, hogy a gyalogosokra kell...

Nem tudtam , hogy van másik street racing is... DC-n rákeresek és csak street legal racingokat ad ki, sima street legalt nem találok. Csak Redlineosat.

Köszi az infót Dav
  • dav
    A Street Legal Racing: Redline-hoz még NINCS kész patch! Amit letöltöttél, az minden bizonnyal az első részhez való, a "sima" Street Legalhoz. Így gondolom már érthető, miért jelez hibát :) Majd egyszer, ki tudja mikor, az SLRR-hez is elkészül a patch, ami talán ki is javít néhány hibát (meg persze csinál is jópár újat). Na azt várd meg!

Üdv:
    dav
  • Szalacsy
    decal.wav a vége bocsi
  • Szalacsy
    H E L P ! ! !

Sziasztok! Letöltöttem az összes patchet, bemásoltam az original patchet is, és nem tudom telepíteni a többit.
    C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing IDE van telepítve, és amikor futtatom a patcheket akkor oda telepítemém őket amit felajánlanak alapban, de mindegyik azt írja ki, hogy Invalid directory, de nem tom miért, hiszen a játékot is oda telepítettem ahova gyárilag felajánlotta. Ha pedig kijelölöm hogy oda telepítse ahol a játék van (c:/program files....) PL az 1 es patchet, akkor az ezt írja ki :

C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\frontend\sounds\decal-wav : unknown version

Lehet, hogy már valami módosított beállítású instalt szedtem le?

H E L P ! ! ! !
  • M@TriX
    üzenet?
  • SecMan
    Külföldön.
  • Sanyi00
    Hol lehet megvenni ezt a játékot????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • dtk1985
    koszi. en mindig a pirosakhoz szoktam odamenni :)
  • zoli..
    Azért,mert túl erős ellenfélhez mész oda dudálni. Keresd a kis térképen a zöld autókat,azok nagyrésze kiáll veled versenyezni,ha rádudálsz.
  • dtk1985
    Hi! Hogy lehet versenyezni a sreet legal 2-ben? Radudalok a csavora, elojon egy parbeszed ahol megmondom neki hogy versenyezni akarok vele de aztan semmi nem tortenik. Hol van a verseny? Kovetnem kell ot valahova?
  • Hmuda
    Vmi hír a peccsröl?
  • M@TriX
    ez inkább krónikus memóriahiányra enged következtetni...
  • mentos-boy
    Frissíts videókártya drivert! (nekem az segített)
    A garázs megjelenik?
  • KillerCorp.
    Thx az infót!
    Igy viszont már még jobban várom
  • M@TriX
    a tesztelés még folyik....

