46061
.
-
#19596 Nem szóltam. Megjelenik. -
Persze, mert mostmár mindent le kell szedni róla. Ebbe beletartozik a gumi, tárcsa, rugók, minden. Aztán leszedheted. -
#19594 Alexease: Írtam, de nem jelent meg. Előtte moderálod? -
Nem kell. Egyszerűen kikapcsolod a kaszni megjelenítését (ha zavar akkor a motort is akár) és akkor már gyerekjáték. -
Nemtom. Igazábol elképzelésem sincs, hogy hogyan modellezhetne egy mai játék levegőáramlatot. -
A roc nagyon instabil, még az elődöntőig sem jutok el kiakadás nélkül. Shit. -
nem lehet felemelni :) -
De, és le is írtam. Egyetlen probléma, hogy a versenylistát akkor generálja a progi, mikor első leszek, tehát hiába vagyok első a red flameben, nem tudok éjszaka senkivel versenyezni. Na megyek a roc-ra, legalább az legyen meg.
rvp:
A Street Legal\save\carrer (hoppá, ezt is elírták, bug :) )\amentésedkönyvtára\main file-t kell szerkeszteni egy hexeditorral. 3B érték a red flame első helyezése, utána pár verseny az utcán, és megvan a rochoz a presztizs. -
Alex tegnap azt mondta hogy ha a hátsó szélvédő bentvan, és mondjuk az első nem akkor a végsebesség akár 20-30km/h-val kevesebb....akkor ez mi ha nem légellenállás ? -
Már írták, hogy a gém nem számolja a légellenálást (érdekes is volna). A csapatváltásra senki nem tud választ. -
valaki valami valaszt plz;) -
rvp #19583 ezt nem értem, hogy kell átírni és hol???
bocs, de nem értek ezekhez a dolgokhoz -
LOL;) SuperDuty 650 Hycomat;))))) De amugy elofordulhat
-
Nektek nincs olyan érzésetek, mintha a superduty hangjába lenne keverve némi trabant? -
Az egyeb latvanybeni hibakat (fa-, oszlop-, barmi all az ut kozepen, vagy a nem odaillo helyen stb.) e-mailben kuldjetek, az [email protected] cimre, SLR Bug Report Subject-tel. Csinaljatok egy screenshotot egy jol lathato helyrol, hogy a terkepen is fel lehessen ismerni a helyet. THX -
Ha valaki talal valami hibat a jatekban, az legyenszives az SLC oldalon a Bug Report reszbe irja be roviden, erthetoen, hogy meg tudjam keresni, le tudjam teszteni. THX -
A felni adatai inch-ben vannak megadva. Vagyis a 8.5x17-es felni szelessege 8.5x26.5 (225 mm). A gumi meretek inch-ben es mm-ben vanak. Pl. 225x17x45. A 225 a szelesseg, vagyis itt a peldaban a felninel a 8.5. Az atmero mindket helyen inch-ben van, vagyis 17". A 45 a "vastagsag", a peresseg. Lenyegtelen (szereles szempontbol). -
Vettem egy Emer Nonus-t (14k-ért úgyhogy gyakorlatilag csak karosszériát :)). Vettem bele motort, mindent ami belement, és egyszerűen azt írja hogy túl magas a compression a motorban. A fuel adagoláson állíthatok bármit nem indul be a motor. Most akkor mivan? -
Ja, ez volt az eredetiben is.
Na jó, a szenvedőknek: Belenéztem a mentésbe, Hex 1C címen van a helyezés, ha első helyen állsz, akkor 13. Átírod 14-re, és máris a blue cheetah utolsó helyén állsz, lehet továbbmenni. Cheat. Broáf. -
hát remélem hogy tényleg a béta patch és kijavítják ezt az "apró" hibácskát.
Amúgy találtam egy érdekes bugot: egy darabig body elemek nélkül mentem, amik addig a parts bin-ben voltak, és amikor visszaraktam őket akkor egy részük tök más színű volt mint eredetileg és át se tudom őket festeni! -
Morrowind. -
Mikor első helyezést érek el (tehát ha már első voltam eddig is, és nyerek, akkor nem), sokkal tovább tart a töltés, tehát itt kéne generálnia az új ellenféllistát, itt rontottak el valamit. Még jó, hogy beta a patch, a véglegesben nem néztük volna el... -
Sanca #19572 Igen, a Hot Rod ASD -be is ilyen hulyen volt. De a valo eletbe nem 3-asbol indulsz:) Szal ez nem teccik. -
Elég érthetően leírtam, próbáld ki. -
Még egy érdekes dolog: 500LE fölött sem lehet odaégetni a GTA papucsait. Nehogy má ne pörgesse ki mind a négy kereket. ASR nincs ofkorsz.
Azért jobb az idő 3masból indulva, mert nem kell váltani. -
Sanca #19569 Jo a logod Hmuda, milyen game? -
Sanca #19568 Ezzel a demo-val a jatekon belul nem lehet vhogy timedemozni? Vagy Fraps-al atlagot kiirani? Jo lenne... -
Aha.Érhetőbben?:D -
Vedd alapul az eredeti kerekeket. A kerék szélességét(pl.:215) oszd el a felni szélességével (pl.: 8 v. 8,5), és az így kapott számmal (27 ill. 28 körül van) elosztod a catlagoban szereplő gumik szélességét akkor nagyjából megkapod milyen széles felni kell hozzá. Legalábbis én így csináltam :) -
Sikerült már valakinek klubbot váltania????? -
Azt honnan tudom hogy melyik kerékhez melyik rim illik? -
Állítsd maxra a nehézségi fokozatot. -
Nyiri #19560 Miert van az hogy Karrier modban nyomom es ha frontalisan utkozok egy kocsival (180 korul megyek) es megis alig torik az auto, pici horpadas, de siman tudok tovabbmenni. -
Sanca #19558 Na de 3-asbol indulva szarabb idonek kene lennie, nem jobbnak. -
Redfox #19556 Valami hír a NoCd-ről? -
Én nem is azt mondtam hogy tudom hogy hogy lehet átlépni a kék klubba, hanem azt mondtam: "tudom hogy KÉNE! átlépni". Ezen mit lehet félreérteni azt nemtom...
Jah, amúgy szóljatok ha valakinek sikerült átlépni másik klubba, mert ROC-ozni akarok, de így most nincs értelme... -
Valszeg full ASR segitseg bekapcsolva, es meg sem nyikkan a gumi;)) -
Sanca #19553 Hat azert ez eleg irrealis:(( -
A jatek opcioiban mindent kikapcsolsz, leveszel minimumra (grafika/hang/forgalom/gyalogosok). Utana addig kapcsolgatod be, es huzod fel a dolgokat - csak azokat, ami a jatekmenethez/elmenyhez kellenek - amig meg hasznalhato marad.
Azzal szmaolni kell, hogy versenyben az fps kb. 1/2-a annak, mintha kiallsz a garazs ele az utra.
FPS-t merni hasznalj Fraps-t (www.fraps.com) -