46061
.
-
te meg egy köcsög vagy 
azt nem tudom mire jó hogy idejössz és elmondod hogy a fórummal együtt ez a játék egy szar. nem tetszik neked ennyi elfogadjuk de ezt másképp is meg lehet mondani -
Szalacsy #18319 Na így már érthető... 
Akkor ezért dudáltam agyba főbe magam a gyalogosokra!
Mert a dudálás bejött az autóknál, de a fórum elején azt olvastam, hogy a gyalogosokra kell...
Nem tudtam , hogy van másik street racing is... DC-n rákeresek és csak street legal racingokat ad ki, sima street legalt nem találok. Csak Redlineosat.
Köszi az infót Dav -
dav #18318 A Street Legal Racing: Redline-hoz még NINCS kész patch! Amit letöltöttél, az minden bizonnyal az első részhez való, a "sima" Street Legalhoz. Így gondolom már érthető, miért jelez hibát :) Majd egyszer, ki tudja mikor, az SLRR-hez is elkészül a patch, ami talán ki is javít néhány hibát (meg persze csinál is jópár újat). Na azt várd meg!
Üdv:
dav
-
Szalacsy #18317 decal.wav a vége bocsi -
Szalacsy #18316 H E L P ! ! !
Sziasztok! Letöltöttem az összes patchet, bemásoltam az original patchet is, és nem tudom telepíteni a többit.
C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing IDE van telepítve, és amikor futtatom a patcheket akkor oda telepítemém őket amit felajánlanak alapban, de mindegyik azt írja ki, hogy Invalid directory, de nem tom miért, hiszen a játékot is oda telepítettem ahova gyárilag felajánlotta. Ha pedig kijelölöm hogy oda telepítse ahol a játék van (c:/program files....) PL az 1 es patchet, akkor az ezt írja ki :
C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\frontend\sounds\decal-wav : unknown version
Lehet, hogy már valami módosított beállítású instalt szedtem le?
H E L P ! ! ! !

-
üzenet? -
Külföldön. -
Sanyi00 #18309 Hol lehet megvenni ezt a játékot???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
koszi. en mindig a pirosakhoz szoktam odamenni :) -
zoli.. #18306 Azért,mert túl erős ellenfélhez mész oda dudálni. Keresd a kis térképen a zöld autókat,azok nagyrésze kiáll veled versenyezni,ha rádudálsz. -
Hi! Hogy lehet versenyezni a sreet legal 2-ben? Radudalok a csavora, elojon egy parbeszed ahol megmondom neki hogy versenyezni akarok vele de aztan semmi nem tortenik. Hol van a verseny? Kovetnem kell ot valahova? -
Vmi hír a peccsröl? -
ez inkább krónikus memóriahiányra enged következtetni... -
mentos-boy #18301 Frissíts videókártya drivert! (nekem az segített)
A garázs megjelenik? -
KillerCorp. #18299 Thx az infót!
Igy viszont már még jobban várom
-
a tesztelés még folyik....
Viszont a játék grafikai motorja is gyorsulni fog... -
Ez egy BUG, a patch után egyszerűen meg lesz oldva: nem lesz Turbo a Baiern-hez... -
KillerCorp. #18295 Hi all!
Nem tud senki semmit a patchről?
Úgy tudom mostanság kéne kijönnie vagy nem?
Hmm túl nagy a csend! -
Nem lehet a scriptekben megváltoztatni a relatív helyzetét a földhöz képest?? Vagy ahoz már túlságosan bele kell nyúlni??
-
A méretét nem a modellről veszi, hanem scriptből, tehát ha alacsony gumit akarsz, alacsony gumit cserélj. -
Megvan! Ok! Köszi!
A gumira van valami magyarázat?
-
Nem a szín számít, a textúra. Material editorban a megadott textúrát használja, a szín mindegy. -
Felnit már tudtam csinálni! Nem is azza volt a baj hanem hogy nem lehetett a színét változtatni! Mindíg szürke lett! -
Mármint gumit!
Vékonyabbra csinálom és a maradék távolság üresen marad!
-
Regisztráltam magam!! Devil_Gy=Gyurikaa
Köszi!
Még egy apróság! Ha gumit csinálok miért lebeg az autó ha az eredetinél kisebbet gyártok??
-
A MAX-ben kell felmappolni, es onnan exportalni. De csak mar meglevo alkatreszt tudsz felulirni, mert az adatbazis reszebe nem lehet bele turni. Vagyis, kivalasztasz egyet ami nem kell, es azon a neven exportalod. -
Bugos, nem mukodik. -
én kb 2éve ME-t használok és nincs vele semmi bajom...szerintem meg a 98 szar :) -
Én csak komplett kocsit csináltam az első részhez, itt megnézheted azt is. A devkitben van egy mintamodell még az első részhez, ha jól emlékszem kerék nem volt benne, úgyhogy 0-ról. -
A DEVkit readme-je, az slc.hsw.hu-n olvasható info-k alapján csak el tudsz indulni. -
Legfeljebb még textúrát kell hozzá csinálnod. Vagy használod ugyanazt, ami a kerékhez tartozik. -
Én meg maradok a normális tűzfalnál és a The Bat levelezőproginál, nagyjából ezzel csak olyan vírust engedek be, amit kifejezetten be akarok engedni. Olyan meg nincs.
Gyurikaa: Importálni nem tudsz, exportáláshoz van plugin a devkitben, úgyhogy 0-ról kell megcsinálnod. Azért egy felni nem olyan bonyolult, hogy pár óra gyakorlás után ne tudd elkészíteni. -
hát én maradok az F-Prot MS-DOS-os verziójánál. Azon eddig egy vírus sem jött át és az F-Prot mégiscsak egy név. És nem téblábol a sytray-ben. ;) és persze ingyenes... -
Akkor a ME a szar. De az koztudotttan hasznalhatatlan. -
Ez is BUG. Minden egyebb "furcsasag", kb. 80%-ban bug. Javitva lesznek. -
Kacsa_ #18262 Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de nálatok is olyan fura a grafika? ha le akarok festeni egy alkatrész pirosra, sima szürkére festi. Csak szürkére fest mindent. A catalogban is fémszínüek az alkatrészek (pedig nem is festegettem:)
Sajnos nem rendszeresen látogatom a topicot ezért elnézést ha olyat kérdeztem ami már volt, de 50 oldalt nem tudok végigolvasni.
Előre is kösz a segítséget Kacsa voltam -
Könnyen feladod :)
Én még egy kicsit szórakoztam vele, hátha a szerelgetés ér valamit, de az is siralmas szvsz, szóval elmondhatjuk, hogy annak a játéknak az egyetlen előnye az, hogy nincs benne nagyobb bug... :) -
A játék sajnos tényleg relative felbontásfüggetlen, legalábbis nálam szinte tökmindegy, hogy 800x600 avagy 1152x864, sőt az is csak a videókártyától függ, hogy bírja-e az AA-t, és hányszorosan. Kicsit vicces, mikor a játék sebessége 6xAA mellet szinte azonos, mintha AA nélkül futna... -
GRATULA! ;) -
mentos-boy #18256 háát, nemtudom!
Nekem 800x600x32-ben minden full, hang is van, és hát eléggé szaggat! Na jó, rohattul!
Minden ugyanúgy max-on, csak 640x480x32-ben repül mint az kisangyal!
PIV 2,4GHz + 256MB DDR + ASUS V8200 GeForce3 Ti500 Deluxe.
Bár azért Slywalker-nek a proci Cel.-sága miatt jóval lassabb lesz ez!
(Hozzáteszem! Véleményem szerint!)