46061
.
  • I-NoVa
    Szerintem itt mindenki ismeri. Fizikából még sokat kell fejlődnie.
  • TibiGrafix
    Amint latod lehet. Most is waprol irok. A webtap scooterbe kell beirni a supergamez cimet, es ellavirozni idaig. Nem egyszerü, de akinek nincs nete (mint nekem), annak jo igy is. Http://zsebweb2.webtap.Hu/disp?ID=!2v.okhd4
  • TibiGrafix
    Amint latod lehet. Most is waprol irok. A webtap scooterbe kell beirni a supergamez cimet, es ellavirozni idaig. Nem egyszerü, de akinek nincs nete (mint nekem), annak jo igy is. Http://zsebweb2.webtap.Hu/disp?ID=!2v.okhd4
  • Szalacsy
    TibiGrafix: A wapon is lehet olvasni/hozzászólni a fórumhoz? Mi a cím?
  • I-NoVa
    Nem emlékszem, hogy villogtak volna, csak ugye effktív semmivel nem jobb a plusz 5 fényszóró, mivel csak azt a kis területet világítják be a kocsi előtt, ami nagyobb sebességeknél holttér.
  • TibiGrafix
    Köszi King! Elolvastam az interjut, ugyhogy mar meg se kell kérdeznem, hogy miért fogy a prestige az autónak, akkor is ha megnyerem a versenyt. Amúgy azt észleltétek, hogy a város déli részén az egyik autópálya lehajtónál egyszerűen leesik az autó a semmibe? Vagy ez csak nekem adatott meg? Amúgy nagyon király a játék. Szaggat mint a disznó a gépemen, de akkor is a legjobb game. Akinek meg nem teszik az be... (szenvedtem vagy fél órát mire a wapon behoztam ezt az oldalt :o)
  • CCke
    Nova, neked sikerült úgy megcsinálni a lámpákat, hogy ne villogjon? Nálam, ha az eredetinél többet akarok 1szerre kivilágítani, akkor pislog. A lámpa világít, de fénycsóvája néha eltűnik. Csak érdeklődés szinten kérdezem, remélem tényleg benne lesznek a patch-ben...
  • SecMan
    Patchet akarooook!!
  • Devil_Gy
    Help plíz!
    Hogy kell a felnire texturát húzin hogy meg is jelenítse a game!
  • Charly
    thx
  • SecMan
    A parking lot-ban keresd :). Oda a garászból tudsz eljutni, ott van az ikon a kereskedők mellett.
  • Charly
    megnyertem egy versenyt vele az autót is de hol a kocsi amit nyertem??????????
  • Redfox
    Bocs rossz helyre ment.
  • Redfox
    Valaki plz küldje át a main.scm-et mailba. Előre is köszi!
  • Charly
    köszi az emailt
  • M@TriX
    nem fonopmbeállítzás kell. :) Valószínűleg az olajteknőt hagytad el. Menntél mint állat aztán meg leállt? :9 Akkor ez a hiba :)
    Egy nagy teknő alakú a kocsi alján az összehez kell :)
  • Fefe
    Mert esetleg hiányzik valami alkatrész.
  • Hmuda
    Alacsonyra van véve a torque. A finombeállításoknál állítsd be a motort, hogy ne legyen túl alacsony a crankshaft forgása, különben nem indul be. Az alá semmiképpen nem szabad vini.
  • Fefe
    LOL...
  • malter
    ha jol tudom hamarosan,de ez még bizonytalan.

Daddy te mivel játszol?
  • Charly
    Sziasztok kb mikor lesz patch?
  • I-NoVa
    Kösz az interjút, nagy HMM a gamestarnak.
  • I-NoVa
    Azokat én is javítottam, nem mintha a láthatóságon sokat növeltek volna. A Prime fényszóróit is, azok egyáltalán nem működtek, és duplán voltak a helyükön. Meg még jópár egyéb V8 hibát, pl az MC motorra superchargert, stb, ami a patchban is benne lesz.
  • CCke
    Helyho! Végre sikerült megszereznem a játékot, aztán napokig alatt étlen-szomjan Imprezát tuningolni...

Kérdés : nem tudjátok, hogy Alex oldlára lehet-e ehhez is (mármint slrr-hez) cuccokat küldeni.
    Ugyanis a patch-re várakozás feszült izgalmában elkezdtem apróságokat bütykölni a game-ban. Az első amit elkövettem, a SuperDuty tetőlámpáinak megheggesztése volt. Örömmel jelentem, már azok is világítanak :)
  • Charly
    köszi szépen élni fogok a lehetőségel
  • M@TriX
    ha mégsem fog menni akkor akár mailen is megkershetsz:
    [email protected]
  • Charly
    Meg nem szeretném magam közröhej tárgyává tenni
  • Charly
    Köszi de megvan azt hiszem de nem tudnál rajtam segitteni bocsi de köszönöm a felajánlásodat
  • M@TriX
    pl. Itt nagy tudású egyének vagyunk, ha tuzdunk válaszolni inkább hagyd patchet heggeszteni :)
  • Charly
    érdekelne egy-két dolog
  • M@TriX
    szegényt mivel akarod zaklatni? :)
  • [NST]Cifu
    THX, tényleg jók az ilyen "háttérinfok" :)
  • Charly
    Sziasztok megtudná adni valaki Kozák Tamás email cimét???
  • M@TriX
    Köszi, érdekes volt. :)
  • king13
    254 a Te prestige pontod a 463 az autódé. az ROC-hez az autódnak 750-et elérnie.
  • TibiGrafix
    Helo mindenkinek.ha valaki tudna segiteni azt megköszönném. Az Slrr-ben van a race of champions.750 prestige pont kell. Mit jelent az, hogy 254/463 prestige pont? Hogy kell ezt értelmezni? Tán össze kell adni? sgitsetek plz.
  • king13
    húúúúhhhh THX
  • malter
    a játékteszt eredménye:72%
    PRO:a játék témája hiánypotlo,az ötltek részletes kidolgozása,olcso
    KONTRA:bug hegyek,iszonyatosan lassu,másodszorra kiforottabb játékot várnánk.
    minimum gépigény PIV 1600,256MB ram,500Mb HDD,D3D
  • malter
    van benne helyesirási hiba de nézzétek el;)
  • malter
    na leszekadt az ujjam,szorol szora van lehet csemegézni