46061
.
-
Keress rá arra, hogy HEXexitor.
Én amúgy a Total Commander-t használ e célra... -
kösz -
van icq ? kuld el a szamod plz -
hat szar...vedd le az egesz motor, aztan kattints a dobozra, es felteszi az uj motort... -
ja igen én is megnéztem ede egy frame-et sem javított, szóval szépen kezeli a játék a textúrákat... -
Mindenkinek volt ilyen problémája akkoris ha program files könyvtárban volt a gém -
Engine Kits: próbálta már valaki? mit tartalmaz? hogyan kell installálni? -
nincs... -
előfordulhat hogy amiatt nemtudok kihívni embereket hogy a c:/games könyvtárba másoltam...?
lehet ennek valami értelme..? -
jatek... -
ja egyebkent nektek fut jol a gem ? akdas nelkul stb.
mert en letoltottem azt amit Alex betomcsizett es fel is raktam, meg a grafikot is lebutitottam mint a szart, megis akadt a gem.
aztan leszedtem azt amit Alex betomoritett es visszaraktam a regit.
aztan beleptem a gembe, beallitottam a full grafikot, azaz minden maxon, es lass csodat MEG SEM AKAD A JTEK!!!!!!! :DD -
Eppen kerdezni szerettem volna hogy az MC-t hogyan lehet rabirni hogymenjen is? Vettem tegnap este egyet...
Jo draga volt, fel motor meg igyse volt meg. A legtutibb legjobb cuccokat vettem meg bele.
jelenleg 849 loeros.
1.kerdes: Hogan lehet az uton tartani gyorsulasnal? mert a segget tolja ahogy kell
2.kerdes: Miert nem gyorsul? azert 849 pacinak ropiteni kene azt a lecsupaszitott autot!!
HELP PLZ -
1.: Pontosan nem lehet tudni, nálad miért nem állnak ki, feltehetően Bug. - mennyi a kocsi prestige-e?
2.: Nem lehet klubot váltani, Bug. - Hexeditorral át lehet szerkeszteni a helyezésed, a Save/Carrer/neved/MAIN file-ban az 1C hex érdekes. 14=kék csapat 20. helye... -
1.: A Baiern alá szerelj GTIII.-as futóművet, 7,5"-os GTIII.-as rugókat, rakj rá 295/20-as gumikat, nekem így a legkevsébé borulós.
2.: Gyorsulásnál az, hogy összkerekes, nem feltétlen előny. Gondolj arra, hogy a Impreza WRC vagy a Lancer EVO VIII. gyorsulása nem jobb, mint egy Viper GTS-é, vagy egy F355-é... -
a street legal racinghez leszedtem a patchet...!
mitől van az hogy nemtok egy embert kihívni versenyre pedig lecsupaszítottam az autót teljesen még az ajtók sincsenek meg...!
meg még annyi hogy clubbot hol lehet váltani?
előre is köszönöm a válaszokat..!csaó -
Duhenbe érdemes ishima blokkot rakni??? -
Sziasztok!
a street legal racinghez leszedtem a patchet...!
mitől van az hogy nemtok egy embert kihívni versenyre pedig lecsupaszítottam az autót teljesen még az ajtók sincsenek meg...!
meg még annyi hogy clubbot hol lehet váltani?
előre is köszönöm a válaszokat..!csaó -
jó kérdésre jó a válasz ;) -
Hogylehet megépíteni a legjobb autót és hogylehet kihozni a maxot belőle? -
Rájöttem, hogy miért fagy le a kék klubban. Ha a shimuizé jön ellenem, akkor kivétel nélkül mindig lefagy, más kocsinál nem. Most sajna úgy elverte a lecsupaszított golfomat egy focer, hogy csak kamilláztam.
-
Hány lovas és milyen felfüggesztés van alatta?
Nekem a Coupesport 2.5-ös kaszniba GTIII.-as felfüggesztés, rugók és lengéscsillapítók vannak, plusz 295/20-as gumik. Ez megbírkózik a 671 lóerős motorral :) -
Na mentem egy kört a #20049-es szé járgányommal. lehet nem kellett volna ;) Úgy táncolt a hátulja, hogy egy Einwagen lenyomott ;) Úgy tűnik még finomítanom kell rajta. Mondjuk nem lesz nehéz mert kezdhetem előlről az építést ;)

