46061
.
  • Redfox
    Leírom privátban.
  • Alexease
    Ha esetleg leirjatok mit akartok, akkor beszelhetunk rola;))
  • bodesz
    igen és benne vagyok de ezt inkább ugy kéne hogy alex oldalán lenne minden tehát belépni hozzá az oldalára(ha megengedi)
  • Redfox
    Bodesz olvastad az üzenetemet?
  • Redfox
    Nincs, csak mondtam, hogy lehetne csinálni.
  • bodesz
    ha tud valki írja ide le nem kell mail ezni
  • Redfox
    Na ja, igazad van, reménykedjönk, hogy lesz hozzá editor.
  • Alexease
    Nincs harag
  • Alexease
    Eleg sok file-ban kell modositani a szovegeket. Es mivel csak binarisan lehet, nincs hozza packer, igy korlatozottak a lehetosegek. Plusz, ha jon az uj patch, akkor az egesz kuka.

Ha kijon a vegleges, es az utolso patch, es ha lesz hozza egy editor, akkor viszonylag gyorsan vegig lehet magyaritani. Ha nem lesz editor akkor sem veszes, csak lesznek szovegezesi problemak, pl. a hood helyere beirni a motorhaztetot;))))
  • bodesz
    igen
  • Redfox
    Bodesz, itt vagy?
  • Redfox
    Megtaláltam a fájlokat amikben a szövegeket lehetne magyarosítani. Csak sajna félek tőle, hogy lefagyna tőle a game.:(
    Nah várj, kipróbálom a te beállításaiddal!
    (azé nincs harag ugye?)
  • Alexease
    Jahh. Akkor szerintem ezt tul is targyaltuk. De akkor ha lehet, maskor hanyagoljad a "lassu es szar" tipusu megjegyzeseidet.
    Ja igen, én mindent a maximumra állítva játszom, 4x full screen anti aliasing + 16x anisotrophic filtering, minden létező minőségi beállítás a maxon.
    Így nappal fraps szerint 50frame (ott van limitálva) éjjel 20. Namost, ha nekem minden játék elmegy ezekkel a beállításokkal, meg ez is tökéletes nappal, akkor nem vagyok hajlandó csökkenteni a minőséget, mert egyértelmű, hogy az éjszaka van rosszul megcsinálva. Majd kivárom amíg jó lesz.
  • Alexease
    Nekem ~25fps ejjel, bar minden 50%, es arnyek kikapcs. Sotetben ugy sem latni semmit;))
    Nappal annyira tökéletes, hogy majdnem sírva fakadok!
    Ami a botrány az az éjszaka. Nem mondom, lehet vele játszani, de nem élvezetes
  • Alexease
    Igen, ezt mar ajalottam masnak is, hogy ne traktor kerekekel akarjanak az utcan versenyezni.;) Az jo gyorsulni, masra nem. 205-215 nagyobb kerek teljesen felesleges.
    Sot, gyorsulashoz, a nem meghajtott kerekekre a legkissebb.
  • Alexease
    Hat nem tudom. Ha igaz amit az "alairasodban" irtal gepet, akkor az atlaghoz kepest atomeromuvon jatszol. Azert, azon, mar kissebb beallitasokkal mennie kell. Arra az ejszakai ~400 m-re nem hiszem hogy tobb kell. Nalam jol megy, pedig fele akkora a gepem. Igaz, nekem nem ATI-m van, de ez inkabb proci igenyes.
  • M@TriX
    Amúgy rátettem egy sima keskeny kereket és úg ynem borul a picikém, hogy csak na ;))) Előtt egy 285-ös kerék volt rajta és úgy borult, hogy nem tudtam bevenni egy kanyart... ;)
  • M@TriX
    az márt az első bétapatchkor...
    Nappal 50Frame, éjjel 20 szar ez még mindig!
    Rohadtul nem érdekel, hogy egy kipufogó már tökéletesen illeszkedik, amikor nem lehet vele éjszaka versenyezni! FPS-T MÁ A NYAMVADT ÉLETBE!
  • Redfox
    Éjszaka nekem is lassult.
  • ViolaBoy
    nemtom ki,hogy van vele de szerintem jobban szaggat, mint eddig.
  • Dinamit
    de használok, mivel annyira szaggat hogy jácchatatlan, ezért csak autót építek
  • M@TriX
    gondolom nem használsz semmi money cheatet ;))))))
  • Dinamit
    Új peccsel a törés is jobb lett. Én pl 430al csapódtam a korlátnak, hát ez lett a kocsimból
  • M@TriX
    jah, erről jut eszembe. A szikrák mostmár nagyon jók lettek erre a patchre. Az alapjátékban mint egy kazal fű, mostmár nagyon tuti!
  • Alexease
    Es meg mindig nincs kesz. Meg mindig vannak fontos dolgok (kulonbozo uthangok, es egyedi autohangok, visszajatszas, net stb.), melyek nincsenek benne, es nem azert mert az Invictus "ilyen", hanem nem volt ido (az engine iras kozben ket jatekot kellett kiadni es patchelni).

De azert szerintem mar latszik rajta, hogy ha teljes lesz, es ha lesz egy normalisabb kiado, akkor kituno autoszimulatorokat lehet majd kesziteni, erre az enginere.
  • malter
    a pacsot látva elgondolkoztam milyen lett volna ha mondjuk 1 évvel késöbb adják ki,elszomorit hogy az activision igy elbaszta mert kaphattunk volna 1 kitünö játékot amiben már majdnem minden megvan amit 1 autos játéktol elvárnánk:(
  • Alexease
    A fustot, port, szikrat - mint reszecske efekteket;)
  • Alexease
    Lehet ekkora futot is "gyartani", de hogy mennyire real es/vagy megeri-e az fps csokkenest, az mas kerdes;))))))))
  • M@TriX
    az mit is jelent pontosan? Mit vesz le vagy ront?
  • SecMan
    Ja, bocs, megtaláltam a választ.

Kérdés: fps növekedést hoz éjszaka?
  • Redfox
    Nektek Shimitshu Fodernél mannyi a 0-100-ig rekordotok, mert nekem csak egy nyamvadt 7mp-t sikerült kihoznom.:(
  • SecMan
    Az új patch a klubváltáson kívül milyen fontosabb hibákat javít? Ki lehet már kapcsolni az éjszakai lámpákat? Vagy legalább gyorsabb éjszaka? Érdemes leszedni, vagy annyit nem javít és inkább várjam meg a véglegest, ami ugye pár nap múlva jön(?)
  • Alexease
    De bekerult egy Particle potmeter a menube. Annak az allitasaval is - kis kompromisszumal - lehet javitani a sebessegen.
  • Alexease
    Van benne fust rendesen, es szerintemnagyon jo. Az atlagnal szebb es reallisabb. Rendesen "kilovi" maga alol, vagyis guuut;)
    Persze, ha egyebb "latvany" jatekhoz hasonlitod, vagy amerikai filmhez, ahol fustbomba van az auto allatt, akkor mas;)))
    De ezek nagyreszt "utcai" gumik. Nem fognak annyira fustolni. Lattam mar egy-ket atom utcai autot allatkodni, es rally prologot is, de nem sok fust volt;))

Szerintem ennyi boven eleg: SLR Drift
  • Dinamit
    ja igaz, nem is szóltam semmit :)
    Gondolj bele a városba nyomnál egy kövérgázt :)
    Szerintem fps minimum rekordot döntene
  • Dinamit
    Nekem a gumifüst hiányzik :=(