46061
.
  • Alexease
    Vegyel egy uj autot, es kezd szetszedni a motort es irogasd fel az alkatreszeket.
  • ÁjjLe BoBBi
    nemtom :) szvsz ennek az eleje hasonlit a skylinera :)
  • Powell
    vki pls mondja meg nekem milyen részekből kell egy motornak állni
  • Alexease
    Az utcara: Wolley 8.0x17 ET40 felnit es SL Tuners 205/55 R17 gumit hasznalok.
    Gyorsulashoz: Star II 10.0x19 ET30 felnit es Sl Tunners 255/25 R19 Soft gumikat

Az utcara az ennel szelesebb nem az igazi, mert nem lehet rendesen kanyarodni es/vagy nagyon tapad, es felborul oldalra;)
  • pluhi
    Pofám leszakad, nekem mér lesznek rusnyák a festések??? Általában egy adag pixel odahányva. Néha ok. Nem birok rájönni miért.
  • M@TriX
    ott van a felső képen, 421Nm. Állítottam dőlésszöget meg minden apróságot így nyertem egyenként a lóerőket... ;)
    Amúgy a Baiern a Skyline nem? Amúgy mind1.
  • M@TriX
    Már van NOCD crack is amúgy ja van több is...
  • ÁjjLe BoBBi
    te Matrix ! mekkora nyomatéka van enenk a skyline-nak ? :)
  • ÁjjLe BoBBi
    igen :) ez volt a másik amit akartam venni :)

ja es a #19704-es kepen a golfon milyen felnik es gumik vannak ? olyan kene nekem is mert a mostani tul keskeny
  • M@TriX
    Gyengébb a Baiern mint a Nonus???
    Ugyanis belemegy a Baiern motor is a kis drágaságomba, de csak 400Le alatt sikerült teljesítenie.
    Amúgy a LE-ért csak a motor felelős igaz? Hülye kérdés, csak jobban hogy lehetne tuningolni a járgányt...
  • M@TriX
    el is mentettem (ugyanis mostmár el lehet menteni is a festést)
  • M@TriX
    dehogynem...
  • M@TriX
    6 szólamú ;)
  • SecMan
    Jól gondolom hogy a decal-okat nem a játékban raktad rá?
  • Dj gaga
    Mi az a szörnyeteg kipufogó?
    Van benne több fajta is?
    Még "peccselve" nem játszodtam mert ma este lessz meg csak az ISO.
  • SecMan
    Csak a legjobb(=legdrágább:)) alkatrészeket veszed az Einvagen motorjához. Nekem most 440 körül van :) Ja, meg golfba beraktam emergt2-es fullos futóművet, megyek is letesztelem gyorsan :))
  • M@TriX
    Na itt a végleges járgányom :)
    449LE igaz, de szépen megy. És ha belegondulunk utcára ennyi bőven elég.
    A motor GT2 kivéve a stock cranshaft ;)

• Alexease
    Itt vannak a "kicsinyitett" texturak. A Maps/Textures konyvtarba kell masolni. Az eredetieket archivaljatok!!!! Nem sokat tesztelte, probalgassatok! Felelosseget nem valalok;))))))
    Map Textures (Zip, 7.5 Mb)
  • Powell
    Megtaláltam a megoldást:sorban kell patchelni:D
  • Alexease
    Pl. Shimu WRC felfuggesztes, GT3 6100Nm leg.csill., GT3 6.5" rugok.;)
  • Alexease
    Az MC valtotol lett hatsokerekes. De az a valto hibasan is megy ra a Golf motorjara;((

Dolesszoget finom hangolassal sehogy. Olyan felfuggesztest kell osszeallitani. Pl. nagy GT2-es felfuggesztes, rovid, 6" gugok.
  • ÁjjLe BoBBi
    H.E.L.P !! :))
  • ÁjjLe BoBBi
    es hogan lehet allitani a kerekek dolesszoget ? :)
  • ÁjjLe BoBBi
    hogy ? :) ja es hog lehet visszarakni elso kerekesre ? vagy melyik gumit rakjam ra ? mert a mostani szarnak tapadasa nincsen
  • ÁjjLe BoBBi
    ja es ha meg nem voltam eleg remiszto, akkor ahhoz a loerohoz meg 510 Nm nyomaték is párosul :)) szepen lassacskan az autopalyan felgyorsultam 250-re (nem vegsebesseg) 6.ban volt a kocsi, adtam neki egy nagyobb gazfroccsot mondvan ez mar nem arthat....nem hat...korlaton kenődtem :))
  • Alexease
    Hat vazzer erre mar nem tudok mit mondani
  • ÁjjLe BoBBi
    jaja én is erre szavazok :)

más:
    összepakoltam egy "mindenes" kocsit van benne szinte minden fajta kocsiból alkatrész!! pl. a teljes felfüggesztés az a legdrágább emer cuccos! a valto a 2900 dolláros MC GTLE meg van pár alkatrész ami nem az einvagenhez való.
    viszont most jon akerdes:)
    mit vehettem szerintetek hogy hatso kerekes lett belole ? :)) ugyanis nem tul kenyelmes kozel 500 lovacskát terelgetni ha a hatso kerekek dolgonak :) foleg hog az alap szar fos guik es felnik vannak rajta :)
  • Charly
    Srácok imádnék már a kék csapatba nyomulni valami tip?
  • pluhi
    Közben utánanéztem én is. Window/Action-nél nézelődj (képarány százalék legyen), aztán File/Automate/Batch. Ereszd rá a folderre az Action-t, és kész. 2 perc alatt megvan.
  • M@TriX
    király vagy ;)
    De sztem többeknek jó lesz ;)
    Ja, a matricázást nem érinti igaz?
  • Alexease
    Street Legal vagy Street Legal Redline? Latogass el ide, es figyeld a friss hireket:))
    SLC
  • Alexease
    5 perc es adok linket;)
  • Nyiri
    ???
    Nem tudnal segiteni?
  • Powell
    kicsit off topic:Redline Racing zenéje nekem kurvára bejön:DNektek?
  • M@TriX
    ;) No comment...
  • M@TriX
    inkább nem tömcsiznéd be a lekonvertált textúrákat? ;)
    Mert a plug-in persze régen megvan, de...
  • Nyiri
    Hela! Az elso varosban vagyok (van ilyen?) elso lettem, de nem tortenik semmi. Meddig kell versenyezni, hogy legyen valami? Mert kezd uncsi lenni,hogy 1000 dolcsiert raverek fel merfordet mindenkire :(
  • M@TriX
    igen! ki is próbáltam a biztonság kedvéért.
  • Alexease
    Az a NoCD vagy SLRCRACK.EXE mennyire biztos, mukodo verzio? Ha jo es megbizhato kiteszem az oldalra is.
  • Alexease
    Akkor itt talasz "reszletesebb" leirast a patchek felrakasarol: SLC Patch

Persze, kell hozza egy jo ISO, vagy egy teljesebb RIP, mert sok minden valtozik, es ha nem talal valamit hibazik termeszetesen.
    Ha ezutan sem jo, szerezz be egy normalis ISO-t, vagy inkabb egy SLR:R ISOT, mert az mar skkal jobb, szebb stb.