46061
.
  • mohus
    a kocsi szuper:)

de a tapétát lecserélhetnéd...az amúgy kihasználatlan tértől hemzsgő garázsban
  • Hmuda
    Nekem mindkettő tökéleets.
    Mindenkinél érezhetően lassúbb az éjszakai verseny? Nálam a nappali majdnem tökéletesen fut, de éjjel...
  • pluhi
    A lényeget meg elfelejtettem: matricázás. Nálam olyan fos a rárakott ábra, hogy fel sem ismerhető. Pár négyzetet odarak a szinek kb. olyanok azt annyi.
  • pluhi
    Ja, metanol kircsi. Mikor beraktam a Golfomba azt mondta a progi, hogy kevés a kompresszió. Sejtettem, hogy a hengerek környékén kell tuningolni és úgy is volt. Új connection rod megduplázta az értéket. Csak tudnám mi az az IP fine és mibe számit bele?
  • king13
    nálam volt hogy így se ment :)

csak én vagyok vak vagy nálatok sincs neon (legalábbis az einwagenhez)? ez elég gáz mert főképp ezért vártam a patchet. egyébként egész más, sokkal jobb lett a játék. végre sikerült szereznem egy 140 GTA-t :) a nitro 359-re téve már ütős :) az a methanol fuel injector vagy mi elég király. a neon kár hogy nincs. ja meg a "kipufogó végek" nagyon királyak. és az se rossz hogy külön lett válogatva különböző autókhoz a lengés csill. meg úgy minden és persze hogy sok alkatrész kompatibilis több autóval. ez nagyon király. a játék sokat változott előnyére!
    Hmmm... Marha nagy üzlet! 13000ért volt benne 4 szaros quarterpanel..
  • Giovanni #19492
    Vegyétek le a spoilereket
    Ez nekem se sikerült, csak eyg engine kitet tudtam feltenni a Hondára. Kár, hogy nem írja ki, hogy mik vannak a pack ban.
    Kösz, kipróbálom!
  • Giovanni #19488
    Elindítod a karriert. Veszel egy kocsit. Aztán kilépsz a játékból.
    A játék könyvtárában megkeresed a ../save/cerrer/neved könyvtárat.
    Abban találsz 2 fájlt. Egy main és egy PlayerCar0 nevűt.
    A PlayerCar0 nevű fájlt duplikáld, annyiszor, hányszor akarod,
    csak mindíg egy számmal nagyobb legyen. PL: PlayerCar1 ; PlayerCar2 ...
    Aztán indítsd el a játékot, töltsd be a carriert és már csak
    annyi a dolgod, hogy eladod a kocsiaidat, amiket a Car lot-ban
    találsz meg.
    Hogy lehet trükközni a pénzkereséssel? (Nem vagyok egy csaló típus,sőt! de amikor a rendőr a duplájára büntet mint amit nyertem + meg is sérül a kocsi, akkor kicsit ideges vagyok.) Néha jobban megéri a garázsban maradni... tiszta ráfizetés kimenni az utakra.
  • Hmuda
    Jaja, ez még mindig hatalmas bug a gémben. Alig lehet leszedni a rugókat.
    Vedd le a féktárcsát is.A rugó állati nehéz leszedni, meg kell keresni a pontot ahol meg lehet fogni (springs) valahol felette lebeg... ráment kis időm mire rájöttem.A lengéscsillapítót ezek után már gyerekjáték leszedni.
  • Hmuda
    Jolvanna, csak gondoltam még szétnézek a többi üzi között, aztán. Ne legyél türelmetlen, az nem nyerő...

Amúgy: Nem kell alap SL. Peccselni a peccs file exejét elindítva tudod (minő meglepetés :P). A peccset meg a www.invictus.hu címen találod meg a downloadsnál.
  • Powell
    Nekem bezzeg nemválaszolsz:D
  • Hmuda
    Ezek elég egyedi problémák. Még soha nem találkoztam velük.
  • Powell
    Letöltöttem a Redline Racinget.Csak ezt semmi mást.Kell hozzá alap Street Legal?Hogytudom patchelni?Linkeket elfogadok:DD
    Előre is thx
  • Hmuda
    Íme a szemem fénye:

Ezért a kocsiért legalább megküzdöttem. :-)
  • Giovanni #19477
    Végre sikerűlt leülnöm játszani. Nagyon cool, és tényleg reálisabb, mint eddig volt. Pénzt sem könnyű keresni.
    Bár ez utóbbit egy kis trükkel ki lehet játszani csak úgy elveszik a játék élménye. Összeségében nagyon jó lett!
    Redline hoz vannak normális éetölthető autók?
  • Redfox
    Már fel is tettem, lehet sasolni itt.
  • Redfox
    Thanks.
  • Alexease
    Persze.;D
  • Alexease
    Koszi:) Van "benne" nehany baleset;) Nem jutok egyrol a kettore;) Nehany 100$-bol gazdalkodom;)
    De epp most csinaltam, egy kissebb motorgeneralt.
  • Redfox
    Feltehetem az oldalamra a képet?
  • I-NoVa
    A superduty tényleg jó, már van subarum, és annál is jobb időket gyorsul. Ráadásul még csak az 500-as, a 750-es összkerékhajtású, azzal lehet majd jókat nyomni. Úgy néz ki, sokat erősítettek a V8-asokon.
  • Redfox
    Jól néz ki a kocsid.:)
  • 12346
    vagy konvertál iso-ba winiso-val és nem kell 62 féle file, hogy mountoljad.
  • rvp
    ha iso- van, akkor daemon tools-al emuláld a cue fájlt és menni fog
    nekem is ugyanez volt a problémám ma, de már tökéletesen megy
    (ha kell a cue, akkor írj)
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem ugyan igy nez ki, csak kekben :))) meg en visszestem, mert mar egy teljesen felturbozott, felspoilerezett golfom volt, csak ropityára tortem :\ es el kellett adni mindent...most szedem ossze magam megint...majd gyere fel plz icq-ra, kerdeznek parat a kcosival kapcsban :)
  • Alexease
    Szivesen elkuldom, de nem ersz vele semmit:(
  • Alexease
    Jo huzos, tetszik;) Nem egyszeru elore jutni es penzt szerezni. Alig tudtam megvenni a nagyobb felni keszletemet. A kassza mindig ures;) Es szerencsetlen auto igy nez ki;))))
    Szerintem nem sokan fognak rámozdulni, hogy: Hú, kijött az SLR beta patch, törjük fel gyorsan, hogy a Rip tulajok is nyomhassák...
    Aki erre vár, inkább szerezze meg az ISO -t.
  • Gyiik
    mit mondjak 5 percnyi tesztjatek utan...eg es fold. Elismeresem.
    Csak kuvvara nincs kedvem jaccani sem...
  • Hmuda
    Kira. :DDD
  • Alexease
    Nem, az ellenfel is mashogy "viselkedik":D
  • Hmuda
    A törést már észrevettem, de ennyiben ki i smerül a nehézség?
  • Alexease
    A Streering Help, ABS, ASR teljesen balra, a Difficulty Level-t teljesen jobbra.
  • Hmuda
    Akkor a csúszkát jobbra vagy balra rakjam?