46061
.
-
samurai #20131 jupeeee :) -
koszi! ez segitet, ugyanis nekem teljesen mashogy jelenitette meg mint ami lentebb van belinkelve! viszont elkezdtem szamolni, eljutotam a 29.-hez(boven a 2. sor vegen volt), es ott nekem 13 volt. gondoltam ez az. aztan tenyleg ez volt az :D -
Bobbi! A 29. kétkarakteres dolgot írd át! Ennél egyszerűbben nem lehet elmondani. -
samurai #20127 save/carrer/nevedd/MAIN ezt nyisdd meg, és a legfelso sór legvége ha a zoldeknel elso vagy akkor 13, és 14re kel irni hogy a keknel az utolso legyel. -
eddig wincommanderrel nyitottam meg, most letoltottem azt a hexa izét, de nekem nem olyan mint a belinkelt képen!! kevesebb oszlop van -
nana varj mar :D szal megnyitom. igen idaig megvan. de mit irjak at ? hol ? :D -
Redfox #20124 Thanks. -
samurai #20123 figy ami mogot nincs masik szam az maga a kocsi aztke sokszorositani PlayerCar0 ez az alap a szam hogy a garazsodban hol all 0 1 2 3 értedd ezért kel visszamasolni cask nagyobb szammal és maris tobblesz belole 0.1 0.2 azok csak a festest tartalmazzak de semmi fontosatt -
Redfox #20120 Ezt hogy is kéne? Nekem ilyen fájlok vannak: PlayerCar0; PlayerCar0.1; PlayerCar0.2;.....PlayerCar0.11
Ezekkel mit is kell csinálni? -
samurai #20119 képet ugylehet ha regelve vagy aztpedig a forum főoldalan lehett.
mstummer:
kerek fek rugo lengescsill.... felfug..
szenvedni kel mert azokat a legnehezebb elszedni :) -
először rugókat (ezek bugosak, valamikor a monitoron 2-3 cm-el is arrébb kell keresni a nevét) asztán azokat a rudakat (nemtommikazok) és a futómű. -
samurai #20117 vagypedig fogsz 1 kocsit megcsinalodd amiert sokat adnak
aztan kilepsz PlayerCar0 és visszamasolodd sokszor csak atnevezedd 1,2,4....10,11
és aztan eladodd oket :) -
gondolom meg kell nyitni a main filet (save/carrer) és start vagy patch vagy hack vagy money gombra kattintani.
Szerintem ennyi lehet. -
milyen csít progi? -
samurai #20111 kicsit nagylett :D bocsi érte -
samurai #20109 A legfelso sorban a legutolsott.
-
Hexeditorban megnyitod a main file-t.
az 1C-nél a 13-at 14-re. Kékből pirosba pedig ugyanitt 27-ről 28-ra. -
na szal akkor hogyan jutok at zoldbol ? mit kell atirnom ? hol ? -
Matrix ment mél! :P -
Milyen szekér kell a piros liga győzelméhez???
Ott már kell tunningolni is? Csakmert majdnem mindenből a legdrágábbat vettem és a 17. lenyomta a verdámat. (nemtom mi a neve, de az a régi külselyű) -
:) -
Nem vagy hülye, Igazad van! -
Van egy olyan érzésem(félelmem) hogy azért dobták ki a béta patchet, mert uyge már túlságosan húzódott és a népet le kell kötni valamivel, és azért adták ki, mert a végleges még pár hétig nem lesz elérhető. :( (nyugodtan mondjátok meg ha hülye vagyok:)) -
Pedig vannak. Csatangolj reggelente a városban és kukkants a térképre... :) -
Nemértem...!
Edyáltalán ti melyik játékróól beszéltek...?
mert én nemláttam lófráló autókat akiket ki lehet hívni...! -
Nemnem. Én is bitbuzergával tuttam átmenni a kékbe és ottis jani voltam és most a pirosban vagyok. Bittúrkálással itt is... :)
Ott viszont a 17. úgy otthagyott, hogy csak a gumifüstöt láttam... :( -
küldd el plz mailbe! en is elkuldom az enyemet! nezd meg hogy nekem mi van benne -
ááá :) az úgy nem jó :D tegyél fel icq-t :D
kuld el plz azt a mentest amiben az MC-d van! kivancsi vagyok neked hogyan megy, mert nekem meg igy 4 kerekesen is csak 10.5-ot megy nitro nelkul lebontott karosszeriaval :( pedig (szerintem) midnen fullos cucc benne van! ja es nemtom miert de csak 6500-at fordul!! es az megintcsk szar :\ -
Nyiri #20093 Szerintem azert, mert csak hekkeles utan tudtal a kekbe bejutni. Vard meg az uj patchet :( -
Mit ír ki???
Hogy húzz a csába és gyere vissza később??? -
sziasztok van egy "kis" gondom! Mióta beléptem a kék csapatba nem menti el a változásokat!!!!!!!! Hiába veszek egy új autót, a load game után a régit találom ott! -
Tudni kell hova kell kattintani :) -
Nekem ez akkor volt, ha a prestige 100 alá csökkent. Bróbálj meg többször ki-bemenni a garázsból a streetre. A garázs körül meglepő módon kevés zöldautó lófrál és nagyrészük nem akar versenyezni. Kicsit autózz odébb, ne a piros vagy kék garézs felé, pont az ellenkező irányba, ott lesz jó pár zöld, és olyan is, aki hajlandó nyomulni. nekem ez bejött -
Érdemes feltenni... -
ja pontosan ;) A rugókat elég nehéz lekapni. ICQm az nincs, de mailem az van ;)
[mail][email protected][/mail] -
Patchet nem próbáltam. Sebesség javult sokat? -
nektek nem okoz gondot a rugok levetele ? en kattintgatok ott vagy 10 percet mire lejon...h egyaltalan lejon -
valaki biztos tudja mi a megoldása hogy kitudjak hívni embereket.. ha nagyon sok elbernek volt ilyen roblémája... vagy egyszerűen megoldódott...? -
újratelepítettem... feltettem a SL_Redline_Beta_patch1_V2_1_4.exe patchet. meg anocdt.. de ugyanugy nemlehet kihívni embereket... :o( -
De ha mindenkinek volt akkor miértnem tudja senki a probléma megoldását...? :o(