46061
.
-
Dekka #19358 hmm...van valakinek olyan penzmodositoja a sl2-hoz ami peccs utan is muxik? mert a regi sl2 saveedit -re nem tud mentenia gep :( -
Redfox #19357 KillerCorp: Nem kell mellé a .bin is? -
buek #19356 NAGYON KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ESZMÉLETLEN JÜ!!!!!!!!!
NEM FAGY KI!!!!!
:)))
sok jó cucc nekem 1280x1024 32bit minden maxon se szagatt!!!!!!
:)))))))))) -
Redfox #19355 Köszi megkaptam. Megnézem megy-e. -
buek #19354 Nah de hülye vagyok.nekem megvana cue csak nem raktam be a démonba:) -
Redfox #19352 gy van= így van -
Redfox #19351 Ha már gy van akkor nekem is plíz.:))
[email protected] -
rvp #19350 el tudnád küldeni a cue-t mailben?
hálás lennék érte
[email protected] -
KillerCorp. #19349 Ez Azoknak szól akiknek nem indul el mert azt írja ki hogy nincs benn a cd!
Szal:
Mindenkinek menni fog akinek (iso) ba van meg!
A lényeg a lényeg, én is daemon tools-t használtam eddig de azzal nem jó!
Szal a .cue fájlt meg kell szerezntek valakítől mert az alcohol 120% csak igy ismeri föl!
Utánna bemountolod alcohollal és voala elindul a kicsike...
Jó játékot mindenkinek!
Ui: a www.letoltes.com ról lehet leszedni az alcoholt ha nincs meg vkinek! -
Ahogy elnézem a patch javított az AI-n, mivel mostmár nincs az hogy lehúzodik ha elvágsz, hanem neked jön, és Superduty nekemjött, keresztbe álltam, ő tolt engem egészen addig amíg egy pózna nem esett útba, eléggé fájdalmas volt :), de megnyertem a versenyt :).
Utána viszont újabb verseny, kanyarba kétkerékre álltam, de sikerült megfognom, ám ekkor jött egy láthatatlan bucka, pördültem egyet a levegőben és puff a tetőre estem... jah, ezután meg kiírta hogy vesztettem, és elszállt desktopra... -
Dekka #19346 lusta vagyok visszaolvasni,ugyhogy sorry ha volt mar: de miert van az,hogyha uj karrierbe kezdek,es kilepek akkor menti az autot,ha visszatoltom,es ki akarok lepni,akkor mar nem menti el,hanem mentesi hibaval leall...plz segitsetek -
Igen, ha lesz normalis NoCD akkor megy. Kiveve, ha olyan Rip vagy tuning verzio alapban, hogy a patchelesnel hianyzik neki valami. Ilyenkor jonnek elo a java.class tipusu hibak. -
Szaggatasrol
A jatek latvanyosan gyorsabb lett. Nem mondom, hogy fps bajnok, de szerintem, mar kis kompromisszummal, es normalis beallitasokkal, korrekttul uzemeltetett geppel, jatszhato.
Mielott kiderulnek a turpissagok, hogy ki hogy futattja, es miert nem megy:
- Gyalogosok OFF
- Forgalom minimum (keves memoria, lassabb vinyo eseten OFF)
- Latotavolsag 50%
- Antialiasing es tarsai OFF
- Zene OFF
- ABS, ASR OFF
- Object Detail, LODs 50%
Es mivel "folyamatosan" tolt: hatter programok kiirtasa, toredezettseg mentesites, virusirto kikapcs, messenger azonnnal leirtasa;) -
rvp #19343 de, nocd crack-el menni fog simán, csak ki kell várni -
Redfox #19342 Magyarul mi ne számítsunk arra, hogy a peccs menni fog. -
A Patch komlexsege miatt, be kell szerezni egy normalis ISO-t, es ki kell irni. Ezekutan nem kell mar crack, mert be teszed a CD-t, vagy fent hagyod az ISO-t es emulalod. -
Limited Slip Differential Lock Rate
A ket egy tengelyen, vagy a kulonbozo tengelyen levo kerekek kozotti, forgassi sebbesseg kulonbsegenel kapcsolo differencial mu, szazalekos megadasa. Vagysi, mekkor a kulonbsegnel kapcsoljon a diffi. -
rvp #19339 daemon tools-ba beraktam, de ugyanúgy cdt akar... ????? -
Redfox #19337 Azt mondod várjuk meg a NoCd-t, vagy az sem segít? -
mogul, Redfox: ment mail! de ez volt az ucsó! :) -
Ha bin kiterjesztésű akkor igen. -
rvp #19334 mármint emuláljam?
