46061
.
-
A BIOS-ban keresd meg az AGP Memory reszt, es allitgasd. -
hogy? merre fele? meg ilyenek! -
mivan? -
Nekem egyszer volt ilyen, meg az elsoresznel. Nehany napot en is szenvedtem.
Nekem a BIOS segitett, meglepo modon. Le is teszteltem - az en gepemen tobbszor is.
A BIOS-ban keresd meg az AGP Memory reszt, es allitgasd. -
alex! segits! elindítom a game-t és kilép belőle amikor autót szeretnék venni! pontosabban ujra indítja a gépet! szted mit csináljak? azt mondták te vagy a guru! -
de mikor jön má ki? -
Mivel a patch szinte az egesz jatekot felfrissiti, igy szukseg lesz az eredeti EXE-re es szinte az osszes file-ra. Igy kicsi a valoszinusege, hogy RIP-re fel megy. D lehet probalkozni. -
Ha felhívod őket akkor se tudnak pontos dátumot mondani, ott is csak azt fogják mondani hogy ezen a héten/jövő héten, stb. -
Én csak azt mondtam, hogy a kiadó tehet arról hogy hol kapható és hol nem kapható egy játék. :) -
nem baj! telefonálj oda! -
Ezt ne itt :) -
Elmondom, hogy nem fognak örülni, ha odatelefonáltok, hogy mikor lesz már peccs. -
Úgyis tudják hogy warezba van meg, erről nem az Invictus hanem az Activision tehet, de mind1. -
Aztmondod külföldről kaptad egy haverodtól... -
"Halló, tessék mondani, mikor jön ki a peccs a warezos ISO-mhoz? :-))" -
vki nem hivja fel az invictust hogy mi a helyzet a patchal? Én nem tudom mert összevan drótozva az álkapcsom.
számuk: 0652-485-034
vagy ha van debreceni itt akkor ugorjon be hozzájuk!
4032 Nyulas u. 8. c. -
az még sok idő... -
Annyit tudni hogy hamarosan. :) -
Anyád! :) -
mikor lesz SLRR-hez pecs? -
én a peccsre tippelek, vagyis majd az megoldja. Szvsz a monitor frissítése nem szól bele a játékmenetbe. (legalábbis nálam, de ez a játék mindenkinél más furcsaságokat produkál :-)) -
help! amikor autót akarnék venni ujraindul agép. mindent megcsináltam már. uj driver ,directx9b...
de ha 60Hz-en megy akkor átálíícsam?
gyorsan irjatok! -
bakker ennél undorítóbbat régen láttam.
OFF:
(csak erős idegzetűeknek: www.ogrish.com)
END OFF -
Én is ezt mondtam :), vagy legalábbis ezt akartam, csak lusta voltam így kifejteni :) -
#19044 Mérholnap? -
holnap.
nem kell feltétlenül kilökni :) elég ha csak "rárántod" kormányt. beied és ha szerencséd van pont egy oszlopot fog meg és szarrá törik :). ha nincs akkor szegélyt fog és elröpül. ha peched van rádesik :))) (komolyan nekem már volt ilyen :)) és így elvileg te se sérülsz :) -
Pink Slips-en a tét a KOCSI! Tehát ha azt elbukod akkor a kocsidat bukod el. Amúgy nem nehéz a verseny, de ha esetleg az ellenfeled gyorsabbnak bizonyulna, akkor még mindig ott van a lökdösődés, vagy a rajtnál elékanyarodás :).
Matrix: ma kijön a patch? :) -
mégsem kell. sikerült letölteni -
vki áttudna nekem küldeni az iso fájlból egy darabot. konkrétan a 27. kéne mert ugynézki hogy PONT az nincs meg.... -
és ha elbukom akkor mi van? nehéz egy ilyen verseny? -
Összerakod az első kocsid, ez nem olyan nehéz, mert van elég kezdőzsé. Ezután éjszakai verseny->Pink Slips, és addig küld amíg a kocsid bírja. Ja, csak arra kell vigyázni hogy az első ilyen versenyt ne bukjad el :) -
hogy lehet sok pénzt szerezni? :-) -
inkább azt kérdezd hogyan lehet sok pénzt szerezni (éjszakai versenyzéssel pl. hipp-hopp sok zsetonod lesz vagy ott ász majd kocsi nélkül ;)) -
Én csak azt mondtam, hogy szvsz annyira könnyű a játék hogy cheat nem szükségeltetik hozzá és a te dolgod hogy mennyire akarod elbaxni a játékélményt. -
Sec. mit tudok? -
SLRR-hez állítólag ma jön a patch.
Tufa: nem kell hozzá cheat, de te tudod... -
SLRR-hez... (bocsi) -
cheat létezik hozzá? konkrétan a pénzre gondolok... -
köszi, a magyar szájt stimmel... :)
A RR-hez vannak pecsek???
Merthogy elég gyíkul megy a játék... -
www.invictus.hu SL 1-hez innen tudsz patchet tölteni.
slc.hsw.hu