46061
.
  • king13
    szerintem nem :))
  • SecMan
    Vajh jövő hét előtt kijön a patch?
  • T-boy
    Ugye a Beta azt jelenti, hogy mindjárt kijön. És azt is hogy tesztelhető változat. Vagy nem?
  • Rosco
    nem tudom, nem próbáltam. hétfőre megmondom, ok?
    egyébként sajna nem. a modellezéssel csak nemrég kezdtem foglalkozni az Operation Flashpoint kapcsán, de eléggé az elején vagyok.
    (amúgy szívesen segítenék. kéne pár új verda a játékba )
  • [DT]Baggio
    Rosco Tudsz modellezni ?
  • Rosco
    Köszi, azzal kezdtem anno, de rájöttem, hogy nem hülyeség egy kis help
  • [DT]Baggio
    Na a patch ma Beta lett nem soka kijon
  • [DT]Baggio
    Figy az optionsba vegyel le minden steering helpet meg abst meg asrt es olyan lesz amilyennek szeretned .
  • Rosco
    nálam (reálisan) nagy sebességnél fordult elő. mondjuk szerintem 300 km/h körül elvárható egy szimulátortól, hogy kis kormányrántásra is ledobja az autót az útról.(nem mintha valaha is száguldoztam volna ennyivel )
  • issy
    Az mért van hogy nagy fékezésnél a kocsi kicsúszik, és kanyarodni is szinte lehetetlen? Ez is bu vagy csak én vagyok bénA?????
  • Devil_Gy
    szedjál le frisebb videó drivert!
    Az segíteni fog!!!
  • [NST]Cifu
    Azért, mert ez kb. olyan szintű dolog, mikor a szőke nő betelefonál a segélyhívóhoz, hogy segítséget kér, mert lerobbant az út szélén, és leteszi a telefont...

Ha WinXP-d van, és úgy csinálja a restart-ot, akkor valószinüleg valami HW/SW problémád van, ezeknek már csak a lehetőséget is fél napig lehetne sorolni.

Javaslatok, ötletek:
    -Videókártya drivert uninstallálni, majd újra felrakni
    -Ugyanez a hangkártya driverrel
    -DirectX 9 felrakása
    -Ha valami húzva van a gépben (proci, ram, videókártya, stb.), akkor visszaállítani alapsebességbe
    -A játék újrainstalálása
  • Redfox
    Újoncok figyelem, akinek gondjai vannak egy új motor összerakásával, nem tudja mit hagyott ki, annak van egy kis segítség az alábbi oldalon: Street Legal Picture Site
  • king13
    úgy értem hogy a Car Paints és a Free Cars-t tudom csak "csinálni".
  • king13
    ha lesz patch segítek. de csak festésekben, mert a modellezéshez nem értek
  • [DT]Baggio
    Nem tom nekem nem kerte...
    Demonnal be raktam oszt kesz
  • [DT]Baggio
    Ha ugy erzed tehetseges vagy az SL2 modellezesere vagy auto festesere akkor jelenkezz ! : A Digital Tuning Team Tagokat keres a sikeresebb eredmenyert. Jelentkezz te is !
    Kuldj E-mailt a [email protected] cimre.

Megujjult a Downloads ! Mostmar Letolthetok alkatreszek is.

Digital Tuning
  • Devil_Gy
    Az eredeti exe is kéri a cd-t!
    A no-cd megoldaná!
  • buek
    Bocs,hogy ide írom,de itt tudom,hogy vannak olyanok aki tudnak segíteni..

Szval az lenne a próblémám,hogy van egy (forum.supergames -es fórum azt hisztem ez még a réggebbi) és elfelejtetettüka kódot:((Szal honnan tudnánk elkérni a kódott?Hosszú történet,hogy hogy volt..engem az érdekel,hogy kinek kell írni ez ügyben..előre is kösz..
  • Devil_Gy
    Megjavítottam!!
    De az oldal átköltözött máshová!!
    http://shrclan.uw.hu
  • Devil_Gy
    Kis bibi van az oldallal de már javítom!
    Bocsi!
  • Devil_Gy
    Végre elkészűlt az oldalam! Már fennt van!! Igaz még nincs teljesen kész de már lehet róla szemezgetni!!! Egyenlőre itt! http://w3.enternet.hu/devil81
  • SecMan
    Én ia azt támogatom hogy inkább később adják ki a patcht, mint hogy előbb, mint ahogy írtam korábban: annyival később jön ki a patch mint amennyivel korábban adták ki a játékot.

