46061
.
-
Várd meg a patchet. -
Redfox #18877 Milyen kormányod van? -
gyerekek ! győzzetek meg hogy ez a játék nem szar úgy ahogy van!!! nagy bajom nincsen, csak az iranyitassal !!! hat lol amit muvel ez az auto !!! ha leveszem teljesen a steering helpet, akkor nem lehet megfogni ezt a gennyes autot ha elkezd csuszni, marpedig ha kanyar van mindig eldobja magat ! ha felveszem ugy szar, es akkor is szalldogal...egyebkent kormannyal nyomom...
ja es nem lehet belso nezethez betenni valami killometer orat stb. hogy tajekozodhassak mi is tortenik ? -
az 1- és a 2. rész ugyan azt a grafikai motort használja... -
S3. milyen S3?
Amúgy ajánlott egy 2 Ghz-es gép Gef3-al, alatta is elndul, de szaggatni fog. De vannak csodák. Néha gyengébb gépen is megy, néha meg gyorsabban is akad ;) -
kb. mint az elsőnek... -
Redfox #18859 Mindenki várja a peccset, de addig is itt egy játék. -
ja én is bringakúrán vagyok. Nem Budapesten lakom, de reggel 7-8 között náluk is óriási dugó van. Király érzés a tötymörgők mellett elhúzni ;)))) -
Kövezzetek meg, nem akarok kocsit :). Védelmemre legyen mondva, hogy már így is kapom a dühös pillantásokat, ahogy városban 35-ös átlagban haladok a kocsisorok mellett bringával. Esetleg motort veszek, azt már kinéztem magamnak. -
amúgy ha kész lesz a kocsim, akkor meg majd engem köveztek majd meg. ;) Védelmemre legyen mondva, hogy az összár egy Szuzuki ára kb. ;) -
Magyar hozzáállás. Dögöljön meg a szomszéd tehene is. -
Redfox #18854 Köszi már megtaláltam. Nagyon jól meg lett csinálva, csak hiányzik a nitro.
-
Redfox #18853 Nézz el ide:Street Legal Picture Site -
thx ! megnézem -
járókelők mellett dudanyomogatás amíg fel nem ugrik a menü -
csak nem neked is egy Murchigelo figyel a garázsba? ;) -
akinek olyan kocsija van az már bűzlik. ;) -
zöld zászló a start, kockás a cél... -
srácok ! van valami oldal ahol le van írva hogy hogyan, milyen alkatreszekbol lehet jo autot epiteni ? vagy valamilyen utmutato...barmi...most rakom fel a gemet, meg 1x sem lattam -
aki megteheti, hogy ilyen autokkal furikazik, azt en egy masodpercig sem sajnalom ha osszetori, megerdemli -
Redfox #18840 Az éjszakai versenyt sosem találom.
Mit kéne látni a térképen? -
Street Legal Racing: Redline -
s.0liver #18838 Az slrr-en mit értesz ? -
SLRR-ben: éjszakai versenyre menj, és pink slips-en menj addig amíg csak tudsz, és akkor a nyert kocsikat add el a garázsból...
SL-ben: passz :)
issy: annyi hír van róla, hogy #18816 -
s.0liver #18836 Hogy lehet sok pénzt szerezni? -
issy #18835 Hi! Na van valami híretek a peccsről? -
Az MO-n készült ;) -
most komolyan én is ezt állapítottam meg első ránézésre :) -
Megvan! Ilyen tanksapkája tényleg a Ford-oknak van, míg a BMW-knél ugye minden tipusnál tanksapkaajtó mögé rejtik azt :)
(most nagyon büszke vagyok magamra :)) -
Gratulálok, én meg se próbáltam kitalálni, pontosan milyen autó lehetett 
Viszont az oldalon, amelyről a képet linkeltem, BMW-t írtak. Ezért én eddig ebben a hitben éltem - köszönjük a helyreigazítást :) -
amrikában az IFA exotic car-nak számít? ;) -
http://www.wreckedexotics.com/newphotos/weird/weird233.shtml
Kis csöpp hazánkból! :) Akép leírását olvassátok el :) -
Ja ezt (Wrecked Exotics) én is ismertem. Már egy Lambo Murchigelo-t is összetörtek bazz ;)
Hogy menjenek a fenébe... -
Akkor még pár link, elrettentésül:
Wrecked Exotics - szívfájdítónak...
Car-Accidents.com
"Car"-nage -
basszus.... ilyenről még csak olvastam bazz... -
Modellfeltöltés még várat magára, a modemem folyton ledobál. Mondtam is neki, hogy fuck. -
[DT]Baggio #18823 Na szal... A DT-vel kapcsolatban:
A visszajelzesek alapjan arra jutottam, hogy az oldalon sokkal tobb letoltest szeretnetek latni es sajatkeszetesu alkatreszeket...
Ennek erdekeben az oldal ORIASI valtoztatasokon fog keresztul menni, de nem kulsoleg mert az ugy velem teccik nektek. Tartalmilag viszont nagyon nagy valtoztatasok lesznek. Jovohetre tele lesz az oldal kipufogokkal meg rimekkel meg minennel ami kell... Ja es egy kis igazi SL feeling erdekebe Movie-kat is lehet majd leszedni DragRace-ekrol illetve egyeb versenyekrol...
Szal jo lesz !! UGY hogy STAY TUNED ! Digital Tuning ---
Ja es meg valami:
Tagokra szuksegem lenne nagyon foleg modellezokre...
Szoval ha ugy gondolod alkalmas vagy keress fel.
[email protected]
-
Amúgy lehet valamit tudni, hogy mi lesz az Invictus következő programja? Folytatják a Street Legal-szériát, vagy mi?
Kicsit off:
Ilyen törésszimulációt szeretnék egyszer látni
:
BMW a fára csavarodva 1.
BMW a fára csavarodva 2.
BMW a fára csavarodva 3. -
Úgy legyen! -
És mikor jön?