46061
.
  • ÁjjLe BoBBi
    majd ha hozzam intezed a kerdest akkor valaszolok, igy akarki valaszolhat...esetleg problj meg valamilyen emberi nyelven hozzamszolni, meg dzsungelul nem ertek.
  • ÁjjLe BoBBi
    :)) 3-asban kell indulni, mulonben kivakarja a gep az aszfaltot :DD es birom hogy talan 1-2 mp-ig """szinte""" jon velem, mikor felvaltok 4.be, majd 5.be onnantol nem latom merre jar :DDD es meg nitro nem is volt :D
  • Carlos
    Dehogynem.....
    19862,19867,19872,19873...
  • ÁjjLe BoBBi
    mire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? nem is kerdeztel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nyiri
    En nem szerelgettem. Vettwem egy 320HP-s tunning kitet 10 rugoert majd lecsereltem az uzemanyagot nitrometanlra + nagyobb felni + gumi. (hogy el is tudjak indulni a startnal) (minden maradt amugy regi) + bele egy NOS rendszer.

Igy Nos nelkul is 468HP. Mindezt kb. 14 rugobol. :)

Nos nelkul is mar pialok valami barban mire az ellenfel beer a celba :)
  • Carlos
    tucc válaszolni?????
  • ÁjjLe BoBBi
    na asszem csucson a golfom :DDD 515HP, 537Nm :DD de meg azert allitgatok, mert még csak 9.200-at mentem vele :DD
  • Carlos
    nekem is ilyesmi gondjaim vannak.
    Csak velem még az éjszakai futamokon sem akarnak versenyezni... :(
  • Nyiri
    Megint 3 honap mire jon egy fix, hogy lehessen atlepni a zold bandabol?
  • Carlos
    Másik kérdés: a test tracken nincsenek ugratok mint az előzőben???
  • Carlos
    Hol látom az autóm presztizsét???
  • Carlos
    van, csak mindig kiirja, hogy nincs senki akivel versenyezhetnék jöjjek vissza később...
  • SecMan
    van min. 1000 pízed?
  • Alexease
    Ejszka versenyezz. Ha nem tudsz: SLC
  • M@TriX
    sajna a kék klubból még nem lehet továbbjutni, nappal lehet versenyezni...
  • Carlos
    Hogy jutok előrébb a ranglistán???
  • Carlos
    mivaN?
  • M@TriX
  • M@TriX
    ha kiszede az autóból a motort akkor kevesebb a prestige...
  • Carlos
    Nos kérdés, lámer vagyok ebben a játékban nem vitás...
    Az addig okés hogy a ranglétrán úgy megyek előre, hogy preztist szerzek. De a klubbon belül nekem van a legtöbb presztizsem és mégis a 20. vagyok. Hogy jutok előrébb???
    Másik kérdés: Amikor éjszaka akarok versenyezni, mindig kiírja, hogy most nincs ellenfél, jöjjek vissza később. MINDIG ezt írja ki!!!
    Miért nem tok olyan autókkal versenyezni, amiknek kevesebb a presztizse??? Csakmert mindig elhajtanak. Másik klubból valók???
  • Alexease
    Le fogom szedni azokat a kepeket az oldalrol (Skoda, Trabi);)) Ha meg egy levelet kapok, hogy honnan lehet letolteni, hatba szurom magam;)
  • I-NoVa
    LOOOOOOOOL (ne vedd magadra, hosszú előzménye van :) )
  • buek
    :)
  • M@TriX
    Na raktam a kocsim alá egy prime felfüggesztést és Bikanagy abroncsokat ;)
    Csak az a baj nálam a Nonusszal, hogy nagyon borulékony...
  • buek
    :)akkor ez egy izom nagy bug..:) [ami elviselhető].:)
    de ha simát teszel rá és nem spoilereket akkor müködik:)
    Jah és a többi aútónál minden ok:)
  • Mr_Rob
    Ezt én még gt3-asként vettem a piacon, akkor is azt hittem, hogy nincsenek rajta az elemek, közbe meg igen:-), és GTIII kaszni.
  • buek
    gt3-mas nekem is így járt:)
    de sztem aza godn,hogy nem egy alap gt3-masra akkartad feltenni..én se hanem gt2-tesből akkartam gt3mas csinálni:)
  • Mr_Rob
    nekem meg a tesztpályára töltés közben kilépett, és eltünt az összes autóm! (Patch után).
    Továbbá nektek is hibás a GTIII-as? Mikor a tuning sárvédőket akarok felrakni, olyan, mintha rajta sem lenne, vagy mintha össze lenne törve
  • Alexease
    Veszel hozza egy AWD Diffit.
  • Charly
    hogy lehet 4 kerekest csinálni?
  • ÁjjLe BoBBi
    na megcsinaltam 4 kerekesre :))) mentem tesztpalyara :) marhol nem is mertem :)) azt 0-100km/h-ra 2.121-alatt gyorsul :DD a negyed merfold meg 9.645 :DD ja es a vege 311km/h :DD
  • FiReBoY
    Jó kis autó... : - )
  • FiReBoY
    Nana!!! Nálam bejöt!!! Jó jel!!!
  • Alexease
    Ezt csak ugy...
  • Alexease
    Baiern CoupeSport GT III 6100 N/m/s lengescsillapito
    Baiern CoupeSport GT III 112xxx N/m 6.5" - az utolso oldalon, jobboldalt felul.
  • FiReBoY
    Nem megy... Sajna... Legalább is nálam...
  • FiReBoY
    Hmmmm... Nem megy a warezcenter ahonnan le lehetne tölteni a RIP-et... Érdekes...
  • Alexease
    Valtok, kerekek, gumik. Hiaba az atomeromu, a teljesitmenyt ezek viszik at az utra.
  • ÁjjLe BoBBi
    GT3 6100 ? nem GT2 ? :) azaz emer motorsport nonus vagy mifene nem ? ja es a 6.5"-os rugok honnan vannak ? nem talaltam egyet sem :)
  • FiReBoY
    RIP-elt verzió