46061
.
-
Regisztráld magadat, csak azután lehet, ami teljesen logikus, mivel sok idegesítő amatőr nekiállt mindenféle képekkel teleszemetelni a topicokat... -
MrRob: szívesen.
Emberek: hogyan lehet Superdutyból AWD-t csinálni? Baiernből lehet AWD? Ha nem akkor hogyan lehet a Baiernből irányítható autót csinálni? A test track gyorsaságmérő részéig nem jutok el :) PLS! -
A csúcssebesség kipróbálásához előnyösebb a városi próba: a Trafic-ot 0%-ra veszed, és a várost megkerülő uton rohamozhatsz. Eddig 550km/h volt a csúcsom :) -
Ishima Enula WRY / WRZ stb Faktun group 6 sebességes váltóval -
Nem mindegyik autón lehet állitani, de az Enulán 1000% -
Nyugi Redfox onnan lestem le...
-
Redfox #21263 Jé pont ez a "jelmondatom"! -
Köszi SecMan! A cue volt a bűnös, most már elindul!
-
Nagyobb sebességre már azért nem volt képes, mert 420-nál már sodródott ki a kanyarban és ripityára tört egy párszáz méteres repülés után
-
Faktun Grup6 (vagy mi) váltót vegyél ha belemegy, ugyanis azt lehet állítani. -
LOL! Elég érdekes eset történt! Eladtam a kocsim, akartam nyomni az újautó-kereskedést de véletlenül a garázsra nyomtam, és ekkor vettem észre hogy van egy Baiern COUPE-m!!! Gondolom Pink Slipsel szereztem, nem szoktam nézni a tétet :) Így mondjuk egyszer vesztettem 8k-t :) -
Hogne lehetne már állitani a váltót, a subarum végsebessége kb 420 km/h volt, 4 hengeres 461 LE! Csináld amit a játék javasol: Trick'em... Tune'em... Race'em... -
Új alkatrészt kell venni, csak akkor lessz 100%-os, ami logikus is, hisz nem lehet valamit tökéletesen megjavítani. De általában 96%-ig is szokta javítani, amit már csak 90%-ig, az már elég szar állapotban van -
Veszel új alkatrészt és akkor 100-as lesz :) -
Redfox #21255 A képet, amiről nem tudod, hogyan kellene beszúrni, azért, mert nekem pont egy olyan oldalam van ahol ezeket összegyűjtve meg lehet nézni. -
Bandeeka #21254 Hali!
Lehet, hogy elég láma kérdés lesz, de a sima Street Legalba a kocsit fel lehetett javítani 100%-ra, de a Street Legal Racing-be meg nem lehet max 90%-ig csak. Na szóval az lenne a kérdésem, hogy tudom 100%-os állapotba javítani a kocsim? Thx előre is és bocs de most váltottam és kicsit szokatlan a sima street legal után. -
Pls valaki írja legalább ide a cue fájl tartalmát, csak néhány bájt, aztán megcsinálom magam a fájlt. -
A verikális szinkront kikapcsolni, csak benchmark esetén érdemes. A lényege, hogy a monitorod frissítésénhez igazítja az fps-t, hogy ne tudja meghaladni, mert akkor széttörik a kép. Ha van egy monitorod, ami 85Hz-en megy, akkor nincs értelme ennél nagyobb sebességnek.
A daemon megeszi a bin fájlt önállóan is, de a cue tartalmaz bizonyos track infókat, ami lehet, hogy gondot okoz. -
Valaki nem tud valami tippet adni???
Baiernből nem lehet AWD-t csinálni? -
Nincs 50fps-es limit, nálam olykor még 80-ra is felmegy nappal, északa mondjuk nálam is 25-40 fps... -
Pedig elég szembeötlő lenne ha találkoznál egy olyan baiernnel aminek a hátsó sárvédője az utat éri és vagy fél méterrel a kocsin kivül van
-
ezt már régen csináltam más oldalra azért más színü -
Redfox #21245 Jó a logód.;) -
#21244 Alexease: Írtad a vertoical sync kikapcsolás dologra, hogy nincs benne semmi különös... Nos, szerintem ha egy játék limitálva van 50frame/sec re szoftveresen, és így megy 20-25 framet, ha pedig kikapcsolom, akkor megy 30és felette, akkor az több mint érdekes. Ugyanis egyik esetben sem éri el a szoftveres limitet.
-
Azt a legújabb béta patchel ki tudod javítani, amit az Invictus oldalán megtalálsz. -
jaj hoops -
Redfox #21240 Nem igazán néztem meg, most egy 5 mp-s duhennel nyomulok. -
Redfox #21239 Szerintem ezt nem nekem akartad.:) Én P$Y-nek írtam a képpel kapcsolatban.:) -
Szeva Redfox! Neked nincs olyan gebasz hogy miután felraktad a peccset a Baiern-nek összebaszta a sárvédőit? Még a main.cfg-ban se tudom kijavitani. -
hogy küldjem el mert e-mail en nem lehet csak képeket aszem -
Redfox #21236 Küldd el nekem és én felteszem az oldalamra, aztán majd lököm a linket. [email protected] -
3.41 es -
Szeva mindenkinek!
Kijött már a peccs végleges verziója? Ha lehet még bug reportot küldeni, azt kinek tehetem meg, mert a béta peccsben vannak elég gáz dolgok, amik azelött tök jók voltak. Amúgy istenkirály lett, néha még a 40 fps-t is elérem! Előre is kösz.
-
Sikerült már valakinek úgy belőni a Baiern futóművét hogy azt használni is lehessen? Ha igen akkor mondja már el nekem légyszives! -
nekem van és a deamon be nem lehet cue nélkül berakni -
Valószínüleg a cue is kell hozzá!!!
De én ebben most nem tudok segíteni.

-
Nekem isoban van, bár nincs meg a cue fájl hozzá, csak a bin, lehet, hogy ez a gond? a mérete: 803 189 184, név: Ims-slrr.bin . ha van valakinek ehez cue, az pls jelezze. köszi! -
ja -
Álltalában azoknak megy csak akiknek iso-ban van a cucc és nem repack-os!! Úgy tudom hogy a 15 -höz még nincs nocs crack..... -
HA isoba van meg akkor nem kell crack hozzá