46061
.
-
#19269 Nekem még mindig nem megy a nitró! Ötlet? -
Redfox #19268 Ok, azért thanks. -
Sajna nincs, mivel nem nagyon foglalkozok az utóbbi időben ilyensmivel. Inkáb várjátok meg Alexease-t, ő tuti jobban ért hozzá, mint én. -
Redfox #19266 Van valami tárhelyed a neten, mondjuk free.x3.hu, vagy valami, mert akkor oda kéne feltenni? -
Nekem isom van de itt nem az exe file-t hiányolja hanem hogy nem raksz be neki cd-t! Alcohol 120%-ot ajánlom.
nekem is ez volt a gáz. mostmárcsak az hogy rohadt lassú.
de tényleg! a garázsban jó meg minden de ha éjszaka kimegyek! jézus! vki ötlet? -
faxom, ax exet nemtom csatolni levélhez (gondolom tul nagy). :((( -
jaja -
Redfox #19261 Nemtom nekem mim van, mert egy havertól szereztem. De azért tényleg megér egy próbát. -
rvp #19259 szólj ha elküldted -
rvp #19258 1000 kösz -
aki RIP-es szerintem... -
okés, megpróbálhatjuk. -
Én a DC-röl szedtem anno. :DDD -
rvp #19254 azért elküldenéd?
1 próbát megér.. -
Hát nemtom. Nekem sem eredeti exe-t, sem tört exet, semmiféle törést nem kellett felraknom a peccshez? Valszeg az én exem se segítene. Az IMS törés van meg mindnekinek?
-
Redfox #19251 Akárhogy is van az a lényeg, hogy pár embernek kéri a cd-t. -
IGAZ!
Bár egy sms, de annyit megér gy játék. és nem csak azt az egyet lehet letölteni... :)
HMuda: honnan töltesz??? Mennyibe kerül? -
Mongyuk nekem ISO-m van, lehet, hogy akkor nem kér majd???
HMuda: Iso-d van, vagy RIP? -
rvp #19247 elküldenéd mailben?
[email protected]
-
RIP-ek fölött már eljárt az idő. Manapság az ISO a nyerő. -
rvp #19245 de nem bírlak elérni
active-on vagy? -
meg nekem is?
Csak az indító exe-t, amivel megy a játék pecselés után... :)
És nem az eredeti exe-t, amire a pecset kell lefrakni!!! -
Poén, hogy nekem a hivatalos oldalró valóval se kér CD-t. :D -
Tudod, a NO_CD patch kellene... :) -
Na ott van a CDk gyökérben az indító exe és a peccs is. -
rvp #19239 nekem igen
nem tudnád azt az exe-t elküldeni? -
De ha egyszer felraktad a peccset, akkor nem kéri a cd-t. Nekem legalábbis.(IMS törés) -
rvp #19237 ja, sztem is félreértettük 1mást...
-
akkor keress rá erre:
SL_Redline_Beta_patch1_V2_1_4 -
1: mindig nézd meg, hogy mi a verseny tétje. Nekem alapból mindneki 1000$-os futamokat akart csinálni, és nem volt rá pénz, úgyhogy vissz a a garázsba és a váz csupaszítása után már volt (sőt, még nitróra is tellett).
Mégvalami: ha a használt autokereskedőtöl veszed, akkor ott csak hiányos felszereltségű kocsikat tudsz venni. Az én Sunstripemnek pl hiányzott egy kereke, pár kaszni elem, meg hasonlók.
Szagatás: nekem mind este, mind nappal (minimum grafixal) jól fut, semmi akadás nincs már. -
rvp #19233 valami nem jó, mert piros téglafal miatt nem tudlak elérni -
Redfox #19232 Nincs véletlenül valami tárhelyed a free.x3.hu-n? Mert akkor légy szíves oda is tedd fel, mert én nem szoktam dc++-ozni. -
A civ könyvtárban van -
Most mentem fel a Flashre és Hmuda néven vagyok. -
1. nem igaz hogy ugyanúgy mint régen. Ugyanis, ha egynől kimentem éjszakai versenyre akkor felsorolt 3 emeberkét, de egyiket se tudtam kiválasztani. Ha mentem előtte 5-6 nappali versenyt(hogy megismerjek pár emeberkét) akkor meg azt írja hogy: "Bocs, de most nincs olyan akivel versenyezhetnél, gyere vissza később". Gondoltam később visszamegyek, de SEMMI! Következő éjjel sem! ÉS azután sem! Most akkor mivan??
Mégvalami: ez előfordult már valakivel: megvettem a golfot és NEM volt benne motor!
Szaggatás: nappal még elviselhető, versenybe se nagyon szól bele. Éjjel viszont úgy szaggat mint anyám a nokedlit! Az az érdekes benne, hogy a Fraps az írja, hogy megy ez éppen 20-30-40FPS-t, de 40fps fölött is gázosan akad! MINIMUM beállításokkal is! Nem lehet valami heggeléssel kiiktatni ezt az új fényrendszert vagy micsodát? (ja, a gépem: AthlonXP1700+ @ 2Ghz, R8500, 512MbDDr) -
rvp #19228 ok tenx
addig mond meg légyszi a neved, meg hogy melyik hub-on vagy -
Várjatok, most másolom a megosztások közé. -
rvp #19225 dc++ -on nem tudod megosztani? -
rvp #19224 tényleg annyi?
-
Elküldeném, ha nem léenne 30 mega körül. :)