Viszont a játék grafikai motorja is gyorsulni fog...
  • [NST]Cifu
    Ez egy BUG, a patch után egyszerűen meg lesz oldva: nem lesz Turbo a Baiern-hez...
  • KillerCorp.
    Hi all!
    Nem tud senki semmit a patchről?
    Úgy tudom mostanság kéne kijönnie vagy nem?
    Hmm túl nagy a csend!
  • Devil_Gy
    Nem lehet a scriptekben megváltoztatni a relatív helyzetét a földhöz képest?? Vagy ahoz már túlságosan bele kell nyúlni??
  • I-NoVa
    A méretét nem a modellről veszi, hanem scriptből, tehát ha alacsony gumit akarsz, alacsony gumit cserélj.
  • Devil_Gy
    Megvan! Ok! Köszi!
    A gumira van valami magyarázat?
  • I-NoVa
    Nem a szín számít, a textúra. Material editorban a megadott textúrát használja, a szín mindegy.
  • Devil_Gy
    Felnit már tudtam csinálni! Nem is azza volt a baj hanem hogy nem lehetett a színét változtatni! Mindíg szürke lett!
  • Devil_Gy
    Mármint gumit!
    Vékonyabbra csinálom és a maradék távolság üresen marad!
  • Devil_Gy
    Regisztráltam magam!! Devil_Gy=Gyurikaa
    Köszi!
    Még egy apróság! Ha gumit csinálok miért lebeg az autó ha az eredetinél kisebbet gyártok??
  • Alexease
    A MAX-ben kell felmappolni, es onnan exportalni. De csak mar meglevo alkatreszt tudsz felulirni, mert az adatbazis reszebe nem lehet bele turni. Vagyis, kivalasztasz egyet ami nem kell, es azon a neven exportalod.
  • Alexease
    Bugos, nem mukodik.
  • king13
    én kb 2éve ME-t használok és nincs vele semmi bajom...szerintem meg a 98 szar :)
  • I-NoVa
    Én csak komplett kocsit csináltam az első részhez, itt megnézheted azt is. A devkitben van egy mintamodell még az első részhez, ha jól emlékszem kerék nem volt benne, úgyhogy 0-ról.
  • I-NoVa
    A DEVkit readme-je, az slc.hsw.hu-n olvasható info-k alapján csak el tudsz indulni.
  • I-NoVa
    Legfeljebb még textúrát kell hozzá csinálnod. Vagy használod ugyanazt, ami a kerékhez tartozik.
  • I-NoVa
    Én meg maradok a normális tűzfalnál és a The Bat levelezőproginál, nagyjából ezzel csak olyan vírust engedek be, amit kifejezetten be akarok engedni. Olyan meg nincs.

Gyurikaa: Importálni nem tudsz, exportáláshoz van plugin a devkitben, úgyhogy 0-ról kell megcsinálnod. Azért egy felni nem olyan bonyolult, hogy pár óra gyakorlás után ne tudd elkészíteni.
  • M@TriX
    hát én maradok az F-Prot MS-DOS-os verziójánál. Azon eddig egy vírus sem jött át és az F-Prot mégiscsak egy név. És nem téblábol a sytray-ben. ;) és persze ingyenes...
  • Alexease
    Akkor a ME a szar. De az koztudotttan hasznalhatatlan.
  • Alexease
    Ez is BUG. Minden egyebb "furcsasag", kb. 80%-ban bug. Javitva lesznek.
  • Kacsa_
    Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de nálatok is olyan fura a grafika? ha le akarok festeni egy alkatrész pirosra, sima szürkére festi. Csak szürkére fest mindent. A catalogban is fémszínüek az alkatrészek (pedig nem is festegettem:)

Sajnos nem rendszeresen látogatom a topicot ezért elnézést ha olyat kérdeztem ami már volt, de 50 oldalt nem tudok végigolvasni.
    Előre is kösz a segítséget Kacsa voltam
  • [NST]Cifu
    Könnyen feladod :)
    Én még egy kicsit szórakoztam vele, hátha a szerelgetés ér valamit, de az is siralmas szvsz, szóval elmondhatjuk, hogy annak a játéknak az egyetlen előnye az, hogy nincs benne nagyobb bug... :)
  • [NST]Cifu
    A játék sajnos tényleg relative felbontásfüggetlen, legalábbis nálam szinte tökmindegy, hogy 800x600 avagy 1152x864, sőt az is csak a videókártyától függ, hogy bírja-e az AA-t, és hányszorosan. Kicsit vicces, mikor a játék sebessége 6xAA mellet szinte azonos, mintha AA nélkül futna...
  • M@TriX
    GRATULA! ;)
  • mentos-boy
    háát, nemtudom!
    Nekem 800x600x32-ben minden full, hang is van, és hát eléggé szaggat! Na jó, rohattul!
    Minden ugyanúgy max-on, csak 640x480x32-ben repül mint az kisangyal!
    PIV 2,4GHz + 256MB DDR + ASUS V8200 GeForce3 Ti500 Deluxe.
    Bár azért Slywalker-nek a proci Cel.-sága miatt jóval lassabb lesz ez!
    (Hozzáteszem! Véleményem szerint!)