NFS:Underground ha jól gondolom arcade lesz, ergo unlockolsz egy új alkatrészt, 2 katt és már jobb is a kocsid, de ne nekem legyen igazam :)
  • Alexease
    Igen, erdemes varni;))
    Mostanaban sajnos nulla idom, igy kimaradok a jobol, de tenyleg sok valtozas lesz. Nem csak a bugmentessegre lehet szamitani, hanem a jetekmenetbeli valtozasokra is. Es persze az emlitett az uj feature-ok, amik nem csak a grafikan fognak meglatszani;)) Es persze, az aranyaban megnovelheto jateksebesseg is (fps). Tobb helyen is talaltak gocpontokat;)

Akar hogy is nezzuk, erdemes minnel tovabb huzni a patcheles, mert annal jobb lesz;) (Persze uzletileg, nem biztos hogy kifizetodo...) De nem lesz hasonlo "jatek minosegu" mas program, amiben ennyi a lehetoseg (gyorsulas, varos, teszt stb.) Persze, jon az uj NFS, de azt szerintem mindenki belatja, hogy "parasztvakitas".

Es ha megnezzuk, hogy milyen "regota beszedtema" ez a jatek, es mennyien foglalkoznak vele, ahoz kepest, hogy elvileg "hasznalhatatlan", az azert jelent valamit;)

Ha nem lesz 3. resz () es ha nem lesz 2. patch, akkor szerintem megeri meg azt a nehany hetet a varakozas.
  • M@TriX
    tudom, csak újabb hiba merült fel, mint írtam és emiatt csúszik. Én személy szerint inkább azt támogatom, hogy minnél később jelenjen meg ha ilyen ütemben tárnak fel újabb hibákat és javítanak ki.
    Én csak azt nem szeretem, mint amit érezhettek, hogy nem hall az ember semmit, csak azt látja, hogy nem jelenik meg a patch. De most nem az Activision-nál van, hanem az Invictusnál, így 100%-ra mondom, hogy amíg meg nem jelenik addig újabb fícsörök és javítások gyártódnak...
  • SecMan
    szerintem patchhez iso kell majd, de nem vagyok benne biztos...
  • basic 69
    hi,
    sl2-ből érdemes megszerezni az iso-t vagy a rip is jó? (majd patch-el :))
  • hülyegyerek
    Vki nem tudja honnan lehet piros Subaru belsőt letölteni ? Vagy hogy hogy lehet szerkezteni ?
  • SecMan
    Patch ezen a héten jön. Matrix mondta. :)
  • SecMan
    Tudom, csak múltkor is te mondtad hogy ezen a héten jön :), de ne értsd félre, tudom hogy nem te miattad nem jött és nem azért mondtad hogy mi idegeskedjünk hogy mikor jön már, naszóval remélem érthető :)
  • M@TriX
    én nem szoktam alaptalanul nyilatkozni. ;)
  • Redfox
    Köszi.
  • SecMan
    nem egészen állandó, van pár hely amiket váltogat, tudtommal legalábbis. szóval mászkálj és kövesd a zöld zászlót :)
  • hülyegyerek
    Vki nem tudja honnan lehet piros Subaru belsőt letölteni ? Vagy hogy hogy lehet szerkezten ?
  • Redfox
    Az éjszakai versenyek "helye" mindig állandó, vagy nem? Mert én hiába császkálok egész éjjel a városban sehol nem találok semmit.
  • Redfox
    Midnight Club 2. A játékban egy csomó kocsi van, de mind előre megépítve, szóval elég gyatra az SLRR-hez képest.
  • Dj gaga
    Hali!
    mi az a MC2?
    Mit tud a játék?
    Mi a pontos neve?
  • Rosco
    Az MC2 más fíling. Én is nyomatom vele, de csak akkor, ha agyatlan, túladagolt száguldozásra vágyom. Ott a Nitro kicsit "filmszerű", nem sok köze van a valósághoz. Ezért lenne király, ha betennék az SLRR-be, mert szerintem ott ki lehetne belőle hozni egy kis "életszagú" odapörkölést.
    (az mondjuk igaz, hogy akkor az AI-t is tuningolni kellene, mert így is simán állva lehet hagyni őket)
  • Redfox
    Reméljük nem lesz olyan hatással, de egyébként azért jó, mert egyrészt nagyobb eséllyel győzöl, de inkább azért, mert feldobja a hangulatát a játéknak.
  • T-boy
    Rosco, miert lesz olyan jo a Nitro? Én spec. nem hasznalam eddig se, max a MNC2-ben. Ha olyan hatasa lesz az auto festesere, légellenálására, ne adj Isten alkatrész számára, akkor megette a fene.