46061
.
  • Alexease
    Binaris file-t nem erdemes notepad-del szerkeszteni:( Uj install:(
  • Alexease
    Csinaltam egy gyors videot;) Ennel mar sikerult beloni a felfuggesztest, nem egyszeru megboritani;D
    SLR Drift ;-) AVI, DivX 5.13, 15MByte
  • Alexease
    Kicsit jobban tapadnak a gumik mint kellene. De nem veszes. A gumik oldaltartasa egy kicsit nagy. Javitva lesz/van.
    De az eletben is megfekszik egy auto, de sok mindentol fugg.
    Utcara erdemes keskenyebb (225 vagy kissebb) gimit rakni, es jol beloni a felfuggesztest. Alacsony es kemeny lenne a jo, de kiserletezni kell a rugokkal es a lengcsillapitokkal. A felfuggeszto karokat is lehet cserelgetni.
  • ViolaBoy
    a prestigemet és a pénzemet át lehet írni valahogy?a játék csak az autót menti el a prestiget meg a pénzt nem.
  • direwolf
    Alexease!

A felborulásos problémára tudsz valami okosat?
    még mindig nem igazán értem mitől borulnak a kocsik sík aszfalton
  • mentos-boy
    Halihó!

Fiúkák szeretnék nektek gratulálni!
    Mióta utoljára itt jártam (2003. szept. 08.) kerek 30 oldalt írtatok tele!

Remélem megbocsátotok nekem de nemolvastam el! :)
    Viszont a képek alapján(amelyek mind lenyűgözőek) az merült fel bennem, hogy újra el kell kezdenem eme remek játékkal játszani!

További jó szórakozást és játékot mindenkinek!
    Szevasztok!
  • Redfox
    Az uccsó nem müxik.:(
  • Redfox
    Ha felteszem úgy is átrakom jpg-be.
  • ÁjjLe BoBBi
    miert bmp-ben?
  • Redfox
    Feltegyem őket az oldalra?
  • Redfox
    Oké. Bocsesz, azért, mert már küldtem egy válasz mailt.:)
  • ÁjjLe BoBBi
    lol nem is erre akartam irni :D mind1 ! olvass vissza :D
  • ÁjjLe BoBBi
    olvass vissza!
  • Alexease
    Ha a MAIN at van irva, akkor nem lehet mit tenni, mert hibazni fog a jatek!!
  • Gyiik
    szoval megeccer pontosabban...hasonlo jellegu a gondom, mint violaboynak. A main at van irva, hogy esetleg a kek csapatban is versenyezhessek kemenyebb penzekert. Namost, az elso betoltesnel van egy lecsupaszitott haulerem, amin lecserelem a fekeket, kerekeket, satobbi. Kimegyek ejjel az utcara versenyezni (elvileg ilyenkor automatikusan ment), csunyan osszekurom a kocsit egy lampaoszlopon, nyomok alt+f4-et, ujrainditom a jatekot, betoltom azt a careert, amit elotte (amibe elvileg mar belementette a jatek a valtoztatasokat, lecserelt kerekeket, meg ilyenek), es a hauler ugyanolyan allapotban all a garazsban, ahogy a legelejen, tehat a regi fekek, meg kerekeke vannak rajta...vagyis nem menti el a jatekot
  • Gyiik
    nem varom el, csupan annyit irtam at, ami a zold csapatbol a kek csapatba valo atkeruleshez kellett. Azt, amit a tobbiek mondtak...ugy gondolom, mindenki masnak mukodik, mert senki nem panaszkodott meg erre, azert kerdeztem...a hexeditor csinalt amugy egy main.BAK file-t, de nem hinnem, hogy azt toltene be. A lenyeg, hogy nem menti el a jatekot
  • Redfox
    Most már tényleg kezd idegesítő lenni, hogy minden ötödik hozzászólásban megkérdezi valaki.:)
  • CaviaR
  • ViolaBoy
    ilyen nincs....
    volt 1700 pénzem 130 prestigem kimentem versenyezni (ugye ilyenkor automatikusan ment)és összetörtem. alt+f4 program ujra indit. load career az auto ugyan olyan volt mint amielőtt kimentem de a prestige 90 és van kemény 200 pénz.
    Esküszöm kibelezem ha valaki mégegyszer beírja, hogy nem tud klubot váltani!
  • SecMan
    Várd meg a végleges patchet.
  • ViolaBoy
    ja már értem. köszi a segítséget
  • Alexease
    Ha valakinek volt hasonlo problemaja, es le tudja irni lepesrol-lepesre normalisan, hogy elo tudjam hozni, akkor THX.
  • Alexease
    Bocsi, de ezt egyszeruen nem tudom elohozni.
    Eleve, ha kimegyek az utcara vagy a tesztpalyara, a jatek automatan ment. Vagyis ha kint osszetorom az autot:
    1. ha visszalepek a garazsba, elmenti a torott alapotott. Vagyis mar csak azt lehet visszatolteni.
    2. ha kilepek ALT-F4-el, akkor nem ment, de ha visszatoltom a Career-t, akkor a garazs alapotat fogja tolteni, az azetottit nem.
  • ViolaBoy
    úgy mentek,hogy rámegyek a load car -ra a menübe és akkor írja ki ,hogy automatikusan elmenti a careert. nyomok egy okot és kilépek a load car-ból. utána meg folytatom a játékot
  • basic 69
    ohhh, bocs. köszi.
  • Alexease
    Ki lepsz a jatekbol, kimesz a teszt palyara es/vagy a varosba? Mert csak igy lehet elmenteni a Career-t.
  • ViolaBoy
    szóval amikor van 4000 em és 140 prestigem akkor mentek eggyet
  • Alexease
    Ezt hogy mented el: "...van 4000 pénzem és 140 prestigem ezt is elmentem ..." ?
  • ViolaBoy
    nem.az automata elmentés(a carrer)
  • Alexease
    Az "elmenteseknel" A SAVE CAR-ra gondolsz?
    Annal csak az auto szamit. Ott a penz es a presztizs nem erdekes.
  • ViolaBoy
    tehát olyan mint ha csak az autót írná felül
  • ViolaBoy
    nem, létrehozok egy careert játszok vele elmetnem 1500 pénzel és 110 prestig-el .Utána tovább játszok van 4000 pénzem és 140 prestigem ezt is elmentem és mondjuk ha összetöröm a kocsit és beakarom tölteni az utóbbit akkor lesz 1500 pénz és 110 prestige de az autó meg megmarad.
  • Alexease
    Ez most kinek vagy miert?!
  • Alexease
    Az Auto Mentesnel, az teljesen normalis.
  • Stranger
    megnyomod a pontot vagy a vesszőt, akkor más számra ugrik
  • Alexease
    Kicsit ertetlen vagyok, bocsi;)
    Vagyis letrehozol egy uj Career-t. Jatszol vele, tobbszor ki-be lepsz, vagyis a jatek automatan ment. Minden mukodik.
    Utana ismet letre hozol egy uj Career-t, de ugyanazon a neven?
  • ViolaBoy
    odáig még nem jutottam el a mentések miatt , mert ahogy betöltöm utolsó vagyok ,kevés pénzel meg prestige-el
  • ViolaBoy
    amikor automatikusan menti a careert.ha meg az autót mentem el akkor kapok egy halom pénzt és szinte minden le van tiltva.csak az utcára tudok kimenni és ott sincs senki.
  • ViolaBoy
    felül írom az előzőt