46061
.
  • pluhi
    Barton 2500+@2200 256DDR Leadtek GF2Ti. Nincs különbség éjjel és nappal között. Lámpa lassit, de nem nagyon. Nem mértem, de nem szignifikáns.
  • I-NoVa
    A zöld klubban is lehet venni baiernt, mc-t, szinte mindent, csak ritkábban adja be.
  • Alexease
  • Stranger
    De nekem senki nem válaszolt Akkor mégeccer: kezdtem egy új játékot nem versenyeztem még senkivel előtte. Rádudálok próbaképp az első piros kocsira, aki a 16. helyen állt. Erre kiállt velem versenyezni!! Találkozott vki ilyennel?
    Vagy használjanak rá másik effektet,de valami legyen, mert így éjjel halott ügy.
  • SecMan
    alexease: beírnád a bug reportba mondjuk kérésnek hogy éjszaka a lámpákat lehessen kikapcsolni a városban, mert nagyon lelassítja!
    Marhajó ez a saját zene bepakolás... Ahhoz, hogy mindenhol az az egy album szóljon, 5 helyre kell bemásolni, ami jelen helyzetben 5*120 mega... KIRÁLYSÁG!
  • Alexease
    Szerintem senki nem fog neked 600 Mbyte-ot atkuldeni e-mail-en;)) Szedd innen: warezcenter.cjb.hu
  • Alexease
    Gratulalok! Te kerdezted meg huszadjara;))) Csak ezen az oldalon vagy 6x volt rola szo, hogy valszeg bug.
  • Alexease
    "A menüben is lehessen zenét váltani, mert már herótom van az alapzenétől."]/i]
    Lehet;) Csak be kell masolni barmilyen mp3-at meg a Music/Main_Menu konyvtarba.

"Lehessen visszafordítani az autót miután felborult, Pl: 100$ +ért."
    Nem valoszinu hogy lesz. Az mar egy kicsit arkados lenne. Itt ha borulsz, penzert bevontatod, szerelsz es kijosz. Ha csak a zuzas miatt kell, akkor sorry, ez nem arrol szol.
  • anu
    szal most akkor mégkevesebbet lehet jáccani nagyonjo:)
  • Alexease
    Aki ezt irta, legyszi mentse le az autot es kudje el nekem. THX

"Duhen motorba lehet MC GT-s valtot tenni, de 90fokos szoget zar be a normalissal, es oldalra huz tole az auto."
  • SecMan
    Eddig senki nem tudta megfejteni, úgy tűnik bug...
  • anu
    én elso vagyok a zöld klubban mégse mehetek át kékbe
    ez hogyvan?
  • Alexease
    - Finomhangolni a csavarkulcs melletti iconnal lehet. Ra kell kattintani az alkatreszekre (pl. gumi, valto, uzemanyagcso stb.)
    - Nincs neon!!!! (Ettol most jobb lesz a jatek vagy mi?!?!)
  • Alexease
    Egy normalis driver sosem art;)
  • Alexease
    ScreenShot-ot (kepet jatek kozben) egyszeruen az F12-vel lehet;) A jatek ScreenShot konyvtaraba masolja.
  • Szalacsy
    Szerintetek segít a szaggatáson, ha XP hez letöltöm az NVIDIA oldalról az XP Detonátort? ( Geforce 4 MX 440 hez)
  • pluhi
    bealázza persze. Buildersedge-en az egyik forumban szép buglistát szedett össze egy belga srác.
  • Szalacsy
    Ejha!!

Ilyen gyorsan se kaptam még választ

Köszi, kipróbálom
  • pluhi
    Detto itt is. Még mindig az első kocsim van Golf(500LE), de ez beallázza az egész zöld klubot. Rakat presztizsem van, az első csávó nincs sehol, se nappal, se éjjel. Igy második vagyok, éjjel nem áll ki senki, de minek is, semmi értelme. Pláne nem 1Kért. Továbblépni nem tudok, pénz valamennyi van, de új kocsira nincs, meg ugye minek. Következő patchig játék elnapolva.
  • Szalacsy
    Söt... KÉRDÉS... (nem vagyok kiegyezve ma a klaviatúrával )
  • Hmuda
    Print scr, aztán photoshopban vagy bárhol máshol paste és voila.
  • Szalacsy
    ...AMATŐR... bocsi
  • Szalacsy
    Hi all!

