46061
.
  • Dekka
    hmm...van valakinek olyan penzmodositoja a sl2-hoz ami peccs utan is muxik? mert a regi sl2 saveedit -re nem tud mentenia gep :(
  • Redfox
    KillerCorp: Nem kell mellé a .bin is?
  • buek
    NAGYON KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ESZMÉLETLEN JÜ!!!!!!!!!
    NEM FAGY KI!!!!!
    :)))
    sok jó cucc nekem 1280x1024 32bit minden maxon se szagatt!!!!!!
    :))))))))))
  • Redfox
    Köszi megkaptam. Megnézem megy-e.
  • buek
    Nah de hülye vagyok.nekem megvana cue csak nem raktam be a démonba:)
  • Redfox
    gy van= így van
  • Redfox
    Ha már gy van akkor nekem is plíz.:))
    [email protected]
  • rvp
    el tudnád küldeni a cue-t mailben?
    hálás lennék érte
    [email protected]
  • KillerCorp.
    Ez Azoknak szól akiknek nem indul el mert azt írja ki hogy nincs benn a cd!

Szal:
    Mindenkinek menni fog akinek (iso) ba van meg!
    A lényeg a lényeg, én is daemon tools-t használtam eddig de azzal nem jó!
    Szal a .cue fájlt meg kell szerezntek valakítől mert az alcohol 120% csak igy ismeri föl!
    Utánna bemountolod alcohollal és voala elindul a kicsike...

Jó játékot mindenkinek!

Ui: a www.letoltes.com ról lehet leszedni az alcoholt ha nincs meg vkinek!
  • SecMan
    Ahogy elnézem a patch javított az AI-n, mivel mostmár nincs az hogy lehúzodik ha elvágsz, hanem neked jön, és Superduty nekemjött, keresztbe álltam, ő tolt engem egészen addig amíg egy pózna nem esett útba, eléggé fájdalmas volt :), de megnyertem a versenyt :).

Utána viszont újabb verseny, kanyarba kétkerékre álltam, de sikerült megfognom, ám ekkor jött egy láthatatlan bucka, pördültem egyet a levegőben és puff a tetőre estem... jah, ezután meg kiírta hogy vesztettem, és elszállt desktopra...
  • Dekka
    lusta vagyok visszaolvasni,ugyhogy sorry ha volt mar: de miert van az,hogyha uj karrierbe kezdek,es kilepek akkor menti az autot,ha visszatoltom,es ki akarok lepni,akkor mar nem menti el,hanem mentesi hibaval leall...plz segitsetek
  • Alexease
    Igen, ha lesz normalis NoCD akkor megy. Kiveve, ha olyan Rip vagy tuning verzio alapban, hogy a patchelesnel hianyzik neki valami. Ilyenkor jonnek elo a java.class tipusu hibak.
  • Alexease
    Szaggatasrol
    A jatek latvanyosan gyorsabb lett. Nem mondom, hogy fps bajnok, de szerintem, mar kis kompromisszummal, es normalis beallitasokkal, korrekttul uzemeltetett geppel, jatszhato.
    Mielott kiderulnek a turpissagok, hogy ki hogy futattja, es miert nem megy:
    - Gyalogosok OFF
    - Forgalom minimum (keves memoria, lassabb vinyo eseten OFF)
    - Latotavolsag 50%
    - Antialiasing es tarsai OFF
    - Zene OFF
    - ABS, ASR OFF
    - Object Detail, LODs 50%

