46061
.
-
épp most probálok emilben 1 bugos képet küldeni neked,de hát a villámgyors vodafonommal nem biztos hogy összejön:)) -
mert már újabb játékon dolgoznak majd ;) -
miért csak EGY lesz?leszedtem a badge meg a házi patch-ot beletete a baiern/emer turbo-t de nem tom felrakni nektek sikerült? -
Hir van: Gozerovel keszul. Naprol-napra egyre jobb. Minden nap "fontos" hibak kerulnek javitasra. Elvileg, allitolag, mar megjelenhetne ma, vagy holnap is, de szerintem - sot biztos;D - erdemes meg varni egy kis idot.
Mivel csak ez az EGY patch lesz, igy erdemes megprobalni minden bugot kiszedni, amit csak lehet. -
Redfox #18920 Egyenlőre nincs. Sajna.
-
Van vmi hír a peccsről ???
-
dav #18918 Tegyél a fájlba egy <pre> tagot, aztán akkor majd betöri (talán). -
dav #18917 Én nem siettetem, mint írtam, engem nem igazán érdekel a dolog. Még egyszer megnézem majd a progit patch-el is, aztán lesz, ami lesz, de sok reményt nem fűzök hozzá. Csak gondoltam, megkérdezem, mert eddig az AV minden patch-et "tesztelt". -
már egyszer adtam egy buglistot ;)
http://terminathor.freeweb.hu/bugok_javitva.txt
(jobb klikkel szedd le mert az IE nem rakja ki a sortörést ;) -
A patch siettetes ket elu dolog. Minnel kesobb jon ki, elvileg annal jobb, mert naprol-napra, egyre tobb kissebb-nagyobb bug tunik el.
Gondolom, mindenki azert elfogadja, hogy irtozatosan osszetett es bonyolult jatek, foleg az autok es a rengeteg alkatresz kapcsolata miatt. Es ehez meg hozzajon, hogy minden alkatresz befolyasolja a menetetteljesitmenyt is.
Egy olyan hibat megtalalni, ami az X. autonal jon elo es az Y. alkatresznel, idoigenyes. Pedig a javitasa, neha csak nehany perc.
Az engine, a video, a hang dolgkat nem is irom, mert az egy kicsit meg problemasabb. -
tudtommal nem megy az AV-hez (Az túl sok idő lenne és semmi haszon ;)) -
dav #18911 Nem mintha túlzottan érdekelne, de azért megkérdem: ezt a patch-et nem fogja tesztelni az AV? Vagy az "ezen a héten elkészül" azt jelenti, hogy még utána megy az AV-hez tesztelésre? Mert ez utóbbi lehetséges időtartamáról már van némi fogalmunk :) -
ezt hamarosan eldönthetitek... -
ajjajjj ;) -
Nem tartunk megbízhatatlannak és már rég megértettük hogy miért csúszik a patch, csak aztán nehogy többet kelljen várni rá mint amennyivel jobb lesz a játék... -
Biztosítást kötöttél? :). -
nem szeretném ha megbízhatatlannak tartotok, de kb. 10X elmondtam: ha csúszik, akkor az az új bugok előkerülése és javítása miatt van, nem szöszmötölések és "ki töltse fel az elkészült peccset" probléma van. -
Redfox #18904 Na jóccakát all. -
Redfox #18903 Ennél tényleg nincs jobb, főleg, ha kijön végre az a peccs.:) -
ja és szerintem még sokáig nem is lesz :) -
nincs ilyen :) -
úgy natürlich ahogy a múlt héten? :) -
;) natürlik ;) -
Úgy legyen -
ámen -
Várható. -
Redfox #18894 Nekem sajna csak egy Microsoft Side Winder Precision Racing Wheelem van, de anno az Insanet jól nyomtam vele. -
Szívesen. -
kössz! -
Mátrix: várható hogy ezen a héten kijön a patch? -
Mindig olyannal versenyezz aki a clubban előtted van, így jutsz feljebb a ranglétrán, és ha az elsőt is megverted, akkor versenyezhetsz a másik klub utolsó helyezetjével, és ha őt megverted akkor kapsz új garászt. Ha jól emléxem ;) -
Az SL el játszok 12. vagyok a clubnál mentem 106 futamot van 100.000 dollárom és még mindig az első szigeten vagyok mikor lépek át már a másodikra ?? -
Az SL-ben nincs se kipörgésgátló, se ABS. -
nem nyultam semmit hozza...nemtom mi aneve a jatekban de az az autom volt ami egy 4-es golfra hasonlit...nem nyultam semmit hozza -
Már milliószor megkérdezte, de jobb képben maradni. :D
Vmi hír a peccsröl? -
bár azért volt már mikor elég szépen megakadt -
nemtom...nekem a default video beállításaim vannak (800x600 32bit) es eleg jol megy (1800XP, GEF4 MX 440 SE) -
és a peccs mikor jön ? -
:)) komoly a kérdés ? :)) LFS bajnokságban helytáll a kicsike, akkor ebben miért ne lenne jó ? :D egyébként Microsoft Sidewinder FFB -
zoli.. #18879 Hát Bobbi,én is küzdöttem vele egy keveset.Az irányítást még csak-csak meg lehetne szokni,de amikor 2200-as AMD-vel,meg geforce4 ti 4200-assal is beszaggat minden egyes versenynél,az már durva. Nem ritka a 7-8 Fps sem.Egyedül 640*480-ban megy szinte szaggatásmentesen,de úgy olyan ronda,hogy még a feliratokat se tudom elolvasni sehol.
Én is a patch-et várom,hátha van még remény. Mert amúgy a téma nagyon jó szerintem.