46061
.
  • PengeHUN
    Valaki segítsen máár honnan tudom hogy melyik felnire meik kerék a jó....?

• mafiahq
    A 8 hengeres kocsikba mit kell tenni nitro helyett? vagy maga a nitro "vezérlés" benne van, de a palackokat nem engedi belerakni ! PLEASE HELP!
  • PengeHUN
    Valaki segítsen honnan tudom hogy melyik felnire meik kerék a jó....?
  • M@TriX
    50e-ért már minden autót megkapsz használtan...
  • M@TriX
    erről már írtunk nem sokkal lejebb oldallal előbb ;)
  • PengeHUN
    Meg még lenn eegy kérdésem... veszek egy felnit valami jó nagyot... de honnan tudjam hogy meik gumi jó rá?
    végigkellett vennem mindeggyiket hogy megnézzem meik jó...?
  • PengeHUN
    Hi!
    Ha használt autót veszek 50.000$-ért akkor melyik autót ajánljátok a street legal racing:redlineba...?
    használt autó!
  • M@TriX
    összerakni lehetne, csak rosszul áll rajta a "ruha", de azt majd kijavítják.
  • Stranger
    Ja baiern: a +4LE az az emer GT2 fuel-rail:)
  • Stranger
    amúgy szerintem az egyik legtutibb kocsi a baiern, semmi pénzért fel nem borul, jól megy, irányítható is, úgyhogy egyik kedvenc:) Csak szerezni kéne egy GTIII-ast, de még cssak nem is volt sehol
  • Stranger
    :)) shimu turbó, shimu beömlő, meg asszem shimu hengerfej, de az nem biztos:)
  • NME
    azért elárulod hogy hol van még az a pár paci a Duhennél? :)
  • NME
    hopp igazatok van, valószínűleg csak álmodtam a Baiern adatait... :)) Szóval a Baiern csak 713HP/527Nm... :) bocsika... :)

a config:
    Baiern 3.6 block
    Baiern 3.6 stock crankshaft
    Baiern 3.6 stock connecting rods
    Baiern 3.6 HC pistons
    Emer GT2 Cylinder head
    Emer GT2 exhaust camshaft (-10)
    Emer GT2 intake camshaft (+13)
    Emer GT2 cylinder head cover
    Baiern 2.5 stock intake manifold
    Emer stock fuel rail (13.50)
    NOS (max)
    Baiern 3.6 flywheel

a többiből mindig a stock kell... de ez így is csak 713... :)) hol az a 4 HP??? :)
  • Redfox
    Ez tényleg így van, legalábbis szerintem.;)
  • bfg900
    Bár ha belegondolok ez nem akkora baj, mert így legalább tudok egyenesen menni a kocsival. 400 lóerő felett már kihívás :) Tuningolt MG vel 100 métert nem tudok menni 2 kicsúszás nélkül.
  • bfg900
    Jaigen, vannak oylan kocsik, amikre se turbó se SC nem megy fel. Azt nem lehet tovább erősíteni, vagy csak én nem vettem észre valamit? Leginkább az egysoros 6hengeres motorokhoz nem találtam semmi tuningot.
  • bfg900
    Superduty-hoz természetesen mindenből a legkeményebb. Nem olyan bonyolult, végignézed a katalógust és mindenből a legerősebb kell, gumi is minél szélesebb, annál jobb. Nagyon borulos kocsi alap felfüggesztéssel, de meg lehet csinálni jóra, viszont akkor úgy kanyarodik mint egy döglött viziló :)
  • Redfox
    Thanks, várom és majd szólok, ha fennt lesz.
  • Stranger
    Az enyém "csak" 717 LE Ha elárulod, akkor én is elmondom hogy lehet a Duhenem 794LE/716Nm
  • Stranger
    Jaja NME , hogy lett az a Baiern 843LE???
  • gabesz752
    Hi all. Redfox küldtem pár képet!
  • Carlos
    Emberek, milyen felfüggesztést rugókat etc-t ajánltok a SuperDuty alá, hogy ne rázza a seggét???
  • OGabor
    és a Duhennel :)) Nekem csak 450 jön össze :))
  • Carlos
    Gyönyörű!!!
    Engem a szekerek allja érdekel, mert a Duhen borul, a Superduty-t meg nem tom irányítani!!!
    Segítsetek légyszi!!!
  • Carlos
    A superduty Extra 750-nél hogy lehet megoldani, hogy ne riszállja annyira a seggét???
  • NME
    De a legjobb:

Duhen 741HP, 685Nm
  • NME
    Na én is csináltam pár képet...

Superduty 904HP, 950Nm

Baiern 843HP, 825Nm
  • OGabor
    ok rájöttem, én vagyok a dinka... a detonátorban bekapcs text élesítés, mipmap - legjobb képminőség, teljesítmény kieegyenlített így már egész jó! :))
  • OGabor
    maxon van minden beállítás de még a nagy texutúrák is kivehetetlenül rondák... 1xüen rossz ránézni :( Gef4Ti4400 am van! Nem tudom mi lehet a baj...
  • Carlos
    Ez már nekem is volt, de még nem jöttem rá. Egy másik autónál ki kellett cserélni a chamshaft-ot normálra és akkor okés volt. Próbáld ki.
  • SecMan
    Legújabb driver volt fönn akkor is. Most is az van, bár ezzel még nem próbáltam(ma lett felrakva..), de kétlem hogy megjavult volna. Na, majd ha kijön a végleges patch akkor kipróbálom megint, mert most addig nyomtam amíg a zöldeknél első nem lettem, de utána egyből uninstall...
  • bfg900
    Nekem radeon 7500am van, és élesek a textek. Nemtom mi baj lehet nálad. Új driver stb, ha még nem kezdted el..
  • SecMan
    Ömm, most nemazért de nekem R8500-öm van, és hiába van minden maxon a képek nem lesznek olyan élesek mint a többiek által beillesztett képeken. Nem azt mondtam hogy kivehetetlen de fakó...

ha akarod küldök egy képet(mert több nincs és a játék nincs felrakva:)) és meglátod.
  • bfg900
    Próbáltad már a textúra minőséget állítani optionsban? :)
  • CaviaR
    uhh bocs televagyok hibával.
    ...Force Feedback...
    ...elkezd húzni jobbra, egyre erősebben...
    A többit ki lehet filózni.
  • OGabor
    Sziasztok! Láttam pár képet a kocsitorkról... Nektek hogy lesznek ilyen szépek a textúrák??? Nekem teljesen elmosott borzadály az egész...
  • CaviaR
    Az vajon bug, h Thrustmaster Force Feddback kormánnyal megyek kb 10 métert, és elkezd húzni jobbra. És egyre erősebben, azán alig engedi fel. Lehúztam a force-ot, de semmi erő nem maradt benne, így nem olyan kiri... Minden kocsinál ilyesmit csinál.

A kormány jó, más játékban nem csinál ilyet.
    Ötlet?
  • Redfox
    Jóccakát all.
  • Alexease
    Koszi, mar javitas alatt van.
  • gabesz752
    Lehet találtam egy bugot! Ha a baiern-re veszek egy body kitet, akkor front left quartpanel, front right quartpanel, rear left quartpanel, rear right quartpanel nem jól van felrakva. Elvan csúszva kb 1 cm-el! Képenm van róla ha kéri valaki(alex...) elküldöm!