46061
.
-
Redfox #20803 Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell, és leginkább hol kell beállítani a váltáshoz a fokozatokat. Ezt csak akkor lehet ha manuálisra van állítva, vagy mi? Please help! -
Redfox #20802 Egy dolgot mindenképp érdemes kipróbálni: Quick Race, de úgy hogy egy Mc-vel vagy. Na én ilyenben mentem és szinte mindenki legyorsult, még két einvagen is; de az Mc előnye, hogy nehéz felborítani, ráadásul remekül lehet vele farolni; így általában az első kanyarban utolértem az ellent(amíg az fékezett), és otthagytam, mint állat. Sőt egyszer az egyik einvagent farolás közben a kocsim seggével megzúztam, de úgy, hogy felborult!:)) Nagyon állati! Olyanokat is csináltam, hogy kocsikat fának löktem; tiszta roncsderbi volt az egész, és a végén nem volt meg az orra a kocsimnak, csak a motor. -
ZsirosKenyer #20801 áruéljátok már el hogy iyleneket hogy kell összerakni?igazából nagyon nem értek a motorokhoz és eddigi első próbálkozásom az volt hogy egy ishimához hozzáillesztek egy einwagen motort..hát persze hogy nem működött:(
most a muscle carom van és képtelen vagyok tuningolni..egyátlaán hogy kell növelin a turbo csíkot??abszolút sötét vagyok a témához vki megszánhatna
-
Akar hanyszor feltuningolom egy kocsi motorjat tuti hogy elekzd a jatek panaszkodni hogy vagy keves, vagy pedig sok a kompresszio a motorban. Ez valami bug vagy csak nemtudom hol kell beallitani? Mar zsinorban 4 kocsinal csinalta ezt
-
Redfox #20799 Lehet hogy kell hozzá a super charger drive belt, vagy mi. -
Hogyan működik a turbo charger? Feltettem de nem éreztem nagy különbséget a gyorsulásban. A nitro mérő alatt van egy olyan, h turbo. Nos, miután feltettem a turbo chargert, lettek kis üres négyzetek. Ez mit jelent? Hogyan kell használni? -
A MEHET es a TORLES gombok alatti makrokkal;))) -
na megvan!
lehet ennél nagyobb teljesítményű kocsit összerakni?
MC GTLE 1
MC GTLE 2
MC GTLE 3
MC GTLE 4 -
hogy lehet linkelni? -
<a href="http://web.axelero.hu/hofippp/slr/beauty.jpg">próba</a> -
Turkish #20793 Hi! Ha felteszem a Redline-ot, tudok játszani az alap játékkal? Úgy értem, külön indító file, mig ilyenek, vagy felülírja a régit? -
azért nem engedi a féket mert elvileg nincs rajta rugó.a felnit meg azért mert nincs rajta fék -
és mindennek alkatrésznek rajta kell lennie,mert amúgy nem engedi,hogy összerakd. -
úgy lehet szétszedni a futóművet,hogy:
-először kerék->fék->rugó->teló->lengőkar. és ugyan így lehet összerakni csak fordított sorrendben. -
Redfox #20786 Általában az einvagen olyan 16000-17000 körül van használtban. -
CCke #20785 Ha nem akarsz cheatelni, nézz be többször egymás után a használt kocsi kereskedőhöz hátha változnak az árak, ha nem, kezdj uj career-t :( -
ok azért thx,nagynehezen legyalultam,most probálkozom megint -
Redfox #20779 Többet nem tudok segíteni.:( -
lejött a crack,most meg azt irja"Distribution version missing..:( -
Redfox #20777 http://free.x3.hu/redfox89/SLR2_Crack.exe -
ok thx:) -
nincs cd-n iso-ban van daemonnal megy -
Redfox #20774 Nekem pl. kellett. Lököm a linket. -
arra is gondoltam hogy tele van házi motyoval a game,az kavarja be ,de még uninstalálni sem engedi "Could not open INSTALL.LOG file" -
elvileg nem, próbáld meg bemountolva, és nem cd-ről... -
samurai #20771 nemkel tedd fel ujra az egeszett ha akkorse jo akkor sux
-
Hali beszart a netem 1 darabig:)letöltöttem a pecst telepitettem,de nem indul vele a game,crack kell hozzá? -
#20769 Alexease: Egy Lamborghinivel lehet parkolni, még padkára is, ugyanis meg lehet emelni direkt ilyen célra a magasságát.
-
Redfox #20768 Ok, várom. -
sorry de nekem nincs táhelyem amire feltegyem, majd küldök Redfoxnak egy mailt, de addíg nem igazán tudok segíteni!
Ja!
Te nem tudod véletlenül, hogy a slickgumit mikor kapom meg?54 napnál járok, de még semmi! -
samurai #20766 jo tom de adjataok mar rola kepet :) -
Igeeeen!
Már megvan a peccs fele Már csak 1 óra van hátra
(56.6 modem!) -
Az a kocsi úgy néz ki mint egy Selby GT500! -
samurai #20763 PLS valaki mutasson mar kepet arrol a kocsirol amit a sivatagban meglehet nyerni thx -
1. bug prezentacio
2. bug prezentacio
Erdekes bug nappali verseny utan prezentacio
-
Lenne egy kérdésem!
Az Evohoz Letöltöttem egy frontspoilert, de ha lefestem akkor teljesen más színű lesz mint a többi alkatrész, olyan fakó mintha nem lenne normális textúrája, pedíg a képen ami a zipben volt ott nagyon király!
Meg ugyanez a helyzet a felnikkel is, ha felteszem, akkor sima fehérek! -
Szalacsy #20759 Ja, igen. Music teljesen levéve, a mixing : hardware (2d only) -
Szalacsy #20757 Milyen hangkártyával kéne játszanom? Mert patchelés után is levettem a hangkártya hardvergyorsítását, a játék mappájából nagyon sok wavot töröltem (utcazaj, madárcsicsergés,meg ilyeneket), de még így is egyfolytában szaggat a hang. Főleg ha gyorsulok. Ha tartom a sebességet akkor már majdnem folyamatos a hang. ha meg üldöz a rendőr a sziréna is teljesen foszlányos.
A hangkártyám valami Creative Audio PCI, vagy mi. -
itt egy kép róla
-
Jó, de ha másvalaki (más autóval) versenyez, és kicsit az út széle fele megy, akkor max felmegy a járdára. Ha ügyetlen akkor a járda mellett a falon koccan vagy a kerítésen. Ezzel szemben én már az utpatkán koccanok, és vissza is pattan róla a kocsim. De amúgy igazad van, csarében az előnyei kárpótolnak (gyorsulás, sebesség, úttartás)