46061
.
  • Kicsirigo
    Én már nem tudom sajnos leírni(megnézni), mert eladtam. :(
  • bodesz
    most meg jók???
    ilyen sincs 1szer így 1 szr ugy??????????????????
  • bodesz
    1ször bocs aztán.akkor itt vannak a képek meg még 1 pár de amit elöbb írtam azok a 17 és a 18
  • bodesz
    akkor még 1 szer mert az elöző nem megy ugy látszik
  • Alexease
    Az X3 nem biztos hogy enged kulso linket. Interneten hanyagoljatok a nagybetuket, az ekezeteket es a space-t.
  • SecMan
    Jó, de én a helyedbe slick gumikat használnék.
  • SecMan
    Hát asszem most kereshetem meg az állam, úgy leesett, az alábbi eset miatt. Pink Slipsre mentem a korábban mutatott Baiernemmel egy Superduty ellen.A jobb oldalról indultam. Rajtnál igencsak elhúzott de hamar utólértem, a probléma ott kezdődött hogy az út íve miatt igencsak az út szélére szorultam, jöttem volna beljebb ám a Superduty utamat állta, próbáltam én beljebb lökni, dehát jóval nehezebb mint én, egészen a célig civakodtunk, de nem sikerült beljebb jutnom így a célnál álló autókba rohantam, míg ő éppehogy mellettük be a célba. 0,02mp. volt ezért a különbség köztünk. Fel se fogtam még, entert nyomtam és ekkor esett le hogy visszarak a garázsba, éshát elvileg olyankor save-el. Hát szerencsére nem így történt, és garázsból alt-f4-el sikerült megmentenem... huhh...
  • bodesz

Hát nem rosz,vagy gagyi???
  • PSY28
    Kicsirigo hat es telelg megy 458-al (utana korlat)
  • SecMan
    Asszem olyan van rajta
  • Alexease
    Ez csicsa, csak tegyel ra belso felfuggesztesu felniket, hogy szelesebb legyen a nyomtav (ET-40), stabilabb is lesz sokkal.
  • Devil_Gy
    Egyenlőre nem jött ki több a gépállatból!!!
  • SecMan
    bocs, kicsit nagy lett. A második kép itt újra:
  • SecMan
    Sorry, elírtam az eredményt. És most következik első két kép amit ide beszúrok.

A kocsit nyertem és feljavítottam, de mostmár ezzel is szerencse kell hogy nyerjek...
  • Dinamit
    Az erő megtestesülése. Minden benne van, ami amerika.
  • Mr_Rob
    Ami külön közröhely, hogy leszakadt az szinte az összes elem a kocsiról, a hátulja pl fehérre szineződött :), de a grill bar fennt maradt. Egyébként hozzáteszem, hogy nem állt fejre a kocsi, semmi, csak "visszapattant" az oszlopról!
  • Mr_Rob
    Huh, éjszakai gyorsulás, kb 300-nál egy villanyoszlop ezt művelte velem! Normális ez??
  • PSY28
    Mongyuk ez meg a peccsek nelkul volt504 kmh
  • PSY28
    Na vegre en is regisztraltam magam
  • Fefe
    Sajnos a sivatagi verseny végénél simán kidobott a desktopra minden féle hiba üzenet nélkül. Nem tud valaki valamilyen megoldást erre. (már visszaolvastam de semmi erre utaló írást nem találtam
  • SecMan
    Nekem "csak" 600+ lóerőt sikerült kihoznom belőle, és így csak 9,8-at megy 1/4 mérföldön szóval nemértem ezt :) Bár nekem nincs ennyi pénzem hogy kísérletezgessek, lekoppintani valaki másról meg nem akarom :)
  • Fefe
    Nálatok volt már olyan hogy az esti versenyen kiállsz valakivel elindítják a futamot és az ellenfeled meg ott indítózik,és a végén meg feladja a versenyt
  • Carlos
    Sütemény...
  • ÁjjLe BoBBi
    ezzel most mentem laza 493km/h-t :D
  • Devil_Gy
    A vége még nem jó de már azon is dolgoztam!!!
  • Devil_Gy
    Na mégeccer!!

És az eredmények!!
  • Devil_Gy
    hopp
  • Devil_Gy
    Itt egy pici Baiern !!!!
    IMG]http://shrclan.uw.hu/huuuu/2.jpg[/IMG]
    És itt van amit tud!!

• Dinamit
    én 17 vagyok
  • Redfox
    Thanks.
  • bodesz
    frissítés redfox oldalán
  • Kicsirigo
    Nemtudom, lehet.
    Majd festek egy olyat is, és megnézem.
    Mostmár könnyű, hogy megcsináltam hozzá a mintákat.
  • Alexease
    Miert nem az Emer Nonus a Skyline?
  • Kicsirigo
    Tessék

Baiern CoupeSport "Skyline"
  • Fefe
    Én 25 vagyok
  • SecMan
    Kicsirigónak hála rájöttem hogy lehet a Baiernből irányítható kocsit csinálni, a lényege hogy hátulra soft compound gumi kell, legalábbis én úgy vettem észre.
  • bodesz
    még mindig én vagyok a legfiatalabb??
  • Redfox
    Van én most voltam 14.
  • Alexease
    Online bajnoksagokban (Nascar, LFS, GPL, F1), vannak 2 gyermekes csaladapak is;)))
  • [NST]Cifu
    Éppen írni akartam, hogy a "kemény mag" (Alexease, Mátrix, I-NOVA, stb.) szinte biztosan a 20-on túliak társaságát népesítik, de 32-re nem tippeltem volna :)