46061
.
  • Alexease
    Valamit valamiert;)) Egy Lamborginivel sem nagyon lehetne parkolni a belvarosba.;))
  • Kicsirigo
    Nekem egy Baiern van a legkeményebb, legalacsonyabb futóművel ami hozzá való. Nem is lehet felborítani, viszont olyan alacsonyan van az alja, hogy az útpatkára sem tudok felmenni vele.
  • Alexease
    Fent vannak az oldalon (SLC) a videok (utolagos engedelmetekkel;) THX
  • SecMan
    És azt hogy csináltad? milyen futóművel milyen kocsira?
  • 12346
    ezek a színes gumik nagyon rondák már nem azé:)
    a borulást hogy lehet kiküszöbölni? mert ugyi telót nem nagyon lehet cserélni:/
    bodesz2 sztem nem olyan jó az az ishima. kerék se passzol hozzá, meg a matricák se nagyon kellenének rá:)
  • Mighty_
    Regelj az ultrawebre, asszem ott nincs méretkorlátozás.
  • Alexease
    Akkor nem ertem mi lehet nalad a gond. Senki nem jelzett meg ilyet, es en sem tudtam elocsalni. Talan a Save Carnal van valami felre ertes, kavaras.
  • Mighty_
    1. Nappali versenynél, mikor beérsz a célba, a kocsi helyzete "megfagy". Ha egy kicsit oldalra van dőlve, ha éppen a levegőbe repült, amig nem indítasz, úgy marad. Ma nekem volt egy olyan célba érkezésem, hogy keresztben álltam orral lefele az útnak kb 3 méter magasan. Nem indítottam, hanem Escape és visszamentem a garázsba sérülés nélkül.
    2. Éjszakai versenynél, ha meggondolod magad és mégsem akarsz versenyezni, majd elhajtasz a helyszínről, a képernyőn marad a Participiate és Watch Racing feliratok.

3. Néha teljesen eltűnnek nappal az ellenfél autók, mikor cirkálok. A térképen rajta vannak, és mikor közel megyek, kiírja a nevüket, presztizsüket, stb. Dudaszóra ki is hivhatom őket versenyre.
  • ViolaBoy
    Nem módosítottam a MAINT.
  • Mighty_
    Túl nagy lett? Tömörítetted? Erre kiváló a VirtualDub.
  • Alexease
    Ha modositottad a MAIN file-t, hogy tovabb tudj lepni, akkor igen.
    Meg ket-harom nap a patch, abban javitva lesz, es meg sok minden mas is.
    Csak ehez kellene, hogy kuldjetek Ti is a megtalalt hibakat;))
  • Redfox
    Mekkora?
  • ViolaBoy
    Alex!akkor azért vannak gondok a mentéssel mert hackelt gamem van?
  • SecMan
    Ejha!!! Ez a running gear alkatrészeit és annak esetleges beállításait megoszthatnád velünk, mert én örülök ha az éjszakai versenyre egy borulás nélkül eljutok :)
  • Alexease
    Mostanaban talalt valaki valamilyen "ertelmes", felderitheto, javithato BUG-ot?
    Mar nincs sok hatra a patch keszitesbol, es csak azt lehet javitani, amire fenyderul es rekonstrualhato. vagyis ha valakinek van meg problemaja, az a SLC oldalon irja be a Bug Reportba. (De a hackelt MAIN fileosok kimeljenek;)))
  • Mighty_
    Itt van egy eltört fraps.
  • direwolf
    kár
  • Alexease
    Nem lesznek.
  • direwolf
    ja, és van még egy szám a felninél, ami arra utal, hogy hány mm-el van beljebb (-xx), vagy kiljebb (+xx) a felfüggesztési pont a középvonaltól
  • direwolf
    figy!

tárcsa pl. 9x17 -> 9inch széles és 17 inch a sugara
    gumi pl. 235x45 R17 -> 235mm széles 45(ezt egészen pontosan nem tudom fejből, de most nem lényeg... a gumifal magasságára utal, és egy arányszám) és 17inch sugarú felnire megy rá
    mivel 1inch 2.54cm így a 9inches felnire 225mm-es és 235mm-es gumi megy
  • direwolf
    Alexease!

Színes felnik lesznek?
  • direwolf
    hogyérted?
    tárcsa: szélesség(inchben) X sugár(inchben)
    gumi: szélesség(mm) X falmagasság(szélesség és tárcsasugár aránya(?) R(tárcsasugár inchben)
    1inch=2,54cm
    erre gondoltál?
  • Redfox
    Alex: király a Nascaros videó.:)
  • Redfox
    Gondoltam, de semmi baj.
  • Redfox
    Sajna én is csak úgy tudom csinálni, hogy egyesével veszegetem őket.
  • direwolf
    jajj, nem neked Redfox, hanem bodesz2-nek
  • direwolf
    bocsesz, de ezt matricákkal csak elbaszni lehet
  • Redfox
    Szurkolok.:)
    Direwolf: jók a képek.
  • direwolf
    Ez egy 200LE-s Einwagen GTK (nem GTA!!!) amint meglépi a 257 km/h-t :
    http://web.axelero.hu/hofippp/slr/gtk200le.jpg

Ez meg csak szimplán gyönyörű :
    http://web.axelero.hu/hofippp/slr/beauty.jpg
  • Redfox
    Ez van odaírva. Remélem müxik vele.
  • Redfox
    30
  • Redfox
    Ok, pill.
  • Alexease
    Semmivel.Csak ossze van taknyolva;))
    Ez van megvagva: Alexease Watkins AVI, DivX 5.13, 50Mbyte :))))
  • Redfox
    Mostantól küldhettek videókat is az oldalamra, vagy akár csak a linkjét is. Ha nincs hozzá programotok, használjátok pl. Fraps-ot.
  • Redfox
    Alex király a videó.
  • direwolf
    wow! epedve várom a javítást
  • Alexease
    Jo az a Subaru, csak marha rondak rajta azok a traktor, slim gumik. Elvileg hasznalhatatlan, kezelhetetlen vele az auto. Az max gyorsulni jo.
  • Redfox
    Mail ment, elküldtem a fájlt.
  • direwolf
    bodesz2!

kösz, erre már rájöttem énis, de amire én gondolok az az, hogy még egy normál, csutka utcai autó felborításához is komoly ügyesség és segédeszközök kellenek... értsd: gyors sodródás + magas járdaszegély pl., de szvsz még így is inkább kiszakad a komplett futómű, minthogy felborulna a kocsi
  • Redfox
    Thanks most akartam beírni.:) Nézze mindenki egészséggel, és nyugodtan küldjetek még képeket ide: [email protected]