-
még szép, ez egy betapatch. Ennek lesz egy végleges verziója amiben minden report bugot ki is javítanak még... -
Köszi az Infót!! -
Van egy jó hirem Igen, lesz egy kov. patch ami a csapatváltást is kijavitja.
Udv,
Invictus
-
#20044: "Eddig csak egy (1) Beta patch jott ki hozza (2.1.4). Amlyen mas patchet is talasz, esetleg itt: SLC, az a Street Legal-hoz jott ki." -
Na. Ismét építgettem 2 kis gyöngyszemet magamnak: Véletlenül bukkantam a kabrióra. Nem is láttam többet ;)
Előtte:

Utána:

És egy dögös MC:
Előtte:

Utána:
-
Semmi koze a "motortonkremenesnek" az oprendszerhez, vagy kompatibilitasnak.
Utkozes nelkul is tonkre lehet tenni a motort, egyszeruen le lehet egetni;) -
Aki első a kékeknél és menne pirosnak, az ugyanúgy írja át a 27-et 28-ra, mint ahogy a 13-14-re...Semmi ördöngőség...
Csak szóltam, hátha valaki nem tudta volna. Ha már volt, akkor sorry!!! -
Eddig csak egy (1) Beta patch jott ki hozza (2.1.4). Amlyen mas patchet is talasz, esetleg itt: SLC, az a Street Legal-hoz jott ki. -
Legjobb patch a legújabb és eddig egyetlen.
Nekem 98SE, 2Ghz Ceruza, 256DDr, Ti4200, Dx9 800x600x32
megy jól...mongyuk az 1024-et nem próbáltam és a forgalmat kikapcsoltam, mert idegesített, hogy szembejött a nagyi volvoja és szétreccsentem rajta... :) -
Optimalis gepigeny: Minnel nagyobb, annal jobb. Szo szerint. Pl. 2000+, 512DDR, Gf4Ti4200 kb. felere kell butitani mindent, es elfogadhatoan megy. De fele ekkora gepen is hasznalhato, csak be kell allitgatni. De akkor nem egy NFS Undershit grafikat kell elvarni.
Oprendszert csak egyet probaltam, XP, es jol megy. De elvileg w98 kompatibilitassal jobban;))) -
Srácok ment már tönkre valakinek a motorja verseny közbe úgy hogy nem karambolozott mert az enyém igen 98-me kompatibilitásbekapcsolásánál az xp alatt nem csinálta nálam! -
Valóban nem vezettem még kipolákot, de talán érthető, hogy ilyesmire nem is szivesen vetemednék - tudnillik 197cm-es testmagasságom és 110kg-os testúlyomból sejthető, hogy enyhe problémáim lennének már a beszállással is... 
Amúgy nem igazán értem, hogy miért lenne egy autó borulékonyabb szélesebb gumikkal? A visligumik pedig azért nem nyerőek ehez a kocsihoz, mert a 670 ló átadásához azok karcsúak
-
Skacok, valaki talált megoldást a borulékonyság hatásos csökkentésére?
Igencsak dühítő, mikor egy legjobban leültettett autó (Duhen, 670Le, Sumitsubu WRC futóművek, Baiern GTIII. 6,5"-ös rugók és a legerősebb Baiern GTIII.-as lengéscsillapítók, 295/20-as gumik) már 40-es tempónál egy erősebb kormánymozdulatra kétkerékre áll, 100-as tempónál ugyanehez már egy apróbb kormánymozdulat is megteszi...
Enyhén idegesítő... -
olyanról én nem tudok, de megjelent egy decalspack a kocsik neveivel -
miért? mi a para a klubváltással? -
jahhhh...Catalog_Audio_pure.dds :)
talán a végleges patchben lesznek "hifi"-k is?
nos,
talán bug...
a képen látszik, hogy az autóm motorja nem látszik.:)
ha esetleg elhangzott volna sorry :) -
Addig örülsz, amíg nem akarsz ligát/klubbot váltani.
Ekkor ugyanis bitvadászat kezdődik a main file-ban... :)
Amúgy sütemény, már a Pirosaknál vagyok, viszont az első futamon a 17. porrá alázta a szekeremet... :(
-
Tegnap ugrottam neki először a peccselt változatnak és azt kell hogy mondjam, LE VAGYOK NYŰGÖZVE.
Nincs többé desktopra vágás, a játék gyors, nehezebb is, és... van NOS :-)) Addig nyomogattam veszedtül a NOS gombját, míg egy kanyarban elszálltam mint a győzelmi zászló. 
Minden elismerésem az Invictusos csákóké.