46061
.
  • Stranger
    asszem tudom miért fagy ha a kék csapatban vagy. a rajtnál van egy csaj aki indítja a versenyt, namost én úgy vettem észre ha a kocsid mögött van akkor nem fogy fagyni, ha viszont a kocsid előtt áll, akkor lefagy. valaki nézze már meg rajtam kívül is, akinek fagyni szokoott.
  • Alexease
    Eletkepek;))

• Stranger
    Na azért
  • Alexease
  • Stranger
    ilyen kicsi???
  • Alexease
  • Stranger
    Nézd meg a főoldalon a felhasználói infóknál
  • Fefe23
    jaja, ez meg volt nekem Supernintendora is, abban az időben még izgalmasnak is tünt :)
  • Stranger
    fel kell tölteni egyet, max 4K méretű lehet
  • samurai
    te ilyen kepet hogylehet a nevedd hejere berakni ?
  • samurai
    Ott a pont :)
  • Stranger
    OnEscapee
  • Stranger
    Asszem a z OnEscapee volt az Invictus első játéka.
  • SecMan
    Használt piac feelingjét nagyon eltalálták a patchel, előtte a két bolt között nem nagy különbség volt. Most viszont: Emer Nonus GT 14ezerért, háá, ez jó gondoltam, megvettem, gyakorlatilag csak 2(nem 4:)) suspension és 3db karosszéria elem volt rajta :)))
  • Fefe23
    Ez csak egy 5let, de pl. azt is el tudom képzelni, hogy az új autókereskedést megcsinálni olyanra, hogy katalógusból lehessen venni autót, amilyet én akarok, a használtpiacon meg mindig ami éppen van, mint eddig.
  • Fefe23
    Inkább azt mondja meg valaki, hogy hol lehet CRX, Golf, Skyline, kivételével autót venni, mert mióta a kékeknél vagyok, nincs sem a boltban, sem a hasznélttelepen ezeken kívül más :(
  • Fefe23
    Valami lehet egyébként ezzel az átírással, merthogy megvertem a 7.et a kék klubból aztán kiléptem, utána visszatöltöttem a játékot és a kocsik megvoltak amit a mentés elött vettem, de megint a 20. voltam a kék klubb ranglistáján.
  • Alexease
    Turelem rozsat terem;)
  • Alexease
    Ha valaki megmondja, mi az a OnEscapee, kap egy jo pontot;)
  • Fefe23
    ki korán kel aranyat lel, reggel pontban 7:00-kor nyitáskor van ott 20-ból 1x :-P
  • Fefe23
    Mátrix ezt figyuzd!!! :-)

Már nekem is van
  • samurai
    akkor valamit elszurtal mert az kerlekszépen nekem 630hp :)

• Alexease
    Azert ha a Redline-hoz befejezik ezt a patchet, es utana elkeszul a teljes engine, azert igen csak ott lesz a fizkai/szimulacios engine a toppon (es a grafikai sem rossz azert), az biztos. Foleg, hogy ilyen megoldasokat meg senki nem csinalt, es nem is fog.
    Ha megtalalna oket ezutan egy "normalis" kiado, akkor az brutal lenne. De itt ez a lenyeg.;) Mig az AV-nek hegesztenek, folyamatosan keszulhet az engine, es elesben tesztelodik;DDD
  • Alexease
    Sot, a lengkerek is;)))
  • M@TriX
    amikorma roncsból építkeztem én is rájöttem, csak amikor leszeded a stockot akkor vele lejön a con rods. Érdekes.
  • Alexease
    MaTriX
    Megneztem az Emer GT2-es motoron a GT2-es stock cranshaft-ot, es nem az a hibas. Emer Nonus 136er connection rods kell hozza. A masikkal (146er) meg infoja sincs. Igy 431Nm es 535HP;)
    Azert a listara felkerul.
  • [NST]Cifu
    Ne is mond...

Elképzelem milyen lehetne, ha multiba, online lehetne versenyezni egymás ellen, kis háziversenyeket nyomnánk egymás ellen... Oááááááá, de kegyetlen az élet
  • Alexease
    Program futasbeni valtozast elvileg nem, de mivel folyamatosan tolti a palyat, a varosi autozasnal valamelyest segit. Persze, csak a gyorsulasnal semmi eredmenye.
    Ha jól tudom bebizonyosodott, hogy a textúrák lecserélése semmilyen változást nem hozott.
  • SecMan
    Matrix, Alex, valaki: nem tudnátok szólni Invictuséknak hogy ha kijavították a klublépést akadályozó bugot akkor adjanak ki egy béta2 patchet? Jó lenne :)
  • Stranger
    Szerintem ezt az egész béta peccset éppen ezért adták ki, miután kiderült hogy az activision teszterei egy fabatkát sem érnek. Teszteljük mi, úgyis nálunk derül ki a hiba, nem akarnak az 1. rész hibájába esni.
  • Alexease
    Ilyen egy bug. En vagy 3x vegig mentem a varoson, elvileg minden utcan, 30-al, es semi nem volt. Elszivtam vagy egy doboz cigit kozben;)))
    Valszeg elneztem.

Akkor gondolhatjatok, milyen lehet, amikor a 165. alkatresz linkelodik a 235-hez, es nem csak fizikalisan (3D latvany), hanem funkcioban is (teljesitmeny-, menettulajdonsag valtozas).

Egy kicsit bonyi a dolog, de ha egyszer jo lesz, akkor nagyon jo lesz;)))) Es nincs kesz meg az engine sem teljesen! Rengeteg feature kerul(hetne) bele meg. De hat ez sajnos budget jatek (AV), vagyis korlatozottak a lehetosegek (foleg az ido).
  • Stranger
    Nekem nappal megy rendesen, este nekem is szaggatott (Xp2000+ 512 DDR, MX 440). Miután felraktam Alex textúráit, sokkal jobban megy éjszaka, majdnem úgy mint nappal.
  • Fefe23
    Azért nem irigylem az Invictus embereit, örömmel adnak nekünk egy javítást, erre mi visszaküldünk nekik még ezer bugot, hogy javítsák ki, bár ez még mindig jobb mintha olyanok tesztelnék akiknek tök mind1, mert azok úgyis azt mondják a felére, hogy azoknak jó lessz így is. Mindamellett le a kalappal a fiuk elött
    Nekem soha nem fagyott még ki, se a patch előtt,se utána, pedig nyüstölöm rendesen. Ami nagyon gáz az az éjjeli drasztikus frame esés, egyébként megy rendesen.
  • Fefe23
    Na megyek tesztelek még kicsit, inkább most derüljön ki ha valamelyik utca bugos, mint a végleges Pecs után :)
    Lehet végigautókázom az összes utcát ;)
  • Fefe23
    Ez egy jó kérdés, mert a zöldeknél voltam akkor is mentek mások kocsiban, meg most is néztem, hogy kocsi a tét, de ha én megyek akkor nincs autó tét csak pénz.
  • Stranger
    Télleg mások kocsiját mikor lehet elnyerni? A Piros klubban?
  • Stranger
    Nekem is ugyanaz a gondom mint Fefének. Csak nekem főleg a shimunál fagy ki. De fagyott már ki baiernnél, emernél, duhennél is. Viszont ha emerrel indulok vagy focerral, akkor mindig lefagy
  • Fefe23
    Na ez egy szép magyar mondat volt :)