46061
.
  • hülyegyerek
    Lehet hogy forumot váltok :))http://www.gamershell.com/hellzone_Racing_Need_for_Speed_Underground.shtml
  • hülyegyerek
    De jol néz ki :)
  • I-NoVa
    Minek? (úgysem működik a nitro)
  • hülyegyerek
    Vagy vki megmondaná hogy lehet sok nitro palackot rakni a gépbe ????
  • hülyegyerek
    Nem tud vki vmi alkatrész szerkeztőt ???
  • Redfox
    Köszi mindenkinek.
  • I-NoVa
    Egyik kedvenc (amiből 10 db parkol alkatrésznek a garázs földszintjén :))
    Másik kedvenc
  • Devil_Gy
    Bocsi a kezdetleges oldalért de még fejlesztés alatt van!
  • Devil_Gy
    Felraktam egy két machin-t az oldalamra!!
    Megtalálod ITT!!!
  • Devil_Gy
    A patch nema SLRR-hez való! Ahhoz még nem jött ki !!!!!
    De már nemkell sokat aludni hozzá!
  • Devil_Gy
    Mingyárt rakok fel párat
  • Redfox
    Én még ilyen jellegű problémával nem találkoztam. Sorry.
  • Redfox
    Királyak a képek.
  • Kacsa_
    Csak nekem mnem jó még mindig a festésem? Nem tudok semmit sem lefesteni, mert átlátszó színe lesz. A slc.hsw.hu -n az a 3. patch az nem erre megy fel ugye? Mi lehet a gond?
  • Redfox
    Ha valakinek valami szuper kocsija, és van rá lehetősége, tegyen már fel képeket, érdekelne, hogy ki milyen kocsikkal szokott menni. A modemesek miatt elég ha linket tesztek be. Köszike.
  • Redfox
    Köszi a sok segítséget.
  • Redfox
    Próbáld úgy, hogy http://free.x3.hu....
  • hülyegyerek
    Nem jok a képek :(((
  • hülyegyerek
    Most nekem is van egy Einwagenem 362 lovas és nem kell rola semmit leszedni hogy nyerő legyen
  • I-NoVa
    Használj kézi váltót, az automatával legalább 1 másodpercet vesztesz a célig negyed mérföldön, és az bőven sok szokott lenni. A fölösleges dolgokat, karosszériaelemeket kapd le a kocsiról, nem az ajtó kell a győzelemhez, 310 lóerő könnyű autóval már elég esélyes.
  • TibiGrafix
    Finomhangolni úgy kell hogy a csavarhúzó ikonra kattintasz és rá klikkelsz arra az alkatrészre amelyiket állítani akarod. Ha rákattintasz és nem történik semmi, akkor az nem hangolható.
  • Redfox
    Nekem most egy Einwagenem van:
    Finomhangolni, meg az áttételt beállítani hogy kell?
    Most kb. 310 lóerőm van, és már nyertem is vele egy versenyt, de az csak azért volt, mert az ellen találkozott a járda szélével.:)
  • Devil_Gy
    Akkor sorry de nem tok segíteni! Nekem faszán müxik!
  • TibiGrafix
    Sajna nem. Hiába írtam át, nincs hatása a hajtásra. Annyit megtudtam hogyha a hátulról a negyedik számsor 1.000 akkor kormányozható. A hajtás valamiért nem megy. Az első kereket kéne meghajtani, mert a hátsókerekes autókkal lehetetlen menni.
  • Devil_Gy
    Hali! Most már müxik az összkerékmeghajtás?
  • Redfox
    Köszi.
  • TibiGrafix
    Tényleg, ki milyen áttételt használ? Én ezt. 1st 3.298:1 / 2nd 2.310:1 / 3rd 1.378:1 / 4th 0.856:1 / 5th 0.554:1 / 6th 0.550:1 / R -4.000:1 / end ratio 2.835:1
  • TibiGrafix
    Ja egyébként ha jól állítgatod akár 461 lóerőt is kihozhatsz belőle. Annyival pedig tuti nyerő vagy :-) , persze a váltó áttételt se árt megbütykölni, a jobb gyorsulás érdekében.
  • TibiGrafix
    Vedd meg az autót (legjobb választás az Ishima Enula), és a finomhangolással próbálkozz. A legtöbb lóerőt a vezérműtengely és az üzemanyag befecskenező állításával ered el. Azt hogy mi hiányzik a sérülés jelzőn látod. Ami fekete az hiányzik.
  • Redfox
    Igazad van.
  • SecMan
    Talán működne vele, próba cseresznye...
  • Redfox
    Ja és lenne még egy kérdésem, nekem van egy Microsoft Side Winder-em, és hogy ez esetleg működik e vele.
  • Redfox
    3. kérdés: én már két játékot is elindítotam, az egyikben a dealerektől szereztem kocsit, annak a motorját megbügyköltem, csakhogy nem igazán akar menni, és mivel nem vagyok autószakértő, se profi angolos nem igazán tudom mi hiányzik, és talán rájönnék valami segédoldalból, köszi a válaszokat.
  • TibiGrafix
    1. Válasz: csak azt tudod kihívni aki a te klubodban versenyez. Menj éjszakai versenyre, ott automatikusan adja hogy kivel mehetsz. 2. Válasz: a nitro nem működik, talán a patch megoldja a problémát. 3.: milyen "normális" motorra gondolsz? To Redfox
  • Redfox
    Most szereztem meg a játékot, úgyhogy van pár birka kérdésem: Először is, hogy lehet valakit kihívni, odamegyek mellé, rádudálok, mindkétszer elfogadom a versenyt, aztán semmi, ugyanúgy megy tovább, mit kéne csinálnom? Másodszor, vettem nitrót+ valami négyes beömlesztőt, mi kéne, hogy működjön? Harmadszor, nem tud valaki olyan oldalt ahol le van írva, hogy kell összebügykölni egy rendes motort? Előre is köszi a válaszokat!
  • TibiGrafix
    A patchet meg várjuk, mint a messiást... :-)
  • TibiGrafix
    A legegyszerűbb ha nem töröd össze :-D de ha mégis lezúztad, egyszerűen nyomsz egy windows gombot és a tálcán bezárod. Aztán lehet újra próbálkozni. To MikX
  • MikX
    Hi!
    Nincs valakinek tippje, hogy hogy lehet kilőni az automata mentést, mert kimegyek tesztelni, összetöröm, visszalépek, betöltöm, és ugyanott vagyok!!
    Vagy ha valaki tudja, hogy mi lesz az első patchben, írja már meg!! Ja és a legfontosabb: MIKOR????
  • SecMan
    Én is reménykedek és csak azért nincs fönn most az SLRR mert miután végignyomtam(megnyertem a ROC-t) eldöntöttem hogy majd a patch-el újra nekiállok, de már nagyon vissza kell fognom magam hogy ne rakjam fel. De ha meg felraknám akkor meg megint csalódnék egy picit, szóval várok és reménykedek :)
  • M@TriX
    ja, dolgoznak rajta a listát olvasva láthatod, hogy nem lopják a napot. És találtak az FPS instabilitásáért felelős hibákat is, szóval én reménykedek.