46061
.
  • Mighty_
    Jelenlegi állás szerint semmit a tapasztalaton kívül.

Egyébként indulhatsz a ROC-on, de ehhez elég ötödiknek lenni. Kézzel fogható (monitoron látható ) jutalom nincs.

De javítson ki valaki gyorsan, ha tévedek.
  • bodesz
    lehet valamit nyerni ha az első leszel 1 club ban???
    ha igen akkor mit???
  • Alexease
    32, es nyertem;) Vagy vesztettem?!:))
  • bodesz
    kicsirigo te miért nem csinálsz saját oldalt ahonnan le lehet ezeket tölteni és képek is vannak róluk,vagy már van?
  • bodesz
    a hátsó kerék gáz de ha lehet adhatsz erről is egy savet mert szerintem mindenkinek tetsik,vagy nem?
  • Kicsirigo
    Vettem még egy Baiern-t (egy coupesport-ot).
    Valaki régebben tett ide a fórumra képet egy "2 Fast and 2 furious" Skyline-nak kinéző Baiernről, gondoltam csinálok magamnak én is egyet.

Na jó lett ? :)
  • ÁjjLe BoBBi
    jo most azert nem fogok elolvasni jobar oldalt hogy kihamozzam egy hozzaszolasbol hogy mit is tegyek. thx a helpet!
  • Mighty_
    27
  • Devil_Gy
    Simán!!
  • [NST]Cifu
    Lentebb volt róla szó, hogy ez egy új bug, csak valami spéci megoldással lehet átlépni, vissza kellene olvasni pár oldalt...
  • ÁjjLe BoBBi
    srácok az miért van hogy kimegyek a sivatagira, es mikor celbaerek es nyerek rogton kibasz deskropra hibauzenet nelkul?
  • ÁjjLe BoBBi
    18
  • [NST]Cifu
    Egyébként a játékoknak nincs korhatárja, például az OFP Scene-ben szép számmal akadnak 30 feletti emberek, sőt, álltalában ők a legjobb fejek (StormBird, Dogman, Pedro, stb.).
  • Kicsirigo
    Kösz télleg nem rossz, de a Baiern az isten. ;)
  • bodesz
    és=én
  • Kicsirigo
    26
  • bodesz
    vannak itt még olyan fiatalak mint és???
    vagy egyedül maradtam???
  • [NST]Cifu
    Amúgy ez a Duhen ultraállatra sikerült Kicsirigó, le a kalappal, a vörösök első helyezetjének GTIII.-asát álvahagyja, és egy kissé áthangolt sebváltóval képes 60-on lenni másfél másodperc alatt...
  • [NST]Cifu
    25
  • bodesz
    és még játszol??? (végul is bátyám idősebb nálad mégis játszik az SL2 vel)
  • Devil_Gy
    23
  • bodesz
    télleg ti hány évesek vagytok mert amikor valaki maghalja hogy én és mások vezetjük a 7wrz(ezt nem részletezném)
    akkor mindenki megkérdez hogy hány éves vagy mikor megmondom hogy csak 12 akkor mindenki csak azt mondja:ja nem mond már,persze bodesz persze,kamuzol tudom,stb.meg ilyesmiket és ti hány évesek vagytok???
  • bodesz
    ok ok elhiszem mostmár és melesleg ezze megyek kb 400 az és neki megyek a korlátnak és az egész body ból kb 0 maradt(ugy értem ennyi darab) és a motor meg sincs totalcar és csak a végét vettem fel amikor beleutköztem rá 1 ms el kezdtem felvenni így hát nem töltöm fel
  • Alexease
    OFF
    Aki kepeket hegeszt, foleg ide a forumba, szedje le es hasznalja mar pl. ezt: IrfanView!!! Ezektol a 1Mb-os kepektol a falra maszok. Ha mar valaki szamitogepet hasznal, legalabb a legalapabb dolgokkal legyen mar tisztaba basszus!!!
    ON
  • Kicsirigo
    Persze.
    Annyit róla, hogy a futóműve nem a leg optimálisabb és a váltón is kell még állíteni szerintem, de ezt már rád bízom.
    Duhen 854LE Azt hiszem ez az.
  • bodesz
    283 al a falon :D +képekitt bocs hogy bmp k
  • bodesz
    vagy mutasd meg belőle az alkatrészeket(kicsit elírtam az elöbb)
  • bodesz
    vagy hutasd meg az öszes alkatrész belóle
  • bodesz
    akkor oda tudod adni a saved???
  • Kicsirigo
    Én nem írtam át semmít.
  • bodesz
    edit nem sciripter hanem scripter
  • bodesz
    lehet valamit nyerni ha valaki végigviszi a zöld,piros vgay kék csapatban???(mert me kezdtem el komolyan játszani mert eddig csak scripter voltam)
  • Alexease
    Itt egy jo vetel;))))))))))
  • bodesz
    jó de gondolom te is csak 1 sciripter vagy ohogy más forumban mondják(aza átíród a cgf eket meg ilyesmik)
    Vagy nem???
  • Kicsirigo
    Duhen Sunstrip-ről van szó.
    Azt nekem sikerült 854LE-ig tunningolni, de ettől meg a 4wd-től függetlenül nem jött be, maradok a Baiernél. :)

• Stranger
    erre a baiernre én is kíváncsi lennék
  • [NST]Cifu
    Ezen én is nevettem egy sort
  • [NST]Cifu
    Hogy a rákba?!?
  • Alexease
    LOL!!!!!
    "ATI graphics problems: If it don't work for you to bad, buy a good graphics card like NVIDIA"
  • Kicsirigo
    http://home.tvnet.hu/~ngyula/Kicsirigo-2.rar
    Ha igaz, akkor ez az én kedvenc Baiern DevilSport-om.