46061
.
-
rvp #19313 a patch-el verzió megy?
ha igen, nem tudnád vhogy elküldeni at exe-t? -
nekem megy de élvezhetetlen mert csak a tesztpályán és a garázsban tudok játszani. durván szaggat! -
KillerCorp. #19311 Nem jó a szám mi a nicked? -
rvp #19310 neked megy a játék? -
Erre igazából csak akkor kapsz választ ha kipróbáltad. -
killer! uj számom van: 231460941
keress meg! -
Skacok én lexarom milyen újdonságok vannak a patchben,egy dolog érdekel...
Gyorsabb lett végre a játék,és ha igen mennyivel?? -
KillerCorp. #19306 Tufa lécci gyere fel icq ra -
mennyibe kerül 256Ram? és hol érdemes venni? 128ram mennyibe kerül? vagy ha most 160Ram om van akkor mennyit érdemes venni hogy jó legyen? -
Redfox #19304 Nemtudnád valamilyen módon eljuttatni hozzám a működő exe-det? Monjuk Msn Messenger, vagy tárhely. Nagyon megköszönném. -
Fura, nekem 512 rammal is szaggatott a Halo! Szóval a Halora is elmondható hogy válogatós... SLRR meg csak éjszaka szaggat :) meg nappal, de akkor nem zavaró :) -
KillerCorp. #19301 Mért mennyimemoriád van? -
#19300 Ehh, nekem megy, mégis tiszta ideg vagyok. Most megyek venni +256 mega memóriát, mert ez a szarkupac negyedóráig tekeri a vinyót!Bezzeg a Halo, vagy a többi atomgépigényes játéknak elég volt a memória... -
Redfox #19299 Én is lennék a helyükben. -
KillerCorp. #19298 De én jáccani akarok 

Ez éltet már mióta.... -
KillerCorp. #19297 Csak azok nézik most az oldalt akik olyan szerencsétlenek mint mi hogy nem indul...
Mindenki tuningol meg rója a köröket
-
Redfox #19296 Rossz a link. Itt a jó. -
Redfox #19295 Várok peccs utáni képeket, nitro, meg ilyenek. Ha valakinek kedve támadna még mindig él az oldal: Street Legal Picture Site. -
KillerCorp. #19294 

-
Redfox #19293 Mindenki erre várt, van akinek megy, van akinek nem. Sajna nekem sem megy, kéri a Cd-t a genya, úgyhogy még pár nap és remélhetőleg kijön a NoCd crack, vagy mi. -
KillerCorp. #19292 Hi skacok nekem hiába iso-s a game
mégis kéri a cd-t!
Help meee pliiiz!
Erre a napra várok mióta... -
Redfox #19291 A népszerű témák listáján az első helyen állunk. Hajrá.:)) -
Redfox #19290 Akkor az nem a peccselt exe, ami a játék mappájában található (gondolom te az asztali shortcutot indítottad el). -
Dj gaga #19288 Hali!
Ferrakom a "peccset" éd indulásnál kéri a Data\Scriptqsrc\string.java-t.
Ez miért van?
Eltudja nekem valaki küldeni e-mailban?
[email protected]
Köszi:Gaga
-
Limited Differential Lock Slip, vagy mi a szösz. Ez mit akar jelenteni? Az einvagen gta 6speed sebváltónál lehet állítani, alapból 20%. DE mi ez?? mi az a 20%? és mi az ideális értéke neki? -
Redfox #19286 Oké. Köszi. -
Nem. De hagyjuk, pont most kapcsolom kia gépem, ahd pihenjen kicsit. -
Redfox #19284 Msn Messenger-t ismered? -
Szerintem így az igazán jó. Meg kell küzdeni a pénzért és nem az van, hogy rögtön a legelején megnyersz 25 darab kocsit és belőlük már rögtön az első nap megvan a nevezési díj a ROC-ra. Te is beláthatod, hogy így legalább van egy kis kihívás. -
Sjana fagyott a gépem. -
#19281 Nem felejtettem el, állítottam mindenhova, de semmi.
Más: Szerintem kicsit nehéz lett a játék, míg peccs nélkül minden autóm megvolt szarrá tuningolva, itt még semmit nem tudtam fejleszteni, vagy alig, mert neki nem áll ki velem, nappal se, pláne éjjel! -
Redfox #19279 Az nekem is jó lenne. -
Jaja, csak annyi, de nem felejtsd el az elosztón állítani az adagolt mennyiséget (a sárga cső). -
rvp #19277 msn messengeren nem lehet elküldeni? -
#19276 Mit kell beszerelni? Palack+Befecskendező nem? -
#19275 Hmm. Felvettem maximumra, és semmi! Ha nyomom a gombot akkor szépen elfogy a csík, de semmit nem változtat a teljesítményen. -
Redfox #19273 Milyen fájlt kell emulálni, hogy menjen? -
#19272 Hmm, megnézem, nekem eddig csak pisszent egyet, lement egy egység, de semmi. A motorteljesítménynél sincs semmi változás. -
Monstmár lehet állítani az adagolható mennyiséget. Finomhangolásnál klikkelj az elosztófejre és ott. Sajna nemtom mennyi az optimális mennyiség. -
rvp #19270 az alcohollal neked elindult?