46061
.
-
Ne is foglalkozz vele... -
Jelenleg nem tudom honnan, mivel a StreetLegal.tk és a Builderedge.org se megy... :( -
1.: Offtopic, és még csak nem is jó.
2.: A fene vigye el ezt a sok überlámát, aki képes 1024x768-as képeket benyomni egy fórumba. Ha szétnyomja a fórumot, akkor le kellene kicsinyíteni esetleg (nem nagy ügy, szinte bármely képnézegető program képes rá), vagy ha már ehez is lusta, akkor simán csak linkbe benyomni. De ahoz kéne némi inteligencia is. Amit valószinüleg MasZka (fele)barátunknak szűkmarkúan mértek. De imádom az ilyen fostalicskákat...
-
Mondja má meg vki SLRR-hez honnan lehet lekapni NEON PACKOT ???
-
Remek. Szép képek, tényleg tetszik, de hanygaold ebben a topikban légyszives. Köszi. -
Lol!
-
De még mennyire, ha hazaérek majd jól nem nézek be ide :). -
Az ilyen fölös, de annál nagyobb terjedelmű hozzászólásoknak leginkább a modemesek szoktak örülni :) -
azt nem tudom, hogy ezek a játékoknak hogy kapcsolódnak most ide, de te tudod... -
így kicsit színesebb a topic -
-
-
Ez egy kicsit patchebb, igaz ezek csak scriptjavítások, és a builders edge-n már hónapok óta fent voltak. -
Nem vagy te egy kicsit he? -
Nem jó vicc... -
Tessék patch. -
Ez igy nem jó patch nélkül -
LOL! -
pecss meg sehun -
buek #18523 Tibigrafix: hülye:)
Pöcs még semmere?:((Nah nem baj addig van más gém is a világon:) -
Jóvanna! Azt hittem, hogy az egérgomb = az enterrel ( tudom... Hinni a templomban kell ). Lehet hülyézni :) . Ja és kösz. -
ja, az más, köszi. akkor várakozok tovább.
már majdnem apró bitekre szedtem a bin fájlomat dühömben.
-
ez bug, nem azért lő ki a desk-re.
Nálam a Charger-nél csinálta állandóan... -
1,5 GB a virtuális memória, 512 Mb a sima RAM, zene nincs, low sounds, látótávolság minimális, erre ez a f*s ütközésnél kilő a desktopra. mi kell ennek a programnak?! gigamegaatomerőmű?! 
remélem a patch erre is épkézláb megoldást ad.
-
nba megtaláltam: ;)
-
amig a patchot vártam unalmamban leszedtem a treet rod 1-2-3 at de nem megy egyik sem csak a 3 az meg nincs kész,nem is tudtam rolla hogy volt probálkozás 3ik részre ti tudtátok?az 1-2 csak kis ablakban megy de tiszta maszlag a demo,meg az egész pedig godoltam 32 bit-el csak meg tud jeleniteni 16 szint
megnéztem mégegyszer pc-s verziot töltöttem le pedig,gondoltam nosztagiázok 1et de nem jött ösze,:))
-
még mielőtt páran Neked esnek, hogy nem használod a Fórumkeresőt, részletesen leírom, amit M@trix írt:
1. Egeret a ROC-ban a pipára viszed (NEM NYOMSZ LE EGY EGÉRGOMBOT SEM)
2. Rátenyerelsz az ENTER gombra
Voalá...nyomhatod a ROC-ot.
(vigyázz: első bukkanónál lassíts vagy katapultálod magad )
-
Az a gond, hogy a ROC menüben fel vannak sorolva a feltételek. Ott van a prestige is, de én nem tudom elérni a 750 pontot, mert 460-nál magasabbra nem engedi nőni. 460-at eléri, akkor el kezd csökkenni :-( és ha nincs meg a 750, nem enged a pipára nyomni. Úgyhogy soha nem tudok menni ROC-ra. Ez a helyzet. -
A bug-nak van jo oldala is;DDDDD -
most te viccelsz?
A ROC menübe bemész pipára ráviszed az egeret és ENTER. ;)
Vagy mi a gond? -
Hát úgy látszik soha nem tudom meg milyen a ROC. A savegame editor csak az emberke prestigét növeli meg, az autóét nem. Hmm, ez a tipikus így járás esete. :o) -
Kösz Alexease! Úgy érzem így már felhatalmazhatom magamat a cheat használatára. :o) -
De jó lenne ha lenne má hozzá patch -
Bug. -
Ezt nem hiszem el! Valaki magyarázza meg miért csökken a prestigem? Megnyerem a versenyeket, lerázom a zsarukat, nem töröm össze a kocsit és mégis csökken! Kész vagyok! :-D -
Street Legal, vagy Redline?
Az SL-ben nincs semmi extra a V10-eshez. ;) -
elméletileg a héten, gyakorlatilag meg meglátjuk. ;) -
Pasz -
2 hétig nem voltam netközelben. mi a helyzet a peccsel? konkrét megjelenési időpontot tud vki? -
Szalacsy #18502 KÖszi, megnézem! Így legalább ha nem vagyok gép előtt akkor is be tudok nézni, hogy elkészült már e a peccs, és ha igen akkor rohanjak a gép elé