46061
.
  • Alexease
    A BIOS-ban keresd meg az AGP Memory reszt, es allitgasd.
  • Tufa16
    hogy? merre fele? meg ilyenek!
  • Tufa16
    mivan?
  • Alexease
    Nekem egyszer volt ilyen, meg az elsoresznel. Nehany napot en is szenvedtem.
    Nekem a BIOS segitett, meglepo modon. Le is teszteltem - az en gepemen tobbszor is.

A BIOS-ban keresd meg az AGP Memory reszt, es allitgasd.
  • Tufa16
    alex! segits! elindítom a game-t és kilép belőle amikor autót szeretnék venni! pontosabban ujra indítja a gépet! szted mit csináljak? azt mondták te vagy a guru!
  • Tufa16
    de mikor jön má ki?
  • Alexease
    Mivel a patch szinte az egesz jatekot felfrissiti, igy szukseg lesz az eredeti EXE-re es szinte az osszes file-ra. Igy kicsi a valoszinusege, hogy RIP-re fel megy. D lehet probalkozni.
  • SecMan
    Ha felhívod őket akkor se tudnak pontos dátumot mondani, ott is csak azt fogják mondani hogy ezen a héten/jövő héten, stb.
  • SecMan
    Én csak azt mondtam, hogy a kiadó tehet arról hogy hol kapható és hol nem kapható egy játék. :)
  • Tufa16
    nem baj! telefonálj oda!
  • bfg900
    Ezt ne itt :)
  • bfg900
    Elmondom, hogy nem fognak örülni, ha odatelefonáltok, hogy mikor lesz már peccs.
  • SecMan
    Úgyis tudják hogy warezba van meg, erről nem az Invictus hanem az Activision tehet, de mind1.
  • Tufa16
    Aztmondod külföldről kaptad egy haverodtól...
  • Rosco
    "Halló, tessék mondani, mikor jön ki a peccs a warezos ISO-mhoz? :-))"
  • Tufa16
    vki nem hivja fel az invictust hogy mi a helyzet a patchal? Én nem tudom mert összevan drótozva az álkapcsom.
    számuk: 0652-485-034
    vagy ha van debreceni itt akkor ugorjon be hozzájuk!
    4032 Nyulas u. 8. c.
  • Tufa16
    az még sok idő...
  • SecMan
    Annyit tudni hogy hamarosan. :)
  • SecMan
    Anyád! :)
  • Tufa16
    mikor lesz SLRR-hez pecs?
  • Rosco
    én a peccsre tippelek, vagyis majd az megoldja. Szvsz a monitor frissítése nem szól bele a játékmenetbe. (legalábbis nálam, de ez a játék mindenkinél más furcsaságokat produkál :-))
  • Tufa16
    help! amikor autót akarnék venni ujraindul agép. mindent megcsináltam már. uj driver ,directx9b...
    de ha 60Hz-en megy akkor átálíícsam?
    gyorsan irjatok!
  • Rosco
    bakker ennél undorítóbbat régen láttam.
    OFF:
    (csak erős idegzetűeknek: www.ogrish.com)
    END OFF
  • SecMan
    Én is ezt mondtam :), vagy legalábbis ezt akartam, csak lusta voltam így kifejteni :)
    Mérholnap?
  • king13
    holnap.
    nem kell feltétlenül kilökni :) elég ha csak "rárántod" kormányt. beied és ha szerencséd van pont egy oszlopot fog meg és szarrá törik :). ha nincs akkor szegélyt fog és elröpül. ha peched van rádesik :))) (komolyan nekem már volt ilyen :)) és így elvileg te se sérülsz :)
  • SecMan
    Pink Slips-en a tét a KOCSI! Tehát ha azt elbukod akkor a kocsidat bukod el. Amúgy nem nehéz a verseny, de ha esetleg az ellenfeled gyorsabbnak bizonyulna, akkor még mindig ott van a lökdösődés, vagy a rajtnál elékanyarodás :).

Matrix: ma kijön a patch? :)
  • Tufa16
    mégsem kell. sikerült letölteni
  • Tufa16
    vki áttudna nekem küldeni az iso fájlból egy darabot. konkrétan a 27. kéne mert ugynézki hogy PONT az nincs meg....
  • Tufa16
    és ha elbukom akkor mi van? nehéz egy ilyen verseny?
  • SecMan
    Összerakod az első kocsid, ez nem olyan nehéz, mert van elég kezdőzsé. Ezután éjszakai verseny->Pink Slips, és addig küld amíg a kocsid bírja. Ja, csak arra kell vigyázni hogy az első ilyen versenyt ne bukjad el :)
  • Tufa16
    hogy lehet sok pénzt szerezni? :-)
  • M@TriX
    inkább azt kérdezd hogyan lehet sok pénzt szerezni (éjszakai versenyzéssel pl. hipp-hopp sok zsetonod lesz vagy ott ász majd kocsi nélkül ;))
  • SecMan
    Én csak azt mondtam, hogy szvsz annyira könnyű a játék hogy cheat nem szükségeltetik hozzá és a te dolgod hogy mennyire akarod elbaxni a játékélményt.
  • Tufa16
    Sec. mit tudok?
  • SecMan
    SLRR-hez állítólag ma jön a patch.
    Tufa: nem kell hozzá cheat, de te tudod...
  • Tufa16
    SLRR-hez... (bocsi)
  • Tufa16
    cheat létezik hozzá? konkrétan a pénzre gondolok...
  • Carlos
    köszi, a magyar szájt stimmel... :)
    A RR-hez vannak pecsek???
    Merthogy elég gyíkul megy a játék...
  • Rosco
    www.invictus.hu SL 1-hez innen tudsz patchet tölteni.
    slc.hsw.hu