46061
.
  • rvp
    a patch-el verzió megy?
    ha igen, nem tudnád vhogy elküldeni at exe-t?
  • Tufa16
    nekem megy de élvezhetetlen mert csak a tesztpályán és a garázsban tudok játszani. durván szaggat!
  • KillerCorp.
    Nem jó a szám mi a nicked?
  • rvp
    neked megy a játék?
  • SecMan
    Erre igazából csak akkor kapsz választ ha kipróbáltad.
  • Tufa16
    killer! uj számom van: 231460941
    keress meg!
  • Skynet
    Skacok én lexarom milyen újdonságok vannak a patchben,egy dolog érdekel...
    Gyorsabb lett végre a játék,és ha igen mennyivel??
  • KillerCorp.
    Tufa lécci gyere fel icq ra
  • Tufa16
    mennyibe kerül 256Ram? és hol érdemes venni? 128ram mennyibe kerül? vagy ha most 160Ram om van akkor mennyit érdemes venni hogy jó legyen?
  • Redfox
    Nemtudnád valamilyen módon eljuttatni hozzám a működő exe-det? Monjuk Msn Messenger, vagy tárhely. Nagyon megköszönném.
  • SecMan
    Fura, nekem 512 rammal is szaggatott a Halo! Szóval a Halora is elmondható hogy válogatós... SLRR meg csak éjszaka szaggat :) meg nappal, de akkor nem zavaró :)
  • KillerCorp.
    Mért mennyimemoriád van?
    Ehh, nekem megy, mégis tiszta ideg vagyok. Most megyek venni +256 mega memóriát, mert ez a szarkupac negyedóráig tekeri a vinyót!Bezzeg a Halo, vagy a többi atomgépigényes játéknak elég volt a memória...
  • Redfox
    Én is lennék a helyükben.
  • KillerCorp.
    De én jáccani akarok
    Ez éltet már mióta....
  • KillerCorp.
    Csak azok nézik most az oldalt akik olyan szerencsétlenek mint mi hogy nem indul...
    Mindenki tuningol meg rója a köröket
  • Redfox
    Rossz a link. Itt a jó.
  • Redfox
    Várok peccs utáni képeket, nitro, meg ilyenek. Ha valakinek kedve támadna még mindig él az oldal: Street Legal Picture Site.
  • KillerCorp.
  • Redfox
    Mindenki erre várt, van akinek megy, van akinek nem. Sajna nekem sem megy, kéri a Cd-t a genya, úgyhogy még pár nap és remélhetőleg kijön a NoCd crack, vagy mi.
  • KillerCorp.
    Hi skacok nekem hiába iso-s a game
    mégis kéri a cd-t!
    Help meee pliiiz!
    Erre a napra várok mióta...
  • Redfox
    A népszerű témák listáján az első helyen állunk. Hajrá.:))
  • Redfox
    Akkor az nem a peccselt exe, ami a játék mappájában található (gondolom te az asztali shortcutot indítottad el).
  • Dj gaga
    Hali!
    Ferrakom a "peccset" éd indulásnál kéri a Data\Scriptqsrc\string.java-t.
    Ez miért van?
    Eltudja nekem valaki küldeni e-mailban?
    [email protected]
    Köszi:Gaga
  • SecMan
    Limited Differential Lock Slip, vagy mi a szösz. Ez mit akar jelenteni? Az einvagen gta 6speed sebváltónál lehet állítani, alapból 20%. DE mi ez?? mi az a 20%? és mi az ideális értéke neki?
  • Redfox
    Oké. Köszi.
  • Hmuda
    Nem. De hagyjuk, pont most kapcsolom kia gépem, ahd pihenjen kicsit.
  • Redfox
    Msn Messenger-t ismered?
  • Hmuda
    Szerintem így az igazán jó. Meg kell küzdeni a pénzért és nem az van, hogy rögtön a legelején megnyersz 25 darab kocsit és belőlük már rögtön az első nap megvan a nevezési díj a ROC-ra. Te is beláthatod, hogy így legalább van egy kis kihívás.
  • Hmuda
    Sjana fagyott a gépem.
    Nem felejtettem el, állítottam mindenhova, de semmi.
    Más: Szerintem kicsit nehéz lett a játék, míg peccs nélkül minden autóm megvolt szarrá tuningolva, itt még semmit nem tudtam fejleszteni, vagy alig, mert neki nem áll ki velem, nappal se, pláne éjjel!
  • Redfox
    Az nekem is jó lenne.
  • Hmuda
    Jaja, csak annyi, de nem felejtsd el az elosztón állítani az adagolt mennyiséget (a sárga cső).
  • rvp
    msn messengeren nem lehet elküldeni?
    Mit kell beszerelni? Palack+Befecskendező nem?
    Hmm. Felvettem maximumra, és semmi! Ha nyomom a gombot akkor szépen elfogy a csík, de semmit nem változtat a teljesítményen.
  • Redfox
    Milyen fájlt kell emulálni, hogy menjen?
    Hmm, megnézem, nekem eddig csak pisszent egyet, lement egy egység, de semmi. A motorteljesítménynél sincs semmi változás.
  • Hmuda
    Monstmár lehet állítani az adagolható mennyiséget. Finomhangolásnál klikkelj az elosztófejre és ott. Sajna nemtom mennyi az optimális mennyiség.
  • rvp
    az alcohollal neked elindult?