46061
.
  • I-NoVa
    Nem kell programozónak lenni... Ja, én az vagyok, fene :).
  • I-NoVa
    Main, offset 1c, 14 a kék 20. helyezett.
  • gabesz752
    Nincs mit, de valaki mondja már meg lsz., hogy hanyadik sorban, vagy mit kell átírni! Ja, és egyáltalán melyik fájlt????
  • Stranger
    invictusnál soha nem lehet tudni
  • Stranger
    na igen de ha beraknak a végleges verzióba mondjuk minden autóhoz még egy-két alkatrészt, akkor kezdheted előlről a pingálást...
  • gabesz752
    egy hexeditor ittITT
  • M@TriX
    mert? Mérne lennének. Az a rész sztem nem nagyon lesz bojgatva...
  • Stranger
    csak az a szívás, hogy az új peccsel lehet nem lesznek kompatibilisek mondjuk a festések
  • Stranger
    van hexa editorom nem az a gond:)
  • Stranger
    naaa hexeditoros dolgot valaki mégeccer plííz
  • M@TriX
    sztem hagyd. Majd a patch után. Így úgy sem az igazi ha átírod... Addi glehet tesztelgetni, építezni... festegetni ;)
  • Stranger
    próbáltam 295/20-as gumikkal is, azzal se volt gond csak az, ha felraktam az első spoiler pótlást (vagy mit) akkor olyan lapos volt, hogy belelógott a kocsi eleje a betonba
  • M@TriX
    ja igaz, nagyon lehet már kombinálni a dolgokat de csak a patch óta. Ideje mexoknom ;))
  • Stranger
    Matrix: Az emer intake manifoldot cseréld le baiern-re, kb +150LE:) Nekem 275/40 R19 gumik vannak alatta, de 320-nál kanyarban a tesztpályán simán megy, nem borul. Lécci mégeccer mondjátok már el hogy hexa editorral hanyadik sorban és mit kell átírni mire, hogy tovább lehessen jutni. Néztem az előző hozzászólásokat is, de nem áll össze a kép
  • Alexease
    Barmilyen Hexeditor jo hozza.
  • I-NoVa
    Használjatok MC GTLE-t superduty 750 váltóval. Igaz, 5 sebességes, de összkerékmeghajtásos, és verhetetlen :).
  • M@TriX
    "Load Game"-el
  • M@TriX
    na baz én minden finomhangolással csak 449-et tudtam kicsikarni belőle ;)
    Ja, neked nem borulékony? Pedig már bazi széles kereket tettem fel és Prime felfüggesztést de még mindig egy menőbb kanyar és már fexik..
  • Stranger
    632 LE-s lett az Emerem!
  • Carlos
  • Carlos
    Hálás vagyok... :)
  • Hyder
  • Carlos
    mármint a trükk...???
  • Carlos
    naggyából merre???
  • Alexease
    Ott van felul kiemelve, hogy a ligavaltas BUGOS!!!!! Nincs ra megoldas, mert SCRIPT HIBA!!! Ma mar teszteltem ra egy uj patchet, de nem jo.

Lent van ra egy nem hivatalos trukk, kezdj el visszaolvasni.
  • Carlos
    Mivan ott???
    NoCD???
    Azzal megy a ligaváltás???
  • Alexease
    http://slc.hsw.hu/
  • Carlos
    19939 ?????
  • Alexease
    Nagyon valoszinu hogy videokartya Driver-t es DirectX-et kell frissitened. Esetleg meg a hangkartya drivert is. Ilyen mar tobbszor volt, es ezekkel megldodott.
  • Carlos
    Tényleg nincs sok értelme ennek a mondatnak.
    Alex: Javítsd ki please a honlapodon azt a mondatot, hogy maradjon 700 alatt a kocsi preztizse. Szerintem maradjon 300 alatt... :)
    400-nál már elhajtottak... :) Amúgy énis első vagyok és dekkolok a zöldeknél...
  • Alexease
    Vazz, nem kotekedni akarok, de lehet hogy en vagyok a bena, de probaljatok mar valami ertelmes mondatot osszehozni neha, es hasznalni a vesszoket, mert tobbszor kell elolvasnom egy-ket hozzaszolast;))
  • Carlos
    Engem is idegesít ez a dekkolás a Zöld ligában...
    5let...???
  • Charly
    Lehet a probléma megoldásra win98-me kompatibilitással inditotta már valaki kikéne próbálni hátha müxszik!
  • pluhi
    Két bug ill. egy:
    A decalok még mindig fura helyeken jelennek meg. Elvileg ez javitva lett, de már többször tapasztaltam patch után is.
    A másik nem bug, csak idegesitő. Nem lehet 90 fokot forgatni rajtuk. Legalábbis nekem nem jött össze.
  • Alexease
    Csak holnap tudok majd mondani hivatalos dolgokat. Mi lesz es mikor.
    A csoport atlepest most teszteltem de nem jott ossze;(
  • Nyiri
    Alex: Nem tudnal infot megtudni, hogy mikorra varhato a javitas egy csoport atlepes problema ugyeben?
  • ÁjjLe BoBBi
    ocsémnek most raktam ossze egy laza duhent, 666loeros :DD vagyis csak volt, de megirigyeltem es butitottam 637re :DD bazz igyis hegyed merfoldon 8.779-et gyorsult a kis takony :)
  • gabesz752
    na mizu?
  • I-NoVa
    Te is arra tippelsz, hogy ott van egy dialog, ami felajánlja, hogy továbblépj, vagy maradsz? És háttérben jön elő. A sok enter miatt másra nem tudok tippelni.
  • Alexease
    Sajnos a meglepi nem jott ossze, problemas a dolog.;(((