46061
.
  • mafiahq
    jah kösz! ;P nem láttam!
  • malter
    mondom ráviszed a "sell"ikonra az eldni kivánt alkatrészt,amivel az autot is eladod
  • SecMan
  • mafiahq
    Nem tudná valaki?
  • Redfox
    1.: Az elején kevés cuc van, majd egyre több.
  • SecMan
    majd a jövő héten :)
  • malter
    pecs látom nincs még,remélem lessz hamarosan,bár attol tartok nem változtat annyit a gamén,amennyit várunk:)
  • malter
    megfogod az alkatrészt egérrel és sell ikon
  • M@TriX
    2: az arra jó, hogy megnézed, hogy beindul-e a motor...
  • Devil_Gy
    Megtaláltam köszi!
  • Devil_Gy
    Nova: Ezek a háttérképek honnan vannak??
    (Baiern)
  • mafiahq
    Help, hogyan lehet eladni a felesleges alkatrészeket???
  • I-NoVa
    Na megvan, itt vannak a mustangos képek.
  • I-NoVa
    True. Ahogy a képeken látszik, mintának a 2000-es mustang jó alap, de kicsit agresszívabb formát kapott like bmw, tehát nem nevezhetjük semminek.
  • I-NoVa
    Ezt már egyszer kiveséztük itt a fórumon, de kerestem azért képeket bizonyítékul:

• SecMan
    Jópár oldallal korábban már van pár kép mustang-okról(újak persze), amikr igen nagy hasonlóságot mutatnak a Baiern-re, csak ha meg mustang akkor miért Baiern a neve...
  • [NST]Cifu
    Szerintem a buglista már eléggé kerek, legalábbis Matrix legutóbbi listája nagyon kerek volt, ha minden igaz a hibajavítás már úton van :)

A kocsik eredetére való részt emlékeim szerint lezártuk, anno mintha Tamás is említette volna, hogy a kocsik nem egyenesági másolatok, hanem több autóból plusz a saját ötleteikből lettek összegyúrva. Szóval fölösleges azon veszekedni, hogy pl. a Baiern Devisport az most BMW vagy Mustang - az sem nem BMW, sem nem Mustang, hanem Baiern DevilSport...
  • I-NoVa
    A cars részlegben már találtam hibát, amit BMW-nek hisztek, valójában mustang. Amúgy tetszenek a festések, főleg a hondáé.
  • I-NoVa
    Nem halt meg, csak patchre vár...
  • Devil_Gy
    Bizony nem halt meg! Lesz még egy magyar fansite! de arra várni kell még egy két napot!
  • Redfox
    Oké, bocsesz.
  • SecMan
    Ha a kocsi nevében szerepel a 2.0 akkor a legjobb kocsit vetted meg(szvsz). (ha meg nem a 2.0-ás akkor olyat keress:))
  • SecMan
    Jah, de legalább nem a fórumba szúrta be hanem csak linkelte így nem "kötelező" megnézni :)

Hmuda: patchről annyi van hogy készül :)
    Redfox: a pénzzel csak bug segítségével lehet mínuszba menni :)
  • M@TriX
    nem ártana jpg-be konvertálnod, mert amit ide beszúrtál az is bmp ami bika nagy. Nem mindenkinek van itt műholdas nete ;)
  • Redfox
    Már látom, hogy nem, de mind1, már megint van egy 360-70 Le-s autócsodám.
  • Hmuda
    vmi peccs hir?
  • Redfox
    A pénzzel lehet mínuszba menni?
  • [NST]Cifu
    1.: A Turbo és a Supercharger közötti különbséget nagyon jól látod, ezen nem lehet változtatni, max. elfogadni (esetleg scriptelni :D).

2.: Nyugodtan szedj le mindent a kocsiról, ami nem kell ahoz, hogy elindulj, amennyire tudom, nem számol a légellenállásal, de a spoiler-ek javítanak a kocsi tulajdonságain. Ha hátsó kerekes autóval mész, akkor célszerű hátul meghagyni a súlyt (hátsó ülés, csomagtartó ajtó, spoiler, lámpák, stb.).
  • TibiGrafix
    Hol laksz?
  • TibiGrafix
    Nade Ákos! Ez illegális :-DDD
  • Redfox
    Sok helyen fenn van, de eggyik sem jó.
  • I-NoVa
    Lehet 1millió alkatrész is benne, akkor sem lesz SZIMULÁTOR. Arcade meg van rengeteg, legfeljebb a legszebb arcade gyorsulási játék lesz az NFS.
  • SecMan
    ettől félek én is ;)
  • hülyegyerek
    Jövö év elején jelenik meg És a Halálos Irambannak lesz a játék változata
  • ShaiHulud
    joh majd meglatjuk:D
  • hülyegyerek
    Az onnan hogy megirta a Playtime és általában igazat ír
  • ShaiHulud
    aha es mit nezzzek ezen ? ezen hol derul ki hogy 1000 alkatresz lesz minden autophoz??? he?
  • hülyegyerek
    Nézd meg a képeket
  • ShaiHulud
    "allitolag" :DD ilyeneknek ne dolj be!
  • hülyegyerek
    NFS ben állitolag több mint 1000 cucc lesz egy kocsihoz