46061
.
  • Redfox
    Én is ezt csinálom. Na jóccakát all.
  • Fefe
    Olvastam és köszönöm
  • Fefe
    Én pl. még mindig a zöld klubnál vagyok mert nem az érdekel,hogy mennyi idő alatt viszem végig hanem a tuningolás része meg a rengeteg variálás.
  • Redfox
    Pontosan, másrészt küldtem választ a mailra.
  • Fefe
    De ez a játék nem igazán arról szól,hogy gyorsan végig tolod és kész hanem arról,hogy számtalan dolgot lehet kombinálni a kocsikon stb...
  • mafiahq
    Redfox ettől kezdve nem fogok és majd ha valaki másnak is ilyet csinál az rá jön hogy mekkora 1 bug, amikor az ember azért imádkozik hogy sikerüljön eljutni a finalig majd megis nyeri és vége, fagyás? az igenn az ilyen játékokat ki se szabadna adni!
  • Fefe
    Küldtem neked képet Redfox.
  • Fefe
    Nekem így is marhára bejönn a game és a legutóbbi patch óta jelentősen gyorsult az éjszakai versenyen is a game
  • Redfox
    Nem az a baj vele, hogy magyar játék, hanem az, hogy value kiadás, ezért nem volt idő teljesen tökéletesre csinálni. Úgyhogy nem kéne fikázni, akármennyire is hibás. Ha nem tetszik inkább ne játssz vele.
  • mafiahq
    Na ennyit a nagy Street legal redline ról!! Megnyerem a BL-t megkapom a kocsit **** nehéz volt idáig eljönni aztán lefagy és kidob az asztalra! Éljenn ez az igazi játék ennyit a sok munkámról, majd ha betöltöm kezdődik az elejétől! igen, ez a magyar játék!!
  • Redfox
    Ha valaki elküldené nekem ez egymásodperces kocsiját, megköszönném.
    [email protected]
  • Redfox
    Egy kis nosztalgia, mi?;)
  • Alexease
    Toyota Supra (Yotta - SL);)
  • Redfox
    Ez milyen kocsi?
  • Redfox
    Alexease, ezer köszönet, a reklámért, csak ma már 106-an megnézték az oldalt, ami rekord, ráadásul átléptem az 500-at. Thanks.
  • Alexease
    Csak hogy ne tunjon el a topic;)))))
  • RcZ
    ??????
  • Dinamit
    Sikerült 1 perc alá mennem :) de jóó
  • gabesz752
    Köszi a segítséget! Már 5. vagyok a pirosoknál!
  • RcZ
    Hi men!
    Nem tudjatok véletlen hogy a beta patch-nak kész van-e már a végleges verziója????
    Ha ya, akkor merre fele futhatnék össze vele???

Thanxxxx
  • Alexease
    ..\Parts\Wheels\Tyres\Textures
    De elotte az eredetit archivald!!
  • Dinamit
    szerintem rakd fel Baggio
  • Fefe23
    Alex!
    Figyu, légyszi írd le pontosan melyik mappába kell tenni a gumit amit feltettél, mert én több helyen is találtam mappát amiben tyresek vannak, és.. hát nem szeretném elbaxni.
    THX
  • [DT]Baggio
    Hallod Dinamite
    Figy...
    Az oldal azert nem lett frissitve mert a forumokba csak azt lattam h xar az oldal mert nincs rajta letolteni valo.
    Erre en csinaltam ra egy kurva nagy frissitest amit a netre nem raktam fel mert elotte tudni akartam erdemes e folytatni.
    Szal most itt porosodik egy kurva jo site a vinyomon es nektek kene eldonteni h felrakjam e vagy sem mert ti fogjatok a siteot nezni nem en.!
    Egyett megigerek... LESZ FRISSITVE A SITE HA VAN RA IGENY !
  • Dinamit
    Ne mentem égetni egy kis gumit :)
  • ÁjjLe BoBBi
    menj ki éjszakaira! ilyenkor már a kék utolsókat adja be ellenfélként!
  • Alexease
    Ezzel nem sokat tudunk mit kezdeni. De jobb mist a semmi;))
  • gabesz752
    Valaki lsz. mondja már meg, hogy hogyan tudok átmenni a kék csapatba! 180/517 és első vok a zöld csapatban. Amikor legyűrtem az elsőt, kiírta, hogy átmehetek de mégis a zöldeknél vagyok. Ha elmegyek a garászukhoz akkor sem tudok menni hozzájuk! Ki hívtam pár zöldet nappal de akkor sem megy! Patch után, please valaki segítsen!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    ja meg egy Hauler's Superdutyt is, csak az nem nagyon akar az úton maradni :) valami trükköt tudtok esetleg ? :D
  • Alexease
    A varos is nagyon jo lenne, de tenyleg sok a kompromisszum az FPS miatt. Majd 2 ev mulva, mar be lehet kapcsolni mindent (full latotavolsag, teljes forgalom, gyalogosok stb.). Azert ugy teljesen mas lesz.
    Bar en most is foleg csak a varsosban versenyzek. A gyorsulas nem igazan erdekel, a ROC meg nem sokat er. Ha konnyu, gyors penz kell, csak akkor gyorsulok. Persze csak Zold klub, nem is lepek tovabb, mert minek.
  • ÁjjLe BoBBi
    előbb nyertem éjszakain egy Baiern Coupesport GTIII-as gépet
  • M@TriX
    ja ezt én is megcsináltam anno, csak a valós kerekeken nem négyszer van a felirat. De azért jól néz ki ;)
    Ugyanis a textúrát a kerékmodellre 4xer rakja fel...
  • ÁjjLe BoBBi
    ;)))
  • Dinamit
    Hátha majd a 354465dik patchba lesz :)
  • Dinamit
    Ja ebbe igazad van, mert pl nekem a város nem egy nagy öröm 15 fpssel. Tesztpálya meg egy kicsit uncsi körbe-körbe 350nel mint a mérgezett (nitrózott) egér :)
  • Alexease
    En speciel orultem volna, ha lett volna bene egy verseny palya is (pl. Hungaroring - ha mar...). Persze AI nelkul is jo lett volna, csak tesztelni. Meg elvezkedni;)
  • Dinamit
    Nekem most 805 pacim van, de a mostani célom hogy a tesztpályán 1perc alatti kört tudjak menni. Az eddigi legjobb időm 1:1,625 Ami azért kihívás szerintem mert nem csak erő kell, hanem jól irányítható és stabill autó
  • Alexease
    GoodYearTire
  • Dinamit
    Egyébként ez nálam is így van, zene nélkül szerintem xar jáccani :)
  • Rosco
    A Duhennél 606 HP sikerült kicsiholni, egyszerűen nem volt zsém jobb alkatrészeket venni. :-))
    K*va jó ez a játék!
    Egy "csóterebb" géppel kiállni a rajthoz, az a király.
    Tolod a gázt és nem mindegy mikor lövöd a Nitrót, mert a következő futamokra is kell még szuflát tartalékolni a gépszörnyben.
    Jó lett a játékmenet csak még egy csöpp FPS kéne. (na persze, a zenéről nem voltam hajlandó lemondani :-))