46061
.
  • malter
    épp most probálok emilben 1 bugos képet küldeni neked,de hát a villámgyors vodafonommal nem biztos hogy összejön:))
  • M@TriX
    mert már újabb játékon dolgoznak majd ;)
  • malter
    miért csak EGY lesz?leszedtem a badge meg a házi patch-ot beletete a baiern/emer turbo-t de nem tom felrakni nektek sikerült?
  • Alexease
    Hir van: Gozerovel keszul. Naprol-napra egyre jobb. Minden nap "fontos" hibak kerulnek javitasra. Elvileg, allitolag, mar megjelenhetne ma, vagy holnap is, de szerintem - sot biztos;D - erdemes meg varni egy kis idot.

Mivel csak ez az EGY patch lesz, igy erdemes megprobalni minden bugot kiszedni, amit csak lehet.
  • Redfox
    Egyenlőre nincs. Sajna.
  • hülyegyerek
    Van vmi hír a peccsről ???
  • dav
    Tegyél a fájlba egy <pre> tagot, aztán akkor majd betöri (talán).
  • dav
    Én nem siettetem, mint írtam, engem nem igazán érdekel a dolog. Még egyszer megnézem majd a progit patch-el is, aztán lesz, ami lesz, de sok reményt nem fűzök hozzá. Csak gondoltam, megkérdezem, mert eddig az AV minden patch-et "tesztelt".
  • M@TriX
    már egyszer adtam egy buglistot ;)
    http://terminathor.freeweb.hu/bugok_javitva.txt
    (jobb klikkel szedd le mert az IE nem rakja ki a sortörést ;)
  • Alexease
    A patch siettetes ket elu dolog. Minnel kesobb jon ki, elvileg annal jobb, mert naprol-napra, egyre tobb kissebb-nagyobb bug tunik el.
    Gondolom, mindenki azert elfogadja, hogy irtozatosan osszetett es bonyolult jatek, foleg az autok es a rengeteg alkatresz kapcsolata miatt. Es ehez meg hozzajon, hogy minden alkatresz befolyasolja a menetetteljesitmenyt is.
    Egy olyan hibat megtalalni, ami az X. autonal jon elo es az Y. alkatresznel, idoigenyes. Pedig a javitasa, neha csak nehany perc.
    Az engine, a video, a hang dolgkat nem is irom, mert az egy kicsit meg problemasabb.
  • M@TriX
    tudtommal nem megy az AV-hez (Az túl sok idő lenne és semmi haszon ;))
  • dav
    Nem mintha túlzottan érdekelne, de azért megkérdem: ezt a patch-et nem fogja tesztelni az AV? Vagy az "ezen a héten elkészül" azt jelenti, hogy még utána megy az AV-hez tesztelésre? Mert ez utóbbi lehetséges időtartamáról már van némi fogalmunk :)
  • M@TriX
    ezt hamarosan eldönthetitek...
  • M@TriX
    ajjajjj ;)
  • SecMan
    Nem tartunk megbízhatatlannak és már rég megértettük hogy miért csúszik a patch, csak aztán nehogy többet kelljen várni rá mint amennyivel jobb lesz a játék...
  • I-NoVa
    Biztosítást kötöttél? :).
  • M@TriX
    nem szeretném ha megbízhatatlannak tartotok, de kb. 10X elmondtam: ha csúszik, akkor az az új bugok előkerülése és javítása miatt van, nem szöszmötölések és "ki töltse fel az elkészült peccset" probléma van.
  • Redfox
    Na jóccakát all.
  • Redfox
    Ennél tényleg nincs jobb, főleg, ha kijön végre az a peccs.:)
  • king13
    ja és szerintem még sokáig nem is lesz :)
  • king13
    nincs ilyen :)
  • king13
    úgy natürlich ahogy a múlt héten? :)
  • M@TriX
    ;) natürlik ;)
  • Charly
    Úgy legyen
  • SecMan
    ámen
  • bfg900
    Várható.
  • Redfox
    Nekem sajna csak egy Microsoft Side Winder Precision Racing Wheelem van, de anno az Insanet jól nyomtam vele.
  • SecMan
    Szívesen.
  • mafiahq
    kössz!
  • SecMan
    Mátrix: várható hogy ezen a héten kijön a patch?
  • SecMan
    Mindig olyannal versenyezz aki a clubban előtted van, így jutsz feljebb a ranglétrán, és ha az elsőt is megverted, akkor versenyezhetsz a másik klub utolsó helyezetjével, és ha őt megverted akkor kapsz új garászt. Ha jól emléxem ;)
  • mafiahq
    Az SL el játszok 12. vagyok a clubnál mentem 106 futamot van 100.000 dollárom és még mindig az első szigeten vagyok mikor lépek át már a másodikra ??
  • [NST]Cifu
    Az SL-ben nincs se kipörgésgátló, se ABS.
  • ÁjjLe BoBBi
    nem nyultam semmit hozza...nemtom mi aneve a jatekban de az az autom volt ami egy 4-es golfra hasonlit...nem nyultam semmit hozza
  • Hmuda
    Már milliószor megkérdezte, de jobb képben maradni. :D

Vmi hír a peccsröl?
  • ÁjjLe BoBBi
    bár azért volt már mikor elég szépen megakadt
  • ÁjjLe BoBBi
    nemtom...nekem a default video beállításaim vannak (800x600 32bit) es eleg jol megy (1800XP, GEF4 MX 440 SE)
  • ÁjjLe BoBBi
    és a peccs mikor jön ?
  • ÁjjLe BoBBi
    :)) komoly a kérdés ? :)) LFS bajnokságban helytáll a kicsike, akkor ebben miért ne lenne jó ? :D egyébként Microsoft Sidewinder FFB
  • zoli..
    Hát Bobbi,én is küzdöttem vele egy keveset.Az irányítást még csak-csak meg lehetne szokni,de amikor 2200-as AMD-vel,meg geforce4 ti 4200-assal is beszaggat minden egyes versenynél,az már durva. Nem ritka a 7-8 Fps sem.Egyedül 640*480-ban megy szinte szaggatásmentesen,de úgy olyan ronda,hogy még a feliratokat se tudom elolvasni sehol.

Én is a patch-et várom,hátha van még remény. Mert amúgy a téma nagyon jó szerintem.