46061
.
  • Tufa16
    Alexease már csak ez van hátra: - A PageFile/Swap/Windows Temp file kicsi (268 Mb). Valszeg automatan van. Probald fix-re tenni, kb 1Gb.
    ezt hogy? Más is segíthet!
    Miért swappel folyamatosan vinyóról? Nem elég neki 256 mega ram?
    1024*768*32 4X AA 8X AF Minden létező opció fullon.
    A gép elég kemény, szóval miután betöltötte amit be akar, akkor már megy szépen, de mindig akad valami amit be akar rakni, pl kanyarodás után az új objecteket.
    Valakinek van tapasztalata 512 rammal? Ha azzal jobb, akkor holnap veszek +256 ot.
  • king13
    jól látom hogy ez egy béta? mind1 még más fél óra múlva lesz csak lent :((
  • Tufa16
    a hang megvan aszem... de még mindig kell a többi info!
  • king13
    végre patch!!!!!!
  • Tufa16
    az 1. ok.
    a 2.at hogyan?
    3. most szedtem le ujat.
    a C-mediaval mit csináljak? honnan találok rá uj drivert?
  • Alexease
    Hirtelen ranezesre egy ket gyanus problema:
    - Kevesnek tunik a RAM (160Mbyte). Bar mennie kellne.
    - A PageFile/Swap/Windows Temp file kicsi (268 Mb). Valszeg automatan van. Probald fix-re tenni, kb 1Gb.
    - A videokartya driver oskovulet (12.40 - 2001.augusztus!). Tedd fel a az ujabbakat (pl. 45.23)
    - Az a C-Media hangkartya sem egeszseges, a driverevel egyutt (1999. augusztus).

A tobbit kesobb, versenyem van;)))
  • Tufa16
    Elküldve!
  • Tufa16
    error.log -ot nem találok! DIAG.Log van. küldöm!
    Nah, kipróbáltam!
    1. Hardveres hanggyorsítással ugyanolyan játszhatatlan lassú, én kis balga persze reménykedve bekapcsolva hagytam.
    2. Ha ki van kapcsolva, akkor is meg-megdobja a játékot (beröccen a kép) ezt azért nem ártana tökéletesen megszüntetni.
    3.Rengeteg a változás, csodaszép a grafika, gyönyörűek az effektek, egyszóval őszinte gratulációm a csapatnak, de ne hagyják abba a teljesítmény optimalizálását!
    4.Az irányítás egyszerűen egy merő élvezet
    5.A karambolok is állati jók lettek.

Most bekk tu dö gém!
  • Alexease
    A pattogasok 95%-a javitva lett. At lett dolgozva a fizika es az iranyitas is.
    Nem azt mondom, hogy egyszer nem fog megpattanni, de sokkal jobb.
  • Alexease
    A jatek konytaraban, ha talalsz egy DIAG.LOG es ERROR.LOG nevu file-t, akkor azt is kuld el legyszi!
    Amugy nezem, kuldtem e-mailt.
  • Tufa16
    Alex elküldtem! Megnézed?
  • Alexease
    Gratulalok magamnak: "nem-e ir" :DDDDDDDDD
  • Alexease
    ..\windows\system32\dxdiag.exe
    Ha lefutott, nezd vegig, nem-e ir ki valamire hibat. Ha igen vagy nem, akkor alul a Save All Information-nel, ments ki TXT-be, es azt kuld el.
  • Fefe
    Yes
  • Alexease
    Uszkve:
    Automata mentes javitva, nem csuszik a vizen, nem fagy ki a catalogban, rendes alkatresz arak, festes javitva, alkatreszek nevei, rapair-all javitva, illegelis belepes a ROC-ba (enteres:)), sajat zenek lejatszasa, A ROC-ban a javitas ingyenes, az ellen nem duplikalja magat,...

Basszus, nagyon sok. Vegyel egyszotarat;))))) Bocsi.
  • Tufa16
    alex hogyan kell a directx diag reportot csinálni? és mire vagy kiváncsi?
    IGGGEEENNN!!!
  • Alexease
    Ird le reszletesen mi van a gepedben+drivers, csinalj egy DirectX Diag Report-ot, es kuld el nekem, az e-mail-emre!
  • Tufa16
    ugyanugy kilép! mi lehet a gáz?
  • ShaiHulud
    Igenis!:D

• Alexease
    - Nem kompatibilisek az elozomentesek!!!
    - A listat nezzetek at, erdemes. Rengeteg minden valtozott!
    - Tobbekkozott erdemes ranezni a fenyekre, az egerrel valo iranyitasra (LFS rulezzz), az allithato sofor dinamikara () stb.
    - A jatekmenet sokkal jobb, reszletesebb, kidolgozottabb, nehezebb;) Mostmar nagyon szamitanak a szerelesek es a finomhangolasok.
    - es meg ezer stb. :D

Es most, szerintem mindenki nyomjon nehany ilyet az Invictusnak: ;)))) Mert amint lathato, az AV valahogy kimaradt a szorasbol (ami koztudottan, 2-3 hetes tesztelst jelentett volna).
  • Alexease
  • Tufa16
    szintugy...
  • pluhi
    Szép lista, csurog már lefele.:)
  • Tufa16
    YEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kitamas

A weblapunkrol (www.invictus.hu) letoltheto a Redline beta patch1 v2.1.4.
    Jo heveget es jatekot mindenkinek!

• Tufa16
    Vki segitsen már!
  • Charly
    valami közelebbi a megjelenésről?
  • Charly
    ok
  • Tufa16
    alexease. állítgattam az Agp-t. semmi változás. pedig az össze variációt végigprobáltam. ja amugy ugy indul ujra hogy elkezd villogni. Vki segítsen!
  • bfg900
    Tufa: pihenjél már ezzel a telefonnal, nem kell oket baszogatni munka kozben se ezzel se massal szerintem.
  • Alexease
    Nem lehetseges a fix datum, mert a patch keszites kozben, folyamatos teszteles is zajlik. Es ahogy elokerul egy hiba, azt felkerul a listara, amit meg kell csinalni.
    Vagyis nem direkt idegesitik az embereket, hanem probalnak minnel jobbat, hibamentesebbet kiadni, ami a jatekosoknak lesz elony.

Szerintem megeri varni mindig egy kicsit, mintha benne maradna valami. Pl. nem tudsz felrakni X motortipusra egy Y turbot, es szivsz vele napokat. Pedig ha egy ilyet megtalalnak a tesztelok, nagyon gyorsan javithato.
  • Charly
    Miért kell az embert szivatni egy fix dátum azt annyi nincs több patch kérdés
  • Alexease
    Gozom sincs. Rendszer memoriatol, es videoram mennyisegtol fugg szerintem. Mas nem fugg tole, alllitgatsd;)
  • Charly
    Sziasztok patch?
  • Tufa16
    hahó!
  • Tufa16
    szted mennyire állitsam át? vagy mire?
  • Tufa16
    de hogy?