46061
.
  • pluhi
    Tudomásom szerint nem számol légellenállást a progi.
  • pluhi
    Meghülyülök a vásárlástól. Azt mutatja, hogy egy alkatrész cserélhető, azt mégsem. Kéne egy ikon, hogy feltétel nélkül cserélhtő, vagy kell még más is ahhoz, hogy betehető legyen. Azt már nem is mondom, hogy egy ikon az épp fenn lévő cuccra, mert egy tuninger tudja mi van a kocsijában:).
  • ÁjjLe BoBBi
    na most is nyomtam sokaig! :)
    azt nemertem hogy ha van egy tokre lecsupaszitott golfom, akkor miért lehet vele jobb idot menni? mert igaz hogy a sulya kisebb, de a legellenelasa nagyobb nem ? ha le van szedve minden felesleges cucc a kocsirol akkor 10.8xx nitro nelkul, nitroval pedig 10.4xx. viszont ha az aero szarok fel vannak rakva meg minden mas akkor nitroval is csak 11.5xx!!
    mas:
    elso vagyok a listan! most mivan ? mert az ejszakai versenyeken megyek, de midnenkit porra zuzok!
    1x volt olyan hogy a tét 4000 dollár volt, de azota csak 1000-ek vannak! miert ? vagy hogyan lehet allitani ? szeretnek mar tovabb lepni, de 1000-es meccsekkel is sokaig tart gyujtogetni
  • Hmuda
    Mégegy bug: néha (eddig kétszer) az éjszakai versenyen a kép kiakadt és csak nagy fehérség meg a hud volt látható, de azon kívül semmi. Azután volt, hogy btöltötte a versenyt és már visszaszámlálásnál ez volt.
  • I-NoVa
    Wazze, ne mondják, hogy az AV teszterei nem nézik át az alkatrészpalettát. Egyrészt az Emer GT2 cuccok jobb oldala, de a Baiern GT3 cuccok hátulja is teljesen hibás. A Baiern Gt3 rear sidepanelek félig le vannak csúszva, de idegesítő.
  • I-NoVa
    Már a sok 1000-es nyereményből összekapartam pár kocsira, de a Superduty ellen éjszaka senki nem mer kiállni, a Subaru túl nehéz, és csak vesztek vele, a Skyline motorra most lett csak pénzem, úgyhogy a Hondával nyomulok, az legalább úgy megy, ahogy szeretném. Amúgy nem szívás, inkább élvezetesen nehéz :). Csak derülne már ki, hogy kell továbbjutni. Vagy ez lett az új bug?
  • I-NoVa
    Jaja, 3-asból kell indulni, ott még eleget ránt a motor startnál, és megspórolod az első 2 váltással elvesztett időt.
  • I-NoVa
    Akkor mégsem tudod, hogy kéne átlépni. Ez itt mindenkinek a problémája, szép bug lenne...

K.Tomee. Neked nem hibás a nonus jobb első és hátsó oldalpanele? A replacement, a standard jó.

Most inkább a Hondába építettem gyilkos motort subaru és lancer + honda alkatrészekből, Skyline futóműre. 9 sec alatt van meg a negyed mérföld, még nitro nélkül is 11 körül, de semmit nem érek vele, már az utcán keresgélek kék 19-20. helyezett kocsikat, hátha először látni kell nappal, hogy éjszaka kihívhasd. Valami ilyesmit írt az elején a game, ha jól emlékszem.
  • pluhi
    2.1 sec GOlf:
    -GTA, hogy tapadjon
    -metanol
    -nitro
    -minimum tömeg
    Nem is nagyon buheráltam, semmi fine tune. Ahogy átnéztem a jobbik cucc van mindenből. Mákom volt, ez az első kocsim, 50%-ra le volt amortizálva, de hiánytalan volt, pont befért 20Kba.
    Szal beraktam 3ba, azt full gáz:). Szvsz le lehet menni 2 alá.
  • SecMan
    1. tudom hogy hogy kéne átlépni a kék klubba, de hogy verjek meg bárkit is a kék klubbol ha az éjszakai versenyen csak a 2,3,4. helyezett van a zöld klubból??

