46061
.
-
Valamit valamiert;)) Egy Lamborginivel sem nagyon lehetne parkolni a belvarosba.;)) -
Nekem egy Baiern van a legkeményebb, legalacsonyabb futóművel ami hozzá való. Nem is lehet felborítani, viszont olyan alacsonyan van az alja, hogy az útpatkára sem tudok felmenni vele. -
Fent vannak az oldalon (SLC) a videok (utolagos engedelmetekkel;) THX -
És azt hogy csináltad? milyen futóművel milyen kocsira? -
ezek a színes gumik nagyon rondák már nem azé:)
a borulást hogy lehet kiküszöbölni? mert ugyi telót nem nagyon lehet cserélni:/
bodesz2 sztem nem olyan jó az az ishima. kerék se passzol hozzá, meg a matricák se nagyon kellenének rá:) -
Regelj az ultrawebre, asszem ott nincs méretkorlátozás. -
Akkor nem ertem mi lehet nalad a gond. Senki nem jelzett meg ilyet, es en sem tudtam elocsalni. Talan a Save Carnal van valami felre ertes, kavaras. -
1. Nappali versenynél, mikor beérsz a célba, a kocsi helyzete "megfagy". Ha egy kicsit oldalra van dőlve, ha éppen a levegőbe repült, amig nem indítasz, úgy marad. Ma nekem volt egy olyan célba érkezésem, hogy keresztben álltam orral lefele az útnak kb 3 méter magasan. Nem indítottam, hanem Escape és visszamentem a garázsba sérülés nélkül.
2. Éjszakai versenynél, ha meggondolod magad és mégsem akarsz versenyezni, majd elhajtasz a helyszínről, a képernyőn marad a Participiate és Watch Racing feliratok.
3. Néha teljesen eltűnnek nappal az ellenfél autók, mikor cirkálok. A térképen rajta vannak, és mikor közel megyek, kiírja a nevüket, presztizsüket, stb. Dudaszóra ki is hivhatom őket versenyre. -
Nem módosítottam a MAINT. -
Túl nagy lett? Tömörítetted? Erre kiváló a VirtualDub. -
Ha modositottad a MAIN file-t, hogy tovabb tudj lepni, akkor igen.
Meg ket-harom nap a patch, abban javitva lesz, es meg sok minden mas is.
Csak ehez kellene, hogy kuldjetek Ti is a megtalalt hibakat;)) -
Redfox #20732 Mekkora? -
Alex!akkor azért vannak gondok a mentéssel mert hackelt gamem van? -
Ejha!!! Ez a running gear alkatrészeit és annak esetleges beállításait megoszthatnád velünk, mert én örülök ha az éjszakai versenyre egy borulás nélkül eljutok :) -
Mostanaban talalt valaki valamilyen "ertelmes", felderitheto, javithato BUG-ot?
Mar nincs sok hatra a patch keszitesbol, es csak azt lehet javitani, amire fenyderul es rekonstrualhato. vagyis ha valakinek van meg problemaja, az a SLC oldalon irja be a Bug Reportba. (De a hackelt MAIN fileosok kimeljenek;))) -
Itt van egy eltört fraps. -
kár -
Nem lesznek. -
ja, és van még egy szám a felninél, ami arra utal, hogy hány mm-el van beljebb (-xx), vagy kiljebb (+xx) a felfüggesztési pont a középvonaltól -
figy!
tárcsa pl. 9x17 -> 9inch széles és 17 inch a sugara
gumi pl. 235x45 R17 -> 235mm széles 45(ezt egészen pontosan nem tudom fejből, de most nem lényeg... a gumifal magasságára utal, és egy arányszám) és 17inch sugarú felnire megy rá
mivel 1inch 2.54cm így a 9inches felnire 225mm-es és 235mm-es gumi megy -
Alexease!
Színes felnik lesznek? -
hogyérted?
tárcsa: szélesség(inchben) X sugár(inchben)
gumi: szélesség(mm) X falmagasság(szélesség és tárcsasugár aránya(?) R(tárcsasugár inchben)
1inch=2,54cm
erre gondoltál? -
Redfox #20714 Alex: király a Nascaros videó.:) -
Redfox #20712 Gondoltam, de semmi baj. -
Redfox #20711 Sajna én is csak úgy tudom csinálni, hogy egyesével veszegetem őket. -
jajj, nem neked Redfox, hanem bodesz2-nek
-
bocsesz, de ezt matricákkal csak elbaszni lehet
-
Redfox #20706 Szurkolok.:)
Direwolf: jók a képek. -
Ez egy 200LE-s Einwagen GTK (nem GTA!!!) amint meglépi a 257 km/h-t
:
http://web.axelero.hu/hofippp/slr/gtk200le.jpg
Ez meg csak szimplán gyönyörű
:
http://web.axelero.hu/hofippp/slr/beauty.jpg -
Redfox #20702 Ez van odaírva. Remélem müxik vele. -
Redfox #20701 30 -
Redfox #20699 Ok, pill. -
Semmivel.Csak ossze van taknyolva;))
Ez van megvagva: Alexease Watkins AVI, DivX 5.13, 50Mbyte :)))) -
Redfox #20693 Mostantól küldhettek videókat is az oldalamra, vagy akár csak a linkjét is. Ha nincs hozzá programotok, használjátok pl. Fraps-ot. -
Redfox #20692 Alex király a videó. -
wow! epedve várom a javítást
-
Jo az a Subaru, csak marha rondak rajta azok a traktor, slim gumik. Elvileg hasznalhatatlan, kezelhetetlen vele az auto. Az max gyorsulni jo. -
Redfox #20686 Mail ment, elküldtem a fájlt. -
bodesz2!
kösz, erre már rájöttem énis, de amire én gondolok az az, hogy még egy normál, csutka utcai autó felborításához is komoly ügyesség és segédeszközök kellenek... értsd: gyors sodródás + magas járdaszegély pl., de szvsz még így is inkább kiszakad a komplett futómű, minthogy felborulna a kocsi -
Redfox #20682 Thanks most akartam beírni.:) Nézze mindenki egészséggel, és nyugodtan küldjetek még képeket ide: [email protected]