Es mivel "folyamatosan" tolt: hatter programok kiirtasa, toredezettseg mentesites, virusirto kikapcs, messenger azonnnal leirtasa;)
  • rvp
    de, nocd crack-el menni fog simán, csak ki kell várni
  • Redfox
    Magyarul mi ne számítsunk arra, hogy a peccs menni fog.
  • Alexease
    A Patch komlexsege miatt, be kell szerezni egy normalis ISO-t, es ki kell irni. Ezekutan nem kell mar crack, mert be teszed a CD-t, vagy fent hagyod az ISO-t es emulalod.
  • Alexease
    Limited Slip Differential Lock Rate
    A ket egy tengelyen, vagy a kulonbozo tengelyen levo kerekek kozotti, forgassi sebbesseg kulonbsegenel kapcsolo differencial mu, szazalekos megadasa. Vagysi, mekkor a kulonbsegnel kapcsoljon a diffi.
  • rvp
    daemon tools-ba beraktam, de ugyanúgy cdt akar... ?????
  • Redfox
    Azt mondod várjuk meg a NoCd-t, vagy az sem segít?
  • SecMan
    mogul, Redfox: ment mail! de ez volt az ucsó! :)
  • Hmuda
    Ha bin kiterjesztésű akkor igen.
  • rvp
    mármint emuláljam?
    a .cue fájl feltétlen kell? (mert az nekem nincs)
  • Hmuda
    Télleg, aki ért a kocsikhoz:

Milyen szintre állítsam a Nitró adagolót, és milyen szögbe a be és kimeneti nyílásokat?
  • Alexease
    Futtatas, patch, NoCD.
    Csak akkor fut normalisan a patchelt jatek, ha valakinek normalisan kiirt ISO-ja van, vagy az ISO emulalva van. Nincs levedve a CD, csak file ellenorzes van.
    - Ne vadasszatok exe utan, mert folosleges, nem fog menni.
    - Rip-re telepitve a patch-et sem fog menni, mert szinte minden file-t update-el, es persze keresi a CD-t.
  • Redfox
    Okaj.
  • SecMan
    Pedig elküldtem, várj még egy kicsit, velem is előfordult már hogy nem jött meg egyből...

Kérdés: Limited Slip Differential Lock Rate. Mi a csuda ez???
  • Redfox
    Én meg se kaptam, mégegyszer plíz.
  • Alexease
    Franko.;)
    Ezert nehez tesztelni es hibat keresni. Ilyen mar sokszor volt, hogy valakinek nem megy, hibas, es azonnal "orjong". Utana kiderul, hogy meg az is csoda, hogy elindult a jatek a gepen, es az, hogy egyaltalan mas is mukodik;)
    Mar lattam egy ket Diag-ot es Desktop-ot, es csodalkoztam, hogy mukodik a gep, es van meg nemi eroforas a hatterben, futatni egyebet is, a sok ketyere mellett;)

Ezt most ugy altalaban mondtam.
  • Tufa16
    ALCOHOL 120%!!!! Killernek is ez volt a problémája de már müxik. az Alcohol ba másold be a .bin és a .cue file-t és már megy is...(csak az ISO-soknál!)
  • rvp
    kösz az exe-t, de sajna rajtam nem segített, ugyanúgy kéri a cdt :(
    más ötlet?
  • Tufa16
    ja bocsi! frissitettem a video kártyát uj directx és a virtuális memoriát állítotam át. meg a hangkártya is frissítve lett de a városban borzasztóan szar. megáll. nem tudok 10métert menni mer megáll. help
  • SecMan
    Megtaláltam a ludast, szóval thx!
  • Redfox
    Thanks.
  • SecMan
    rvp: elküldtem mailben!
    Redfox: neked is elküldtem :)

mogul: ha mondasz egy publikus helyet akkor felrakom, mert több levelet nem küldök, max ha nagyon szépen kérnek meg rá :)
  • Alexease
    Tufa16
    Amint latom mukodik a jatekod. Ilyenkor azert visszaszolhatnal, hogy mitol javult meg, mit csereltel, telepitettel stb.
  • I-NoVa
    Belemegy minden exhaust chamsaft, csak vedd le a fedőt előtte.
  • Ams
    még mindig szaggat?
  • Redfox
    Nekem lécci küldd el: [email protected]
  • I-NoVa
    Gyorsabb is lett, sokkal, de mindjárt bővebben is kivesézem.
  • SecMan
    Nekem megy a játék. Az indító exe kell? Elküldöm emailben. Tömörítve kisebb mint 1mb...

Kérés: árulja már el nekem valaki hogy az Einvagen GTA cylinder head coverbe milyen exhaust camshaft megy bele???!!!