46061
.
-
Még próbálkozz vele, nekem 850LE fölé sikerül tunningolni. -
1.: rakj alá komolyabb futóművet (az enyém: Nonus Emer GT2-es, Baiern GTIII.-as legnéscsillapítókkal és elöl 6,5", hátul 7,5" GTIII-as rugókkal)
2.: Állísd át a sebváltót, hogy kisebb legyen az áttétel (Baiern sebváltó példa)
3.: Ovatosan adagold a gázd, és kormányozz keményen. Ez egy hátsókerékmeghajtású autó, kemény kéz kell hozzá... -
A kis golf gépezettel lezuztam minden ellenfelet. Igaz a piros ligaban az utso par eleg neccesre sikeredett. Gondoltam ideje valtani mert ez nem lesz igy leanyalom. Vettem egy Baiern cabriot. Az istennek se tudtam megcsinalni 4 kerekesre(mert nem is lehet) nem sokat tunningoltam rajta (alag a motorjat picit). Kimentem tesztre(ekkora 700 loeros volt). Gyenge gazfroccs es a szep kis kocsi felmaszott a falra. EGYSZERUEN NEM TUDOM AZ UTON TARTANI!!!!!!!!!! :( VALAMI TRUKK VAN? VAGY ADJAM EL A FENEBE ? :( -
oke megprobalom -
Szereld le a kaszniról a régi elemeket (motorháztető, oldalpanelek, spoilerek, stb.) -
A Duhen legnagyobb előnye, hogy igen könnyű, és ráadásul lehet belőle AWD változatott csinálni. -
Meg kell találni az ideális beállításokat, sokszor ha állítasz valamit, vagy lecserélsz egy alkatrészt, akkor csökken a teljesítménye. Éppen ez a dolog varázsa, hogy magad kisérletezheted ki a legjobban teljesítő verziót.
Nálad valószószinüleg az a gond, hogy rosszul kevered az alkatrészeket, a 3.6-s blokkba tegyél 2.5-ös főtengelyt (plusz connection rods, plusz pistons), rá pedig Emer Nonus GT2.-es hengerfejet. -
Hé az ien body kittet hogy lehet felrakni vagy kicsomagolni abból a dobozból???? -
én meg az 1.8 Duhen-emet és 522 Pacis lett és csak 1000 max 1100 kg
(ez jó vagy rossz???) -
A képket nem tudnád jpg-be átkonvertálni? Gyorsabb feltölteni neked, nekünk meg letölteni :)
MS Paint-tel is megoldható. Betöltöd a képet, majd "save as" és kiválasztod a jpg formátumba mentést.
Előre is köszönöm tőled és a leendő képfeltöltőktöl is. -
Elekezdtem tuningolgatni a 2.5-os baiernemet erre egyre csokkenik a teljesitmenye mar csak 164 loeros. Pedig 3.6 os blokkot, dugattyukat, hajtokart, fotengelyt, valtot nitrot jobb befecskendezest raktam ra. A motor fele meg 2.5-os pl a hengerfej es a butykostengelyek. Talan ez a gond vagy mi? -
Én pedig a #21389-ben "..legnéscsillapítókkal.." írtam, ami egyszerű félregépelés. Ettől függetlenül helytelen. De sz@rok rá, mert egyfelől itt nem Magyar éretségi vizsgát íruk, másfelől mert nem lehet javítani a hozzászólást, tehát az elgépelést nem lehet javítani.
Egyébb óhaj-sóhaj? -
-
THX!! 
-
játékba (bele) nem lehet screent csinálni. max a játékbaN.. azé nyelvtan ott van:) -
F12 -
Hogy lehet a játékba screenshotot csinálni???
Mert ugye a könyvtár megvan de hogy kell képet csin???
Csak lopóval vagy a screenshot gombbal lehet?? -
Hát, szó se róla, riszálja a hátsóját, de kis ügyességel irányban lehet tartani...
A futóműve Nonus Emer GT2-es, Baiern GTIII.-as legnéscsillapítókkal és elöl 6,5", hátul 7,5" GTIII-as rugókkal.
Az egészek letöltheted a #21382-es hozzászólásban található linken -
Irányítható is? Ha igen akkor beszúrnád a futómű alkatrészeit lécci? -
Hogy lehet videót felvenni játékban, hát a FRAPS pro változatával :)
De amúgy ehez kell egy irtó izmos gép, mivel keményen lefogja a felvétel, plusz TÖMÖRÍTETTLEN aviba menti, ami miatt egy pár másodperces videó is simán lehet többszáz mega... -
Az SL 4.-es osztályú autókkal csak az lesz a baj, hogy V10-es motor nincs az SLRR-ben...
-
már fenn vannak a baleset képei és videója itt -
azért ezt a chargert jó, hogy átpakolták az slr-be. kéne még pár sl-es járgány. pl a vw, murci és az nsx -
Ha valakinek foglalt a 8-as autóhelye, akkor a következőt kell tennie: a file-okat szépen átnevezi, mégpedig úgy, hogy az első számot átírja az első szabad helynek megfelelően, tehát PlayerCar8.XX-ből lesz mondjuk PlayerCar9.XX -
Ime, a jelenlegi szemem fénye, egy 765 lovas Baiern DevilSport, letölthető INNEN -
akinek kell ez az autó az töltse le innen

akinek kell ez az autó az töltse le innen -
Igen, amúgy most nézem, hogy a Nonus GT-t is ezért kell hanyagolni. Az 1630kg, míg még a Baiern Coupesport is csak 1482kg, a DevilSport pedig alig több, mint 1,2 tonna...
GT2.-őt még nem láttam, ahogy GTIII.-at sem. Tényleg nincs kedve valakinek megosztania a "különc" autókat? Mint Nonus Emer GT2 vagy a Baiern GTIII.?
Minstjárt ki is zip-elem a saját autóimat... -
IDE töltöm fel a képeket és a videót is de még feltöltés alatt van -
Hi!
a patch után miért nem tudok az einvagen gtre vastag kereket rakni?normálisan kiszámoltam 26,5 el... de nemjó rá!
egyedül csak az envagen Rims jó rá...
help mee! -
Kösz, de mostmár az a gondom hogy állvahagynak az ellenfelek! :( -
Videot hogy lehet a játékból csináni ? -
cuccokat ugyan azokat bele lehet packolni a kisebbe is, ugye? -
huh felkenődtem a korlátra 1 pill és jönnek róla képek és 1 videó max 10 perc vayg több is lehet -
Nos úgy tünik nagyon is van!
Próbaképpen teljesen lecsupaszítottam egy Duhen 1.5-öst és egy 1.8-ast, csak és kizárólag a kaszni alapja maradt, ami az 1.5-ösé 726kg-ot nyomott, míg az 1.8-asé több, mint 50kg-al nehezebb volt! -
ezt én is kérdem de engem most leginkább a Duhen 1.8 érdekel -
az egyes kocsitipusok különböző kasztnijai között van lényegi különbség? nem a Baiernre gondolok, hanem pl. a Duhen 1.5 - 1.8 - 2.2, vagy Shimi 200 - 300 -
A játék könyvtárát is megadtad a patch-nál?
Tényleg nem tudom, mi más lehet a gond... -
Nyiri #21367 Szerinted hogy csinaltam?
Megsem megy -
Kissé nehezen fogtam fel a hozzászólásodat :DDD -
JAh, félreértettem, bocsesz :)))