46061
.
-
Ja...lejmolunk... :) -
Redfox #19219 Na ja, de hát mit tehet az ember...:) -
Kunyizós banda... :) -
Ha valakinek van, akkor nekem is:
[email protected] -
Redfox #19216 Nem is rossz ötlet... Valaki plíz nekem is küldje el. [email protected] -
rvp #19215 valaki el tudná küldeni nekem a működőképes peccselt exe-jét?
megköszönném
[email protected]
KÖSZ -
Redfox #19214 Nekem például nem megy nélküle. Sajna. -
Kőszikla, akkor most majd kipróbálom jól... :)
KÖSZI!!! -
Nem kell. Megy anélkül is, szerenscére. -
Örülünk is neki, csak kéne hozzá NoCD pöcs is... :)
Vagy tévedek?
(Még a játékot se tettem fel... :) ) -
Akkor aszem megszületett az évszázad peccse. :D -
Redfox #19208 És mikor lesz NoCd? -
Minnel tovabb butykol vele az ember, annal jobb;))
Erdemes kiprobalni: eloszor feltenni egy jo rovid es kemeny rogo szetet (6" 100000Nm) es szlalomozni egyet. Utana felrakni valami hosszu es puha rugokat (9.5" 40000Nm) es ismet szlalomozni;DDDDDDDDD -
Hát így intenzív 15 perc játék után azt kell mondanom hogy Invictusék kitettek magukért. Irányítás ezerszer jobb, kormány nélkül is nagyon jól lehet irányítani, árak sokkal reálisabbak. A városban legalább 2szerannyi fps, mint eddig volt. Vettem agy alap duhent, eladtam róla minden fölös alkatrészt (pl. lámpák, ajtók, stb) felhúztam 320 LE-re, aztán a gyári 30%-os futóművel kimentem tesztelni. Nyugodtam belementem a kanyarba 280-al, szépen leült a jobb hátulja, aztán akkorát szálltam a frissen tuningolt gépemmel mint a ház. Itt már tényleg vannak különbségek. Úgy láttam nem csak a gyári motort, hanem más autók motorjait is be lehet tenni a kocsikba pl. duhenbe shimu motort. -
2-3 nap, talan. -
Meg kell varni a NoCD-t. -
1. Ugyan ugy, mint "regen".
2. Nem kotelezo mindenkivel kiallni. Eloszor tuningolni kell, sokat tolteni a tesztpalyan a beallitasokkal, es megkeresni a gyengebb elenfeleket, a biztos gyozelemhez. Szerintem sokkal jobb, mint a legelso es utana az osszes tobbi embert azonnal porra verni.
3. Uj fenykezeles kerult bele, de sokat szamit a beallitas is. Mondjuk nekem, nem szaggatott jobban, mint nappal. -
ShaiHulud #19198 hat en meg nem raktam fel :D soot most az alapgame sincs felrakva nem hogy a patch:D ugye mindig hely hianyal kuzkodik az ember..:) -
Keresztkerdes;)
Valaki ert valamit az installnal szolo "zene" (C.D.N. Dramaties) szovegebol?
En max nehany "sort" tudtam kibongeszni, de szinte semmit nem ertek belole;) -
1. Elmagyarázná nekem valaki hogy az új rendszerben hogy lehet éjszaka versenyezni?
2. Milyen dolog az hogy kimegyek első kocsival utcára és rögtön egy MC-vel tudtam volna versenyezni?? Nem csoda hogy úgy állva hagyott hogy csak néztem... (nemgáz csak meglepett)
3.éjszaka miért szaggatt mint az állat? -
-
Nah, a neonfenytol maszok falra. Szerencsere nincs. -
ééééééééés megvan:))) megyek tesztelni:))) -
ShaiHulud #19192 GRAT!! :D:D:D LOL !:D 
-
nem baj invictuséktól már szépen jön:) -

-
Feltoltes leallitva. Rosszat masoltam fel:)) 98%-nal vettem eszre;)) -
hehe, faszán teleirkáltam itt majd egy oldalt a topicból
-
ja amúgy vannak benne új tuningcuccok? neonfény? valami extra? -
jeje már csak 7 perc:))) -
ShaiHulud #19185
-
de ezelőtt két perccel még csak be sem jött az oldal -
bazz, te vagy a megmentőm, jön ezerrel 
-
ShaiHulud #19182 en most probaltam szdni es tok lazan jon 66K val szal...user error naald van:D -
ShaiHulud #19181 amugy meg itt a link az invictushoz : http://www.invictus.hu/games_main/street_legal_racing_redline/patches/SL_Redline_Beta_patch1_V2_1_4.exe -
pionere: és milyen néven vagy fenn? -
türelelmetlen típus vagyok meg vártam már eleget erre a **** peccre
-
ShaiHulud #19178 hat figy szerintem jobban jarsz ha megvarod alexet mivel o mar mindjart vegez az uppal es utana onnan szedheted full speedel mig dc++rol jo esetben 16K vagy ha mazlid van akkor talaln full speedel (bar ezt ketlem) :D -
jó lesz az! melyik hubon vagy?
-
Ez nem beta patch, csak benne maradt a szoveg. (Mert siettettetek:))))
A jatekmeneten regeteget dolgoztak a fiuk, es szerintem is jol sikerult.
Az ejszakai gyorsulasi versenyeknel, az ellenfelek idejeinek a belovesehez, rengeteget kellett tesztelniuk.
Nem hinnem, hogy butitani fognak;) Eleve a jatek a stilusa, jatekmenete miatt, nem az atlag gammer jateka. Annak ott az NFS sorozat (azoknak keszul az Undershit).
Most a versenyek, a jatek ugy van beallitva, hogy tenyleg ki kell hasznalni az igazi szerelest es a finomhangolasokat (nitro-, uzemanyag-, valto-, difik-, fotengelyek alllitasa. Es ahoz, jo ha ert egy kicsit az ember;)