Ehh...

Lehet, hogy anatőr kédés,de.... hogy lehet képeket csinálni játék közben?

Ezt a kérdést nem nagyon láttam mostanában a témák közöt...
  • I-NoVa
    A súly a lényeg, a golf pillekönnyű a lancerhez képest, és az a 200 LE többlet sem sokat segít rajta. Viszont a V8-as cuccok nagyon durvák lettek. Amúgy miért lehet, hogy senki nem áll ki éjszaka? 2. vagyok a zöld klubban, és bármelyik kocsimmal megyek ki, nem hagyja. Az előző mentésemben csak akkor volt, ha a Superduty-val mentem ki. Lehet, hogy a túl magas kocsipresztizstől megrémülnek? :)
  • Hyder
    akkor storno a tippem =)

jah, kerdes...nem ertem miert, de az elso golal (412 LE) mentem 3.1 et, es a mostanivan asszem Shimi (620 LE) meg lassabban, és nem birok nyerni, mert alig gyorsul

teszteltem ossze - vissza, de valami nem kerek

esetleg tudsz, vagy tud valaki valami frankó beállítást vagy alkatrészt, amitől tuti lesz a téma?
  • Hmuda
    A superchargernél milyen arány az optimális?
  • Hyder
    nekem hasonló esetben le kellett vennem a metanol arányát 8.1.1 -re asszem

ha nem erre gondoltal, akkor sorry
  • Hmuda
    Ha belegondolsz, minden kultúrált fórumon kötelező. Főleg a nonreg beszariak szoktak flémelni (persze hatalmas tisztelet a kivételeknek).
  • Hmuda
    Hát ezaz, hogy nemtom, hogy mit csináltam. Totál véletlenszerű. Igaz, hogy eddig csak éjszakai versenyen volt, mivel a nappali száguldozást egyenlőre hanyagolom (amúgy csak nekem nincsenek zsaruk minimális forgalomban?
  • Sanca
    Bebaszna ha kotelezo lenne...
  • Alexease
    Ezt tobben jeleztek, le lesz tesztelve. Valszeg bug:(((
  • Alexease
    Crack es egyebb mas "nem hivatalos" modositas utani hibakkal nem nagyon lehet sajnos foglalkozni.
  • Alexease
    Igen, az nagy bug:)
    De ahoz, hogy javitani lehessen, tobbszor, "megbizhatoan" tudni kell "elocsalni", hogy meg lehessen talalni az okat. Tudni kellene, hogy mikor, mit csinalsz, hogy rendszeresen elojojon. Es kellene a geped pontos adatai, driverek, DirectX Log stb.

Azert gondolom, mindenki tudja, es nem is kell programozonak lenni hozza, hogy ha valaki beirja, hogy: "Egyszer villant egyet, es kifagyott. Szar ez a gamme!", ezzel nem sokat lehet csinalni;) (Ez altalanos volt!)
  • Dj gaga
    Az miért van.hogy a crack utánn ujj autót akarok venni de mindig csak azt írja ki,hogy "lóding",nyomok egy entert és kilép?
  • Alexease
    Lesz lehetoseg "maszekban" honositani a jatekot - igy egyebet is attirni - de ahoz meg kell varni a biztos visszjelzest, hogy tobb patch, hivatalos modositas nem lesz a jatekhoz. (Mert ha igen, lehet kezdeni elorol)

Vagyis jo otlet, de majd kesobb.
  • Hmuda
    Használd a makrókat (regisztrálj persze, de ez alap dolog lenn egy új fórumon, kötelezővé kellene már tenni).
  • Hmuda
    Huh, jó kis hiba jutott eszebe, rögtön be is írom a többi mellé (nem bug, csak néha idegesítő hiba)
  • Hmuda
    Alexease: azért remélem a fehér képernyő elég nagy bug. :D