2. nekem az einvagenem csak 360Hp körül van, hogy csináltál belőle 480-at? nitróval? Esetleg a beállításait beírnád ide nekem, hogy tudjam mit nem csináltam meg?
  • SecMan
    Automata mentés van.
  • Powell
    Hogykell menteni?
  • Dekka
    hehe,en megkuldtem neonnal is a kicsiket,ugyhogy biztos ami biztos tudjam,hogy merre all az auto :)
  • Hmuda
    Dehogynem. Szerencsére ki van világítva a város (bár az autopályán csak a farlámpákra hagyatkozhatok.
  • Dekka
    hat igen...de gondolom ejszaka tul sok mindent nem latsz a kocsibol :)
  • Hmuda
    Hmm. Nem rossz, csak nekem tul világos. Jobban bejönnek a sötét kocsik. :-)
  • Dekka
    Hmuda,lattam az autod,szep darab,ez meg annak ekes bizonyiteka,hogy erdemes egy kicsit konfoghaxorkodni is :)
  • Dekka
    hi alls,van mar valakinel olyan csit amire lehet menteni?inkabb epitgetni/tuningolni szeretek,mint versenyezni
  • Hmuda
    Fent vana peccs?
    Jah, sajnos.
  • Giovanni #19525
    Nálatok is megmaradt az a probléma, hogy néha a kocsia a szerelőaknában köt ki?
  • Tufa16
    Nekem alegdurvább autó az a dzsipp. CCA.: 500 lóerő és 798nm-et tud. 348as végsebb. de ugy hogy a nitrot fullra állítottam és csak az utcsó sebeségbe kapcsoltam be.
    van még az amerikai autóm( nem tudom mi talán chevy) az lecsupaszítva 400at megy. van a golf az 312lóerő, van egy gyári bmw, és van egy shionemtudommicsoda és 497lóerő és 600nm. persze ez mind cheatal. bevalom én csalok de én csak szerelni szeretek. hali
  • Charly
    csak 4000-es verseny van azb 1000-es után hogy lehet a másiktól elnyerni az autóját kéne valami leirás a játékról
  • Hmuda
    Valszeg videokártya gond. Rakd fel a legújabb drivereket, installáld a DirectX-et, stb.
  • Hmuda
    Ha éjszakai verszeny akkor ott kell lennie a listában.

Ha nappali, akkormeg nem is lehet feljebb vinni a díjat a meglévő pénzednél.
  • Powell
    Az mértvan hogy elindítom a játékot és akkor elkezd bevillogni feketén a cucc?Meg tök sötét lesz a képernyő?
  • Charly
    és hogy lehet kihivni azt a versenyzőt?
  • Hmuda
    Meg kicsit furcsa, hogy van megnyersz egy ezres futamot és rögtön utána nem lehet megint választani ugyanazt vagy kihagyja a 2-3000-es meneteket. Felettéb különös.
  • Hmuda
    Én mindig azzal a fickóval versenyzek, akinek a kocsiját tuti legyűröm és akkor mindig dől a lé. Máris van egy új járgányom, épp azt tuningiolom.
  • Charly
    Sziasztok hogy lehet versenyezni ha az 1000$-os versenyt megnyerted és a másik versenyre nincs 4000$-od?
  • CCke
    THX, megfontolom a dolgot, de az 56k modem eléggé behatárolja a lehetőségeimet ;)
  • Alexease
    Ha tenyleg ennyire erdekel, es hosszabb tavon jatszanal is vele, es meggyoztek a patchrol alkotott velemenyek, szerintem egyszerubb lenne leszedni az ISO-t, es megszunne minden gond. Bar SMS Web, vagyis par szaz forint, de annyit boven meger, ha valaki valoban foglalkozik a programmal. (Es erdemes meggondolni, mert "oregszik" a program, es mar csak max 1-2 hetig lehet majd megtalalni itt-ott.
    Amugy: http://warezcenter.cjb.hu
  • CCke
    Szal, ha valaki tud valamit szóljon, csak az előbb ez a rész kimaradt :)
  • CCke
    Emberek! Ha valaki tud vmit a nocd crackről, én folyamatosan sasolom a netet, de még sehol nem találtam.
    Csak csorgatom itt a nyálam a patch commenteket olvasva,és csak az eredetivel döcögök, áááá
  • SecMan
    Hogyan lehet átlépni a kék klubba? Éjjel csak zöldesek voltak ott, nappal meg egyik kék se áll ki velem. Amúgy Einvagennel nitro nélkül simán végig lehet vinni az első klubbot. Persze ehhez meg kell válni a bodyelemektől ;)

A kérdésemre pls válaszoljon valaki!
  • Gyiik
    folytatom...szebb a grafika. a rugok nagyon komolyan neznek ki. Teccik az is, hogy osszevissza varialhatom a dolgokat (a golfomban most baiern gtIII-as felfuggesztes van:D). A felfuggesztest se lehet csak ugy lecserelni, le kell szedni rola mindent elotte..
    A balhatso fekem hianyzott, azon az oldalon a gumi alig hasznalodott a fekezesektol a jobbhatsoval ellentetben. Egyenlore rengeteg az ujitas, sokkal tovabb tart osszerakni egy kocsit, es valoban kemenyebbek a versenyek...osszesitve sokkal jobb lett!!
  • I-NoVa
    A subaru ajtaját csak egyszer rakta lejjebb, reload után jó helyre került, viszont az emer replacement alkatrészekből a jobb oldali panelek hibásak.
  • SecMan
    hát az nem reál! hogy a csudába csináltad???
  • pluhi
    Hogy a Golfommal 2.1 sec alatt vagyok százon, az ugye nem reális? Bár én nem értek ehhez, ki tudja.
  • Gyiik
    amugy tenyleg sokkal jobb lett a jatek igy hirtelen ranezesre. Sokkal iranyithatobb az auto, stabilabban fut varosban, nagyobb forgalom mellett is, jobb a toresmodell, joval tobb alkatresz, satobbi...ja, es a hasznaltauto kereskedonel telleg hasznalt, es lelakott autok vannak. Szep meglepetes volt, amikor 14000ert vasarolt golfot teljese renovalni kellett, mert tropa volt a motorja:P
    megeccer gratula