46061
.
-
nah megy már a game,cool lett bár azt nehezményeztem már az 1sö résznél is hogy nagyon könyüböl nagyon nehézre csinálták,ha tele akarnám rakni a garázst akkor ugy 3évig kelene nyomnom 1000dollárosával:))amugy kurva jo lett,végre használni is tudom nem csak a helyet fogja;))) -
Redfox #20862 Hoppá, tényleg neki állok javítani. Sorry -
És a galériánál is ez van. A hiba az én készülékemben van? -
Ott a help pontban jobb oldalt van az hogy Bodesz küldött egy képet az irányítás javításáról, de ott a link az nincsen ott. Értsd: ráviszem a kurzort és nuku, klikkelek semmi... -
Redfox #20858 Lehet, hogy ez az.:)Street Legal Picture Site -
-
Automata mentes van. Ki- es belepeskor a varosba, a tesztpalyara, kilepeskor a jatekbol, vagy uj Career betoltesekor. -
Turkish #20851 Találtam régebben egy linket, ahol képekkel, szöveggel le van írva, melyik motort h kell összerakni. De most nem találom. Tudna vki segíteni?
-
ma kezdtem egy uj careert és az működik , ugyanazt tölti be amit elmentettem
szóval jól menti el .de ha folytatom az előző careert akkor ugyan azt csinálja mint régen.mitöl lehet ez?
-
Eloszor is regisztralj egy normalis nevet a forumon, ha meg nem tetted meg! 
Javitva lesz, de erosen osszefugg a eroforasokkal, sajnos. Minnel lassabb a program - ertsd szaggat - annal rosszabb a hang is. -
CCke #20847 Pontos értékeket nem tudok fejből, de minél közelebb húzod egymáshoz a fokozatokat, annál sűrűbben kell kapcsolgatni, vmennyit javul a gyorsulás. Távolabb húzva,egyre kiebb értékekkel, egy-egy fokozatban nagyobb sebességet tudsz elérni, de a gyorsulás mértéke csökken 1 picit. A kettő közötti arany középutat kell megtalálni, ami függ az autó szinte minden paraméterétől (nyomaték, max hp, súly stb) -
próbáld meg az erősítőt hangosabbra tenni és az összes hangot vedd lejebb -
kimentem az utcára és amikor ott voltam akkor nyomtam alt f4-et -
Az eletben meg ALT-F4 sincs. Vagyis ha osszetorod magad, vagy hibaztal, akkor mar ugy maradsz;) Itt felfoghatod cheat-nek.
De ha sokakat zavar az ALT-F4 lehetoseg, es szerinte ezert "szar" a program, akkor le lehet tiltani
-
A Menube kilepeskor NEM ment! Ha akkor lepsz ki (ALT-F4) akkor az elozo allasod marad csak meg. -
Nem a Menube valo kilepeskor ment, hanem a betoltes elott! (Figyelmeztet is a program!)
Ha nem akarsz menteni, ALT-F4! ;-) -
kiléptem alt+f4-el -
alt+f4 -
Uj felniket nem fognak modellezni, mert arra nincs ido. A LOD megjavul ha teljesen fel van huzva a reszletesseg (es az uj patch is javit majd rajta). -
A Kekekhez valo NEM HIVATALOS atlepes tobb problemat is hoz magaval!!! -
Amig nem fejezodik be a jatek vegleges patchelese, addig nem is erdemes semmit modositani, valtoztatni, boviteni rajta, mert ugy sem lesz kompatibilis a kovetkezo verzio(kk)al! Es meg problema is lesz a patchelesnel!! -
Redfox #20830 Ti milyen áttételeket használtok Shimitshu Focerhez, Faktun group 6-oshoz? -
A lampa vasarlas utan hova es hogyan leptel ki? -
- A nem a jatekban eredetileg levo, letoltott alkatreszekkel problema lehet.
- A jatek LOD/Object Detail beallitasaitol fugg. Minnel "messzebb" vagy az autotol, annal jobban butitja a modelleket. Ez teljesen normalis "gyorsito" eljaras. De alllitva lesz rajta, hogy ne ilyen kozel es ennyire durvan butitson. (Lasd. F1C vagy LFS stb., 20 meterrol 6 szogletuek a kerekek;)
-
Az az egy-két lóerő különbség valószínű, hogy a motor állapota más, pl egy 100%-os motor néhány lóval több, mint mondjuk egy használt 95%-os. -
Redfox #20824 Ez is bug, küldd el Alex-nek. -
Nekem is most jött elő ez a hiba amióta átléptem a kékekhez -
képet rakj be róla, vagy küldj valakienk aki be tudja szúrni ide... -
Redfox #20820 Mindeggyikkel ez van, vagy csak egyetlen eggyel? -
Redfox #20819 Ok, vigyázok. Már müxik, most néztem meg. Már csak az kéne, hogy ti milyen áttételeket használtok Shimitshu Focerhez, Faktun group 6-oshoz? -
CCke #20817 Csak óvatosan a csúszkákkal, könnyebb elb*ni az áttételekt, mint javítani rajtuk! -
Redfox #20816 Thanks. -
CCke #20815 Nem minden váltót lehet hangolni. A versenygépek váltói állíthatók, pl: Duhen 2.0 cdvc ;Faktun group; Baiern Raceman6 vagy emer gt2 váltók. A finomhangolós cuccal rákatt, aztán minden fokozat áttételét külön állíthatod. -
Lehet h bika a kocsit de semmit nem érsz vele. A 2.5 lóerő/kiló nagyon kevés. Mire begyorsulsz már vége a versenynek, mindenki hazament. :) -
Redfox #20813 Na jó, de utána hogyan kell hangolni a váltási fokozatokat? -
Hát ez érdekes... -
Csináltam pár képet arrol ahogy nekem elmenti a careert...
ekkor töltöttem be a kocsit.
vettem rá egy lökhárítót meg egy tetőt
kimentem versenyezni.(ugye ilyenkor ment) Megnyertem ,lett 97 prestigem és 1898 pénzem)
visszamentem a garázsba és vettem egy lámpát. utána kiléptem (ugye ilyenkor automatikusan ment?!)És amikor újra betöltöm van 89 prestigem és 2105 pénzem. az autón ott van a lökhárító a tető és a lámpa.
-
jajj, elbasztam! namég1x
Superduty1
Superduty2
Superduty3
-
LEHET! 
Na és ennél erősebbet?
Superduty1
Superduty2Superduty2 -
Manuális váltóra mindenképp szokj át, sok időt jelent.