46061
.
-
En PhotoShop 6-ban csinaltam a meretezest Batch-csel. A DDS PlugIn-t a grafikakhoz itt talaljatok: SLC Utilities -
Sima Street Legalt akarom patchelni -
A Street Legal RAcing: Redline-t akarod patchelni a Patch 2.1.4-sel??? Mert ilyen file-t nem is talaltam a jatekban.
Amugy a normalisabb forumozok visszaszoktak olvasni 2-3 oldalt is, vagyis feleslegesen irkalsz be 3-4 hozzaszolasonkent. Aki tud, ugy is segit. -
Hello! Amikor patchelni akaronm a játékot azt írja ki hogy:
street legal\parts\accesories\scripts\Baer_brake_drilled_315_FL.class:unknown version
Megoldást pls vki
ismerős?reinstall nemsegített -
thanks !!! most már megy. nagyon kösszke -
Megépítettem egy GT2-es Emer motort, de valami kompresszió hibát ír ki, (A kompresszió arányokkal nem stimmel valami, de hiába állítgattam bármit.) erről már hallottatok.
Végignéztem az alkatrészeket és az Emer GT2 stock cranshaft felelős ezért. Ha ezt az alkatrészt hagyom sima StreetGT-nek akkor már beindul a motor. -
nem -
játszani lehet vele, de mi az akadálya, miért akarod a nélkül játszani? -
érdemes neki állni a játéknak patch nélkül? -
Pro tuning-nál találsz metanol fule railt, ezt kell berakni és kész. Sajna ez csak I4-esekre van. -
street legal\parts\accesories\scripts\Baer_brake_drilled_315_FL.class:unknown version
Megoldást pls vki
Újratelepítés nemműködött..... -
Nem mondtak idő pontot? -
azalso golfra hogyan lehet olyan felnit es gumit tenni ? en akarhogy neztem, szamolgattam, sehogyan nem passzol ossze a ketto :\ ez melyik fajta felni es gumi ? -
Mola #19772 Ha este nem akar kiállni senki annak az az oka hogy:
- a kocsi prestige 700 fölött van
- a vezetö prestige túl alacsony
megoldás:
- le kell szedni nehány alkatrészt hogy 700 alatt legyen
- vezető prestige növeléshez nappal kell versenyezni -
Dj gaga #19771 parts\scripts\EnginePart\SlidingEnginePart\ReciprocatingEnginePart\src\Clutch.java
Ezt hiányolja és ha autót akarok venni ezzel a hibaüzenettel lép ki.
Mia gond? -
Annyit tudok, hogy a versenyeken még gyorsítani fognak, az esti lassulást mondtam nekik, hogyha új effektet raktak be az kikapcoslható legyen... -
Erre gondolsz? ;) -
Játszik már valaki a kékek szineiben? -
ezt hogyan is ? :) -
#19766 Matrix: Mit tudsz a sebesség további optimalizálásáról? Vannak még ötleteik a srácoknak ebben a témában? Mert éjjel még mindig játszhatatlan, nappal kb 90% ban Jó.
Remélem ezzel tudnak kezdeni valamit!
-
helló emberek.
nocd patch mikorra várható? -
azt írja ki ha nem jó, hogy "NOT Compatible..:"
Ha jó akkor meg changeable meg hasonló.
Szóval egyszerű Ha "NOT.." akkor nem, ha más akkor jó...
Sajna a Golf-ba tudtommal nem megy bele más motor sajna... -
rakd újra... -
Megoldást pls vki -
Most akkor a kék csapathoz nem nagyon kell menni? -
hmmm...
akkor mondjuk van egy kocsi, jelen esetben a golfom.
akarok bele venni egy (tokmind1) duhen alkatreszt.
akkor ha az alkatresz jo bele akkor a Note-ba mit ir ki ?
es ha semmifelekeppen nem mukodne a kocsiban, vagy nem is menne bele akkor mit ir a Note-ba ? -
Az a baj hogy egyenlőre csak 110gtk van! Ami nem ad túl sok lehetőséget!! -
Még nem tom nem próbáltam! De ami késik nem múlik!
-
Elméletileg ez egy Beta, tehát még tesztelés alatt!!
És ki tudná jobban tesztelni mint MI???
Azok akik úgy várták a pecset mint a messiást!
Majd a véglegesben ezt is kijavítják!
Nincs olyan game amilyikhez legalább 2-3 peccs ne lenne!
Ehhez csak egy lesz de azt meg kell próbálni tökéletesre csinálni! -
:)) és mondjuk a Golfba milyen alkatreszek mennek még bele ? -
Ez engem is érdekel, de hogy kell PSben beállitani, hogy ne egyenként kelljen azt a 673 képet átméretezni?
Devil: az a patch, ahol a játék harmadáig (vagy kevesebb) lehet csak eljutni nálam messze van a tökéletestől. Nem vitatom az óriási fejlődést, de ha nem enged tovább játszani, akkor minek? -
JAJA! Matrix jól mondja!
Ha a Duhen-be belerakor a Sucimusi hengerfejet és a turbót (a turbónyomás maxon) akkor nagyon jópofa erdményt fogsz kapni! :)
-
Szalacsy #19753 Még nem nyúltam bele cheat ügyben. Simán nem akar kiállni velem.
(még csak az autó duplikálással csaltam össze pénzt egy jó autóra) -
Én nem csíteltem és mégsincs ellenfél este!!!
Miért?
-
nem néha lefele-fölfele lehet berakni. Pl a Duhenbe bele megy az Ishima meg a Surmia franc is ;)
Az MC-be meg a SuperD-be belemennek egymás motorjai stb... -
Szalacsy #19749 Nova : megtaláltam a cheatos megoldást, köszi.
Már csak az van hogy 2. vagyok, kimegyek az esti versenyre, de azt írja, hogy most nem áll ki velem senki, jöjjek vissza késöbb... visszamegyek később is, meg másnap este is, de semmi. Pedig már nappal megtaláltam az 1. csókát, de b@szik kiállni velem. Azt mondja, hogy még tuningolnia kell a verdáját, meg hogy talán máskor, kölyök.
Mi a teendő?
Egy 450 LE Baiernel próbálkozom. Be van szarva tőle? vagy mi? -
igaz minden autoba csak olyan cuccok mennek (pl. motoralkatreszek) amik elé oda van irva az auto neve ? -
Ja sikerűlt meghergelnem egy Duhent!! 669 Hp. -
Szalacsy #19745 Amen
-
Ha béta ha nem béta akkor is sokkal élvezhetőbb lett a játék!!! És mivel tökéletes nincs ezért csak törekedni lehet a tökéletesre! És eddíg nagyon jól sikerűlt! Ha meg csak béta a pecs akkor valószinű hogy még tökéletesebb lessz a game!