46061
.
-
sehol senki... -
sehol senki????? -
a jó öreg doom, vagy minek a csíttye volt ez... :) -
Énis... :)
Nova, nova...régi szép idők... :) -
Gondolom akkor szépen tele van töltve pár mátrix teljesítmény+végsebességadatokkal mindenféle alkatrészre, vagy inkább minden alkatrészhez tartozik módosítóadat. Pl ugye a golfnál ha első szélvédő nincs, de van hátsó, akkor lassabb a kocsi. Bár ki tudja, lehet, hogy akkor is, ha van első? -
Csinalj a TAR.HU-n helyet magadnak. Oda tudsz egyszeruen feltolteni kepet web-en keresztul is. Onnan belinkelheted.
De a szoveget be is gepelheted, amit kiirt;) Ha esetleg generalt egy ERROR.LOG nevu file-t, akkor annak a tartalmat is.
De ha modositottal bar mit is a jatekon - beleertve a main resz editalasat - akkor nem biztos, hogy hasznalhato hiba. -
Szalacsy #20021 HELP! Kiírt egy hibaüzenetet career betöltés közben, ami eddig nem volt.. és megáll. Eddig jól müködöt
Megmutatnám de nem tom hogy kell ide képet berakni, mert nem tom hol lehet képet netre tölteni.
Van elvileg 10 MB vagy mennyi Tárhelyem a chellonál, ugye, de nem tudom hol lehet oda feltölteni?
-
egy kis gáz van. Ahogy mondtátok bejutottam a kék klubba, de nem tudok menni egy versenyt sem, mert közben mindig lefagy. Előtte nem volt ilyen. Mi lehet a gond? Nektek megy normálisan?
-
Nem tudom, pedig erdekelne.
Ha egy kicsit felszabadulnak a fiuk, csinalok Denessel (O a fizika guru;) egy "riportot", amiben megprobalok adni majd egy teljes kepet a fizikai engine-rol, es a lehetosegeirol. -
így már értem ;)
Mondjuk azt kellene tudni, hogy mennyire lett valósághűvé téve a játék, ahogy Alexease írta légellenálás, mennyire nézi az áramvonalakat. Mennyire értékeli a spoilereket, stb... -
köszi:)) -
Hát igen:) Csak éppen az megy jobban, amelyik 400 kiloval nehezebb:))) -
Minden tipusnak van egy teljesitmeny/auto/mittudomen allandoja, ami meghatarozza pl. a vegsebeseget. Nezhetjuk ugy is, hogy "legelenalas". Ami azert nem igazan stimmelne, mert itt pl. a truck-nak nagyobb lenne a legelenalasa mint a sportautonak.
Vagyis, utana erdeklodom pontosan;)) -
"Mégis teljesen másképp megy a két autó, holott lényeges súlykülönbség van közöttük."
Szóval akkor ez miért is probléma? ;) súlykülönbség=másképpen megy -
ha kell küldhetek mentést -
Meg nezem... -
Mátrix? -
alex neked sincs ötleted a problémámra? -
Ezt lattatok mar? ;)) Gondolom ki lehet talalni hogy mire lett/lenne jo? ;DD
-
Király volt a 20000-dik hozzászólás 

-
Elmondom hogyan csináltam az mc-t: volt egy fullra tuningolt haulerem, duplikáltam, kiszedtem belőle a motort, a váltót, a kerekeket, majd át tettem az mc-be. Mégis teljesen másképp megy a két autó, holott lényeges súlykülönbség van közöttük. -

-
A haulernek 550km/h körül vana vége, az mc-ből 430-nál többet nem tudok kihozni -
ÉN VOLTAM A 20.000-DIK!!!! 

-
Valto, lenkerek, kuplung, difi? Vegsebesegbe vagy gyorsulasba jobb? -
tökugyanaz -
Egyformak a felnik, gumik? A meghajtasok (elso, hatso, osszkerek)? -
na de ennyire??? -
légellenállás? -
BUG?? -
Nova lécci segíts, te vagy a nagy mc-s:) Hogy van az, hogy ugyanazzal a motorral (kb 750-800 LE) a hauler superduty lényegesen jobban megy mint a 400 kg-mal könnyebb MC?????? -
Srácok ment már tönkre valakinek a motorja verseny közbe úgy hogy nem karambolozott mert az enyém igen 98-me kompatibilitásbekapcsolásánál az xp alatt nem csinálta nálam! -
Köszi szépen mindenkinek, mostmár végre én is a kék csapatban nyomulok!!! Thank you and so happy vagy valami ilyesmi
-
Srácok ment már tönkre valakinek a motorja verseny közbe úgy hogy nem karambolozott mert az enyém igen 98-me kompatibilitásnál eddig ezt nem csinálta nálam! -
;))))
Szerintem majd ha kinnt lesz a végleges akkor majd lehet cheatet osztani akinek kell... -
idkfa, dnstuff :) -
...
- new parts for several cars
- 3D positioned sound in the garage
- cheats :)
... -
Amugy a patchel, hivatalos cheat-ek is kerultek a jatekba;) -
köszi szépen a válaszokat, mindjárt utána nézek -
Az 14h-15h-16h a pénz, FFFF04 mondjuk megteszi egy ideig. Át lehet még írni az időt, presztizst (a kocsié sokkal szétszórtabb, minden alkatrésznek van sajátja), meg pár fölösleges dolgot.