46061
.
  • ViolaBoy
    Nézzétek meg!Nagyon brutál dolgok vannak itt!
    A két kedvenc lépem:

Ezt hiányolom az i6-os motorról...
  • Redfox
    ...még kihozni az Ishimából ilyet
  • Redfox
    Mi van a motorháztető alatt?;) Csak úgy érdekelne, mert én nem tudtam més kihozni az Ishimából.
  • Clava
    Csá én is felraktam az új patched. de most már nem lehet olyant hogy kocsit nyerek?? meg hogy lehetne könnyen sok lóvét szerezni??HELP
  • Stranger
    Alex videóit látva rámozdultam én is az Ishimára... Ez lett belőle

• Alexease
    A Golf-tol indulsz, 200$ koltopenzzel, csalas nelkul, es pik-pak a vorosben vagy?!?!
    Bar ha az ember a varosban is gyorsulgat par szaz metert, akkor lehet. De akkor nem sok ertelme az egesznek;(
  • SecMan
    Milyen kerekekkel nyomulsz?

Alexease: bugot találtam! A superdutynál: catalog->body-> lights: itt a taillightokat nézzétek meg. két right taillight van, vagyis a left-nek is right a neve. Remélem érthető :)
  • Mr_Rob
    Srácok nornmális az, hogy pik-pakk benne vagyok a vörösök top5-jében? Eleinte rájöttem, hogy a nehézség minimumon volt, de miután felvettem, akkor is simán vertem őket, igaz közel 900Le-s a Superduty :)
    Az utcai versenyeket mondjuk nem szeretem, ott is csak egyenes pályán nyomulok, mert tuti felnyársalk valamit kanyarban.
  • Mr Tom
    Hol tudom megrendelni 500 HUF-ért? Talán érdekelne!
  • M@TriX
    re
  • Alexease
    A masodik mondatot felejsd el:))
    warezcenter.cjb.hu
    Ha ingyenes kell es nem er meg 500 Ft-t, akkor DC. A DC-rol kerdezz a topicjaban, ha az sem megy, akkor ~75$ from USA.
  • Alexease
    Nem hinnem, hogy a Crack-et keri:)) esetleg a CD-t. A 2.1.5-hoz meg nincs NoCD exe.
    De ha rendes ISO-d van, akkor megoldhato, olvass vissza max fel oldalt...
  • Mr Tom
    Ja és honnan tudom letölteni az ISO változazot?
  • Kicsirigo
    Baiern kaszni kicsit átalakítva. ;)

• Mr Tom
    Hi all!
    Az a problémám, hogy feltelepítettem először a 2.14-es utána a 2.15-ös patch-et, és kéri a cracket! Honnan tudom letölteni a cracket a 2.15-ös patch-hez?
    HELP ME!
    ELŐRE IS KÖSZI!
  • SecMan
    NA, közben rájöttem hogy a RWD a test tracken ideális, de utcán irányíthatatlan(Superdutyról van szó)... Apropó, milyen kerekeket használtok Superdutyhoz?
  • Kicsirigo
    Kérdezem mégegyszer sikerült már valakinek 1/4 mérföldet 7 másodperc körül vagy az alatt teljesíteni ?
  • Alexease
    tar.hu, extra.hu, cjb.hu
  • Alexease
    Sok autonak orulnenk, de ez mar az elso reszbol kiderult, hogy sajnos normalisan mukodo, hasznalhato uj autot beilleszteni a jatekba lehetetlen.;(

En az Invictus helyeben, kicsit mashogy oldottam volna meg ezt a dolgot, es akkor kulon egysegkent lehetne kezelni minden autot. Bar akkor 2x ekkora lett volna a jatek, de szerintem elfer;) Es ennyi alkatresz bug sem lenne. Bar a Value 1 CD-re korlatoz... Ez van.
  • M@TriX
    www.uw.hu itt nem törölnek nagy fileokat sem ha legálisak. Videók zipek stb.
    freeweb.hu, itt már nagy fileokat már feltöltés után törlik, de képeknek jó...
  • TibiGrafix
    Ezaz! LADÁT akarok!!!
  • Fefe23
    Ti nem vettétek észre, hogy mintha a 2 patch óta megint jobban pattogna a garázsban a kocsi, mert az első bétapecs után nekem szinte nem is pattogott, most meg minden autó ha elkezdem a futóművet bugerálni akkor beesik az aknába:(
  • bodesz
    folyómeder???
  • Dj gaga
    Mitszólnáto ahhoz ha valaki legyártana a játékhoz egy Kocka Ladát?Én nagyon értékelném!!!!
  • Kicsirigo
    Én belső nézetben vezetek. :)
  • TibiGrafix
    A folyómeder frankó, a végén jókat lehet repülni, csak az a baj hogy a peccs után a kamera nem le hanem madártávlatból lehet szemlélni a mederben száguldó autót.
  • Alexease
    En eloszeretettel a "Nascar" palyan:) Erre van kitalalva;)
    (Bar, van egy sanda gyanum, hogy nem veletlen kerult bele;))))))))))))))
  • Alexease
    Az autoknal allitva letek a sebesseg/teljesitmeny/tomeg/X/Y dolgok is, vagyis nem lehet annyira "irreallis" sebessegeket menni.
    Valszeg nem gondolja senki komolyan, hogy egy "utcai" BMW vagy Nissan, vagy a Truck 500km/h felet fog teljesiteni, ilyen "normal" gumikkal, es aerodinamikaval. Egyreszt szetesik, masreszt elszall;))))
    Azert az ilyen sebessegekhez, mar special auto kell, nem csak speci spoiler;))

