46061
.
-
Szerintem itt mindenki ismeri. Fizikából még sokat kell fejlődnie. -
Amint latod lehet. Most is waprol irok. A webtap scooterbe kell beirni a supergamez cimet, es ellavirozni idaig. Nem egyszerü, de akinek nincs nete (mint nekem), annak jo igy is. Http://zsebweb2.webtap.Hu/disp?ID=!2v.okhd4 -
Amint latod lehet. Most is waprol irok. A webtap scooterbe kell beirni a supergamez cimet, es ellavirozni idaig. Nem egyszerü, de akinek nincs nete (mint nekem), annak jo igy is. Http://zsebweb2.webtap.Hu/disp?ID=!2v.okhd4 -
Szalacsy #18497 TibiGrafix: A wapon is lehet olvasni/hozzászólni a fórumhoz? Mi a cím? -
Nem emlékszem, hogy villogtak volna, csak ugye effktív semmivel nem jobb a plusz 5 fényszóró, mivel csak azt a kis területet világítják be a kocsi előtt, ami nagyobb sebességeknél holttér. -
Köszi King! Elolvastam az interjut, ugyhogy mar meg se kell kérdeznem, hogy miért fogy a prestige az autónak, akkor is ha megnyerem a versenyt. Amúgy azt észleltétek, hogy a város déli részén az egyik autópálya lehajtónál egyszerűen leesik az autó a semmibe? Vagy ez csak nekem adatott meg? Amúgy nagyon király a játék. Szaggat mint a disznó a gépemen, de akkor is a legjobb game. Akinek meg nem teszik az be... (szenvedtem vagy fél órát mire a wapon behoztam ezt az oldalt :o) -
CCke #18494 Nova, neked sikerült úgy megcsinálni a lámpákat, hogy ne villogjon? Nálam, ha az eredetinél többet akarok 1szerre kivilágítani, akkor pislog. A lámpa világít, de fénycsóvája néha eltűnik. Csak érdeklődés szinten kérdezem, remélem tényleg benne lesznek a patch-ben... -
Patchet akarooook!!
-
Help plíz!
Hogy kell a felnire texturát húzin hogy meg is jelenítse a game! -
thx -
A parking lot-ban keresd :). Oda a garászból tudsz eljutni, ott van az ikon a kereskedők mellett. -
megnyertem egy versenyt vele az autót is de hol a kocsi amit nyertem?????????? -
Redfox #18488 Bocs rossz helyre ment. -
Redfox #18487 Valaki plz küldje át a main.scm-et mailba. Előre is köszi! -
köszi az emailt
-
nem fonopmbeállítzás kell. :) Valószínűleg az olajteknőt hagytad el. Menntél mint állat aztán meg leállt? :9 Akkor ez a hiba :)
Egy nagy teknő alakú a kocsi alján az összehez kell :) -
Mert esetleg hiányzik valami alkatrész. -
Alacsonyra van véve a torque. A finombeállításoknál állítsd be a motort, hogy ne legyen túl alacsony a crankshaft forgása, különben nem indul be. Az alá semmiképpen nem szabad vini. -
LOL... -
ha jol tudom hamarosan,de ez még bizonytalan.
Daddy te mivel játszol?
-
Sziasztok kb mikor lesz patch? -
Kösz az interjút, nagy HMM a gamestarnak. -
Azokat én is javítottam, nem mintha a láthatóságon sokat növeltek volna. A Prime fényszóróit is, azok egyáltalán nem működtek, és duplán voltak a helyükön. Meg még jópár egyéb V8 hibát, pl az MC motorra superchargert, stb, ami a patchban is benne lesz. -
CCke #18468 Helyho! Végre sikerült megszereznem a játékot, aztán napokig alatt étlen-szomjan Imprezát tuningolni...
Kérdés : nem tudjátok, hogy Alex oldlára lehet-e ehhez is (mármint slrr-hez) cuccokat küldeni.
Ugyanis a patch-re várakozás feszült izgalmában elkezdtem apróságokat bütykölni a game-ban. Az első amit elkövettem, a SuperDuty tetőlámpáinak megheggesztése volt. Örömmel jelentem, már azok is világítanak :) -
köszi szépen élni fogok a lehetőségel -
ha mégsem fog menni akkor akár mailen is megkershetsz:
[email protected] -
Meg nem szeretném magam közröhej tárgyává tenni -
Köszi de megvan azt hiszem de nem tudnál rajtam segitteni bocsi de köszönöm a felajánlásodat -
pl. Itt nagy tudású egyének vagyunk, ha tuzdunk válaszolni inkább hagyd patchet heggeszteni :) -
érdekelne egy-két dolog -
szegényt mivel akarod zaklatni? :) -
THX, tényleg jók az ilyen "háttérinfok" :) -
Sziasztok megtudná adni valaki Kozák Tamás email cimét??? -
Köszi, érdekes volt. :) -
254 a Te prestige pontod a 463 az autódé. az ROC-hez az autódnak 750-et elérnie. -
Helo mindenkinek.ha valaki tudna segiteni azt megköszönném. Az Slrr-ben van a race of champions.750 prestige pont kell. Mit jelent az, hogy 254/463 prestige pont? Hogy kell ezt értelmezni? Tán össze kell adni? sgitsetek plz. -
húúúúhhhh THX
-
a játékteszt eredménye:72%
PRO:a játék témája hiánypotlo,az ötltek részletes kidolgozása,olcso
KONTRA:bug hegyek,iszonyatosan lassu,másodszorra kiforottabb játékot várnánk.
minimum gépigény PIV 1600,256MB ram,500Mb HDD,D3D -
van benne helyesirási hiba de nézzétek el;) -
na leszekadt az ujjam,szorol szora van lehet csemegézni