46061
.
  • Rosco
    INFO: ha vki még gyúr a SL 1-re akkor a bounce.warez.hu-n megtalálható (SMSweb)
  • Tufa16
    ezaz. anyám elhagyta a telóját. és motoros balesetből kifolyólag 2hét korház után 1hónap itthon. sajna nincs mobil! egyébb ötlet?
  • Alexease
    Rokon, barat, ismeros, osztalytars, szomszed stb. ;)
  • Charly
    köszi
  • Charly
    Patch?
  • Alexease
    Itt van: http://warezcenter.cjb.hu

Persze SMS/Telefonos, vagyis fizetos. De ha ennyire erdekel, annyit meg er. Plusz, majd egy hetig toltesz melle meg egy tonna mast is.
  • Alexease
    A motorblokk mellett, egy hosszukas "cso" (olyan mint a Nitro uzemanyag cso). Arra kattintasz a finomhangolo iconnnal (a nitrot is lehet allitani).
    De ugyan isgy allithato a valto attetelek, a motor alapjarat, max fordulatszam, a (fo)tengelyek szogei, a guminyomas, a differencial zaroszogek stb.
  • Devil_Gy
    Hol találom ezt a compression dolgot?
  • Skynet
    Az első részben vagyis a STreet Legal-ban nincs semmi,csak rengeteg bug sok szaggatás pár autó amiket szétkaphatsz és tuningolhatsz,valamint utcán mész forgalomban rádudálsz egy tuninggépre és versenyvan...Kb ennyi a Street Legal.
    A Redline vagyis a 2. rész kevesebb buggal sokszaggatással,több a kocsi,valamint a verseny nem csak abból áll hogy rádudálsz valakire és race...Tehát a redline összetettebb,jobb.
  • M@TriX
    A #18965-as beszólásom a két játék közötti különbséget hivatott mélyenszántóan és lényegretőrően kimutatni.
    minden bővebb kifejtés. Hiábavaló. A lényeg ez.
    Jah, az a 2. rész
  • M@TriX
    szeretnéd, ha bőven kifejteném? OK.
    Szóval az egészet úgy fogalmaznám meg, hogy... öö.. sokkal jobb.

hmmm... ennyi ;)
  • Charly
    Úgy legyen Ámmen
  • M@TriX
    "..testers won't repot bugs after a few hours of testing."

Szóval ettől függ sztem...
  • SecMan
    Kúúúúl! akkor ezen a héten még kijön?? mondjátok hogy IGEN!!
  • Alexease
    During the last few days, final modifications on the patch has been finished, and it's been sent to our betatesters. We got their report yesterday and by the end of this day we can build a patch.
    Of course it will be tested again by the testers, but it's so stable that we thinking of making it public as a beta version if the testers won't repot bugs after a few hours of testing.
    Patch size is just below 40 MBs.
  • Redfox
    A Buildersedge-n írták, hogy kb 40 mega.
  • Alexease
    Ez a compression dolog nekem is beutott;(
    Egy Emer GT2 motort raktam ossze 0-rol, es emiatt nem indul. Pedig nekem hataron belul van. Max 16.9-et ket, es tudom allitgatni 8-20 kozott.
    De lehet, hogy csak bena vagyok, de megy bugreportnak;)
  • SecMan
    Tényleg, honnan veszed hogy 40MB lesz?
  • SecMan
    Nappal versenyezz, az ne zavarjon ha verseny után lemegy, az vissza is jön miután megjavítottad a kocsid.
    Amúgy meg nem kell megszerezni :)
  • king13
    honnan veszed hogy 40mb lesz?
  • pluhi
    40 Mb lesz a patch??? uhhh.
  • SecMan
    Készül :)
  • Charly
    Sziasztok patch?Van?
  • hülyegyerek
    Itt az SLRR van fent de muxik
  • Rosco
    nem műxik, ezer éve vadászom az SL-t de lehetetlen megszerezni
  • hülyegyerek
    Ha nem tucc belépni ako :Nézd meg itt !!!
  • hülyegyerek
    Tok egy ftp szervert : hlcompany.etowns.org:9000
    USER:ftp
    PASS:glad
  • SecMan
    sehogy :)
  • 12346
    semmi, megvan:))
  • 12346
    bocs, picit offolok.
    xpben a pagefilet hogy/hol lehet állítgatni?
  • bfg900
    Elöszöris gratulálok a mondatvegi irasjelek forradalmi használatához ;)
    A SL-t amúgy csak akkor tudom javasolni neked, ha a SLRR nagyon szaggat, vagy más miatt jácchatatlan, alapvetően nem lenne rossz, csak nem jó ;) Sok baj van a peccseléssel, krekkeléssel, meg nem is szép, ámbár a szerelés egy kicsit könyebben emészthető benne.
  • bfg900
    OOoooo, eddig nemnagyon tunningoltam, de most nagyon nem megy :) Osszeraktam egy autot es nem hajlando elindulni, mert minimum 6.9:1 aranyu A/F kell neki, namost a fine tuningnál ez 8-tól indul. Ez egy bug, vagy rossz alkatrészeket valogattam oszze?
  • M@TriX
    az még arréb van...
  • MikX
    Hát olvass vissza, én is onnan tudom, itt találod: #18921
  • MikX
    Hoga=Hogy
  • MikX
    Ja Bocs és állítsd 800X600 32 Bit-re, a szaggatást pedíg úgy tudod megszüntetni, hoga a vezérlőpulban az audio optionsnál a hardveres gyorsítást kapcsold ki!
  • MikX
    Próbáld meg a 3.0-s Calalystot, nekem bejött, és még nem is szaggat(Nekem is 9000-m van)!
  • MikX
    És nem tudod hogy mi lesz a címe?
  • Hmuda
    Reméle, ez lesz a címe:

Street Legal: Bugless