46061
.
-
így kell leparkolni a levegőbe :)
Ez meg itt egy vw pocket car -
amikor az asztalon pörög az üveg meg 3 srác handabandázik? -
Azt még nem de mindjárt kiproszálom. Köszi a segítséget -
Probald allitani a keversei aranyt - a Cylinder Head-en a Fuel Rail-en finomhangoloval -, az blokkon a fordulatszamokat, es esetleg a valton a fokozatokat egyenkent. -
Akkor jo;) Csak gondoltam szolok
-
Toya #19635 Biztos vagy benne, hogy az Heinekenes reklám?
Amilyen sörös, karatés reklámot ismerek ott szerintem Tone Loc: Funky Cold Medina c. száma szól.
De csak ha jól emlékszem a reklámra :-) -
MIvel nam vagyok egy nagy street legalos így egy pici segítséget kérnék.
Tehát: Adott egy Duhen,20v block,turbo boostmaster,stb de amikor 3,4.ik be váltok akkor 3000-4000 fordulaton dadog az autó. Mi lehet a baj?
A válaszokat előre is köszönöm -
elméletileg az iso game + pöcsre nem kéne crack? pedig nekem kéri a poháralátétet -
Gondolod ha gyanus lenne akkor beraknám a linkjét. Amúgy meg tudom,hogy az Ip-m publikus meg nap mint nap ide járok. Meg én nem szeretek ilyenekkel szórakozni mint egyesek. -
Az FTP gazdaja orulsz hogy igy hozzaferest biztositasz?!?! Szerintem moderaltasd ki ezt a keszt hozzaszolast!!! -
Tutira műxik. És egyszerűen szupr lett a game mind nappal mind pedig este -
Redfox #19628 Köszi, működik. -
Redfox #19625 Ezt a számot én is vadászom, de sehol sincs, pedig jó szám. -
persze, én is az vagyok ;) Csak együtt dolgozunk a 18 WoS magyarosításán... -
Akkor jo;) En nem ismerem, es a bizalom nem az erossegem. -
A Heineken karates reklámja alatt nem tudja valaki milyen zeneszám megy? Egy videó alá kellene...
Kössz! -
amúgy Fefe-t ismerem, szóval biztos nem adna virust.. -
Notepaddal megnéztem és jónak tűnik... -
Nem tudom torolni, mert olyan fapadosan irtam meg, hogy szornyu;)) Nem gondoltam, hogy ilyen sokaig szukseg lesz ra;(
2-3 naponta ugy is kiszedem belole az infokat, es nullazom. -
Dj gaga #19619 Fefe ez bisztos? -
Nem neztem meg, de gyanus!!!
Ha valami szivatas, vagy virus, csak tudd hogy az IP-d publikus (a szolgaltaton keresztul a gepig kovetheto). -
Akinek ripje van annak a itt a megoldás a patchelt játék elindításához.
-
Sziasztok a patch után nemlehet elnyerni a másik autóját kékekhez hogy lehet átmenni?????Légyszives valaki válaszoljon -
Redfox #19614 Nagyon lol! Lehet saccolni mennyit szoktak játszani az ilyen gárgyult agyúak, akik képesek ilyeneket írkálni.:) -
#19613 Axelease: Könyörgöm, töröld a duplikált hozzászólásokat, mert megőrülök tőlük :) -
:)) akkor én már meg sem nézema buglistát. :))
Alexease: sztem írd oda, hogy mia bug fogalma. Hátha valkin segít :). Ugyanis ezek nem bugok, hogy béna a törés meg nem igaziak a nevek vazz. Milyen emberek vannak :) -
Epp ezt akartam ideirni, hogy NEM ilyen Bug Reportokat varok:DDDDDDDDDDDD
"Ui.: nem igaz, hogy nem képesek a normális autónevek et odaírni.(Sz*rom le a licenceket)"
Sajnos a butasaggal nem lehet mit kezdeni... -
#19609 Jaja, ezen én is bepöccentem :)) Azt hiszem azt is ő írta, hogy a törések idétlenek... Mutasson már EGY jobbat!
-
Hát ez kész. Egy gyíkarc képes volt azt beírni bugnak, hogy nincsenek reális kocsinevek. Itt üzenném a lángésznek, hogy marah jó ötlet, hogy hagyjuk, hogy a kocsigyártók a szart is kipereljék az Invictusbol és még véletlenül se lehessen több játékot várni tőlük. Gratula, hány éves vagy? -
Tudom, hogy ez mar leragott csont, de ennek a programnak a bomyolultsaga pl. egy NFS-hez kepest olyan, mint egy mernoki tervezo program viszonya az Amoba programhoz.;))
Bar ez senkit nem vigasztal, mert jatszani szeretne vele, es nem erdekli a hattere, de aki egy kicsit ert hozza, tudja meg igy is csoda, hogy ilyen van;))) -
En irtam hogy Beta;) De azert, mert en ugy tudtam, hogy ez mar veglegesre keszul, az elozmenyei meg is voltak;) De a file-nevben, es az infoban is Beta van, vagysi lehet remenykedni;)))) -
A Bug Lista aktiv felhasznalasra kerult eddig is. Rengeteg hibara derult feny es "javitodott" ki, es nagyon sok "keres teljesult" ;) -
Nem tudom hogy lehet átmenni a kék klubba, gondoltam megnézem a szöveget, amit a játék elején kiír. Kezdtem egy új játékot, a szövegben semmi érdekes nem volt. De ami kurva érdekes volt: elsőre ki tudtam hívni a piros bandából a 16.-at!!! HOGY A PICSÁBA VAN EZ??? -
persze -
#19602 Tuti, hogy béta, de remélem, hogy nem csak a verziószámban fog külömbözni a véglegestől. Van ezen még mit csinálni.
-
Szvsz direkt lehetnek letiltva a felsőbb klubok, ekkora bugot nem hinném, hogy ne vettek volna észre. (Eddig még mindenki leakadt itt.) Valaki irta, hogy ez nem is beta patch. Ugye vicc volt? -
#19600 A buglista felhasználásra kerül, eljut valahogy időben a fejlesztőkhöz, vagy csak magunknak írogatjuk?
-
#19599 Hehh, triplán...
-
#19598 Hehh, most látom, hogy mindegyik amit beírok duplán jelenik meg... -
#19597 Axel: Van egy dupla beírás, töröld légyszi az egyiket. Tájékoztatásként írd oda, hogy csak frissítés után jelenik meg a beírás, mert szerintem nem én leszek az egyetlen aki azt hiszi , hogy nem ment el, és beküldi mégegyszer.Köszi