46061
.
  • Carlos
    Ja...lejmolunk... :)
  • Redfox
    Na ja, de hát mit tehet az ember...:)
  • Carlos
    Kunyizós banda... :)
  • Carlos
    Ha valakinek van, akkor nekem is:
    [email protected]
  • Redfox
    Nem is rossz ötlet... Valaki plíz nekem is küldje el. [email protected]
  • rvp
    valaki el tudná küldeni nekem a működőképes peccselt exe-jét?
    megköszönném
    [email protected]
    KÖSZ
  • Redfox
    Nekem például nem megy nélküle. Sajna.
  • Carlos
    Kőszikla, akkor most majd kipróbálom jól... :)
    KÖSZI!!!
  • Hmuda
    Nem kell. Megy anélkül is, szerenscére.
  • Carlos
    Örülünk is neki, csak kéne hozzá NoCD pöcs is... :)
    Vagy tévedek?
    (Még a játékot se tettem fel... :) )
  • Hmuda
    Akkor aszem megszületett az évszázad peccse. :D
  • Redfox
    És mikor lesz NoCd?
  • Alexease
    Minnel tovabb butykol vele az ember, annal jobb;))

Erdemes kiprobalni: eloszor feltenni egy jo rovid es kemeny rogo szetet (6" 100000Nm) es szlalomozni egyet. Utana felrakni valami hosszu es puha rugokat (9.5" 40000Nm) es ismet szlalomozni;DDDDDDDDD
  • Stranger
    Hát így intenzív 15 perc játék után azt kell mondanom hogy Invictusék kitettek magukért. Irányítás ezerszer jobb, kormány nélkül is nagyon jól lehet irányítani, árak sokkal reálisabbak. A városban legalább 2szerannyi fps, mint eddig volt. Vettem agy alap duhent, eladtam róla minden fölös alkatrészt (pl. lámpák, ajtók, stb) felhúztam 320 LE-re, aztán a gyári 30%-os futóművel kimentem tesztelni. Nyugodtam belementem a kanyarba 280-al, szépen leült a jobb hátulja, aztán akkorát szálltam a frissen tuningolt gépemmel mint a ház. Itt már tényleg vannak különbségek. Úgy láttam nem csak a gyári motort, hanem más autók motorjait is be lehet tenni a kocsikba pl. duhenbe shimu motort.
  • Alexease
    2-3 nap, talan.
  • Alexease
    Meg kell varni a NoCD-t.
  • Alexease
    1. Ugyan ugy, mint "regen".
    2. Nem kotelezo mindenkivel kiallni. Eloszor tuningolni kell, sokat tolteni a tesztpalyan a beallitasokkal, es megkeresni a gyengebb elenfeleket, a biztos gyozelemhez. Szerintem sokkal jobb, mint a legelso es utana az osszes tobbi embert azonnal porra verni.
    3. Uj fenykezeles kerult bele, de sokat szamit a beallitas is. Mondjuk nekem, nem szaggatott jobban, mint nappal.
  • ShaiHulud
    hat en meg nem raktam fel :D soot most az alapgame sincs felrakva nem hogy a patch:D ugye mindig hely hianyal kuzkodik az ember..:)
  • Alexease
    Keresztkerdes;)
    Valaki ert valamit az installnal szolo "zene" (C.D.N. Dramaties) szovegebol?
    En max nehany "sort" tudtam kibongeszni, de szinte semmit nem ertek belole;)
  • SecMan
    1. Elmagyarázná nekem valaki hogy az új rendszerben hogy lehet éjszaka versenyezni?
    2. Milyen dolog az hogy kimegyek első kocsival utcára és rögtön egy MC-vel tudtam volna versenyezni?? Nem csoda hogy úgy állva hagyott hogy csak néztem... (nemgáz csak meglepett)
    3.éjszaka miért szaggatt mint az állat?
  • Alexease
  • Alexease
    Nah, a neonfenytol maszok falra. Szerencsere nincs.
  • Stranger
    ééééééééés megvan:))) megyek tesztelni:)))
  • ShaiHulud
    GRAT!! :D:D:D LOL !:D
  • Stranger
    nem baj invictuséktól már szépen jön:)
  • Stranger
  • Alexease
    Feltoltes leallitva. Rosszat masoltam fel:)) 98%-nal vettem eszre;))
  • Stranger
    hehe, faszán teleirkáltam itt majd egy oldalt a topicból
  • Stranger
    ja amúgy vannak benne új tuningcuccok? neonfény? valami extra?
  • Stranger
    jeje már csak 7 perc:)))
  • ShaiHulud
  • Stranger
    de ezelőtt két perccel még csak be sem jött az oldal
  • Stranger
    bazz, te vagy a megmentőm, jön ezerrel
  • ShaiHulud
    en most probaltam szdni es tok lazan jon 66K val szal...user error naald van:D
  • ShaiHulud
    amugy meg itt a link az invictushoz : http://www.invictus.hu/games_main/street_legal_racing_redline/patches/SL_Redline_Beta_patch1_V2_1_4.exe
  • Stranger
    pionere: és milyen néven vagy fenn?
  • Stranger
    türelelmetlen típus vagyok meg vártam már eleget erre a **** peccre
  • ShaiHulud
    hat figy szerintem jobban jarsz ha megvarod alexet mivel o mar mindjart vegez az uppal es utana onnan szedheted full speedel mig dc++rol jo esetben 16K vagy ha mazlid van akkor talaln full speedel (bar ezt ketlem) :D
  • Stranger
    jó lesz az! melyik hubon vagy?
  • Alexease
    Ez nem beta patch, csak benne maradt a szoveg. (Mert siettettetek:))))
    A jatekmeneten regeteget dolgoztak a fiuk, es szerintem is jol sikerult.
    Az ejszakai gyorsulasi versenyeknel, az ellenfelek idejeinek a belovesehez, rengeteget kellett tesztelniuk.

Nem hinnem, hogy butitani fognak;) Eleve a jatek a stilusa, jatekmenete miatt, nem az atlag gammer jateka. Annak ott az NFS sorozat (azoknak keszul az Undershit).

Most a versenyek, a jatek ugy van beallitva, hogy tenyleg ki kell hasznalni az igazi szerelest es a finomhangolasokat (nitro-, uzemanyag-, valto-, difik-, fotengelyek alllitasa. Es ahoz, jo ha ert egy kicsit az ember;)