Nekem mar igy is kicsit gyors a jatekmenet/verseny tempo az utcan. Nagyon gyorsan "elerni" - tuningokkal - a joval 200 feletti tempot, es azzl mar a varosban versenyezgetni - nem csak az extrem FPS csokkenes miatt - szinte lehetetlen. Foleg, hogy az AI is igen hamar produkalja ezt a sebesseget, bar gyakran kerul kozeli kapcsolatba utszeli objektumokkal:)) Ami nem izgat kulonoosebben, csak a sajat "egeszsegem", mert a "vagyonom" a tet;DDD

Bocsi a kisregenyert, de KV-zok, ilyenkor ez van;)))))
  • Kicsirigo
    Én a sebességet a folyómederben szoktam tesztelni. :)
  • Alexease
    Ez a csucs sebesseges dolog jo a varosban, de csak annak, akinek nem 10-15 fps-t megy, mert amugy nem szaguldas lesz belole, hanem roncsderbi;)))))))
    Mondjuk, ha lehuzom a latotavolsagot min.-re, akkor jo, csak ilyen sebessegnel, elobb erek oda X helyre, mielott meglatam volna;)))))))))
  • SecMan
    Kösz a válaszokat a Baiernről!

Superdutyval kapcsolatban viszont úgy vettem észre hogy fölösleges és lassabb AWD-s váltóval. Ugyanis RWD-nél sem tolja ki a farát, viszont hamarabb van 100-on, és gyorsabb 1/4 mérföldön.
  • Kicsirigo
    AWD-t nem lehet szerintem Baiernből csinálni, viszont jó futóművel jól megy.
    Nekem igy néz ki a felfüggesztése.
    A jobb hátsó nem látszik, ugyan olyan mint a bal.
    Természetesen a 225/45 R17 gumi az első kerekeken van és a 255/25 R19 a hátsókon.

• Fefe
    Sajnos ez sem segített de azért köszönöm.
  • SecMan
    Kösz kipróbálom. Bár nemtom mennyire kell a Superdutyba AWD, mert RWD-vel is igen jó időt megy full bodyval, igaz 800+lóerős :)
  • [NST]Cifu
    Rakd újra fel az SLRR-t, utána a 2.1.4-es patchet, aztán a 2.1.5-öst.
  • Fefe
    Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék A 2.1.5 patch telepítésénél ezt írja ki:
    "ezt írja mikor telepíteném fel az új peccset:

Check...
    Check: cars\racers\Baiern_data\meshes\FL_quarterpanel_2.scx
    CRC Error: cars\racers\Baiern_data\meshes\FL_quarterpanel_2.scx
    Cancel install...
    Install aborted.
    Error code: -7
    "
    A 2.1.4 patch fent van.
    Segítségeket előre is köszönöm.
  • [NST]Cifu
    Superduty 4WD: Superduty Extra 750-es váltót tegyél fel. Sajnos ez a váltó azonban nem állítható, tehát rögzített sebességfokozatok vannak...

Baiern-ből és Nonus-ból nem lehet 4WD-t csinálni, ahoz, hogy egy jól irányítható autó legyen a Baiern-ből, szedd le a futóművet, és rakj a helyére vagy Nonus GT2 vagy Baiern GTIII. futóműveket, rugókat és lengéscsillapítókat!
  • bodesz
    nekem is ez a gáz
  • SecMan
    Jah, igen, ezt kihagytam
  • SecMan
    Vigyori fejek: Mehet! gomb alatt a szmájlik-ra klikk, utána pedig válaszd ki...
    Képbeillesztés: csinálj egy tárhelyet vagy mit, tedd fel a képeket, és ide a Törlés gomb alatt a kép-re kell klikkelni és beadni a linket a képhez.