a .cue fájl feltétlen kell? (mert az nekem nincs) -
Télleg, aki ért a kocsikhoz:
Milyen szintre állítsam a Nitró adagolót, és milyen szögbe a be és kimeneti nyílásokat? -
Futtatas, patch, NoCD.
Csak akkor fut normalisan a patchelt jatek, ha valakinek normalisan kiirt ISO-ja van, vagy az ISO emulalva van. Nincs levedve a CD, csak file ellenorzes van.
- Ne vadasszatok exe utan, mert folosleges, nem fog menni.
- Rip-re telepitve a patch-et sem fog menni, mert szinte minden file-t update-el, es persze keresi a CD-t. -
Redfox #19331 Okaj. -
Pedig elküldtem, várj még egy kicsit, velem is előfordult már hogy nem jött meg egyből...
Kérdés: Limited Slip Differential Lock Rate. Mi a csuda ez??? -
Redfox #19329 Én meg se kaptam, mégegyszer plíz. -
Franko.;)
Ezert nehez tesztelni es hibat keresni. Ilyen mar sokszor volt, hogy valakinek nem megy, hibas, es azonnal "orjong". Utana kiderul, hogy meg az is csoda, hogy elindult a jatek a gepen, es az, hogy egyaltalan mas is mukodik;)
Mar lattam egy ket Diag-ot es Desktop-ot, es csodalkoztam, hogy mukodik a gep, es van meg nemi eroforas a hatterben, futatni egyebet is, a sok ketyere mellett;)
Ezt most ugy altalaban mondtam. -
ALCOHOL 120%!!!! Killernek is ez volt a problémája de már müxik. az Alcohol ba másold be a .bin és a .cue file-t és már megy is...(csak az ISO-soknál!) -
rvp #19326 kösz az exe-t, de sajna rajtam nem segített, ugyanúgy kéri a cdt :(
más ötlet? -
ja bocsi! frissitettem a video kártyát uj directx és a virtuális memoriát állítotam át. meg a hangkártya is frissítve lett de a városban borzasztóan szar. megáll. nem tudok 10métert menni mer megáll. help -
Megtaláltam a ludast, szóval thx! -
Redfox #19322 Thanks. -
rvp: elküldtem mailben!
Redfox: neked is elküldtem :)
mogul: ha mondasz egy publikus helyet akkor felrakom, mert több levelet nem küldök, max ha nagyon szépen kérnek meg rá :) -
Tufa16
Amint latom mukodik a jatekod. Ilyenkor azert visszaszolhatnal, hogy mitol javult meg, mit csereltel, telepitettel stb.
-
Belemegy minden exhaust chamsaft, csak vedd le a fedőt előtte. -
még mindig szaggat? -
Redfox #19317 Nekem lécci küldd el: [email protected] -
Gyorsabb is lett, sokkal, de mindjárt bővebben is kivesézem. -
Nekem megy a játék. Az indító exe kell? Elküldöm emailben. Tömörítve kisebb mint 1mb...
Kérés: árulja már el nekem valaki hogy az Einvagen GTA cylinder head coverbe milyen exhaust camshaft megy bele???!!!